RE: Razgovori o očekivanju beba - Juni m (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Razgovori u očekivanju (djeteta)

Poruka

tačkicaa -> RE: Razgovori o očekivanju beba - Juni m (11.6.2016 15:18:33)

Vidi Male što se dala u eglen, a ja kad god vidim tvoj nik kontam evo je gotova [sm=smiley36.gif]
Nudzejma Drago mi je da je nos bolje, bar nekome [sm=smiley36.gif] MEni će haman bit' baš kako Mala kaže, do poroda, pa onda slinava dočekat' hanumicu [sm=smiley36.gif] Bruka [sm=smiley36.gif]
Ema Pa eto, i ja sam kontala sačekat' Winky, tako da ću i ja bit' u 27. ili 28. sedmici kad Abd krenem na vježbe [sm=smiley1.gif]
Arijana Joj mogu mislit' kako kukaš, ako je i mama rekla [sm=smiley36.gif] Šta te briga, imaš pravo [sm=smiley36.gif]
Lejla Ja više i ne kontam o kilama, em ne znam s koliko sam startala, a vala i da vidim da se puno debljam ne mogu ništa, jer jedem normalno, samo voće nenormalno, jedem dok se ne mogu mrdnut' [sm=smiley36.gif] Blago tebi, ti bar znaš kupat' i dojit', ja ću morat' nosit' i sveske, za svaku oblast posebno [sm=smiley36.gif] Na kvadratiće za kupanje, na uske i široke za dojenje, a blok da mogu sebi nacrtat' kako da dišem, koji sam baksuz, ni to neću zant' kad trebadne [sm=smiley36.gif]
Minieeee[sm=bravo.gif] Nek' si nam se malo javila [sm=smiley1.gif] Kako oporavak? Ljubi bucka od nas [sm=bravo.gif]

winky_sa -> RE: Razgovori o očekivanju beba - Juni m (11.6.2016 15:30:27)

Mala_sa ti bas vrijedna, svaka cast. A beba ce jos malo [sm=bravo.gif]
Ovi dani prebrzo prolaze, ja kad skontam da je vec pola proslo pocne me neki strah hvatati [sm=smiley13.gif]
Ema08 mi smo se sve fino rasporedile po sedmicama, ja jedva cekam te vjezbe, koliko sam cula od drugih znaju biti pravo korisne a to je ono sto mi treba [sm=smiley36.gif]
Lejla80 uzivaj draga kod mame, da te paze i maze [sm=smiley1.gif] . A sto se tice kila, moja dr kaze da je oko 10kg u trudnoci optimalno tako da se ja ne bih brinula toliko, vecinom je to beba, plodna voda i ostalo
Nudzejma i Arijana i kod vas polako pocinje odbrojavanje [sm=bravo.gif] , aBd slijedeci mjesec ste na redu [sm=smiley36.gif]
Minnie mahanje za tebe i bebu, uzivajte
A sad kad vidim koliko ste mi vi vrijedne, idem se i ja zavuci u kuhinju, red bi bio [sm=smiley1.gif]

Saraa... -> RE: Razgovori o očekivanju beba - Juni m (11.6.2016 16:51:58)

Mene danas nesto leđa bole i gornji dio stomaka, vjerovatno nema veze sa trudnocom ali et ja samo osluskujem :)
Malo se nasikirala, pa me prijateljica naruzila, kaze sta ti mislis da je samo med i mlijeko kad si trudan :-D
Ja se nadam da je ona upravu,jutros primila inekciju progesteron pa me posle nje poceo stomak boliti[sm=smiley19.gif]
[sm=zmeden.gif]
Ne mogu da Vas praim bas, guzva mi na poslu svaki dan radim :(

ema08 -> RE: Razgovori o očekivanju beba - Juni (12.6.2016 19:51:13)

SPISAK TERMINA AKTIVNIH TRUDNICA [sm=nosecka.gif][sm=duda.gif]
Neaktivne nakon odredjenog vremena brisemo.
(zbog neaktivnosti na temi) [sm=smiley1.gif]

JUNI 2016 [sm=smiley27.gif]

25.06. mala_sa [sm=rozacrtici.gif]

JULI 2016
[sm=smiley27.gif]

