|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: koliko ste se udebljale?
4.11.2008 12:03:48   
malaaaa
ja sam 37 sedmica i udebljala sam se dosad 14 kg

(odgovor članu dacy)
Neposredna veza do poruke: 301
4.11.2008 12:11:28   
D_K
ufff ja sam i u prvoj i u drugoj trudnoci bila veeelika sa veeelikim stomakom koji nije spadao ni par mjeseci nakon poroda.
ja sam se vagala na pocetku 9-og mjeseca i bilo je po 25 kilograma vise nego na pocetku trudnoce a poslije se nisam ni vagala - htjela sam da se 'iznenadim' :))
e sad - mene to nije nesto posebno brinulo jer sam oko godine dana nakon prvog poroda bila opet fit a sad evo imam nesto viska ali spasce vjerujem i to.
zato please - drage trudnice nemojte da se brinete ako ste dobile nesto vise kila nego sto je proporuceno - vi ste u drugom stanju koje je kod svake zene drugacije user posted image

(odgovor članu malaaaa)
Neposredna veza do poruke: 302
4.11.2008 18:10:59   
ringeraja
Prema drugoj vagi, ja se ugojila 9-10 kg od pocetka trudnoce...Coooovece, ako ovako nastavim postacu burenceuser posted image .
No, neka samo bude sa dobrom.

"Stpljivo podnositi i prastati, - tako treba svako pametan postupiti!"

(odgovor članu malaaaa)
Neposredna veza do poruke: 303
4.11.2008 19:45:04   
mnn
ja sam trudna 4 mjeseca i udebljala sam se dvije kile koje se ni ne vide...jedva čekam da i prođe to slabo pa da krenem normalno jestiuser posted image

(odgovor članu ringeraja)
Neposredna veza do poruke: 304
4.11.2008 23:57:14   
mamabb
Mi smo u 35-toj i na +14...dobro je kako smo bile krenule sad je odlično!

04.12.2008.

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 305
5.11.2008 17:31:44   
alisat
U 25-oj sam sedmici i do sada sam dobila 8,5kg,pa mi je sestrica rekla da povučem malo ručnu jer sam za 18 dana dobila 2 kg

(odgovor članu mamabb)
Neposredna veza do poruke: 306
9.11.2008 22:36:37   
Crazy little thing
Ja sam u 21. tjednu i zdebljala sam se tek jedan kilogram. Dr kaže da to nije loše, beba ima sve što joj je potrebno, jer se ne izgladnjujem, jednostavno sam prva tri mjeseca imala mučnine, a sad jedem, ali kako sam još prilično aktivna valjda se ne prima puno. Sve što sam dobila je otišlo u trbuščić..

Inače, mislim da težina bebe ne ovisi o pridobivenim kilogramima u trudnoćći.

Malena, 31.03.2009.

you don't make up for your sins in church. You do it in the streets.

(odgovor članu edita83)
Neposredna veza do poruke: 307
10.11.2008 9:01:36   
mnn
meni  djele savjete kako sam mršava , da ne jedem puno....Prije trudnoče sam imala 57 kg a sada 59 , u 4 mjesecu sam, beba se odlično razvija.Jedem koliko mogu, jedino kad mi bude slabo onda jedem manje ali se krečem pa se to ne stigne uloviti i ide sve u stomak. neznam koliko bi se trebalo udebljati, kažu mi prijateljice da se zadnjih 3 mjeseca najviše udebljaš....budemo vidjeli.user posted image

(odgovor članu Crazy little thing)
Neposredna veza do poruke: 308
10.11.2008 13:11:57   
dinciii
mnn izvini al ti savjeti i nisu bas,trebas da jedes koliko ti je potrebno i ne razmisljat o kilama jer gotov svako ih poslije skine..ja imam prijateljicu koja se udebljala 25 kg i kroz tri mjeseca vratila svoju kilazu...zato jedi i misli na bebicu a ne o tome koliko ces se udebljati,naravno ako se puno kreces neces se ni udebljat puno.al nemoj ako ti nesto naumpadne da izbjegavas...jedi zdravo...ja sam radila do krajem 8.mjeseca i na poslu sam uvijek jela neki sendvic il nesto sto i nije bas dobro,al sam se davila sa vocem jer nisam imala drugog izbora,i evo opet sad sam u 38.sedmici 10 kg sam dobila do sada.a nisam nikako razmisljala o kilama,jela sam kad sam bila gladna user posted image
sretno u trudnoci user posted image

http://neckodina.weddingannouncer.com/

Slatka Rejhana rodila se 12.12.2008

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 309
10.11.2008 13:44:08   
mnn
hvala na savjetu! ja jedem puno voča , povrča, meso isto.kad sam gladna jedem,ponekad pojedem i malo čipsa i tih nekih nezdravih stvari ali pazim da jedem kvalitetno zbog bebe. Imaš pravo treba jesti koliko možeš.user posted image

(odgovor članu dinciii)
Neposredna veza do poruke: 310
10.11.2008 13:59:56   
nexie
evo nas u 35. sedmici +12 kila....i prezadovoljna sam...jedem kad mi se jede...puno se krećem, mada ovih dana slabije šetam jer se brzo umorim.....a kile-tko ih šiša..glavno mi je da moje mače ima 2 i po kilice i da se fino razvija i da ću ga aBd za 5 sedmica držati u naručju...mm mi kaže da sam jedna sexy trudnicauser posted image user posted image pa mi i to godi čuti i podiže mi i raspoloženje i samopouzdanjeuser posted image

06.12.2008.

