|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: koliko ste se udebljale?
25.11.2008 10:36:37   
jagoda
Ja sam trudna 27 tjedana i do sada sam dobila 8kg user posted image e ja ne vidim gdje mi se rasporedilo tih 8 kilica al vaga ne laže. U prvoj trudnoci sam se udebljala 18 kg i nakon 6 mjeseci sam se vratila na staru kilažu.

(odgovor članu valika)
Neposredna veza do poruke: 376
25.11.2008 11:08:12   
dalmatinka
Evo sada mi je bila mama i rekla da se nebrinem puno jer je njoj tako bilo s brajom kada je bila trudna i da je sve to se nakon 4 mjeseca trudnoce vratilo u normalu i da je isla roditi sa 13kg vise nego kada je zatrudnila a barjo je sada zdrav i ziv malo i prezivo djete sada su mu 4god.Tako da mi je sada malo lakse.

(odgovor članu jagoda)
Neposredna veza do poruke: 377
25.11.2008 11:19:14   
mnn
NE BRINI, SVE ČE BITI UREDUuser posted image user posted image . TI DOKTORI I NJIHOVE METODE STARE 1000GODINAuser posted image user posted image user posted image ...SVAKA TRUDNICA JE ZA SEBE, ALI PO NJIMA JE BOLJE DA LJULJA NEGO DA ŽULJA.user posted image user posted image

(odgovor članu dalmatinka)
Neposredna veza do poruke: 378
25.11.2008 11:23:40   
dalmatinka
Tu si u pravuuser posted image .Po ovom mom drzavnom doktoru ja sam do sada trebala dobiti najmanje 4kg najvaznije je da je beba dobro a kile ce doci,inace mi je i organizam takav da mogu pojesti koliko hocu a nista se neprima samo nas uplase i onda naprave jos gore.

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 379
25.11.2008 11:44:09   
mnn
Naravno.user posted image user posted image user posted image user posted image ...bebe su najvažnije...ja se krečem stalno sam u pokretu, šetam psa...tako da se kile i ne vide.i onako svi kažu da se najviše udebljaš zadnja tri mjeseca....user posted image

Neposredna veza do poruke: 380
25.11.2008 11:57:48   
dalmatinka
I ja svaki dan setam po malo al danas nemogu jer pise bura i pada kisa pa nemogu nigdje iz kuceuser posted image .
Na meni se i nevidi toliko da sam trudna imam samo malo stomacicauser posted image ,ko nezna da sam trudna nebi ni rekao na meni da sam u 4mj trudnoce.
A ja jedem ko luda sinoc sam se digla u 2sata jer me glad probudila pa sam morala jestiuser posted image i onda sam opet nastavila spavati muz mi isto govori koliko jedem da se nista nevidi.

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 381
25.11.2008 12:16:45   
mnn
 dosta i ja jedem,muž budući se čudi kako se ništa ne vidi...jedino me jučer zezao da mi se guza malo raširilauser posted image ...danas ni ja ne mogu šetati jer kiša pada i hladno je... trebamo uživati u trudnoči user posted image a ne opterečivati se.user posted image  jesi počela kupovati stvari za bebu?

Neposredna veza do poruke: 382
25.11.2008 13:11:22   
dalmatinka
Gledala jesam i vidila sa tako lijepi stvari al cekam jos jedan pregled u doktora da mi potvrdi jos jedan put da je curica da nebi ja kupila pa se poslije iznenadila.Al neki dan kada sam bila u trgovini s djecijim stvarima nisam mogla odoliti jednoj maloj rozoj haljinici i ja je kupila.user posted image
Jesi ti sta kupila?

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 383
25.11.2008 13:21:22   
mnn
nisam još, prijatelji su mi rekli da če mi dati robicu ali opet moramo kupiti kolica i ostalu opremu... neznamo još da li je curica user posted image  ili dečkouser posted image  pa neznamo što bi kupili...meni prijateljica radi u limaču i dođe mi da pokupujem cjeli dučan sa tom slatkom robicom...ali morao još malo pričekati...budemo neutralno kupovaliuser posted image user posted image  jeste li odabrali imena?

Neposredna veza do poruke: 384
25.11.2008 15:41:45   
dalmatinka
Najgore mi je kada udem u limaca neznam sta bi prije uzela,nekako bi pokupovala sve.user posted image
Mi smo odabrali imena prije par dana ako je doktor pogodio i bude cura biti ce mala Marta,a ako je kojim slucajem falio pa nam kaze na iducem pregledu da je decko biti ce mali Mate,a ti mnn jesi vec odabrala ime.

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 385
25.11.2008 16:25:15   
mnn
ako bude curicauser posted image biče Mia a ako je dečko user posted image biče Aleksandaruser posted image user posted image
muž buduči od moje sestrične zove se mate. Lijepa imena ste odabrali.