01.07. Mama3333 [sm=rozacrtici.gif]
11.07. search [sm=rozacrtici.gif]
20.07. Arijana2 [sm=rozacrtici.gif]
27.07. nudzejma [sm=modricrtici.gif]

AVGUST 2016
[sm=smiley27.gif]

01.08. MajaAjna [sm=rozacrtici.gif]
14.08. Angelica

SEPTEMBAR 2016 [sm=smiley27.gif]

03.09. Vrtni patuljak [sm=rozacrtici.gif]
09.09. BubaDara [sm=rozacrtici.gif]
11.09. Agatha [sm=rozacrtici.gif]
16.09. ema08 [sm=modricrtici.gif]
26.09. Lejni [sm=modricrtici.gif]
26.09. samy_lo [sm=modricrtici.gif]
28.09. tackicaa [sm=rozacrtici.gif]

OKTOBAR 2016
[sm=smiley27.gif]

06.10. anidla [sm=modricrtici.gif]
-- 10. winky_sa [sm=modricrtici.gif]

NOVEMBAR 2016

[sm=smiley27.gif]

--.11. bebica11
02.11. Maglaj_num

DECEMBAR 2016
[sm=smiley27.gif]
03.12. lejla80
04.12. leptirica13
24.12. bambi

JANUAR 2017
[sm=smiley27.gif]

20.01. aidicaa

FEBRUAR 2017[sm=smiley27.gif]
02.02. saraa
22.02. midnight489

ema08 -> RE: Razgovori o očekivanju beba - Juni (12.6.2016 20:03:41)

Eto MalaSa, ostade usamljena u junu [sm=smiley1.gif], a možda i tebe trebam brisati sa spiska samo nam to jos nisi stigla javiti [sm=smiley1.gif]

Nudzejma, Search vi ste onda slijedeće ako Bog da [sm=bravo.gif]

Ostale zenice, ako sam koju izostavila sa spiska nije namjerno, pišite da vas utefterim. Isto važi i za one koje znaju spol bebe, a da nisam upratila pišite i to.

Tackice, sta je s tobom? Jel to odmaras od priprema za vikend pa se nas kad ni javiti[sm=smiley36.gif]?!

Lejla, BubaDaro, Agatha, Midnight, Winki sta je s vama žene...nigdje ni jedne...sta reci, koju posluku porati [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif]

Midnight_489 -> RE: Razgovori o očekivanju beba - Juni (12.6.2016 21:29:05)

Evo mene,žene drage [sm=smiley36.gif]
Nisam se imala vremena ni javiti.
Valja mi sve postove čitati,ali to ti se desi kad si
neredovan na temi [sm=smiley36.gif]
Mi maloprije bili kod svekrve na iftaru,malo pričali,
iftarili se,baš nam fino bilo.
Sad došli,a ja odmah u piđamu i pravac krevet [sm=smiley1.gif]
Rekoh,odoh se javiti malo onim ženama na forumu 😊
Baš sam nešto pospana,tako da neću odugovlačiti,idem
pročitati postove,i onda 😴😴

Laku noć vama i vašim bebicama. 🌙⭐️

mala_sa -> RE: Razgovori o očekivanju beba - Juni (12.6.2016 21:49:50)

Mahanje, jos uvijek u paketu [sm=smiley36.gif][sm=smiley1.gif]
Slinim, kasljem, kisem [sm=hudicek1.gif] znaci haos [sm=zmeden.gif] sad ipak navijam da bebce saceka da prodisem normalno [sm=smiley36.gif]

Mini pa gdje si zeno, djeca te okupirala 100%, samo polahko a proci ce i ljubomora [sm=smiley1.gif].

Sto je najsmjesnije moja mama je imala 3 porod ovakav kakav Mini napisa, kad je pokusala da se poprnje na akuserski krevet i kako je dignula nogu tako brat izletio [sm=smiley36.gif]

winky_sa -> RE: Razgovori o očekivanju beba - Juni (12.6.2016 22:41:16)

Da vam i ja mahnem pred spavanje [sm=smiley1.gif]

search -> RE: Razgovori o očekivanju beba - Juni (13.6.2016 0:36:47)

Jos mjesec danaa aBd [sm=love.gif][sm=love.gif][sm=love.gif]
Ev imam bas pojake laznjake, stomak se skroz grci i oteza uf ufffff [sm=zmeden2.gif].....

