|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: koliko ste se udebljale?
21.11.2008 14:11:41   
zmijica
znam da je tesko,ovaj mislim pretpostavljam buduci da ja ne volim slatko,jedem ga samo kad moram user posted image

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 351
21.11.2008 14:14:10   
mnn
je,ali se može i mora zbog male bebeuser posted image , sad dolaze blagdani i baš se veselim ali nema kolača,ne neuser posted image

(odgovor članu zmijica)
Neposredna veza do poruke: 352
21.11.2008 14:22:31   
zmijica
tako i treba
nen ne slatko pih sto su kolaci ruzni hehehe

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 353
21.11.2008 16:26:40   
pocahontas
16 sedmica i 2 kg vise..nekad 3kg vise a nekad ispadne cak 1kg vise - zavisi kad se vagam, ujutro ili navece..nadam se da se u naredni mjesec necu udebljati vise od 2 kg jer valja mi stati u haljinu broj 36 za vjencanje-sad mi je ok ali za mjesec dana-sta vi mislite? koliko je normalno da dobijem na kilazi? thanx :)

(odgovor članu zmijica)
Neposredna veza do poruke: 354
21.11.2008 16:43:26   
mnn
Draga pohacontas, ja sam trudna 18tjedana skoro 19 i udebljala sam se tri kile...i za 2mjeseca se udajem tako da isto ne bi voljela da sam kao loptica...jedi normalno i kreči se puno pa češ ostati na istoj težini...ma kakava haljina 36, 40 je broj najboljiuser posted image user posted image user posted image ...šalim se malo,ne brini.

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 355
22.11.2008 21:51:26   
tresnjicaaa
Ja sam 25. sedmica i udebljala sam se 6 i pol kila. Sta mislite jel to puno?

Namik 23.01.2006.
http://selma-sarajevo-tripoli.blogspot.com/

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 356
22.11.2008 22:08:14   
mnn
nije to puno, moje su se sve prijateljice udebljale po 20 tak kila i sve su te kile uspješno skinule,a ja se ne mogu zamisliti tako debela,mislim da bi me noge izdaleuser posted image user posted image ...ne bi mogla hodati...

(odgovor članu tresnjicaaa)
Neposredna veza do poruke: 357
22.11.2008 22:10:18   
anitaMO
sta vam je zene ja  dobila 23.vi nista ne jedete.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

LAURA 5.1.2008.

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 358
22.11.2008 22:13:54   
mnn
user posted image jedem ali od usisavanja kile se love samo za stomakuser posted image user posted image

(odgovor članu anitaMO)
Neposredna veza do poruke: 359
22.11.2008 22:20:46   
anitaMO
ma ja sam morala lezati citavu trudnocu.ali jedino sto sam odlezala bilo je to u bolnici 1 mjesec.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

LAURA 5.1.2008.

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 360
22.11.2008 22:26:40   
tajjra
pozzzz drage moje
ja mislim da to nije puno i ne treba se opterecavati s kilama
normalno ne treba se ni opustiti u svemu tome ali....
treba nama snage,a svi kazu da se kile tope poslije same po sebi moras biti mobilna 24huser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tresnjicaaa)
Neposredna veza do poruke: 361
22.11.2008 22:55:40   
malaaaa
slazem se stobom tajjrauser posted image

(odgovor članu tajjra)
Neposredna veza do poruke: 362
22.11.2008 22:58:28   
tajjra
koliko si ti mila dobila do sad kg?
kad je tebi termin?
pol jeuser posted image
sve si pripremila zauser posted image

(odgovor članu malaaaa)
Neposredna veza do poruke: 363
22.11.2008 23:21:24   
malaaaa
meni u srijedu termin a 16 kila dobila kolko si ti dobila tajra?

(odgovor članu tajjra)
Neposredna veza do poruke: 364
22.11.2008 23:22:46   
tajjra
meni je termin 22.12 a dobila sam 9 kg nije pune hehehe

(odgovor članu malaaaa)
Neposredna veza do poruke: 365
22.11.2008 23:25:00   
malaaaa
user posted image dobro si ti...al mozda me i stignes s kg do 22.12user posted image

(odgovor članu tajjra)
Neposredna veza do poruke: 366
22.11.2008 23:26:29   
malaaaa
ma nije puno uopste to je normalno a sve ce to posle otic samo od sebe...

(odgovor članu malaaaa)
Neposredna veza do poruke: 367
24.11.2008 11:21:46   
una77
U trudnoću sam ušla sa 72 kg sada sam u 17 sedmici i imam 79 kg. Užasno se osjećam , ništa od stvri mi ne može, a koliko god me svi tješe da je to normalno ja sam i dalje prestravljena kako se brzo gojim, i ono što je najbitnije je da ja ishranu nisam uopšte pojačala ali se na mene u ovoj fazi sve ljepi;(((((

(odgovor članu malaaaa)
Neposredna veza do poruke: 368
24.11.2008 11:45:04   
valika
una shvacam te u potpunosti....ja sam ostala trudna sa 60kg sad sam 17 tjedana i imam 66 kg........pomalo se bojim jer zaista neznam od cega se debljam......meso rijetko jedem..neodgovara mi..jedem puno svjezeg voca sto je zdravo..pijem puno tekucine..uglavnom vodu i cedevitu..tu i tamo coca colu jer mi odgovara..pojedem i cokoladu i cips al mislim da je sve to u nekim normalnim kolicinama.........i stvarno neznam od kuda ti kg...da nepricam da nista al nista nemogu obuci..izuzev trenerke u kojima idem raditi i tajice koje su mi naj praktičnije...........

