BubaDara -> RE: Razgovori o očekivanju beba - Juni (24.6.2016 11:42:03)
|
good morning drage moje slatke trblice [sm=bravo.gif] Ma šta kažeš lejla80 dečko još jedan mashAllah??? [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=sloncek.gif][sm=smiley31.gif] Znala sam za nalaz, jupiiiiiiiiiiii[sm=bravo.gif] Nadam se da će svekar sad smatrati da si usvojila lekciju dojenja, pa te ovaj put poštedi savjetovanja [sm=smiley36.gif] Svašta da čujem [sm=smiley36.gif] ema08 sve ćemo ih namlatiti!!! [sm=smiley36.gif] Savjeti dolaze sa svih strana, pitanja mali milion i prijedloga za ime, šta mi sve treba ili ne treba itd ... Sreća Bog nam dao po dva uha pa prođe fino i odeeeee [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif] Bravo za samo 4 kilice [sm=bravo.gif] prava mačkica [sm=smiley36.gif] [sm=smiley9.gif] midnight bježi samo u debeli lad i zapjevaj "oj debeli lade zašto ljudi rade?!" [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] nudzejma dobro si me napomenula, lejla je meni predlagala da idem na kupanje na Modrac hehe a ja u brigama oko vena zaboravih joj napisati to da nema tamo kupanja odaaaavno. Ima Panonsko u Tz ali ne da se to meni, a ne bi mi plaho ni pomoglo znam. Nek piješ dosta vode, to i treba tako [sm=smiley1.gif] tačkice "prvotelko" valja ti svakako u nabavku novih gaća, nemaš valjda toliku zalihu da i dalje mjenjaš svaki sat, pa kupi sad veće[sm=smiley36.gif] Pusti ba lejlu da je to tako teško ne bi ona sigurno i drugo [sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif] Mene samo zanima kako ljudi misle to "naspavaj se sad dok možeš!" [sm=zmeden.gif] Je li sad još ova dva mjeseca što su mi preostala da spavam zimski san pa kad rodim da ne moram nikako da spavam jer imam zalihe [sm=zmeden.gif] Da li je to ikome uspjelo [sm=zmeden.gif] Valja mi svratiti kod Kineza, oni svakakvih budalaština prodaju pa možda imaju i kakav preparat za to, da utonem u snove čim čim prije, tim tim bolje [sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif] Eeee nisam znala da si se udala na Modrac [sm=smiley1.gif] Sad znam još nešto o tebi [sm=smiley1.gif][sm=smiley36.gif] Mi smo imali svadbu u Robinzonovom svadbenom salonu jer to drži rođak od mm, da i ti znaš nešto o meni [sm=smiley36.gif] Svijet je mali [sm=jezicek.gif] Nudzejma i ti si znači iz te mahale [sm=bravo.gif] aferim [sm=smiley36.gif] Fakat bi mogle biti prije, neće mi kći daleko onda otići hahahaaha [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] agatha [sm=bravo.gif] za urednu kontrolicu, raste mala žabica mashAllah [sm=smiley1.gif] jubav mala [sm=smiley31.gif] Šta ste se to sve uznojile? Smrdi do ovdje [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif] Mi u stanu imamo klimu i u dnevnom i u spavaćoj ali meni smeta sinusima pa je baš izbjegavam maksimalno. Špricam se vodom vazda kad dođem s posla, ili uključim klimu u spavaćoj da malo padne temperatura pa ugasim i onda legnem. A nešto ko luda, ne znam leći kad dođem kući, vazda nešto radim, pa tako da rijetko prije ponoći i legnem. winky_sam[sm=bravo.gif] za kontrolicu i tebi, samo rastite i rastite, tako trebamo hihihihi [sm=smiley1.gif] a bolje da te zaobiđu komentari, vjeruj [sm=smiley1.gif] nije nimalo prijatno [sm=jezicek.gif] NARI i ti si nam bila na kontrolici [sm=bravo.gif] Drago mi je da je sve ok [sm=smiley1.gif] Biće znači novogodišnje bebče aBd hehehe [sm=smiley36.gif] Ja neću na more, ali i nema smisla, poslije ramazana ulazim u 8.mjesec pa neka me mirne glave kući [sm=smiley1.gif] bambi1 [sm=bravo.gif] za test, i čestitam za dečka [sm=bravo.gif] Krenuli su sad dečki u raji hehehe[sm=bravo.gif] leptirice sretno na kontroli [sm=bravo.gif] javi se s lijepim opisom [sm=smiley1.gif] radi kad ti se bude radilo, ja tako, jest da se nagomila al šta ću, trudna sam hahahaha [sm=smiley36.gif] Emice evo link za kolijevku [sm=smiley1.gif] https://www.facebook.com/babyemy2016/photos/a.1475845509411461.1073741828.1454238051572207/1562716057391072/?type=3&theater Možeš ogradicu poručiit u bilo kojoj boji, a i ako hoćeš neku drugu možeš uzeti sve odvojeno. Valja li ova za moju baby girl? [sm=smiley1.gif] Imaš ovdje i te nosiljke pa pogledaj po albumima, mada sam lijepe vidjela i u bući bu što si mi rekla. Ovdje imaju prelijepi ti jastuci za iznođenje pa ću da kupim bijeli s mašnom, nije to skupo 28-29 KM čini mi se a prelijepo je meni bar i super posluži [sm=smiley1.gif] Ako šta zaboravih, oprostit ćete, dugo već sjedim, noge su se probudile otečene pa odoh da ih malo prošetam po firmi [sm=smiley13.gif] Sve svoje ženice grlim i samo da se zna kod mene na poslu kafica u 12 pa ja te vaše rane preskačem [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|