|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: koliko ste se udebljale?
2.12.2008 10:48:22   
mnn
JA SAM TRUDNA 20 TJEDANA I IMAM 3,5 KG.DEBLJAMO SE POMALOuser posted image user posted image user posted image , MALO SMO SE ZAOKRUŽILI.user posted image

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

(odgovor članu tresnjicaaa)
Neposredna veza do poruke: 401
3.12.2008 18:34:23   
zvoncica 82
jao blago vamam pa vi ste super.Ja sam danas isla na kontrolu i sa 20 sedmica imam vise 7 kila.ja stvarno ne znam sta cu sa sobom a nije vala da nesto jedem narocito 2 eventualno 3 standardna obroka dnevno a eto plus 7.sta da radim.tako me strah na koliko cu izaci do kraja.

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 402
3.12.2008 19:01:39   
Sonja
mnn meni je termin 30.4.2009
tu smo negdje i sa terminom i sa kilama dobivenim do sadauser posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu zvoncica 82)
Neposredna veza do poruke: 403
3.12.2008 19:05:52   
dalmatinka
Pozzz

Ja sam bila izgubila skoro cetiri kile,al sam ih brzo vratila dobila sam u malo vremena 3.A termin mi je tek 5.5 a ja ima neki ludi apetiti stalno gladna.
Jedem ko luda sta mi dode pod ruku.user posted image user posted image

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 404
3.12.2008 20:49:42   
škorpija
Trudna 20. sedmica 5 kilograma više. Znam da je kliše, ali stvarno ne jedem puno, slatkiše skroz izbacila, a jučer sma morala ići kupiti dvoje trudničke hlače jer biše niti jedne ne mogu zakopčati u struku, šta će biti do kraja, nek mi je Bog na pomoći. Uh gladna sam odoh nešto prezalogajiti, malo:-)

(odgovor članu dalmatinka)
Neposredna veza do poruke: 405
3.12.2008 21:51:50   
Anoniman
Trudna tek 13 sedmica a dobila već 3 kg user posted image . Startala sa 52 kg, sada imam 55 kg.

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 406
3.12.2008 22:11:24   
mnn
Sonja, baš sam sad vidjela da smo blizu sa porodom i kilama.user posted image Super, ja jedem kad sam gladna, ne jedem jako puno ali često da...nemam veliki želudac pa me zeza mm dobro da je manji da ne stane puno user posted image user posted image ...

Uglavnom sada jedem uglavnom sve prije nisam mogla jesti baš normalno jer sam imala stalno mučnine...sve mi je smetalo...a sada mi smeta neko povrče...i svinjetina...kad osijetim taj miris poludim...a prije sam je jela...

Mi smo elegantne trudnice i ako sam se malo zaoblila pa te kile su se nekako rasporedile...user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 407
3.12.2008 22:35:22   
klara
zdravo,ja vec dugo citam tuge i radosti buduci majkiuser posted image user posted image  a kad smo kod kila ja sam pomasala trudna sam ostala sa 80, sada sam 30 sedmica i udebljala sam se do sada 4kg doktorica kaze da bi beba trebala biti veca iako ima 1300 grama ja mislim da je to normalno za bebu u 30 sedmici.sta vi misliteuser posted image

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 408
4.12.2008 9:26:34   
sanjarka
Trudna sam 14 sedmica, udebljala sam se oko 3 kg sto nije ni puno, ali sam na posetku izgubila 2 kg pa vratila pa dobila tri. Znaci 5 kg u kratkom perioduuser posted image ne valja mi racunica nikakouser posted image

(odgovor članu klara)
Neposredna veza do poruke: 409
4.12.2008 9:49:59   
Pretty mamma
Pozdrav buducim mamicama,
evo da i ja dam doprinos ovoj temi. Dakle, 13+4, udebljala se 1 kg. Valjda nije puno.

Laura je u mom naručju!

(odgovor članu sanjarka)
Neposredna veza do poruke: 410
6.12.2008 16:04:20   
HannaS
18 sedmica,udebljala se 3 kg.Vidjet cu sljedece sedmice na pregledu je li se sta pomjerila cifrauser posted image Prije trudnoce imala 57 kg a sad 60.

(odgovor članu Pretty mamma)
Neposredna veza do poruke: 411
6.12.2008 16:13:33   
Ilhana RR
Na dan kad sam se porodila bila sam se udebljala ravnih 25 kila... tri dana kasnije sam smrsala 17 kila...

i sad se borim sa ovim ostalim...

(odgovor članu HannaS)
Neposredna veza do poruke: 412
6.12.2008 16:14:02   
mnn
Sada sam u 21 tjednu i imam 4 kg.jučer se vagala na večer i vaga pokazala...mislim si ja ma navečer sam ionako teža...user posted image user posted image ..a mm kaže da da teža...samo se ti draga tješi, zezao me.j a se još uvijek pravdam i tješim da mogu obuči sve hlače niskog struka koje imam... prije trudnoče 57kg a sada 61..user posted image ..

