lejla80 -> RE: Razgovori o očekivanju beba - Juni (28.6.2016 11:00:55)
|
Jutro cure evo i mene, vala ponekad, al samo ponekad [sm=smiley36.gif] zavidim ovim curkama što rade, od jutros brojim po kući, svako jutro sve isti poslovi, i tako u krug....vala jedva čekam na more da odem da malo promijenim[sm=smiley4.gif], ja to sebi slutim hihi, al nikad se ne zna, mozda odem i dva puta [sm=jezicek.gif] Hvala vam što podijeliste svoja iskustva o čajevima sa mojom malenkosti, znači ništa do poroda, osim ako bude kakve upalice, jer ja te voćne nikako ne gotivim a od kamilice me kiselina uhvati... Search hvala za info, budem nagovorila svojeg muzeka da prošetamo jedan dan Dobrinjom prije iftara, da se obezbijedim.. Ema i ja već sada osjetim da pomalo natičem, tj. imam tendenciju da budem jaako oteknuta. Vidim da me već neke od mojih cipelica pomalo zatežu a bile su mi super udobne. U prošloj trudnoći ja sam toliko bila oteknuta, to je bilo strašno. Što kaže Vrtni morala sam kupovati veću obuću da bi imala u čemu hodati. A tek u devetom mjesecu [sm=smiley29.gif], ma prste na rukama nisam mogla skupiti u šaku...i sl... al nista to nije boljelo...Bila sam baš aktivna do zadnjeg dana a trudnoća je trajala pune 43 sedmice. Onog dana kad sam se porodila sve je nestalo, još i dan danas se sjećam kako sam se obradovala zglobovima na nogama [sm=smiley36.gif] Vrtni meni je prerano za vježbice a i mislim da neću ići ovaj put, možda jedino zbog druženja. Čini mi se da se i Winky raspitivala za vježbice u Saraj polju [sm=zmeden2.gif] Eto, za ovaj put, odoh brisati prašinu [sm=smiley36.gif], inače danas mi je rođendan, punih 36. hehe...ljubim vas sve
|
|
|
|