RE: Razgovori o očekivanju beba - Juni m (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Razgovori u očekivanju (djeteta)

Poruka

nudzejma -> RE: Razgovori o očekivanju beba - Juni m (18.6.2016 17:50:52)

Samy neka ti Allah da sabura a tvom ocu Dzennet aBd....
Jako mi je zao[sm=smiley13.gif]

ema08 -> RE: Razgovori o očekivanju beba - Juni m (18.6.2016 18:15:09)

[sm=smiley13.gif] basom sagosum Sammy, da mu dragi Allah podari lijepi dzenet,.a tebi želim puno sabura i snage da preguras te teške trenutke. Tako je valjda propisano da bude... Misli na svoju mrvicu

NARI -> RE: Razgovori o očekivanju beba - Juni m (18.6.2016 19:23:20)

Samy_lo Basum Sagosun. Budi hrabra.
Mala-Sa blago tebi. Ti već pri kraju. Ja bih se još 5 puta porodila samo da nije trudnoće. Sve su mi rizične i teške. Uh...Bit će sve ok ako Bog da.

lejla80 -> RE: Razgovori o očekivanju beba - Juni m (18.6.2016 23:31:29)

Samy draga Bašum Sagosum, baš mi je žao zbog tvog oca. Da mu Allah dragi podari najljepše mjesto u dženetu, a vama puno snage i sabura da izdržite i krenete dalje..

ema08 -> RE: Razgovori o očekivanju beba - Juni m (19.6.2016 9:15:31)

Jutro bebele[sm=bravo.gif], ima li jutros iko da pije kafu ☕ [sm=smiley1.gif] ili vas je ovo vrijeme uspavalo [sm=smiley1.gif]. Neka je vala bas malo zahladilo jer je više izludi od vrućine.

Ima li koja ideju kako da iskoristim borovnice al nesto gdje ne ide puno šećera?

Sve vas punooo[sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif]

nudzejma -> RE: Razgovori o očekivanju beba - Juni m (19.6.2016 9:43:17)

Jutroooo,
Ema evo mozemo popiti zajedno jutarnju[sm=kava.gif]
Ja sam borovnice zaledila,pa po potrebi ih odledim,izblendam sa bananom i malo hladnog mlijeka i bude mhmmmm.Ja uopste ne stavim secer,mozes med ili bez icega.
Jest zahladnilo fino,bas prijatno.

lejla80 -> RE: Razgovori o očekivanju beba - Juni m (19.6.2016 10:19:14)

Evo i mene na kafu, jesam li zakasnila [sm=smiley1.gif]

Jest da sam popila jutros jednu u neznanju, opet bi godila jedna, baš sjeda po ovom vremenu, hoćem reći nevremu[sm=kava.gif]

mala_sa -> RE: Razgovori o očekivanju beba - Juni m (19.6.2016 11:13:38)

Jutro [sm=smiley1.gif], ja sad sa ctg, hB uredan, ima nekih kontrakcija pa cemo vidjeti sta dan nosi aBd [sm=smiley36.gif]. Kaze doktor danas u dobru set_nju da se bacim [sm=bravo.gif]

Ema ja bas radim isto ko Nudzejma, to bobicas_to voce zaledim u manje porcije, koristim i uz sladolede ili u kompot, al najcesce pravim frape.

Nari dogurasmo do kraja hB, jos da se hairli rastanemo 😁 aBd. A mozda ti bas ova trudnoca bude idelna aBd [sm=bravo.gif]

tačkicaa -> RE: Razgovori o očekivanju beba - Juni m (19.6.2016 11:18:30)

Dje ste hanume, kako ide? [sm=bravo.gif] evo da se i ja malo prijavim, nisam dugo [sm=smiley1.gif]
Samy Jako mi je zao, zelim ti da sto lakse predeveras i da se sto manje sekiras zbog bebceta [sm=smiley13.gif]
Novim trudnjacama zelim dobrodoslicu i lakhu trudnocu sa super bebama, a ovim starosjediocima mahanje [sm=bravo.gif][sm=smiley36.gif]
Mala ima li novina? [sm=smiley1.gif]

ema08 -> RE: Razgovori o očekivanju beba - Juni m (19.6.2016 11:22:59)

Nudzejma, MalaSa super ideja...💡. Vjerujte da mi ni za što godina ne bi palo na pamet zalediti. Pripisati ću to trudnoći hehehe[sm=smiley36.gif].