(odgovor članu HannaS)
Neposredna veza do poruke: 413
7.12.2008 18:10:24   
Ex Yu
e moje trudnice ja mislim da je ovo najteza tema za trudnocu, kilaza, ali eto ja sam se odma oko 7-10sedmice udebljala preko 5 kg i dobila sam poveci stomak i eto sad mjesec dana stojim tako ni gore ni dole ... naglo sam pocela ali se sad smirilo neznam na koliko cu izaci ali me to nebrine ni najmanje ... pa tako da uzivam u svakom zalogaju osim iza 6-7 uvece ... sreca pa mi se vise nejede slatko a puno mi organizam trazi voce ... 

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 414
7.12.2008 18:34:36   
tajjra
hej draga jedi dok mozes hehehheh
ja sam ti u 38 sedmici i kiselina me smara tako i sto bih jela nema sanseuser posted image
do sad sam se udebljala nekih 10kg tako da...

a u 5 mjesecu sam se naglo pocela debljati mislim da sam za taj mjesec 4 kg nabacila pa sam mislila da cu do user posted image devetog izgledati kao balonnnnnnnnnnn al eto nisam hehehhe
uzivaj draga moja dok jos mozes

(odgovor članu Ex Yu)
Neposredna veza do poruke: 415
7.12.2008 19:02:52   
dragance
e da se i prikljucim ja sam se udebljala sa prvom 27 a sa drugom 11 kila smijesno hi.hi.

(odgovor članu tajjra)
Neposredna veza do poruke: 416
7.12.2008 21:00:04   
Anoniman
Ja cu na ovo samo da odpjevam refren jedne meni mnogo drage grupe  ja sam debela devojkaaaaa...ta ra ta....debela devojkaaaa......user posted image user posted image user posted image
Svaka cast vama uzornima ja sam tek u 28 sedmici i vec imam 10 kg vise

(odgovor članu dragance)
  Neposredna veza do poruke: 417
8.12.2008 23:42:23   
mynxlee
40. sedmica i +11 kg. jos se nisam porodila, a kad cu jos ne znam. do kraja, vidjecemo.

Jedina pahuljica koja je sletila 21.12.2008. godine, sletila je u moje narucje i zove se Ivan.

S jesenjim liscem dosla je i Antea 28.10.2010. i sletila u mamine ruke.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 418
9.12.2008 13:36:30   
tuzlanka
Evo i ja da prijavim svoju sramotu :) 29-a sedmica i 9 kila vise! I to vecinu dobila  zadnja dva mjeseca... Ako nastavim ovim tempom, MM ce mi pjevati "Oj moja, oj moja, od 100 kila gospoja..."user posted image

(odgovor članu mynxlee)
Neposredna veza do poruke: 419
9.12.2008 15:57:07   
mishel
evo i ja da se javim. u 12 sedmici sam i dobila sam do sada 4 kilograma. Mislim da je to malo previše za 12 sedmica ali šta mogu. Jedem češće nego prije ali pomlo. Ni u pola onoliko koliko sam prije jela ali kilogrami se slažu. Zabrinuta sam pravo šta će biti za par mjeseci

(odgovor članu tuzlanka)
Neposredna veza do poruke: 420
9.12.2008 16:19:45   
dalmatinka
Ja sam 19.tjedan i dobila sam 4kg a jedem dosta mislila sam da cu dobiti i vise koliko jedem,al za sada je dobro al daleko je 5.5 kada ce beba vani do tada cu dobiti jos 10ako nastavim ovoliko jesti.user posted image user posted image

(odgovor članu mishel)
Neposredna veza do poruke: 421
9.12.2008 17:40:01   
dina_89
ja sam u 14 tjednu i smrsala sam 1 kilogram inace startala sam sa 56 a sad imam 55 ali na pocetku trudnoce imala sam mucnine i povracanje iako sam redovno jela smrsala sam a nisam skola debljanju i nastavljam jesti redovno i sto je moguce zdraviju hranu samo da je bebica uredu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dalmatinka)
Neposredna veza do poruke: 422
12.12.2008 14:59:32   
pocahontas
evo mene sa update-om: 19 sedmica i kilaza ista kao i posljednji put, dakle nista se nije promijenilo od 16. sedmice ------ pocela sa 54kg a sad imam 57kg...vjencanje je aBd slijedece subote i ako ovako ostane ipak cu stati u haljinicu broj 36. :)user posted image

(odgovor članu dina_89)
Neposredna veza do poruke: 423
13.12.2008 20:37:29   
amareto
drage moje trudnice ja sam sve to pregurala udebljala sam se 22 kg i za samo 4 mjeseca vratila svoju kilazu tako da nista ne brinete bebice kad stignu kile vise ne mozes uhvatitiuser posted image pozdrav za sve vas i sretno nije to nista strasno a ako imate bilo kakvih pitanja slobodno se javite

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 424
13.12.2008 20:40:24   
dalmatinka
Amareto-kako si skinula kile meni govore pazi koliko i sta jedes neces skinuti kile al ja puno ne gledam na to jedem koliko mi organizam trazi.Sada cu uci u 20 tjedan.

(odgovor članu amareto)
Neposredna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *