lejla80 -> RE: Razgovori o očekivanju beba - Juni (30.6.2016 18:54:38)
|
Curke moje jeste li mi dobro sve redom, evo i mene malo jest da me niko nije tražio što bi rekla moja drugarica Winky [sm=smiley1.gif] Ja evo tušim se višnjama i malinama, to su mi najdraža raja...pored toga mnogo volem borovnice, smokvice i kruškice...lubenicu ne volem [sm=smiley36.gif] U međuobrocima koji orah, brusnicu i sličnu raju pojedem kad mi se nađe, jer kakve god ja prohtjeve imala, imaju i ovi moji dečki, prate me u stopu, samo što i prenatal nisu počeli uzimat [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]. Pokušala sam sa ovim voćnim điđama kad me uhvati glad al jok, meni tad ni snikers ne pomaže [sm=smiley1.gif], samo konkretne slane stvari dolaze u obazir. Mislim da ću vagu sakriti negdje. Nije mi zbog mene, al me mati moja maltretira, i to preko telefona mi prati svaki gram jer zna kako ja umijem prekrdasiti. U prvoj trudnoći preko 20 kg, i dalje sam prestala brojati. Kad se radi o ovoj nezdravoj hrani, tu sam se prilično reducirala radi ovog mog velikog đeteta, jer gledam da jede zdravo i kvalitetno a pošto nisam baš toliko vrijedna da kuham nekoliko jela, onda smo svi na tom zdravom režimu, koliko god je moguće. Nekad naravno napravimo i koji izlet. NARI vršnjakinjo i zemljakinjo hehe..do koje si ti sedmice dogurala? I ja sam imala sličnih problema u prvoj polovini Ramazana, tačno nisam znala šta spemiti jer mi je bilo muka a mm svejedno, samo nek se jede, tak da nije od neke pomoći kad zafali ideja. Mene popustiše mučnine negdje oko početka četvrtog mjeseca, valjda će i tebe. Arijana pa očita li ti doktor taj nalaz? Ja nešto ne pamtim te brojeve al svaki put bi mi neko gore rekao je li u redu ili nije. Znam čak da su me jednom vratili da ponovim ctg, nešto se beba bila uspavala. Buba Daro eh drago mi je da si našla odgovarajuće pape [sm=smiley1.gif] Šta taj tvoj čojk galama na narod, to vi radite u istoj firmi. Uh jest vam veselo hehe Nudžejma ma samo ti nama piši šta bilo, ne mora bit pametno [sm=smiley2.gif] Još malo pa će bit i šetnjica [sm=smiley1.gif] Tačkice jesi li makar šta sredila, da ne bude hodanje uzalud? Winky to su ti one lažne kontrakcije, a št se tiče tog prostora za bebu, u pravu si, a posebno imaju prostora ove druge , treće i ostale bebe, kad su im ove prve sve lijepo raširilie, da ne kažem razvalile [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif] Eto odoh sad opet da se spremam za iftar, pošto smo pozvani na jedno od mojih omiljenih mjesta kad je o iftarima riječ, odlučila sam da se malo i doćeram... Tak nahoda se ja ovaj Ramazan, šta ćeš kad nas je ko rokića a još nisam otišla na Tabiju da gledam topa, haman će me top i ovaj Ramazan obići... Ljubim vas [sm=nosecka.gif]
|
|
|
|