BubaDara -> RE: Razgovori o očekivanju beba - Juni (8.6.2016 14:42:10)
|
Ma drage moje trblice vrijedne, ja volim ovako ući popodne da se načitam [sm=bravo.gif] Mada ujutro i ne stignem uvijek od posla, ujutro mi nešto počesto frka [sm=smiley1.gif] Saraa... dobro nam došla draga [sm=bravo.gif] Želim ti ugodno druženje s nama i najljepših 9 mjeseci [sm=bravo.gif][sm=9nebesa.gif] I mi smo sve bile na početku, pa neka nam i novih, lakše ti je kad imaš nekog ispred za neke savjete i pitanja [sm=smiley1.gif] što se tiče mučnina ja ih nisam nikako imala, baš uživam od početka, a sutra aBd ulazimo u 7.mjesec ja i moja plinceza [sm=bravo.gif] [sm=zz_wub.gif] nudzejma šta je to vas spopalo [sm=zmeden.gif][sm=smiley13.gif] Pijte puno limunade bar, što više voća i vitaminčića, bit će to dobro ako Bog da [sm=smiley1.gif] agatha ja to nisam čula za Nadja i Maja, ima puno curica da nose to ime, valjda su se roditelji prvo dobro informisali kontam [sm=zmeden.gif] A brate ja samo ne volim kad ljudi izmišljaju glupa imena, izvode neke karafeke, daj bolan djetetu normalno ime, a ne da ga svi gledaju ko čudaka! Od toliko lijepih imena, neki ljudi moraju biti izuzetci, kao njihovo je dijete posebno i nešto aman zaman izmišljaju a nigdje veze sa životom! Ne mogu se kaže dogovoriti za ime pa curici daju ime Mia Dženita, Zara Iman itd eh eto baš bih voljela vidjeti tu mamu koja svaki put kad doziva to svoje dijete izgovara oba imena! [sm=jezicek.gif] Ja se eto nagovori, nešto mi dođe pa nek halali ako kome smeta [sm=smiley36.gif] ema08 [sm=bravo.gif] za kupovinu! Nek ima još neko [sm=smiley36.gif] Ja sam svašta kupila kao ali još mi ništa nije dovoljno lijepo za iznijeti iz bolnice, za to se moram posebno potruditi hehehe[sm=smiley36.gif] vidjela sam da Bući bu imaju predivne ogradice i ja ću kod njih vjerovatno poručiti samo dok se odlučim [sm=smiley36.gif] Vidjela da ima sad i krevetić na kom je sa strane ugravirano ono Three little friends i sviđa mi se što ima i posteljina isto, ali nešto kontam je li to za djevojčicu dovoljno slatko hahahaha, a ne bih da kupujem roze ogradicu i to, ide mi na nerve kad je djevojčica odmah daj SVE roze, a dječaku PLAVO obavezno [sm=jezicek.gif] a ja bih neku bež, sivu, najradije bijelu ali nema baš samo bijela [sm=jezicek.gif] Sad bi mi mm rekao ti bi sve što nema [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Neka Vedada, i mi svoju već uveliko zovemo imenom [sm=bravo.gif] mala_sa još se krećeš 2 u 1 [sm=smiley36.gif] Nek si našla trešnje, a neka i hurmi, još ako i ti voliš nije na odmet jesti, i ja ih praaavo volim, još sad kupila neke u vakkum pakovanju pa to je sočno uhhhh, nikad bolje jela nisam [sm=smiley1.gif] tačkice meni do posla 15 min pješice pa idem često tako da malo kao hodam jer na poslu više sjedim, i dešava mi se to da baš presjeca po dnu stomaka. Ja kontala to mi od pojasa što nosim stegne pa boli a ona bi malo se spustila. Ne znam šta bi mogli biti, osim da češće idem sad autom ipak [sm=smiley36.gif] Inače kući najnormalnije sve kad hodam i spremam iftar ili bilo šta, jedino sam jučer brisala malo podove pa sam osjetila isto to presijecanje kad se sagnem i nekako sam eto izbrisala mada nije baš nikako bilo ugodno, poslije malo legla i sve super [sm=smiley1.gif] Leptirice i lejla [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] i vama, nemam vam šta pametno za reći, danas sam se nešto vazda nagovorila narodu u šuplje [sm=smiley36.gif] [sm=smiley16.gif] NinaInna da i tebe pozdravim kad krenuh odreda, a ne znam ti za taj bol, mene je vazda bolilo sa svih strana ponešto, pa ja to pripisivala širenju maternice, živahnoj bebi itd. Sad me ništa ne boli [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|