Leena
|
Jutro, mile moje i mamice, Evo ja dosla na posao sa kontrole. Sve ok, hvala Bogu. Samo je trenutno u poprecnom polozaju.. Ali i Lejla mi je bila sve do 34. sedmice cini mi se, pa se okrenula, nadam se da ce i on, aBd. Dr kaze da ima oko 1120g, mašAllah, fino napreduje. Ja dobila 2 kg Moram malo pripaziti na hranu, bas pretjerujem u poslijednje vrijeme... Sa slatkisima, sto je najgore. A sutra Bajram. A ja i zaliveni kolaci smo u posebnoj vrsti ljubavi Hvala vam, drage moje, na komplimentima za moje šmizlice. Isha, je li tako da lici na mene? A kad su se rodile, obje bile mali mm Kad smo donijeli L kuci, svi komentrarisu:"Ista A.!", rekoh:"Nije to definitivno, vidite Esmu, ima jos nade!" LieToMe, to za stikle sto si rekla - nevjerovatno, ali precest slucaj da visoke zene vole stikle, a niske ne. Ja sam jos najsretnija u starkama i martinkama Nosim stikle samo kada moram zbog posla, ili kad imam neko vjencanje i sl. Blago tebi za te kile sto same spadaju Ja sam se morala namuciti oba puta da skinem. Sega je sto kada skinem, mogu jesti sta hocu i koliko hocu i stoji, ne mrda... Ali da bih skinula, bas moram prestati jesti. A dobijam kile samo u trudnoci Mi smo cure iznijeli u korpi, a za ostalo sve je bila as. I kako smo samo iznijeli u korpi, ko god je u okolini bio trudan, drugarice, snaha.. SVima sam govorila da ne kupuju korpu, kad samo za to sluzi. I posudivala svoju. Za sada 7 beba u njoj izaslo iz bolnice Sretna neka korpica. mojbebac, drzim fige da cekanje brzo prode Ziel, drzim fige drugarici, da beba aBd bude sto prije dobro.
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm) *Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm) Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm) All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
|