Mala sa, aBd da i tebi pilence tako izleti za sekundu hhh :)
Ja prvorotka ne nadam se manje od 10 sati haha, prosjek je negdje odo 16/18 kako se sjecam [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif], prijateljica mi se porodila prije 4 dana, 36 sati trajo porod brate mili [sm=smiley19.gif] i to bebče od 2,600 mrvica mala tako je namucila [sm=smiley13.gif]

Hajte sa mnom lubenice i caja haha, ubitacna kombinacija [sm=smiley14.gif][sm=zz_smug.png],
Jeste se usutile preko vikenda niđe nikog, kad god uđem na temu jedan novi post bude max [sm=smiley13.gif]

nudzejma -> RE: Razgovori o očekivanju beba - Juni m (13.6.2016 8:45:41)

Jutro drage moje,

Minie drago mi je da si nam se javila.Uzivaj sa svojim momcima.
Mala_ sa bas te u nezgodno vrijeme to uhvatilo.Nadam se da ce kao i kod mene proci za 2 dana.U zivotu mi brze i lakse viroza nije prosla.
Ja sam jucer katastrofa bila.Valjda mi je ovo mirovanje vec na nos izaslo[sm=smiley13.gif]Jos ono vrijeme cas kisa,cas sunce ma ja sam se toliko puta preznojila uhh[sm=smiley13.gif]Onda mi se bas nesto skupilo samo bih plakala.
Sinoc samo neke ruzne snove sanjala na hajjr.I jutros se rano probudila nemogu spavati kisa pljusti a ja bas bezze[sm=zz_sleep.gif][sm=zz_confused.png][sm=smiley5.gif]

Leptirica13 -> RE: Razgovori o očekivanju beba - Juni m (13.6.2016 9:59:44)

jutro zenice,

jel neko kupovao jastuk za trudnice (banana)?
Ako jeste, plizz iskustva, ako je u Sarajevu, napisite gdje I koliko kosta..hvala...

mala_sa -> RE: Razgovori o očekivanju beba - Juni m (13.6.2016 11:13:41)

Jutro i od nas [sm=smiley1.gif], A i ja smo jutros prepjesacile dobra 3km [sm=smiley1.gif], i naravno pokosnule al nema veze [sm=bravo.gif]

Nudzejma nije lahko, pritrpi do 36te aBd i onda u setnje lagane svaki dan, godit ce ti sigurno. Evo nos se hB smiruje, jos grlo da saniram, ubi me kasalj 😤.

Search mashAllah [sm=bravo.gif] nek nisam jedina u odbrojavanju [sm=smiley36.gif]. Eh cuj lubenica i caj, ima da ne izlazis iz wc-a [sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif]. Uh drugarica ti se bas namucila, a ne mora znaciti da ces imati dug porod iako je prvi; moj prvi je trajao dve ukupno 6 sati, drugi 4 sata a sad vidjet cemo aBd [sm=smiley1.gif].

Leptirice ja imam taj jastuk, sad mu je treca beba [sm=bravo.gif] i stvarno sam ga iskoristila, sto za spavanje, sto za dojenje kasnije. Jos moj ima i kao "gace" pa beba moze da lezi u njemu i za ti sam ga isto bas iskoristila.
Moj je ovakav [img]http://www4.slikomat.com/13/0613/sm1-image.jpg[/img]

Midnight_489 -> RE: Razgovori o očekivanju beba - Juni m (13.6.2016 11:17:46)

Leptirice ja imam taj jastuk i zadovoljna sam,meni je
veoma udoban. [sm=smiley1.gif]
A ne znam gdje ga imaš kupiti,ja sam svoj naručila preko neta,
a ne živim u Sarajevu. [sm=smiley13.gif]
U mene je ovakav isti:

http://www.market.ba/slike/oglasi/sx_814677.1.jpg

Midnight_489 -> RE: Razgovori o očekivanju beba - Juni m (13.6.2016 11:24:07)

Morala sam staviti link slike. 😀 ne znam kako se slika stavlja
mala_sa kako stavljaš sliku? [sm=smiley13.gif]

agatha -> RE: Razgovori o očekivanju beba - Juni m (13.6.2016 11:28:47)

