BubaDara -> RE: Razgovori o očekivanju beba - Juni (28.6.2016 15:25:06)
|
pa gdje ste vi meni moje drage buduće sretne mamice? [sm=smiley1.gif][sm=bravo.gif] Meni se nešto zanedalo da vam pišem, uđem i pročitam sve i onda me nešto drugo zauzme i ne stignem pisati. ema08 hoćeš li da ti ja pošaljem slikicu svoji stopala? [sm=smiley36.gif] Znači to više nisu moje noge od tačno te kobne prošle 29.sedmice [sm=smiley13.gif] Od 27. su počele pomalo oticati ali kad odđem s posla i podignem ih nestane otok, ujutro kao nove i opet tako, međutim sad ni to ne pomaže [sm=smiley19.gif] Znači ustanem ujutro i već su kao buhtle, dok se našminkam za posla nadođu još više pa evo sam i ja donijela od mame neke baletanke, a bome ću danas pravac apoteka po neke medicinske papuče da imam za šetkanje po kancelariji, i baš me briga kako će to da izgleda [sm=smiley36.gif] Kako god i ove baletanke me stišću sa svih strana već od 12 [sm=smiley13.gif] Nek nam je Bog na pomoći, ali eto ako Bog da još malooooo [sm=bravo.gif] još samo 10 sedmica i male smrdice su tu [sm=bravo.gif] [sm=duda.gif] lejla80 SRETAN TI ROĐENDAN, draga! [sm=smiley1.gif] Da ti se sve želje ostvare ako Bog da [sm=bravo.gif][sm=darilo.gif][sm=rozica.gif][sm=torta.gif] što se tiče tih čajeva ja sam do sad pila mentu ponekad, i ništa mi nije bilo, nisam znala da se ne smije [sm=jezicek.gif] sad pijem svaki dan brusnicu od ZeinPharma jer kao i otok bi trebao biti manji zbog izmokravanja, ali jest šipak [sm=smiley36.gif] Vidim imamo i neke nove curice u raji, pa dobro nam došle hihihhiihi[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Mi ipak ove godine nećemo na daleki put-more ali što kaže Ema već sam se pomirila s tim i ako Bog da sljedeće godine produženi odmor u proširenom sastavu, sve ćemo mi ovo da nadoknadimo [sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif] Nadam se samo da me neće biti strah s bebom u avion, pa da odletimo malo na ljepše destinacije, da se beba odmah nauči šta valja [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Nudžejma i tačkice kad pijemo kafu na TK? [sm=smiley1.gif][sm=bravo.gif] Leptirice moja kak osam uživala čitajući tvoj opis osjećaja. [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=ribica.gif][sm=love.gif] Uživaj draga [sm=bravo.gif] Što se tiče tih vježbica, ja to ovdje niti imam niti idem, valjda se budem znala poroditi [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Sve vas grlimo [sm=smiley31.gif][sm=pikapoka1.gif]
|
|
|
|