Neposredna veza do poruke: 386
25.11.2008 18:40:51   
dalmatinka
Evo ja dosla od dr rekao je da me nebrine sto gubila sam kilazu da ima slucajeva i da cu sada opet pocet dobivat i doci na kilazu kao prije.Mnn imas moje najdraze zensko imeuser posted image user posted image ja sam htijela da se moja zove tako al nemogu jer se moje kumce zove tako.Neka ti bude curica da se zove Mia.user posted image user posted image

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 387
25.11.2008 20:27:59   
mnn
vidjet čemo, meni se jako sviđa to imeuser posted image user posted image ...idem 16.12. na ultrazvuk pa čemo vidjeti što kaže malauser posted image user posted image ....jedan dio obitelji navija za curicu a drugi za dečka...

Neposredna veza do poruke: 388
25.11.2008 20:31:21   
dalmatinka
Tako ti je i kod mene jedna je strana za muskog a druga za curu,al najvaznije je da je beba ziva i zdrava i da vise dode jer ja sam nestrpljiva nikako da dode vrijeme poroda da je dobijem na ruke.user posted image

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 389
27.11.2008 16:47:47   
Nunichi
Eh nakon sto sam bila sretna kako se kile ne kace na mene,one su pocele i to opasno...
Do priije 22 dana bila sam samo +3,5...a sad sam +7,5 kg,a ovo mi je kraj 22 sedmice... user posted image
Mada je stvarno ne vidim te kilograme na sebi,jos uvijek nosim isti broj farmerki,samo sto imaju onaj elasticni dodatak za stomak. user posted image
Ali od svega toga najbitnije je da je nasa pisulja dobro,dobila je 550 grama i danas je mahala svojoj mami na ultrazvuku. user posted image

Neposredna veza do poruke: 390
27.11.2008 19:54:21   
Sonja
ja sam sad 18.sed
zatrudnila sam sa 65kg i nakon nekog vremena kad sam otisla na kontrolu smrsala sam 2kg to znaci da sam imala 63kg
i sad u ponedjeljak kad sam isla imam 64,5user posted image

nisam se udebljalauser posted image   al stomacic mi se vidi vec lijepo

mada sam mislila da ce bit puno veci u ovom perioduuser posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 391
27.11.2008 22:02:51   
mynxlee
na zadnjem mjerenju imala sam 77,7 kg. znaci udebljala sam se 10 kg, a u 38. sam sedmici. za 2 sedmice sam se udebljala 2,5 kg. sve je otislo u stomak.

Jedina pahuljica koja je sletila 21.12.2008. godine, sletila je u moje narucje i zove se Ivan.

S jesenjim liscem dosla je i Antea 28.10.2010. i sletila u mamine ruke.

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 392
27.11.2008 22:04:59   
mnn
A JA JOŠ UVIJEK 3 KG....user posted image user posted image  I SAD IMAM 60...ALI KAKO SAM KRENULA...TKO ZNAuser posted image user posted image

(odgovor članu mynxlee)
Neposredna veza do poruke: 393
27.11.2008 22:06:30   
mnn
nisam napisala da sam u 19 tjednu uskoro ulazim u 20...user posted image

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 394
27.11.2008 22:12:38   
dalmatinka
Pozzz mnn ti si taman super s kilazom user posted image user posted image .
Ja se danas vagala doma i ako je vaga tocno pokazala ja od 24.11 kada me doktor vagao dobila skoro kilo.user posted image user posted image Papam sve sto mi dode pod ruku.user posted image

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 395
27.11.2008 22:19:48   
mnn
superuser posted image user posted image user posted image , bravo.samo pomalo jedi i doči če kileuser posted image  jedem kad sam gladna,sve je otišlo u stomak...ali ipak mi se malo promjenilo tijelo...širim se pomalo user posted image user posted image kaže mm danas pa malo si se raširila...user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 396
27.11.2008 22:30:08   
dalmatinka
I meni je sve u stomaku,a nije ni toliko velik taman se malo nazire a drugi dio je otisao u sise jer su ogromne svaki dan veceuser posted image ,a nije mi to bas previse drago a kazu da ce jos rasti......user posted image .
Moj je mm rekao da tek sada vidi mali stomacic,al da vidi pa tom koliko jedem da sam trudna.user posted image

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 397
27.11.2008 23:12:25   
mnn
i meni su sise narasleuser posted image user posted image ...mm je to super a ja imam 4 a sad imam 5 pa se nadam da neču doči do 8 user posted image user posted image user posted image ...jer več sad su kao lopte....user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 398
1.12.2008 16:33:41   
taze_mlada
prem doktorovoj vagi 4 kile, prema mojoj3 jer se vagam ujutro  "na taste".... 18-1 sam sedmica....a startala sam sa 54 kg/55kg...

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 399
2.12.2008 10:41:50   
tresnjicaaa
Evo mene sa novim izvjestajem. 26. sedmica i imam 7 kila vise nego ka pocetku. Mislim da nije puno i meni se ni ne vide osim u stomaku koji je ogroman. Naravno ima tu nesto i u nogama i guzi a u grudima pogotovo user posted image

Namik 23.01.2006.
http://selma-sarajevo-tripoli.blogspot.com/

(odgovor članu taze_mlada)
Neposredna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *