|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: koliko ste se udebljale?
17.11.2008 6:52:01   
bebbe RR
Eh, evo i mene - posljednje zvanicno vaganje pred porod juce, a udebljala sam se devet kila. Nadam se da ce na tome i ostati. S tim da sam prilicno otecena. 

26.02.1995. Anja, prva najveća ljubav!
25.11.2008. Ema, mamina šarmerka!

(odgovor članu larina)
Neposredna veza do poruke: 326
17.11.2008 11:33:16   
Dinkica
Kod mene je malo gora situacija, 28 sam sedmica a dobila sam10 kg, imala 57 a sad 67. Kaze doktorica ako se zustavim na +15 da ce biti dobro. E sad sta cu ja meni kad  se jede jedem.......

(odgovor članu bebbe RR)
Neposredna veza do poruke: 327
17.11.2008 23:06:19   
Anoniman
U prvoj user posted image  sam se udebljala 12 kg. Sada sam 11+4 i dobila sam 2 kg....

(odgovor članu Dinkica)
  Neposredna veza do poruke: 328
17.11.2008 23:51:01   
Nunichi
Ja sam sad u 21. sedmici,a dobila sam 3,5 kg i to izmedju prvog i drugog pregleda.
Pa kad sam skontala kojim putem sam krenula,odmah sam se zaustavila. Tako da drzim sad tu kilazu sa te +3,5
Mada mislim da sam u zadnjih 7 dana sigurno nesto dobila,jer veceram po 2 puta user posted image Sta da radim kad sam stalno gladna... user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 329
18.11.2008 7:48:17   
valika
svaka ti čast to zaista nije puno...3,5kg..čovječe toliko sam se ja udebljala u prvom tromjesječju...sta ce biti
do kraja pojma nemam...sam neki mi beba ziva i zdrava....user posted image

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 330
18.11.2008 8:01:55   
mnn
Ja sam u 18 tjednu i udebljala sam se tri kile, prije nisam baš mogla jesti zbog mučnina ali sada bi mogla krenuti jer sam svaki čas gladnauser posted image ...pazim da ne pretjeram, budemo vidjeli hoču li uspijeti.user posted image

(odgovor članu valika)
Neposredna veza do poruke: 331
18.11.2008 16:47:53   
dalmatinka
Ja sam 4mj trudnoce i za sada sam dobila skoro 4kg a jedem malo vise mogu pola dana da ne pojedem(al jedem ja) al kada dode popdne mene uhvati nenormalna glad ako nastavim ovako neznam sta ce biti dok rodim,nastojim malo paziti al to je teze malo.user posted image user posted image

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 332
18.11.2008 17:25:36   
Amela V.
Danas dosla sa kontrole, 38 sedmica +10kg.....

Ajlica Sunchica 04.12.2008.

(odgovor članu dalmatinka)
Neposredna veza do poruke: 333
18.11.2008 17:49:15   
suncan_dan
pa amela, kako si mi ti i pilence???

VOLIM VAS!!!

(odgovor članu Amela V.)
Neposredna veza do poruke: 334
19.11.2008 9:57:09   
malaaaa
ja eto 39 sedmica i 16 kila dosad dobila user posted image al stacu i to je dobro s obzirom kakav apetit imam i borim se da sto manje jedem dosad sam svakodnevno isla u setnje i trosila kalorije user posted image ...a sad mi se u zadnje vrijeme neda nikako a i zima je pravo

(odgovor članu suncan_dan)
Neposredna veza do poruke: 335
20.11.2008 14:07:55   
tajjra
ja sam u 35-toj a udebljala sam se 9 kg valjda nije puno hehhehe
malo utjeheuser posted image

(odgovor članu malaaaa)
Neposredna veza do poruke: 336
20.11.2008 15:03:39   
ilduza
ja sam 5 mesec ali 6  kila se ugojila al sta cu  kad drhtim kad sam gladnauser posted image user posted image

(odgovor članu tajjra)
Neposredna veza do poruke: 337
20.11.2008 15:07:00   
tajjra
samo ti jedi kao sto jedna rece snaga na usta ulazi,a nama se valja poroditi,sto ce reci da nam treba snage dosta valjda cemo poslije te kg odbaciti od sebe user posted image user posted image

(odgovor članu ilduza)
Neposredna veza do poruke: 338
21.11.2008 10:21:36   
mimy

evo i mene drage moje....user posted image user posted image

20-ta sedmica je nastala danas.....a što se tiče kilaže-samo 1kg gore...
ako ovako nastavi...biće super...
ja vam inače nisam baš neka mršavica(73kg/1,72visine)-pa stoga-kako i sam doktor kaže-nema opasnosti za bebu...ona svoje dobije...
pijem i vitamine za trudnice..jedem puno povrća i voća... i to je jedino što mi paše...
mirisi me i dalje ubiše-i kako stvari stoje...napast sam na okolinu...čak i kolegice koje rade sa mnom u uredu-prestale su koristiti parfeme-jer vam ja ne silazim sa šolje-ili sa prozora...jednostavno je tako....al sve to prihvatam s osmijehom...a sreća i kolege...junior je pravo odlučan...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj najdraži i ja u braku od 12.06.2006...
A ljoljimo se puno,puno duze...