Helou, zene! :) Kako ste mi sve redom?Ja sam nekakva umrtvljena jedva se dovukoh na posao, ovo me vrijeme ubi, znojenje katastrofa i glava mi trni. Za svaki slucaj, navratih da tlak izmjerim, dobar je hvala Bogu a ostalo se da izdrzati. Kod mene je jastuk za dojenje, koji sam dobila, sad ga koristim za spavanje kad se ne mogu namjestiti, isti kao kod Male samo nema ove gace, mislim isti oblik.
Ove sedmice trebam nalaze uraditi i vec me prpa kakvi ce biti...
Grlim vas sve bembeleeeeee [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]

Midnight_489 -> RE: Razgovori o očekivanju beba - Juni m (13.6.2016 11:33:38)

agetha Mahanje ☺️
Ma i ja sam naka sva nikakva [sm=smiley36.gif]
Valjda zbog vremena,sad sunce,sad kiša 😃
Ma bit će sve OK,držim ti fige 👍

mala_sa -> RE: Razgovori o očekivanju beba - Juni m (13.6.2016 12:35:44)

IZVORNA PORUKA: Midnight_489

Morala sam staviti link slike. 😀 ne znam kako se slika stavlja
mala_sa kako stavljaš sliku? [sm=smiley13.gif]

Ides na slikomat.com, upload slike uradis (ja uvijek direktno sa mob radim), i onda ti on ponudi vise linkova (za razlicite formate), ti kopiras samo "link za forume" i zalujepis ga u prozor gdje pises post. Kad potvrdis post on prikaze sliku. [sm=smiley1.gif]

Leptirica13 -> RE: Razgovori o očekivanju beba - Juni m (13.6.2016 12:57:57)

a preko koje stranice si narucila ?

Leptirice ja imam taj jastuk i zadovoljna sam,meni je
veoma udoban. [sm=smiley1.gif]
A ne znam gdje ga imaš kupiti,ja sam svoj naručila preko neta,
a ne živim u Sarajevu. [sm=smiley13.gif]
U mene je ovakav isti:

http://www.market.ba/slike/oglasi/sx_814677.1.jpg

BubaDara -> RE: Razgovori o očekivanju beba - Juni m (13.6.2016 14:03:48)

