LieToMe RR
|
Dobro jutro vam zelim, jeste li se naspavale? Kako bebice u pupi? Ja sam copy paste tekst sa druge teme da se ne ponavljam Ja sam juce imala dernek vascijeli dan. Pravila one palacinke i taman zavrsim (negdje malo prije 2) kad eto N se probudila da siki. I hajd lijepo ona sikila i nece da spava i nece...i gotovo. I do 5:15 smo se mi tako natezale. Ona se taman uspava a ja dobijem napad kaslja (ubi me kasalj i nos) i onda opet sve u krug. Mm trebao oko pola 5 da dodje s posla, iskrsne neki sastanak dosao tek oko pola 6 kuci...ja povilenila, bolesna, smrcava...nikakva. Elem, ona zaspala, mi taman rucali i nazvali tetak i tetka eto ih dolaze. Dosli oni, tetka nosi tortu kaze ona evo da se zasladimo da se ne mucis nista Kontam mogla si mi javiti da se ne zajebajem oko palacinaka, ali dobro da jesam, tetka zaboravila da porodilje ne smiju citruse, a tetka ga masala nadjidjala sa citrusima po torti i u torti tako da smo tetak i ja jeli palacinke a tetka i mm tortu. Elem, ha su oni dosli, nisu ni sjeli kako treba, eto i N da poprati desavanja. I tako negdje od 6 i nesto pa do pola 11 dijete je vise bilo budno nego sto je spavala. Zakunja ona, mi je taman transportujemo u spavacu, i sjednemo 10ak minuta, kafa prica... Sikila do besvjesti, cini mi se na sako sat sat i nesto po jednu siku drmne. I onda se samo reset__ovala oko pola 11 i jutros u 6:15. Ja sebi nisam mogla da dodjem. Budili se mm i ja dva puta da vidimo jel sve ok sa nje. Spava dijete sve u 16. I onda jutros parti. Prije je bilo podojim je i spustim ona vec skoro pri kraju sike zadrijema. Sipak jutros Od 6:15 pa sve do negdje oko 8 bila budna. Pojela obje sike, uzrignula i onda bi ona da zvjera. Tako da smo vec bile malo na balkonu, obisle sve moguce prostorije po stanu, ja kasljala ko kreten, svaki put je moram spustiti da se nakasljem posteno, imam osjecaj pisnucu cu od srece i dragosti kad me spopadne euforija kaslja... elem, zakunjala je, ja je spustim i eno je spava. Dokle, vidjecemo. Nemam planova danas, plan je prezivjeti. Unatoc palacinkama i koli sinoc (zbog grla) i jucerasnjem rucku ja jutros na vagu i kilica jos jedna dole. Tako da sam na samo 1 kg u plusu od pocetne kilaze. Otislo 16 kila za evo mjesec dana dok si rekao keks. Onih 16 sto znam da sam dobila jer se zadnje 2 i po sedmice nisam vagala radi mira u kuci Nadam se da je kod vas bilo manje dinamicno nego kod mene Ko je za slatko, bujrum, ima torte ima palacinaka (ja ne znam napraviti 10ak kod mene odma preko 25 bude moram danas po komsiluku podijeliti) ziel zao mi je zbog drugarice i bebe drzim fige da sve bude ok! i vjerujem da hoce. bebe su veliki borci pcelice, nur, travelove, mo2be i vi sve ostale cije nikove vise ne mogu da pohvatam imate jedan veliki ninuska kako momak, kako grcevi...? kod nas je dinamicno poslijepodne i navece. do 1-2 je ne osjetim
< Poruku je uredio LieToMe -- 23.9.2015 9:20:21 >