tačkicaa -> RE: Razgovori o očekivanju beba - Juni (3.6.2016 8:16:41)
|
Evo Tačkice, ko je pitao za nju? [sm=smiley36.gif] Ma rekoh da vas malo pustim da pričate k'o prave žene, bez uplitanja ovih nedozrelih pitanja [sm=smiley36.gif] Šalim se, juče' nešta kobajagi radila na poslu, poslije pravila kolač (pokušala) [sm=smiley36.gif] K'o što moj babo rek'o, izgleda da se nisam pronašla u tome [sm=smiley36.gif] Ukusan je on, nema govora, ali izgleda k'o poplava [sm=smiley36.gif] Od tih magnezija ja samo pijem kiselu, običnu, najčešće Sarajevsku ili Tuzlansku (valja mi [sm=jezicek.gif] ) I ne znam što mi je smiješno kad kažete Mg direkt [sm=smiley36.gif] Al' instant se puknem smijat', čuj direkt [sm=smiley36.gif] Meni to dr.nije spominjala [sm=zmeden.gif] Ili ona meni zaboravi pomenut' pola stvari ili ja zaboravim da je pomenula, brate treba mi napisat' [sm=smiley36.gif] I to što se zamarate tim nekim dodacima, to vam je po meni samo nabijanje nervoze, ima ih vala svuđe, do sad smo se pogli komotno svi potrovat', paa ko ga unosima u žvakama, bombonama, sokovima, možemo vala i u lijekovima, pa nek' se poništi [sm=smiley36.gif] Dajte malo pozitive [sm=bravo.gif] Eskimka je pitala kad smo saznali za spol. Meni svaki put kaže 'neka bude ...' i tako je do 17.bio paša, sad je hanumica [sm=smiley36.gif] Ja još ne vjerujem, imam traume [sm=smiley36.gif] Tako bolje ne pitaj [sm=smiley36.gif] Arijana Joj ja kad pročitam te vaše priče o oticanju, sva se zdeveram, i ovako sam si s trbuhom dovoljno otekla [sm=smiley13.gif] Žao mi je [sm=smiley13.gif] Ali eto ljudi kažu da se to sve isplati, a i ti ne bi rađala ponovo da ne se isplati, je l' da [sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif] BubaDaro JA nikad nisam bila jutarnji čojk, tako da ovo moje nebulozno nizanje rečenica možeš i tome pripisat', da se žene ne ibrete na pomen droga [sm=smiley36.gif] Winki Do kad ćeš ti radit'? Mala_sa Sretno s nalazima, da budu neuporedivo bolji od mojih i Nudzejminih, mi smo haman etalon lošeg urina [sm=smiley36.gif] Midnight Tebi sretno na kontroli, javi nam utiske [sm=bravo.gif] Komšinice Agatha i Lejla je l' ja to ovdje dođem šaljivi element, sram vas more bit'? [sm=jezicek.gif] Meni danas ponovo ističe ugovor [sm=smiley36.gif] Opet biti ili ne biti [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|