BubaDara -> RE: Razgovori o očekivanju beba - Juni (21.6.2016 15:03:54)
|
mala_sa ČESTITAAAAAAAAM OD SRCA!!!!!! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=zz_dance.gif][sm=zz_dance.gif][sm=zz_dance.gif][sm=zz_dance.gif][sm=zz_dance.gif][sm=zz_dance.gif] Drago mi je da si dobro prošla i da držiš napokon svoju princezicu Sarah u naručju, baš sam se obradovala od srca [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Da nam budete zdravi i živi i uvijek tako fina sretna porodica [sm=bravo.gif] [sm=smiley1.gif] Grlim vas obje [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif] tačkice smanji malo Mg, pa vidi je li do toga [sm=smiley1.gif] lejla80 jesu li ti rekli koliko se čeka nalaz ac? Ako Bog da biće to sve dobro, ne sumnjam ni najmanje [sm=smiley1.gif] ema08 šta tebe muči draga? Odmori danas ako nije tvoj dan baš, laganini sve 4 u zrak i neki fin filmić pa malo te uspava i super hehehe [sm=smiley36.gif] majaajna kao što kažu ostale, da je šta rizično, sigurno bi te smjestil u bolnicu u najmanju ruku, ne sikiraj se, sad će bebi tek da dobije na težini brzinski [sm=smiley1.gif] nudzejma nema straha, mislimo pozitivno [sm=smiley36.gif] Moja prijateljica rodila u Tz prije 2 dana dječaka, mashAllah 4kg prirodno i zamislite nisu je sjekli ni sekunde...waaauuuu.....za poželjeti [sm=bravo.gif] Termin joj bio prije 10 dana, i nije se otvarala, dan prije otvorena 2 prsta i kupila neki gel i tako se onda brzo i fino pordila a krupan bebac [sm=smiley1.gif] Samo pozitivne priče ovdje na hastal heehehhe [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] midnight kakve su tebe pretrage spopale? [sm=smiley1.gif] agatha izgleda da je normalno povišeni leukociti u trudnoći a smanjeni eritrociti, i kod mene je isto pa mora da je normalno [sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif] ne znam za te baje u urinu, meni to niko ne spominje, doktorica kaže to je ok kod mene, leukocite isto ne spomenu, samo mi je komentarisala ove fazone u krvi [sm=smiley36.gif] Hemoglobin i kod mene startni bio 129, kasnije 119 a sad 106 iako pijem vitamine redovno svaki dan, sok od cvekle, grožđa, višnje, aronije, jedem crveno meso, pa ne znam šta će reći sad. Ako koga izostavih halalite, mnogo sam sretna zbog naše princezice Sarah [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Srce drago stiglo na prvi dan ljeta [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=zz_wub.gif][sm=torta.gif]
|
|
|
|