MalaSa, još ništa znači [sm=smiley1.gif], Hasan je Sarah mala ljenguzica [sm=smiley36.gif], srce malo...

Nudzejma, kako tvoj pupo? Prolaze dani, a ti sve bliže svom cilju [sm=bravo.gif]

Lejlaaa, nek si ti popila, nikakve fajde od ovih žena. Vidi ti molim te samo one Tackice sto se ubezobrazila [sm=smiley36.gif]. Umjesto da više piše sad kako je na bolovanju ona skroz zakazala. Ljencari izgleda bas pravo. Neka kad joj se može [sm=smiley1.gif].

ema08 -> RE: Razgovori o očekivanju beba - Juni m (19.6.2016 11:26:07)

I ovu izjavu da je Tackica na bolovanju pripisati ću trudnoći[sm=smiley36.gif], luda žena skroz [sm=smiley36.gif], a za sve ostale greške ću zahvaliti glupom mobitelu. Zna li ko kako ću isključiti ovu opciju da mi sam nudi riječi?

lejla80 -> RE: Razgovori o očekivanju beba - Juni m (19.6.2016 12:04:52)

Ema ma tackica je zakazala skroz u pravu si ti, debeli minus joj je i od mene .... kad ste me već lijepo napomenule da mi se jedu borovnice, sad moram na pijacu [sm=smiley36.gif]

I ja ću ovog ljeta zalediti ovih bobica aBd, dobro dodju u razne svrhe

nudzejma -> RE: Razgovori o očekivanju beba - Juni m (19.6.2016 13:30:46)

Ema dobro je hvala Bogu.Idu dani,Ramazan pa mi sve brze ide.
Bebi je vec tjesno u pupi pa samo gura na sve strane i stuca,dusa moja.
Mala sa zadaj se u setnju da Sarah krene aBd.

ema08 -> RE: Razgovori o očekivanju beba - Juni m (19.6.2016 15:11:18)

Nudzejma, kako znaš da beba stuca? Kakav je to osjećaj i kad se otprilike može osjetiti?

nudzejma -> RE: Razgovori o očekivanju beba - Juni m (19.6.2016 15:27:27)

Ema bebe obicno pocnu stucati poslije 29-30 sedmice.Osjecaj je presmjesan,osjetis kako se skoro svake 2-3 sekunde u stomaku desava "kao da pucaju mjehurici ili kao otkucaji srca".Cak i kad neko stavi ruku na stomak moze to potpuno osjetiti.I traje i po 10-tak minuta[sm=smiley36.gif]

NARI -> RE: Razgovori o očekivanju beba - Juni m (19.6.2016 17:09:31)

Zenice, da vam mahnem. Ja danas cijeli dan nešto radim. Bas sam se umorila. A i ova alergija me muči već cijeli mjesec. Samo kišem i nos me zeza.
Mala sa i ja se nadam da će ova trudnoća biti lakša, aBd. Valja dočekati januar. Ja sljedeća sedmice idem ponoviti nalaze i krajem sedmice odoh na pregled. Inače, kad sam radila nalaze Le su mi bili povišeni, a bila sam i bolesna. A i željezo mi je bilo poviseno iako ne pijem nikakve vitaminske ni mineral.dodatke osim folne i Mg.Valjda će ovaj put sve biti ok.

Bebica11 -> RE: Razgovori o očekivanju beba - Juni m (19.6.2016 17:18:44)

Zdravo Zenice

Nadam se da me niste zaboravile :) ne stizem se često javiti

Dobrodošla NARI i ja sam 16 tt i družiti ćemo se neko vrijeme i meni je treća trudnoća.. Imam seku,bracu a sad čekamo žensko pojačanje aBd[sm=smiley36.gif][sm=rozacrtici.gif]

Mala_sa sretno da se hairli i lahko porodis. Super je ova navlaka ako nadje neko tvoj u Sa javni

Mene od ove sedmice muče žgaravice.[sm=smiley13.gif] to nisam imala u prve dvije trudnoće...

