BubaDara -> RE: Razgovori o očekivanju beba - Juni m (13.6.2016 14:03:48)
|
Pa gdje su moje drage slatke trblice ??? [sm=smiley1.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley27.gif] Ja sam vam u petak navečer skontala da bi mogla pripremiti u subotu veliki iftar da zaradim sevapa malo više, pa sam pozvala roditelje i brata i snahu od mm jer svi poste, pa eto mi rekoh puno sevapa [sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif] Tako sam fino subotu provela u kupovini namirnica što mi je falilo i onda se bacila u pripreme [sm=smiley1.gif] Sve bilo ukusno i fino, i sreća pa su i noćili da se pojede i za sehur štogod jer naravno uvijek se spremi puno pa ostane [sm=smiley1.gif] Eto zato nisam imala vremena ni da uđem na rr ali zato sam sad sve fino pročitala [sm=bravo.gif] ema08 drago mi je da si našla ogradicu za Vedu [sm=bravo.gif] Ma ja ako ne budem našla, uzet ću onu tri drugara bež boje i takav krevetić i super [sm=smiley1.gif] Imam ja za kolijevku bijelu ogradicu, mama poručila dormeo, ali je malena za krevetić, pa ću nju za kolijevku iskoristiti [sm=smiley1.gif] mala_sa ti si meni prava žena majka kraljica, pored svega tebi i do iftara da spremaš, svaka ti čast! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Joj i mi smo bili u trešnjama, kontam da vam postavim sliku grane, ali strah me da me ne ubije jecmicak hahahaha [sm=smiley36.gif] A ženo draga, ušla sam u nadi da si se porodila, a ti još u trešnje išla takva [sm=smiley36.gif] lejla80 blago tebi pa se svalila drugome na grbaču hehe, ja ću tako morati ovaj vikend da odmorim noge od otekilna [sm=smiley1.gif] Nemoj se ba sikirati za debljinu, meni svi kažu otići će kad se porodiš [sm=smiley36.gif] Ja se eto onako nisam puno udebljala, ali opet kad pogledam ramena i ruke iznad laktova na ogledalu, sebi izgledam nešto ko rambo [sm=smiley36.gif] kao da mi se tu malo povećao obim, ne znam je li normalno, ali zamislit ću da jeste [sm=jezicek.gif] nudzejma drago mi je da si prizdravila [sm=bravo.gif] Ne brigaj za pi-pi, i ja tako česti idem, mada pijem i dosta tečnosti stvarno, pa mora negdje izaći [sm=smiley36.gif] biće to dobro ako Bog da [sm=smiley1.gif] Arijana2 nekad treba biti i razmažen, kad stalno govoriš da si super, ne shvataju baš za ozbiljno ni kad se na šta požališ [sm=smiley1.gif] Ja sve govorim ja sam super hvala Bogu pa onda svi "mogla si ovo, mogla si ono" a nekad baš ne mogu stajati npr na nogama kako bi nekom za neku priliku spremila kolač ili nešto "jer ja to radim dobro" itd. Mazi se i uživaj [sm=smiley36.gif] minie drago mi je da bucko napreduje, nek si nam se malo javnula [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif] tačkice pa odlična ideja za sveske, kad naučiš šta fino na tim vježbicama, valja mi kopirati od tebe kad dođeš u TK [sm=smiley36.gif] ti ćeš bar naučiti štogod na vježbama, a ja ni to nemam [sm=smiley13.gif] Kod mene kad krene i odem u bolnicu ja ću pitati sestre da mi prvo objasne kako da se ponašam, s obzirom da me moje zdravlje do sad služilo da nikad nisam bila i ležala u bolnici hvala Bogu, pa će sve da mi bude novo i šokantno a uz to i boli, ludilo [sm=smiley36.gif] Šta ste to zaslinavile sve? Da nije do alergije na nešto, ovdje lipa počela cvjetati pa je baš uzmirisalo, ali i meni smeta, svrbe me oči i nos užas, ali deveram nekako [sm=smiley1.gif] search mashallah i tebi se približilo [sm=bravo.gif] kad god dođe da bude lagano i brzo ako Bog da [sm=bravo.gif] agatha i sama sam ti takva [sm=smiley36.gif] ako Bog da u srijedu moram nalaze i antitjela pa nešto me baš prpa uhvatila što ti kažeš, hemoglobin mi na prošlim već bio umanjen za 10, ko zna sad kako će biti, ali eto nadajmo se najboljem [sm=smiley1.gif] sretno i tebi [sm=smiley1.gif] leptirice13 ja to još nisam kupila jer mi još ne treba, ali kontam kupiti preko bući bu stranice na fb. Čini mi se da sam tamo vidjela fine [sm=smiley1.gif] Grlim vas sve redom, i ove što nisam spomenula direktno [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
|
|
|
|