BubaDara -> RE: Razgovori o očekivanju beba - Juni (23.6.2016 9:43:15)
|
Jutrooooo jutroooooo, buđenjeeeeeeee [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Ja sam se jučer po onoj sparini nadigla da usisavam i brišem prašinu i mogu vam reći da sam se baš smorila, do sad sam sve najnormalnije obavljala te kućne radinosti [sm=smiley36.gif] a jučer boli stomak, boli kičma, bole zglobovi otečeni, vene, ma ko baba kakva [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] moram samu sebe ismijavati, a nije nikako smiješno [sm=smiley13.gif] I kad sam sve sredila istuširam se i vidim da su mi se vene baaš pogoršale, sad i druga noga iza koljena plavi se [sm=smiley13.gif][sm=smiley19.gif] Ima li neka nekog iskustva oko toga u trudnoći? Ja to ne mažem sad nikakvim gelovima jer kao sve to prolazi kroz kožu do bebe pa se ne smije, a postaje sve gore i gore čini mi se [sm=smiley13.gif] Moja lejla rado bi ja smočila nogice ali poslije Bajrama ulazim u 8.mjesec pa bojim se puta i truckanja, tako da smo definitivno skontali da ove godine ništa od mora, ali aBd sljedeće ljeto idemo u proširenom sastavu [sm=bravo.gif] MajaAjna meni koliko su rekle iskusne, nema šanse da ne prepoznaš prave bolove, pa ne brini i ti [sm=smiley36.gif] Arijana2 ako Bog da biće sve uredu, nemoj paničiti. [sm=smiley31.gif] agatha znači danas se gledite hihihihi [sm=bravo.gif] Javni nam šta raducka pilence [sm=smiley1.gif] [sm=love.gif] Hvala na komplimentu, a kupio nam je babi to dok je bio poslovno u Srbiji i platio je kaže nešto u dinarima, ja se u te njihove hiljade i milione ne kužim nikako, ali šega ispade, skuplja ljuljačka nego auto koje vozimo hahahahahahaaha[sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Nek te ubija žabče malo, nema na svijetu ništa slađe [sm=bravo.gif] NARI sve smo mi nekad bile zadnje na spisku [sm=smiley1.gif] ako Bog da doći će nam i nove ženice [sm=nosecka.gif] pa ćeš paničiti kad budeš prva na spisku tj sljedeća hahahahaah [sm=smiley36.gif] Midnight_489 drago mi je da je iftar prošao super, sevapi su sigurno tu [sm=bravo.gif] I ja kad god mami kažem da hoću pozvati nekoga na iftar ona frku pravi "vidiš li ti sebi nogu?!,možeš jednu godinu i preskočiti ti zvati pola rodbine! i najjača "nemoj da mi maltretiraš unuku!" itd itd "[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] search znači prvo mašina pa drugi bebac hahahahahaha [sm=smiley36.gif] legendo [sm=smiley36.gif] Jesi vidjela ovdje finih žena, sve vrijedno aman zaman [sm=smiley36.gif] Blago tebi, još malkice i stiže mirisni smotuljak mamici svojoj [sm=bravo.gif] A kad smo oko vage, ja nešto jučer stadoh na vagu i vidim da sam od starta u plusu 5 kg , inešto se ubirnem je li to malo, fakat ovako se nisam ništa udebljala, samo mi je pupica porasla, a jedem sve i pijem pregnacare i omega3 svaki dan, sokovima se ubijam i svim domaćim što naleti, jedino što ja inače slabo jedem hljeb i od prije, naročito ljeti. Čini mi se pisala sam jednom da što se mene tiče na ljetnim vrućinama mogu živjeti od salata slanih i slatkih, sladoleda i ice coffee [sm=smiley1.gif] U zadnje dvije sedmice mi se apetit povećao pa moram uvijek imati u torbi nešto za prigristi usput kad naleti nagli osjećaj gladi pa uzimam žitne pločice, super mi dođu a volim ih baš [sm=smiley1.gif] Bojim se da mi curetak ne bude mršavica, jer doktorica reče na zadnjem pregledu da će biti visoka, a ima i na koga hehe [sm=bravo.gif] Prijateljice mi govore da je to ok, i da tek sad slijedi pravoooo debljanje [sm=smiley36.gif] Stvarno ne patim od toga i samo želim da mi beba bude zdrava [sm=smiley1.gif] Eto da ne gnjavim više svojim belajima, dosta me bilo [sm=smiley36.gif] Kako ste mi vi? [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|