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 311
10.11.2008 22:20:02   
mynxlee
ja sam 35 sedmica i +8 kg.

Jedina pahuljica koja je sletila 21.12.2008. godine, sletila je u moje narucje i zove se Ivan.

S jesenjim liscem dosla je i Antea 28.10.2010. i sletila u mamine ruke.

(odgovor članu nexie)
Neposredna veza do poruke: 312
11.11.2008 11:32:22   
mynxlee
ispravljam. 36 sedmica. morala sam prespavati da skontam koja sam sedmica. user posted image

Jedina pahuljica koja je sletila 21.12.2008. godine, sletila je u moje narucje i zove se Ivan.

S jesenjim liscem dosla je i Antea 28.10.2010. i sletila u mamine ruke.

(odgovor članu mynxlee)
Neposredna veza do poruke: 313
11.11.2008 12:21:10   
mnn
mene kile ne brinu, jedva ćekam da se još udebljam i da mi slabina prođe...user posted image

(odgovor članu mynxlee)
Neposredna veza do poruke: 314
13.11.2008 15:23:50   
neki
Evo i ja konacno da se javim ovde i da kazem da sam u 32.sedmici i da sam dosad dobila 5kguser posted image

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 315
13.11.2008 16:17:40   
Amela V.
Ja sam trudna 37 sedmica i do sada sam +9kg.... nije lose za sad....

Ajlica Sunchica 04.12.2008.

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 316
14.11.2008 7:24:16   
Revati
U prvoj trudnoći sam se udebljala 15 kg, 10 je sišlo odmah u prvoj sedmici poslije poroda, 3 kg u narednih godinu...
Sada sam 25. sedmica i u plusu sam 5 kg ili 3 kg, jer sam 2 kg izgubila u prva 3 mjeseca povraćajući, pa ne znam kako se to sad računa.
Pošto imama višak kg u svakom slučaju (startala trudnoću sa 77, a sad imam 80), doc mi je rekla da ne bih smjela dobiti više od 10 kg.
Ali od 20-te sedmice mi se apetit otvoriooooo, jedva se kontrolišem. Jedem mandarine da se zavaram.

(odgovor članu Amela V.)
Neposredna veza do poruke: 317
14.11.2008 18:46:19   
Mirkica
ja drage zene neznam do cega je ali ja sam u 26 sedmici i udebljala sam se 13kg, iskreno  vecina mi je osla u stomak i grudi na ostatku se rijetko primejti , jedem kad mi se sta trazi  puno puno setam cak i previse ali et kilogrami se lijepe li lijepe ali ja nemarim znam da ne pretjerujem s hranom jedem kao pre trudnoce samo sto gledam vise voca i povrca nego prije al et kilogrami  dolaze :) a kako cu ih skinuti neznam :) 

(odgovor članu Revati)
Neposredna veza do poruke: 318
15.11.2008 17:37:50   
zvoncica 82
Zdravo svima.Ja sam vam ovdje nova i prvi put se javljam.Kada procitam da su se trudnice u 4 mjesecu udebljale samo po 2 kg pravo me panika uhvati jer sam ja u 17 sedmici i udebljala sam se 4 kg.Iskreno jedem kao i prije ali imim osjecaj da sam se sve popunila i nekad mi se cini da cu puknuti.Imam problem i s tim vocem jer ga bas nisam ljubitelj.

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 319
15.11.2008 17:48:19   
jastuk
Nisi sama. Ja sam 18. tjedan i udebljala sam se 8 kg

(odgovor članu zvoncica 82)
Neposredna veza do poruke: 320
15.11.2008 17:56:31   
mnn
jučer sam bila kod ginekologa i kaže da sam se 3 kg udebljala.u 4mj sam, meni se ništa ne vidi osim naravno stomaka.moja prijateljica se udebljala 26 kg i sve je skinula za 3 mjeseca nakon poroda.user posted image

(odgovor članu jastuk)
Neposredna veza do poruke: 321
15.11.2008 19:24:55   
treselle
Ja sam se u trudnoci udebljala oko 14 kg. Nakon mjesec dana smrsala sam 10kg, a ovih 4-5kg nikako da skinem user posted image

Mein Sonnenschein

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 322
15.11.2008 19:44:46   
tweety
U ovoj trudnoci sam se udebljala 8kg,i kad sam izasla iz bolnice stala sam na vagu i pokazalo se da sam izgubila 8kg user posted image  Znaci na pozitivnoj sam nuli user posted image

Samo stomak moram stesati user posted image

Prince `05
Princess `08

Ente kalbii, ente kullun fii hajatii..."Moje si srce, sve si u zivotu mom..."

(odgovor članu treselle)
Neposredna veza do poruke: 323
15.11.2008 19:49:11   
treselle
tweety to je super user posted image  user posted image  user posted image

Mein Sonnenschein

(odgovor članu tweety)
Neposredna veza do poruke: 324
15.11.2008 20:14:00   
larina
ma nisam se ni ja udebljala,bilo malo stomacica ,pa sam i to ispeglala-sad sam ko i prije trudnoca,iste brojeve nosimuser posted image

(odgovor članu treselle)
Neposredna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *