tačkicaa -> RE: Razgovori o očekivanju beba - Juni (26.6.2016 16:12:32)
|
Đe ste se posakrivale hanume, hajmo izmigoljit' se, evo sunce zašlo [sm=smiley36.gif] Ja konačano suhe guice, ali po nesreći napulju mi neđe zamirisala lipa, i evo sad kišem, slinim, balim i tako [sm=smiley36.gif] Ma bitno da nisam suha i da nije monotono, vazda nešto prca koncepciju [sm=smiley36.gif] Dok su ove vrućine morile, i nekakav mi se osip javio na svim mjestima gdje se savija koža, ispod pazuha, unutrađnja strana lakta, vrat (mašala i podvoljak nam veći no ikad, mada ga nikad nije falilo [sm=smiley36.gif])... JE li od vrućine, je li od gela-mada do sad nije škodio, uglavnom imam i tu finu značku [sm=smiley36.gif] Lejla Znači po centrima može? Ima klima, ima šarenih gedora, milina [sm=smiley36.gif] BubaDaro Vala bi bilo fino da se nekad uklopimo i s Nudzejmom za TK-kafu, ali vala kad vidim koliko se dogovaram s ovim ovdje što su, pa nikad se dogovorit' [sm=smiley36.gif] Mo'š mislit' koliko će trebat' da to tamo organizujemo [sm=smiley36.gif] Eto meni je otišlo 95% ožiljaka, a ovo malo što je ostalo, to nisam puno ni mazala, jer kobajagi nije bilo ozbiljno k'o ostalo i zanemarila ga [sm=smiley1.gif] Ti maži, ako ništa bar nećeš strije imat' na tom mjestu [sm=smiley36.gif] Nudzejma I ja baš juče' s mammom pričam, kaže kod njih fino pada, a ovdje evo nikako da prokine, samo grmi i smrači se [sm=smiley13.gif] Ali bar nije toplo kao do sad [sm=bravo.gif] Joj i tebe ta gospoja haman najviše izmuči, sve joj nešto fali [sm=smiley36.gif] Nari U trenutku kad sam čitala tvoj post o slatkom, jela sam Nutelu s mlijekom [sm=smiley36.gif] Eto ti odgovora, a samo čekam kad ću preforat' 70 kila [sm=smiley36.gif] Search Je l' ti i muž vidi te bube? Rekoh da nisu neku trudnički simptomi, umišljaš bube i berkaš ih da prođe vrijeme [sm=smiley36.gif] Tvoje postove treba kopirat' i printat', pa kad neko nešto trudnici kaže, samo pročitat' sve muke preživljavanja trblatih stvorenja u prirodi i društvu [sm=smiley36.gif] Starija prvorotko [sm=smiley36.gif] Ja sam planirala ići u Saraj polje, ali čekaću juli, još se mogu kretat', pa ću ić' kad budem baš gegala, da mogu kukat' s punim pravom [sm=smiley36.gif] Eh et', haman vas izlistah, odo' sad brisat' nos i promijenit' gaće, opet neka sparina naleti [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|