Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ja sam trudna 27 tjedana i do sada sam dobila 8kg e ja ne vidim gdje mi se rasporedilo tih 8 kilica al vaga ne laže. U prvoj trudnoci sam se udebljala 18 kg i nakon 6 mjeseci sam se vratila na staru kilažu.
Evo sada mi je bila mama i rekla da se nebrinem puno jer je njoj tako bilo s brajom kada je bila trudna i da je sve to se nakon 4 mjeseca trudnoce vratilo u normalu i da je isla roditi sa 13kg vise nego kada je zatrudnila a barjo je sada zdrav i ziv malo i prezivo djete sada su mu 4god.Tako da mi je sada malo lakse.
NE BRINI, SVE ČE BITI UREDU . TI DOKTORI I NJIHOVE METODE STARE 1000GODINA ...SVAKA TRUDNICA JE ZA SEBE, ALI PO NJIMA JE BOLJE DA LJULJA NEGO DA ŽULJA.
Tu si u pravu .Po ovom mom drzavnom doktoru ja sam do sada trebala dobiti najmanje 4kg najvaznije je da je beba dobro a kile ce doci,inace mi je i organizam takav da mogu pojesti koliko hocu a nista se neprima samo nas uplase i onda naprave jos gore.
Naravno. ...bebe su najvažnije...ja se krečem stalno sam u pokretu, šetam psa...tako da se kile i ne vide.i onako svi kažu da se najviše udebljaš zadnja tri mjeseca....
I ja svaki dan setam po malo al danas nemogu jer pise bura i pada kisa pa nemogu nigdje iz kuce . Na meni se i nevidi toliko da sam trudna imam samo malo stomacica ,ko nezna da sam trudna nebi ni rekao na meni da sam u 4mj trudnoce. A ja jedem ko luda sinoc sam se digla u 2sata jer me glad probudila pa sam morala jesti i onda sam opet nastavila spavati muz mi isto govori koliko jedem da se nista nevidi.
dosta i ja jedem,muž budući se čudi kako se ništa ne vidi...jedino me jučer zezao da mi se guza malo raširila ...danas ni ja ne mogu šetati jer kiša pada i hladno je... trebamo uživati u trudnoči a ne opterečivati se. jesi počela kupovati stvari za bebu?
Gledala jesam i vidila sa tako lijepi stvari al cekam jos jedan pregled u doktora da mi potvrdi jos jedan put da je curica da nebi ja kupila pa se poslije iznenadila.Al neki dan kada sam bila u trgovini s djecijim stvarima nisam mogla odoliti jednoj maloj rozoj haljinici i ja je kupila. Jesi ti sta kupila?
nisam još, prijatelji su mi rekli da če mi dati robicu ali opet moramo kupiti kolica i ostalu opremu... neznamo još da li je curica ili dečko pa neznamo što bi kupili...meni prijateljica radi u limaču i dođe mi da pokupujem cjeli dučan sa tom slatkom robicom...ali morao još malo pričekati...budemo neutralno kupovali jeste li odabrali imena?
Najgore mi je kada udem u limaca neznam sta bi prije uzela,nekako bi pokupovala sve. Mi smo odabrali imena prije par dana ako je doktor pogodio i bude cura biti ce mala Marta,a ako je kojim slucajem falio pa nam kaze na iducem pregledu da je decko biti ce mali Mate,a ti mnn jesi vec odabrala ime.
Evo ja dosla od dr rekao je da me nebrine sto gubila sam kilazu da ima slucajeva i da cu sada opet pocet dobivat i doci na kilazu kao prije.Mnn imas moje najdraze zensko ime ja sam htijela da se moja zove tako al nemogu jer se moje kumce zove tako.Neka ti bude curica da se zove Mia.
vidjet čemo, meni se jako sviđa to ime ...idem 16.12. na ultrazvuk pa čemo vidjeti što kaže mala ....jedan dio obitelji navija za curicu a drugi za dečka...
Tako ti je i kod mene jedna je strana za muskog a druga za curu,al najvaznije je da je beba ziva i zdrava i da vise dode jer ja sam nestrpljiva nikako da dode vrijeme poroda da je dobijem na ruke.
Eh nakon sto sam bila sretna kako se kile ne kace na mene,one su pocele i to opasno... Do priije 22 dana bila sam samo +3,5...a sad sam +7,5 kg,a ovo mi je kraj 22 sedmice... Mada je stvarno ne vidim te kilograme na sebi,jos uvijek nosim isti broj farmerki,samo sto imaju onaj elasticni dodatak za stomak. Ali od svega toga najbitnije je da je nasa pisulja dobro,dobila je 550 grama i danas je mahala svojoj mami na ultrazvuku.
ja sam sad 18.sed zatrudnila sam sa 65kg i nakon nekog vremena kad sam otisla na kontrolu smrsala sam 2kg to znaci da sam imala 63kg i sad u ponedjeljak kad sam isla imam 64,5
nisam se udebljala al stomacic mi se vidi vec lijepo
mada sam mislila da ce bit puno veci u ovom periodu
na zadnjem mjerenju imala sam 77,7 kg. znaci udebljala sam se 10 kg, a u 38. sam sedmici. za 2 sedmice sam se udebljala 2,5 kg. sve je otislo u stomak.
super , bravo.samo pomalo jedi i doči če kile jedem kad sam gladna,sve je otišlo u stomak...ali ipak mi se malo promjenilo tijelo...širim se pomalo kaže mm danas pa malo si se raširila...
I meni je sve u stomaku,a nije ni toliko velik taman se malo nazire a drugi dio je otisao u sise jer su ogromne svaki dan vece ,a nije mi to bas previse drago a kazu da ce jos rasti...... . Moj je mm rekao da tek sada vidi mali stomacic,al da vidi pa tom koliko jedem da sam trudna.
Evo mene sa novim izvjestajem. 26. sedmica i imam 7 kila vise nego ka pocetku. Mislim da nije puno i meni se ni ne vide osim u stomaku koji je ogroman. Naravno ima tu nesto i u nogama i guzi a u grudima pogotovo