tačkicaa -> RE: Razgovori o očekivanju beba - Juni m (17.6.2016 12:38:26)
|
Pozdravljam [sm=bravo.gif] Evo ja se sa bratom u mene družim, bebać se vrcka i tako [sm=smiley1.gif] Nešto nemam inspiracije da vam pišem svoje mudre misletine, pa ću samo ovako kratko, da znate da smo još tu neđe [sm=smiley36.gif] Primijetih, pričate o sexu, pa to brate ne mogu zaobić' [sm=jezicek.gif] Kod nas sve kao i ranije, od početka [sm=zmeden.gif] Doktorica rekla da je to drugo stanje, a ne neka bolest, samo se treba prilagodit', a ponašat' se normalno [sm=zmeden.gif] Doduše, zaštekam po nekad zbog kojekakvih bolova u želucu, ovdje, ondje, ali ne 'čuvamo se' [sm=zmeden.gif] Samo brate nemojte neke sado-mazo igrice, ispojstiha to žene [sm=smiley36.gif] Šalim se, kome je doktor rekao da stane s aktvnostima, mislim da treba od doktora tražit' zeleno svjetlo i za nastavak [sm=smiley1.gif] Joj Ema meni sad vruće, odo' da se perem [sm=smiley36.gif] Kako li će biti kasnije, nemam ni klimu u stanu, moraću ići mužu na pos'o, kod njega je hladovina [sm=smiley36.gif] Ja sam skontala, što se šopingovanja se bebče tiče, neću ništa kupit' dok ne krenem na trudničke vježbe, jer znajući sebe, ili će biti premalo ili preveliko [sm=smiley36.gif] A ne znam ni sve te gedore što trebaju [sm=smiley36.gif] Et' zablokira' mi mozak od kihanja, 'bem ti nos i alergije [sm=smiley13.gif]
|
|
|
|