Pa gdje su moje drage slatke trblice ??? [sm=smiley1.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley27.gif]
Ja sam vam u petak navečer skontala da bi mogla pripremiti u subotu veliki iftar da zaradim sevapa malo više, pa sam pozvala roditelje i brata i snahu od mm jer svi poste, pa eto mi rekoh puno sevapa [sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif] Tako sam fino subotu provela u kupovini namirnica što mi je falilo i onda se bacila u pripreme [sm=smiley1.gif] Sve bilo ukusno i fino, i sreća pa su i noćili da se pojede i za sehur štogod jer naravno uvijek se spremi puno pa ostane [sm=smiley1.gif] Eto zato nisam imala vremena ni da uđem na rr ali zato sam sad sve fino pročitala [sm=bravo.gif]
ema08 drago mi je da si našla ogradicu za Vedu [sm=bravo.gif]
Ma ja ako ne budem našla, uzet ću onu tri drugara bež boje i takav krevetić i super [sm=smiley1.gif] Imam ja za kolijevku bijelu ogradicu, mama poručila dormeo, ali je malena za krevetić, pa ću nju za kolijevku iskoristiti [sm=smiley1.gif]
mala_sa ti si meni prava žena majka kraljica, pored svega tebi i do iftara da spremaš, svaka ti čast! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Joj i mi smo bili u trešnjama, kontam da vam postavim sliku grane, ali strah me da me ne ubije jecmicak hahahaha [sm=smiley36.gif]
A ženo draga, ušla sam u nadi da si se porodila, a ti još u trešnje išla takva [sm=smiley36.gif]
lejla80 blago tebi pa se svalila drugome na grbaču hehe, ja ću tako morati ovaj vikend da odmorim noge od otekilna [sm=smiley1.gif]
Nemoj se ba sikirati za debljinu, meni svi kažu otići će kad se porodiš [sm=smiley36.gif] Ja se eto onako nisam puno udebljala, ali opet kad pogledam ramena i ruke iznad laktova na ogledalu, sebi izgledam nešto ko rambo [sm=smiley36.gif] kao da mi se tu malo povećao obim, ne znam je li normalno, ali zamislit ću da jeste [sm=jezicek.gif]
nudzejma drago mi je da si prizdravila [sm=bravo.gif] Ne brigaj za pi-pi, i ja tako česti idem, mada pijem i dosta tečnosti stvarno, pa mora negdje izaći [sm=smiley36.gif] biće to dobro ako Bog da [sm=smiley1.gif]
Arijana2 nekad treba biti i razmažen, kad stalno govoriš da si super, ne shvataju baš za ozbiljno ni kad se na šta požališ [sm=smiley1.gif] Ja sve govorim ja sam super hvala Bogu pa onda svi "mogla si ovo, mogla si ono" a nekad baš ne mogu stajati npr na nogama kako bi nekom za neku priliku spremila kolač ili nešto "jer ja to radim dobro" itd. Mazi se i uživaj [sm=smiley36.gif]
minie drago mi je da bucko napreduje, nek si nam se malo javnula [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif]
tačkice pa odlična ideja za sveske, kad naučiš šta fino na tim vježbicama, valja mi kopirati od tebe kad dođeš u TK [sm=smiley36.gif] ti ćeš bar naučiti štogod na vježbama, a ja ni to nemam [sm=smiley13.gif] Kod mene kad krene i odem u bolnicu ja ću pitati sestre da mi prvo objasne kako da se ponašam, s obzirom da me moje zdravlje do sad služilo da nikad nisam bila i ležala u bolnici hvala Bogu, pa će sve da mi bude novo i šokantno a uz to i boli, ludilo [sm=smiley36.gif]
Šta ste to zaslinavile sve? Da nije do alergije na nešto, ovdje lipa počela cvjetati pa je baš uzmirisalo, ali i meni smeta, svrbe me oči i nos užas, ali deveram nekako [sm=smiley1.gif]
search mashallah i tebi se približilo [sm=bravo.gif] kad god dođe da bude lagano i brzo ako Bog da [sm=bravo.gif]
agatha i sama sam ti takva [sm=smiley36.gif] ako Bog da u srijedu moram nalaze i antitjela pa nešto me baš prpa uhvatila što ti kažeš, hemoglobin mi na prošlim već bio umanjen za 10, ko zna sad kako će biti, ali eto nadajmo se najboljem [sm=smiley1.gif] sretno i tebi [sm=smiley1.gif]
leptirice13 ja to još nisam kupila jer mi još ne treba, ali kontam kupiti preko bući bu stranice na fb. Čini mi se da sam tamo vidjela fine [sm=smiley1.gif]
Grlim vas sve redom, i ove što nisam spomenula direktno [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

tačkicaa -> RE: Razgovori o očekivanju beba - Juni m (13.6.2016 14:13:55)

