tačkicaa -> RE: Razgovori o očekivanju beba - Juni (24.6.2016 11:36:38)
|
Hoće l' to hanume? Vidim raspisale se ko prave [sm=bravo.gif] Ja evo sad muku mučim s krajnicima. Upalili se haman [sm=smiley13.gif] NE može čovjek više ni gologuz sa otvorenim prozorima deverat' vrućine [sm=smiley13.gif] Aman, a mene kad krajnici spopadnu, to bez pencilina ne prolazi [sm=smiley13.gif] 'bem ti belaj [sm=smiley13.gif] Lejla Joj ja sam nekad baš puno čitala, i kako se na faxu i na poslu nuždom poče družit' s muškarčetinama, sva sam se promuškobarila [sm=smiley36.gif] Evo za rezultat', psujem k'o kočijaš, patim za pivom u ljetnim baštama i gledam utakmice i filmove(što bi moja mama rekla pune nasilja [sm=smiley36.gif], a knjige niđe [sm=smiley13.gif] ) Jašta bona, sa kravama nas nena uporedi, ja se bila izgubila, da li da se ljutim ili da se smijem [sm=smiley36.gif] Al' šta 'š, ko će staroj neni hatorit' [sm=smiley36.gif] Eh bilo je na Modracu lijepih koncertića, motorijada, doduše ima i sad, ali ja sad nisam ni za šta, kako se vidi iz priloženog [sm=smiley36.gif] Joj Midnight ja se sva raznježim kad čitam ove tvoje kratke postove, ostavljaš utisak fine, nježne ženice [sm=smiley1.gif] Leptirice sretno na kontroli, držim fige [sm=bravo.gif] Nudzejma Eto vidiš šta se meni desilo, pa ti spavaj gologuza [sm=smiley36.gif] A nisam baš sa tvog kraje, mada jesam s kantona [sm=smiley36.gif] Ali, kako sam mogla vidjet' do sad, mnogo su fini ljudi u tvom rodnom kraju [sm=smiley1.gif] Bambi Čestitam [sm=bravo.gif] Ema Je l' to već počela razmišljat' u čemu ćeš bbebaća iznijet'? [sm=smiley36.gif] Zar je vrijeme za to [sm=zmeden.gif] Nari Ja sam kontala u julu aBg na more, bar na par dana, mada nije sigurno.... Em se mm nešto koleba zbog posla, em što ću ja biti sa povelikim trblom aBd, pa vidjećemo [sm=smiley1.gif] A o čika-Ziki nisam ni pomislila dok ti ne pomenu, ja se samo o glupostima brinem [sm=smiley36.gif] Winki Hoće l' kod tebe ženo? Tebe zamišljam k'o neku pčelicu-vrednicu, samo zuji i radi, a već rekoh da me podsjećaš na mm po priči [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|