Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
jao blago vamam pa vi ste super.Ja sam danas isla na kontrolu i sa 20 sedmica imam vise 7 kila.ja stvarno ne znam sta cu sa sobom a nije vala da nesto jedem narocito 2 eventualno 3 standardna obroka dnevno a eto plus 7.sta da radim.tako me strah na koliko cu izaci do kraja.
Ja sam bila izgubila skoro cetiri kile,al sam ih brzo vratila dobila sam u malo vremena 3.A termin mi je tek 5.5 a ja ima neki ludi apetiti stalno gladna. Jedem ko luda sta mi dode pod ruku.
Trudna 20. sedmica 5 kilograma više. Znam da je kliše, ali stvarno ne jedem puno, slatkiše skroz izbacila, a jučer sma morala ići kupiti dvoje trudničke hlače jer biše niti jedne ne mogu zakopčati u struku, šta će biti do kraja, nek mi je Bog na pomoći. Uh gladna sam odoh nešto prezalogajiti, malo:-)
Sonja, baš sam sad vidjela da smo blizu sa porodom i kilama. Super, ja jedem kad sam gladna, ne jedem jako puno ali često da...nemam veliki želudac pa me zeza mm dobro da je manji da ne stane puno ...
Uglavnom sada jedem uglavnom sve prije nisam mogla jesti baš normalno jer sam imala stalno mučnine...sve mi je smetalo...a sada mi smeta neko povrče...i svinjetina...kad osijetim taj miris poludim...a prije sam je jela...
Mi smo elegantne trudnice i ako sam se malo zaoblila pa te kile su se nekako rasporedile...
zdravo,ja vec dugo citam tuge i radosti buduci majki a kad smo kod kila ja sam pomasala trudna sam ostala sa 80, sada sam 30 sedmica i udebljala sam se do sada 4kg doktorica kaze da bi beba trebala biti veca iako ima 1300 grama ja mislim da je to normalno za bebu u 30 sedmici.sta vi mislite
Trudna sam 14 sedmica, udebljala sam se oko 3 kg sto nije ni puno, ali sam na posetku izgubila 2 kg pa vratila pa dobila tri. Znaci 5 kg u kratkom periodu ne valja mi racunica nikako
Sada sam u 21 tjednu i imam 4 kg.jučer se vagala na večer i vaga pokazala...mislim si ja ma navečer sam ionako teža... ..a mm kaže da da teža...samo se ti draga tješi, zezao me.j a se još uvijek pravdam i tješim da mogu obuči sve hlače niskog struka koje imam... prije trudnoče 57kg a sada 61.. ..
e moje trudnice ja mislim da je ovo najteza tema za trudnocu, kilaza, ali eto ja sam se odma oko 7-10sedmice udebljala preko 5 kg i dobila sam poveci stomak i eto sad mjesec dana stojim tako ni gore ni dole ... naglo sam pocela ali se sad smirilo neznam na koliko cu izaci ali me to nebrine ni najmanje ... pa tako da uzivam u svakom zalogaju osim iza 6-7 uvece ... sreca pa mi se vise nejede slatko a puno mi organizam trazi voce ...
hej draga jedi dok mozes hehehheh ja sam ti u 38 sedmici i kiselina me smara tako i sto bih jela nema sanse do sad sam se udebljala nekih 10kg tako da...
a u 5 mjesecu sam se naglo pocela debljati mislim da sam za taj mjesec 4 kg nabacila pa sam mislila da cu do devetog izgledati kao balonnnnnnnnnnn al eto nisam hehehhe uzivaj draga moja dok jos mozes
Ja cu na ovo samo da odpjevam refren jedne meni mnogo drage grupe ja sam debela devojkaaaaa...ta ra ta....debela devojkaaaa...... Svaka cast vama uzornima ja sam tek u 28 sedmici i vec imam 10 kg vise
Evo i ja da prijavim svoju sramotu :) 29-a sedmica i 9 kila vise! I to vecinu dobila zadnja dva mjeseca... Ako nastavim ovim tempom, MM ce mi pjevati "Oj moja, oj moja, od 100 kila gospoja..."
evo i ja da se javim. u 12 sedmici sam i dobila sam do sada 4 kilograma. Mislim da je to malo previše za 12 sedmica ali šta mogu. Jedem češće nego prije ali pomlo. Ni u pola onoliko koliko sam prije jela ali kilogrami se slažu. Zabrinuta sam pravo šta će biti za par mjeseci
Ja sam 19.tjedan i dobila sam 4kg a jedem dosta mislila sam da cu dobiti i vise koliko jedem,al za sada je dobro al daleko je 5.5 kada ce beba vani do tada cu dobiti jos 10ako nastavim ovoliko jesti.
ja sam u 14 tjednu i smrsala sam 1 kilogram inace startala sam sa 56 a sad imam 55 ali na pocetku trudnoce imala sam mucnine i povracanje iako sam redovno jela smrsala sam a nisam skola debljanju i nastavljam jesti redovno i sto je moguce zdraviju hranu samo da je bebica uredu
evo mene sa update-om: 19 sedmica i kilaza ista kao i posljednji put, dakle nista se nije promijenilo od 16. sedmice ------ pocela sa 54kg a sad imam 57kg...vjencanje je aBd slijedece subote i ako ovako ostane ipak cu stati u haljinicu broj 36. :)
drage moje trudnice ja sam sve to pregurala udebljala sam se 22 kg i za samo 4 mjeseca vratila svoju kilazu tako da nista ne brinete bebice kad stignu kile vise ne mozes uhvatiti pozdrav za sve vas i sretno nije to nista strasno a ako imate bilo kakvih pitanja slobodno se javite
Amareto-kako si skinula kile meni govore pazi koliko i sta jedes neces skinuti kile al ja puno ne gledam na to jedem koliko mi organizam trazi.Sada cu uci u 20 tjedan.