Mahanje i od mene [sm=bravo.gif] Jao kako se ja brzo umaram, to nije normalno. Valjda trudnoća ne može pratit' moj korak, vazda nešto brzo hodala, i kažu mi da ne znam hodat' jer se dočekujem na pete [sm=zmeden.gif] tako da me stomak zaboli nakon 200m [sm=zmeden.gif] A sad se kobajagi bila zaputila na malo duže staze, umalo da sjednem na po' puta [sm=smiley36.gif]
Saro Ni ja se izgleda još ne mogu navić' na trudnoću, a beba lupka k'o luda [sm=smiley36.gif] Mene u gornjem dijelu boli skoro svaki dan, bar po malo, želudac mi nikad nije bio jača strana [sm=smiley1.gif] A što se leđa tiče, od prošle sedmice su me i krsta počela bolit', i jbg [sm=smiley36.gif] Ni za šta nismo haman [sm=smiley36.gif] Ali tebi je još mala trdnoća, možda su tebi oni neki startni bolovi, supa sa mučninama [sm=zmeden.gif]
Ema E vala sam se i ja ulijenila [sm=smiley36.gif] Baš sam fino vikend preljenčarila sa mm, pa sad malo produžila i sama [sm=smiley36.gif] Valjda mi zato teško pade ovo malo obaveza što imam [sm=smiley36.gif] Joj juče' sam se bila prepala, gledala utakmicu Turska-Hrvatska, i kad je Luka dao go toliko sam skočila i počela vrištat', valjda zaboravila da sam trudna [sm=zmeden.gif] da mi se stomak ispupčio i zgrčio [sm=zmeden.gif] Prepala sam bebče [sm=zmeden.gif] Kako mi je bilo žao poslije [sm=smiley19.gif] Jedva se opustila jadnica sa neodgovornom materom [sm=smiley13.gif] Tako da više ne gledam utakmice, jer ne mogu da ne navijam [sm=smiley13.gif]
Midnight Ma hajde, neće ti biti teško ni iščitat', vidiš da smo se bile lijene [sm=smiley36.gif]
MAla_sa Evo sad gledam spisak od Eme i kontam, šta smo navalile na tebe, još ti nije ni termin [sm=smiley36.gif] Ja umislila da je već proš'o [sm=smiley36.gif] Je li to prehlada ili one tvoje pripreme za porod, kad se nos otopi? [sm=smiley36.gif]
Winky Mahanje [sm=bravo.gif]
Search Joj ne sluti te teške porode, ne treba nam još i ta prpa pord svih muka blaženog stanja [sm=smiley36.gif]
Nudzejma I meni nešto ne ide spavanje u normalan vakat', ubi me nervoza ili zapušen nos... Sreća pa možemo ujutro nadoknadit' [sm=bravo.gif]
Leptirice JA ti nemam nikakvog iskustva što se tih jastuka tiče [sm=zmeden.gif]
Joj Agatha i meni je ove sedmice na redu kontrolisanje beštija, i ja sam se uprpila [sm=smiley13.gif] Moram provjerit' nalaz, zaboravila sam da li i krv kontrolišem, ali kako god mene samo ovaj urin brine, imam osjećaj da nikad neće bit' dobar [sm=smiley13.gif] Kad ćeš ti? Ja još ni uputnicu ninsam zbavila [sm=zmeden.gif]

tačkicaa -> RE: Razgovori o očekivanju beba - Juni m (13.6.2016 14:18:52)

BubaDaro Vidim ti se javila u međuvremenu [sm=smiley36.gif] Ne sekiraj se, ja kad naučim, sve ću da ti objasnim [sm=smiley36.gif] A kako ću zapisivat', smijem odma' zaboravit' [sm=smiley36.gif] Sretno i tebi sa nalazima, haman smo se skoro sve zadevarale time [sm=smiley1.gif]

Midnight_489 -> RE: Razgovori o očekivanju beba - Juni m (13.6.2016 14:33:40)

Leptirica naručila sam preko ove stranice.
Prave jastuke po narudžbi,i ja sam zadovoljna [sm=smiley1.gif]
Izvoli link:
http://www.market.ba/oglas/ostala-oprema-za-bebe/jastuk-za-trudnice-lovehug/808885

BubaDara -> RE: Razgovori o očekivanju beba - Juni m (13.6.2016 14:47:45)

hvala tačkice moja [sm=smiley1.gif] ma vjerovat ćemo da će biti dobri nalazi kod svih dok se ne desi suprotno [sm=smiley36.gif]
midnight koliko košta ovaj jastuk? Djeluje mi dosta velik i dobar, ovi na fb su čini mi se manji [sm=smiley1.gif]

Midnight_489 -> RE: Razgovori o očekivanju beba - Juni m (13.6.2016 14:56:32)

Bubadara joj ne znam,podavno sam ga naručila,zar ne piše cijena na linku?
Jest malo skuplji,ali je mnogo velik,udoban i mekan.
A poslije poroda ga možete koristiti za dojenje i spavanje sa bebom ❤️💗

Leptirica13 -> RE: Razgovori o očekivanju beba - Juni m (13.6.2016 15:10:00)

super izgledaju, koliko kosta I kako se narucuje?
ja nemam prijavu na ovoj stranici :(

Leptirica naručila sam preko ove stranice.
Prave jastuke po narudžbi,i ja sam zadovoljna [sm=smiley1.gif]
Izvoli link:
http://www.market.ba/oglas/ostala-oprema-za-bebe/jastuk-za-trudnice-lovehug/808885

Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>