Da li je neko mučio i šta pomaže?

NARI -> RE: Razgovori o očekivanju beba - Juni m (19.6.2016 17:45:33)

Bebica 11 jesi li ti bila trudna 2011? Ja mislim da smo se družile tada. Ja sam se porodila u novembru 2011. Ja sam imala drugi nick. Koristila bih ga opet ali mi nije išlo. Valjda i zbog promjene e mail adrese.

minie -> RE: Razgovori o očekivanju beba - Juni m (19.6.2016 18:18:51)

Samy basum sagosum, jako mi je zao zbog tvog gubitka. Budi jaka zbog svoje mrvice...

Nari ugodnih 9 mjeseci ti zelim.i sto.laksi porod. A mozemo li znati koji ti je bio nick 2011, ja sam R rodila u oktobru i bas je tada bilo aktivno puno trudnica.

Mala_sa jel to krenulo, hehehe?

nudzejma -> RE: Razgovori o očekivanju beba - Juni m (19.6.2016 18:24:14)

Heeej zene i ja sam sa teme iz 2011.Ja sam bila pahuljica_25 i porodila se u novembru[sm=smiley1.gif].Tad smo bas bile aktivne na temi[sm=smiley36.gif]

Bebica11 -> RE: Razgovori o očekivanju beba - Juni m (19.6.2016 19:15:43)

IZVORNA PORUKA: NARI

Bebica 11 jesi li ti bila trudna 2011? Ja mislim da smo se družile tada. Ja sam se porodila u novembru 2011. Ja sam imala drugi nick. Koristila bih ga opet ali mi nije išlo. Valjda i zbog promjene e mail adrese.

NARI jesam, koji ti je nik bio????

Naimu rodila 2011.u novembru.
Ismaila 2013.

Ja sam na Rr samo tokom trudnoća i dok sam na porodiljskom [sm=smiley36.gif]

Bebica11 -> RE: Razgovori o očekivanju beba - Juni m (19.6.2016 19:17:13)

IZVORNA PORUKA: nudzejma

Heeej zene i ja sam sa teme iz 2011.Ja sam bila pahuljica_25 i porodila se u novembru[sm=smiley1.gif].Tad smo bas bile aktivne na temi[sm=smiley36.gif]

Status

Aaaaa sjećam se i tebe.
.i mala_sa je bila 2011. [sm=bravo.gif]

Bebica11 -> RE: Razgovori o očekivanju beba - Juni m (19.6.2016 19:22:06)

IZVORNA PORUKA: minie

Samy basum sagosum, jako mi je zao zbog tvog gubitka. Budi jaka zbog svoje mrvice...

Nari ugodnih 9 mjeseci ti zelim.i sto.laksi porod. A mozemo li znati koji ti je bio nick 2011, ja sam R rodila u oktobru i bas je tada bilo aktivno puno trudnica.

Mala_sa jel to krenulo, hehehe?

Minie jesil i ti to opet [sm=nosecka.gif]
[sm=love.gif][sm=love.gif][sm=love.gif]

lejla80 -> RE: Razgovori o očekivanju beba - Juni m (19.6.2016 19:26:10)

Eh eto vas ko da ste se dogovorile.

Ja isto pratim rr samo u trudnoći i na porodiljskom, ostale nisam mogla da pohvatam, žene su ranije baš bile aktivne.

Midnight_489 -> RE: Razgovori o očekivanju beba - Juni m (19.6.2016 19:37:08)

Evo mene,okruglice moje,valjda me niste zaboravile... [sm=smiley36.gif]
Baš ste aktivne,ali pročitala sam sve ☺️

Samy basum sagosum.Jako mi je žao.Molim te budi jaka zbog
svoje bebice 😥😔

mala_sa tebi se bliži termin 😘😍 aBd da sve bude uredu

Ostalim šaljem punooooo [sm=smiley31.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>