lejla80 -> RE: Razgovori o očekivanju beba - Juni (9.6.2016 14:56:28)
|
Eh kad se krenule da se žalite da i ja kažem da i mene nekad uhvati u prsima hahaha... čak u posljednje vrijeme mi se čini ko da i aritmije neke imam povremeno...ccccc ...valjda mi se samo čini [sm=smiley36.gif], a možda to tako treba u trudnoći hahahhaha Nudžejma veliš dobri ti bodići iz Primarka, i ja sam ih zagledala, baš su povoljni a ima super dezena za dječke i djevojčice [sm=duda.gif] [sm=duda.gif] [sm=duda.gif] Eh sad, mrežaste su vam gaće poput onih čarapa sexy mrežastih, onako imaju one fine povelike rupe na njima da se hanumica ne uspari a milina za oči pogledat [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif], one koje imaju ugovoren carski , nisam sigurna da ih trebaju vir ulošci, pa paket po ovme treba[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif], isto nisu neophodni hanumicama koje idu na carski, ja sam imala dva pakovanja jer sam išla prirodno pa mi nije uspjelo al nisam ih sve ni iskoristila nego sam se odmah prešaltala na obične. flašica, dohrana, to ne treba ženama koje imaju u planu da doje, mislim flašicu možete uzeti jer će vam kasnije nekad trebati al sa dohranom pričekajte, ipak nije tako jeftina da bi je bacale...a one koje žele da ustraju, što i nije jednostavno na početku, bolje da je nemaju pri ruci..Govorim to jer su i mene dosta kolebali, da ne kažem da su mi u bolnici kazali da kupim aptamil, a tek ove žene oko mene starije..hmmmm, one samo vjeruju u keks i mlijeko.. Ako zene ne oblače bolničke stvari na ulazu, onda trebaju dvije spavaćice, jednu za porod a drugu da imaju sta da obuku nakon toga.. ne znam jesu li sta promijenili, mozda daju njihove spavaćice, eh tu treba nego svjež Et toliko, vidim da je i mala_sa uskočila, potpisujem sve ovo njeno vezano za proizvode iz DM, a tu bi pridodala njihov kremu za stomak kao i balzam za bradavice, predobar je
|
|
|
|