agatha -> RE: Razgovori o očekivanju beba - Juni m (20.6.2016 10:02:10)
|
Jutro, drage moje![sm=smiley1.gif] Nadam se da ste dobro, vidim divnih informacija ali i tuznih a takav je i zivot. Samy basum sagosum, draga da se Allah dz.s. smiluje dusi tvog babe. Svi cemo na bolji svijet, samo tesko je kad god dijete ostane bez roditellja,ali moras osaburati zbog novog zivota u sebi. S tim bolom se samo nauci zivjeti a on nikad ne prestaje, samo mijenja oblik. Ne daj se! :-* Cijelo jutro mislim i na Lejlu vjerujem da je sad na Jezeru i da se trudi biti sto opustenija. Pitala si me za moje iskustvo sa amnio i sto sam se nasekirala, sto covjek nekad manje zna bolje za njega. Tebi zelim de sve protekne najbolje moguce, a sad koliko je u mom iskustvu subjektivnog koliko objektivnog, znas i sama kako to ide a tebi to sad nista ne moze pomoci. Konacni rezultat sam cekala vise od mjesec dana, ne razvijaju se valjda te celije kod svakog isto, nadam se da ce tebi brze biti. A za dva-tri dana dobit ces neki preliminarni pa je i to olaksavajuce. Tackice bravo za urednu kontrolu, kako tvoju tako i svih onih koje su isle prethodnih dana. Meni je ove sedmice i jedva cekam. BubaDaro nalazi mi nisu losi koliko sam uspjela protumaciti, ima nekoliko zvjezdica, leukociti u krvi poviseni 12, eritrociti smanjeni, zeljezo i hemoglobin u padu, ali jos nije alarmantno pa cu vidjeti sa dr. sta zato jer pijem vitamine a oni padaju. Leukociti u urinu mi se bas popravili od 1-2, a bili prosli put od 8-10 ako nisu i od 10-12. Cudno mi je da baketrije nisu navel a dosad jesu ili ih ne navode ako ih nema nimalo[sm=zmeden.gif] Vidim nasle su se stare druge[sm=smiley36.gif] lijepo heh i ja sam se porodila 2011. samo tad nisam bila aktivna na ringeraji. Zelim svima dobrodoslicu i ugodno caskanje i razmjenu iskustava.[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|