(odgovor članu una77)
Neposredna veza do poruke: 369
24.11.2008 12:06:59   
pocahontas
drage moje, toplo vam preporucujem da poptuno izbacite cipseve, smokije, cokolade i slicne nezdrave namirnice jer vas samo debljaju a od njih nema nikakve koristi za vas i bebu-bas nikakve..ja jedem sad za sad kao sto sam do sada jela-dorucak obavezno cim progledam - dvije kriste crnog tosta sa nekim namazom, veeeeeelika solja mlijeka sa jacobs kafom, cijedjena narandza (mislim da sam jedna u gradu koja ima tu naviku).  na poslu ponesem citavu pijacu sa sobom - 4-5 mandarina, jabuku i bananu pa to lagano razgodim tokom citavog dana-glad me ne hvata ali u slucaju da me uhvati pojedem mandarinu i gotovo..da ne bi slucajno dosla u napast da odem po pitu i slicne glupsti koje ljudi jedu na poslu..kad dodjem kuci normalno rucam i to je to..kako ce biti kasnije ne znam ali sad za sad mislim da je to ok..dakle, apsolutno normalno jedem kao i do pocetka trudnoce s tim da sam pojacala jako vocne obroke koji me zasite..navece nastojim da ne jedem, mada se par puta desilo da pojedem pizzu u gostima ili placinke s nutellom ali nista strasno...sve dok je to samo u gostima a ne kuci :D

(odgovor članu valika)
Neposredna veza do poruke: 370
24.11.2008 20:04:00   
dalmatinka
Bog curke,trebam jednu malu pomoc ja sam u 4mj trudnoce i bila sam dobila malo vise od tri kila al sam jutros bila u doktora i na vaganju je pokazalo da sam izgubila skoro 4 kile,nije mi jasno kako jer jedem imam apetiti veci tri puta nego prije(isli smo i na drugu vagu pokazala isto)pa me zanima jel nekom bilo tako,doktor me dobro navikako jer misli da to radim namjerno al nisam jer mi nema nista vaznije od moje male curice.Pomozite nekako.user posted image user posted image

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 371
25.11.2008 7:47:58   
valika
ja sam u prvom tromjesječju izgubila 3 kg..jer mi je bilo muka,povracala sam,sve mi se gadilo i zaista mi nista nije odgovaralo..bila sam na pecivu i vodi....stim da sam naravno to nadoknadila i ja sam u 4 mj.i mogu reci da sam se kvalitetno udebljala...za drugo tromjesječje mi je cudno da gubis kg...pa sta ti je doktor rekao? jel beba ok?

(odgovor članu dalmatinka)
Neposredna veza do poruke: 372
25.11.2008 9:00:32   
mnn
ja sam u početku imala istu kilažu, počela<sam se debljati tek u 4 mj, a <sad sam u 19 tjednu...ma u koje te doba vagao, i to je važno jer u jutro smo lakši a popodne teži i to je obično pravo stanje naše kilaže...mene su isto gledali čudno jer se ni te tri kile ne vide...ma glavno da je beba živa i zdrava...user posted image user posted image a ima žena kojima kao mojoj prijateljici koja je nedavno rodila kilaža otišla u stomak, a tek u 5 mj se počela debljati i do kraja trudnoče imala je 9 kg...što je njima normalno da imamo 100kg i da se ljuljamo...user posted image user posted image ako jedeš dalmatinsku hranu vjeruj mi djete dobija sve vitamine i minerale....nemoj brinuti jer i od toga možeš gubiti kile...user posted image user posted image

(odgovor članu valika)
Neposredna veza do poruke: 373
25.11.2008 9:25:28   
dalmatinka
Rekao je da je beba dobro al da nesmijem vise gubiti na kilima vagao me oko podne al idem danas mom doktoru u kojeg idem privatno od prije trudnoce i cijelu trudnocu,ovaj je bio drzavni.Pa cu viditi sta ce reci.Jedem i malo vise od normalnog pa neznem do cega je al vazno mi je da je bebica ok rekao je da se dobro razvija.Rekli su mi neki da se i to zna u trudnoci desiti da gubis na kilazi al da se nakon 5 mj dobije.Vise je on mene juce prepao i jos navikao se na mene za malo nisam pocela plakati neki ludi doktor.

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 374
25.11.2008 10:23:06   
valika
mislim stvarno ti doktori!!!!!!!!!!!!!!! ako je beba uredu netrebas se brinuti...moja prijateljica je za vrijeme citave trudnoce dobila samo 6 kg i sve joj bilo u stomaku..super trudnica ja joj pomalo zavidim a ja u prva 4 mjeseca dobila toliko-pa koliko cu imati do kraja....mislim da je to indvidualno...svakako potrazi i drugo misljenje jer ako budes gubila kg to nije dobro...

(odgovor članu dalmatinka)
Neposredna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *