Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
KOLIKO SI SE BILA UDEBLJALA U 30 SEDMICE? JA SAM U 30 I UDEBLJALA SAM SE 4-5 KILA..PA SE PITAM KOLIKO CU JOS...RADI BEBE ISTO ME INTERESUJE POSTO JE MALA..
IZVORNA PORUKA: Malena_A
Ja sam u ponedjeljak isla na kontorolu 37 sedmica i vjerovali ili ne jos uvijek samm na +8kg..
a od kad toliko kila imate? dobro ako je sve uredu sa bebom nemojte se brinuti...i bolje u biti za vas i za porod :)
IZVORNA PORUKA: lepao
KOLIKO SI SE BILA UDEBLJALA U 30 SEDMICE? JA SAM U 30 I UDEBLJALA SAM SE 4-5 KILA..PA SE PITAM KOLIKO CU JOS...RADI BEBE ISTO ME INTERESUJE POSTO JE MALA..
IZVORNA PORUKA: Malena_A
Ja sam u ponedjeljak isla na kontorolu 37 sedmica i vjerovali ili ne jos uvijek samm na +8kg..
kako vi racunate kilazu??, od one koju ste imala prije trudnoce, ili od one koju ste izgubili na pocetku?? ako racunam od kg koje sam imala na pocetku ili prije trudnoce, onda sam u plusu 7kg (34. sedmica), ali ako racunam od kilaze koju sam imala na prvom vaganju kod doktora (kada sam vec bila izgubila oko tri kg), u plusu sam oko 10. kg i da, do 20. sedmice nisam se uopce udebljala, nikako. samo sam odrzavala kilazu (onu u minusu 3. kg) kilogrami se lijepe tek iza 30. sedmice. a sta nas tek ceka do kraja?
Joj divim se ovim školski udebljanim gospojama. Valjda cu i ja tako Ja moram paziti na svaki gram, jer mi je kičma da ne kažem u čemu, lumbalna lordoza, diskus hernia i slične ljepote. E sad kad dodam osnovih 10 kila na slabu kičmu, belaj je, a kamoli šta više.
kako vi racunate kilazu??, od one koju ste imala prije trudnoce, ili od one koju ste izgubili na pocetku?? ako racunam od kg koje sam imala na pocetku ili prije trudnoce, onda sam u plusu 7kg (34. sedmica), ali ako racunam od kilaze koju sam imala na prvom vaganju kod doktora (kada sam vec bila izgubila oko tri kg), u plusu sam oko 10. kg i da, do 20. sedmice nisam se uopce udebljala, nikako. samo sam odrzavala kilazu (onu u minusu 3. kg) kilogrami se lijepe tek iza 30. sedmice. a sta nas tek ceka do kraja?
ne sekirajte se zene...ja nabacila 20 kg...porodila se, par dana litrima piskila...sad sebi izgledam skoro pa isto ko prije trudnoce...bas me zanima koliko sam "smrsala"
Ma nemoj da se brinete zbog kilaze ja Sam 22kg udebljala u trudnoci iz bolnice izisla bez 11kg i evo sad 3mj poslije poroda ostale mi 2-3kg za skinuti tako da sve to Ode jer 9mj traje trudnoca i toliko ti treba da se tjelo vrati u formu
Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato
eh evo i mene drage moje trudnice... ja sam do sada 24-1 i dobila sam 14-15 kg jeste puno ali ja nista vise nego prije nisam jela... ne prejedam se ali na litre i litre tecnosti pijem... ne znam sta je...dr kaze da moram na dijetu samo ne znam kakvu pa krepat cu od gladi hehehehe
Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!! K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm
joj i ja sam pocela rapidno da dobijam na kilazi...najgore sto se meni to ne vidi uopste...samo mi stomak raste...23 sedmica a kila +8 ...panikaaaaaaaaaaaaa
ja sam se udebljala do 29te 10 kila..i stvarno ne znam vise sta da radim a da ne ode na duplo još... nemam vremena da jedem milion malih dnevnih obroka, jer radim i moj ručak a samim tim i večera je nekada i u 19h a nikad prije 17h...znači jedem 2x dnevno...ne krećem se previše a brate i ne izležavam..helem kako god na ovo ne mogu utjecati!
uh, ja sam na pocetku trudnoce imala cak i manje kg nego prije trudnoce (57) i negdje do 4.mjeseca nije se nista ni vidjelo... nekad krajem 5. i pocetkom 6.mjeseca sam preko noci buknula i buktim jos uvijek sad sam sredina 6.mjeseca i imam 65 kg, dakle udebljala sam se nekih 7-8 kg i osjecam se ko trokrilni ormar... znam da cu biti jos veca, ali sta cu, bez muke nema nauke... kad sam gladna jedem... i to je to... necu nikave dijete da drzim jer mi to sad ne treba... znam sebe, pa se tjesim da cu to skinuti sve poslije poroda abd...
cao curee..... ja sam nova na forumu pa eto prvo svima zelim puno srece u braku, porodici i planiranju porodice :) sto se kila tice ja sam 33 sedmica i imam + 12 kg....sto i nije tako lose....i nadam se da je dosta od toga voda nakupljena
39 sedmica......20 kila...katastrofa, sreća pa sam prije trudnoće bila pravo mršava
sa te utjesim nije to toliko puno, kile ce ti otici dok bues dojila, raduj se bebici, a moje 3 drugarice su u trudnoci dobile otprilike po 27 kg, zato ne brini bitno je da ste ti i bebica zdrave :)