search -> RE: Razgovori o očekivanju beba - Juni (9.6.2016 1:30:12)
|
Opet dobro jutro [sm=smiley36.gif] Hoce me nesto ove nocne smjene :) kontam imam malo vremena od iftara do sehura a nisam nista haman jela sinoc pa moram zamijenjt dan i noc da se nasopam [sm=smiley36.gif] nije tesko postit uopste hB samo budem zeeednaaa, na kraju najvise vode popijem hhh Kako ste vi ostale zenice? Moje mucnine su bile pocele od mozda osme sedmice pa do dobrih pet mjeseci :) ali sve je to individualno, neko ni ne prođe kroz to, sretnici hmmm :D I mene ponekad zabolucka svasta, ali kako mi rece internista na pocetku trudnoce da je to sve normalno nisam se obazirala plaho na to, znala sam ostajat bez daha, pa mi srce lupa ko ludo, pa zabole leđa, pa nekad ziga ma desnoj strani da ne mogu stat na lijevu nogu, pa onda stomak cudno boli, ma nema sta nije fatalo, ali hvala Bogu vec sljedeci dan prođe, to znam sto se tice toga ali opet moze biti da je kod tebe Ninalna nesto drugo, u svakom slucaju spomeni doktoru, ne bi trebalo nista da bude sve dok ne boli nesnosno i dok je bez krvi [sm=smiley1.gif] Nisam jos kupila krevetic ni madrac ali vidim sveki salje slike kupila mi posteljinu i ogradicu hhh, neka njezna lila boja sa bijelom, uglavnom odgovara mojim planovima [sm=smiley36.gif] a nekad cu aBd ja kupiti bež ili tako neku boju, sivkastu isto.. Draze su mi ove univerzalnije boje, ne volim nesto te posvecene [sm=smiley36.gif] Bubadaro jel to nesto na moj racun u vezi imena [sm=smiley36.gif] hahah, e jesmo ljudi razliciti, nikad svima ugodit, meni npr i ako se sviđalo koje ime sa ovog spiska najpopularnijih u bosni vise mi se i ne sviđa bas zbog tog sto su eto popularna [sm=jezicek.gif] [sm=jezicek.gif] Jedna tura vesa mi je oprana popeglana al sve kako gledam nesto mi malo, pa haman opet nista nemam, par bodija za novorođence ostalo sve tri mjeseca i vise, najvise odjece za pola godine [sm=zmeden.gif] Heee danas cojk iso po nalaze, po mojoj nekoj procjeni najbolji do sad mašallah ne ureklo se [sm=smiley1.gif] zeljezo je normalno od 8 do 30 , prosli put je bilo 4 bas nisko a sad 31 hahah, samo nek nije u normalnom intervalu haha, al je ekstra to vala, nije belaj ako je poviseno za par :) izgleda da je odvratna tot'hema odradila dobar poso, ostalo mi je jos par ampula, sve kontam da vise ni ne pijem hhh, vidjet cu aBd sutra sta ce mi reci na pregledu [sm=smiley1.gif] Sjetih se jos tackice da si pitala za stomak, mene moj zaboli kad stojim, znaci pranje suđa spremanje jela mi je najtezi poso, cim stojim duzi vremenski period to se zgrci otezaa bas uzas, a hodanje sjedenje i ostale neaktivnosti sve regularno, ne znam kako tako, mislim da malo ima i do tog sto mi je pranje suđa najmrzi poso na svijetu, rekla sam cojku drugo dijete nista bez masine za suđe [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Mala_sa usitnilo jeldeeee? Zelim ti sve najbolje, brz lagan porod, da sve prođe za cas i da se s hajrom kotarises hihih, Sama sam sebi iritantna s ovim dugim postovima haj zenice nemojte mi sta halalit [sm=zz_tongue.png] Ode sad [sm=zz_running.gif][sm=zz_running.gif][sm=zz_running.gif][sm=zz_running.gif][sm=zz_sleep.gif][sm=zz_sleep.gif][sm=zz_sleep.gif][sm=zz_sleep.gif][sm=zz_sleep.gif]
|
|
|
|