(odgovor članu tajjra)
Neposredna veza do poruke: 339
21.11.2008 12:37:27   
mnn
super, treba jestiuser posted image user posted image .ja sam prije trudnoče imala 57kg, a visoka sam 169cm.sad ima 3kg više,tako kaže njihova vaga..ali nije mi jasno kako mogu vagati sa robom i čizmama...ja pitam da li je to normalno pa da, ja vam odbijem taj višak...nisam baš to primjetila...moja vaga doma pokazuje dvije kile...ali nema veze...napokon mogu jesti....a mirise ne mogu podnijeti....sve mi još uvijek smeta...uf ti mirisi....i muž je smanjio mirisanje....user posted image user posted image

(odgovor članu mimy)
Neposredna veza do poruke: 340
21.11.2008 13:09:33   
eniii
Ja sam vam sad u 28.sedmici i za to vrijeme sam uspjela da skupim 9.5 kilograma,stim da mi je sve otislo u stomak,pa se sve bojim da nebi pretjerala jer kazu da dolazi period kad kilaza sve vise raste,al sta mogu sto je tu je najbitnije je to da je bebica ok. user posted image user posted image user posted image user posted image                                                                                                                                                                                                                                                                Pusa.......

Nasa sreca Zlatana stigla je 5.02.2009god....

(odgovor članu bebbe RR)
Neposredna veza do poruke: 341
21.11.2008 13:15:34   
zmijica
evo i mene
ja sam u 32 sedmici i dobila sam 9 kg,sto je super jer sam dobila samo kilo i pol vise od onog sto bi doktori rekli idealnog po nekim nijihovim mjerilima user posted image

(odgovor članu eniii)
Neposredna veza do poruke: 342
21.11.2008 13:18:25   
zmijica
draga moja meni ti moj dragi doktor obavezno odbija  odjecu i obucu tako da je tvoja vaga ipak u pravuuser posted image
IZVORNA PORUKA: mnn

super, treba jestiuser posted image user posted image .ja sam prije trudnoče imala 57kg, a visoka sam 169cm.sad ima 3kg više,tako kaže njihova vaga..ali nije mi jasno kako mogu vagati sa robom i čizmama...ja pitam da li je to normalno pa da, ja vam odbijem taj višak...nisam baš to primjetila...moja vaga doma pokazuje dvije kile...ali nema veze...napokon mogu jesti....a mirise ne mogu podnijeti....sve mi još uvijek smeta...uf ti mirisi....i muž je smanjio mirisanje....user posted image user posted image

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 343
21.11.2008 13:37:30   
mnn
user posted image SUPER, ONDA KREČEM DALJE JESTI DA SE MALO POPRAVIMuser posted image user posted image

(odgovor članu zmijica)
Neposredna veza do poruke: 344
21.11.2008 13:39:16   
zmijica
izvini sto pitam al u kojoj si sedmici trudnoce...

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 345
21.11.2008 13:40:45   
mnn
Samo ti pitaj, trudna sam 18 tjedana, uskoro 19.user posted image user posted image

(odgovor članu zmijica)
Neposredna veza do poruke: 346
21.11.2008 13:44:19   
zmijica
dobro si nisi se udeljala puno,jedi ti slobodno al nemoj sad pretjerat hehehe...ja sam ti u ova zanja tri mj.dobila svih 9 kila,a do tad ni grama...

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 347
21.11.2008 13:49:33   
mnn
trudit ču seuser posted image  da se ne udebljam...jedem pomalo kako mi dođe, imam ionako mali želudac pa i kad bi htjela pretjerati ne mogu....volim kolače najviše.upočetku ih nisam ogla vidjeti ali kad mi je muž donio prije dva dana komad čokoladne torte odmah sam navalila, dobro da je bila samo jedna kriška jer da ih je bilo više sve bi pojelauser posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu zmijica)
Neposredna veza do poruke: 348
21.11.2008 14:02:16   
zmijica
nebi da ti pametujem ili tako nesto,al moram ti spomenuti da je trudnicama zabranjeno unositi previse slatko u organizam,bilo da se radi o kolacu,cokaladi ili preslatkom vocu.
jedan od razloga je taj sto su trudnice podloznije dobivanju dijabetesa,a drugi je sto secer koji se unese u organizam pretvara u nast i zbod toga plod dobiva maje kolicine hranjivih materijauser posted image

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 349
21.11.2008 14:05:01   
mnn
znam ja to, zato i ne jedem slatko stalno nego rijetko kao taj put...pazim jako na to jer su mi na početku trudnoče rekli doktori da treba paziti na šečer...zbog user posted image  tako da moram paziti, uf teško je ali moramuser posted image

(odgovor članu zmijica)
Neposredna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *