tačkicaa -> RE: Razgovori o očekivanju beba - Juni (2.6.2016 8:29:53)
|
Jutro djevojčice, djevojke, žene, danas pišem za vas blagoslovljene [sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif] E svaka mi čast [sm=bravo.gif] Sinoć sam u SCC-u vidjela prelijepu trudnjaču u crvenoj haljini. Bilo je to u garaži, oko 21:00. Insistiram da se dotična javi ako je ima ovdje [sm=smiley36.gif] Bila je mnogo slatka i malo trudnija od mene, sa jako zgodnim trbuhom [sm=bravo.gif] Winkiiiiiii Vidi ti što se ona razvrijednila s pisanjem [sm=bravo.gif] Što se škole tiče, to je dogovoreno, imaš društvo za proširenje trudničkog znanja [sm=smiley36.gif] A što se grčeva tiče, ja ih nemam, imam samo nešto što ja zovem 'nervoza u nogama', to mi se i prije trudnoće dešavalo, a sad Boga mi sve češće, i smori me [sm=smiley13.gif] Moja mama kaže da je imala grčeve u nogama, kaže baš je znalo biti neugodno. A nemam ti neki savjet za to [sm=zmeden.gif] Možda neke masaže i to [sm=zmeden.gif] Lejla Sinoć sam saznala da je i moja rodica Lejla trudna i mnogo mi je drago [sm=bravo.gif] A i ja sam se vala umorila juče', sinoć kad dođo' popijem svojih 6 tabletica, pojedem po' kile voća i u krevet [sm=smiley36.gif] Što se uvaženog gospodina tiče, mene je jako razočarao, nikako mi ne može držati korak [sm=smiley36.gif] I meni je muka ako mi tako naleti glad a ne pojedem odma' nešto, zato ja uvijek imam neko voće, pa kakvo god, pomogne [sm=smiley1.gif] Ja sam ljubomorna na ove s bebama [sm=smiley36.gif] Midnight Kako ide? [sm=smiley36.gif] I se javiš, kratak izvještaj podneseš i ode u lutnju [sm=smiley36.gif] Anidla MA da, nije mi nizak pritisak, nisam primijetila da otičem, trebalo bi da je sve otprilike ok, ali eto čovjek čim nešto načuje, odma' se nasekira [sm=smiley1.gif] Kad ćeš ponoviti taj nalaz? Vjerujem da si baš nervozna [sm=smiley13.gif] Mala_sa Meni su ti termini nevjerovatni, eto napr doktorica kaže da se moj potpuno poklapa sa uv, a meni to nikako ne ide u glavu, pa jebem ga kad zatrudni' [sm=zmeden.gif] U pms-u [sm=zmeden.gif] Pitam se kako je tebi kad čitaš ovako dubokoumna pitanja, koji od mene navire svaki dan po par [sm=smiley36.gif] BubaDaro I mene je vazda mučila ta alergija, ali ništa mi nije pomagalo, sem Actifeda. Koji je to bio lijek jarane... Popiješ tableticu, u roku od pola sata se moraš komirat', a ako nekim slučajem nemaš uslove za to, postaneš nervozan k'o pašče, grizeš okolo [sm=smiley36.gif] Ali poslije apavanja, k'o nov-kao da nikad kihnuo nisi [sm=smiley36.gif] Ali povukoše ga iz prodaje, kaže sadržav'o njaku drogu , reko' čuuuuj to [sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif] A nešto sam još htjela reć'... A da, nisam ja prije imala ovako konstantrno začepljen nos, tako da će biti da je doktorica za grlić upravu, haman je od trudnoće [sm=smiley1.gif] I Nudzejma drago mi je da ima nešto dobro u postojanju leukocita i upale [sm=smiley36.gif] Ja do nedjelje aBd pijem, pa i ja čekam na ponovni nalaz. Krenu' ovako odozdo da vam odgovaram, umalo da i ovoj Tačkici nešto napišem [sm=smiley36.gif] Sreća skontah da s njom pričam svaki minut [sm=smiley36.gif] Ljudi moji mene ova trudnoća unazadi, samo nešto lupetam, a memorija mi sila jedna, pa to sve skupa, kao što vidite, ne liči ni na šta [sm=smiley13.gif] Jbg [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|