Leena
|
Jutrooo / Dan (kako kome ) Ja na poslu, jutros isla vaditi nalaze, ali ce mi tek u 1 sutra biti gotovi, a u 9 mi pregled, kad sam bila lijena prije puta da to obavim Inace, odmorila sam se bas, i mentalno i fizicki, jedino me muci malo sto mi se uho zacepilo i trebala bih dr sto prije otici, jer kod mene u trenu to u upalu pređe, ali sam sada lijena stajati u redovima. Imam osjecaj i da sam dobila koji kilogram na moru, ne da mi se ni vagati, bolje da ne znam do sutra Inace, Leki mi jutros krenula u vrtic, sve se kontrolisem da ne nazovem vrtic i pitam sta radi A garant joj je lijepo, ali eto... Ona mi je bas brzo porasla... Prvo, prica, sve, ne kao beba koju rijec, nego najnormalnije prica, cak vrlo malo i tepa, samo r ne zna jos reci. Onda, nekako mi je i krupnija od E, nosi npr Esmine tene, koje je ova sa dvije i po godine nosila A meni je beba jos i bas mi je bilo tesko jutros je ostaviti u vrticu Inace, bebac je aktivan, hB, lupa, ali ne smeta, tako znam da je sve ok Malo teze disem, vjerovatno je neki cudan polozaj zauzeo, jer nisam jos previse kila dobila, jos mogu dosta svojih stvari nositi, a do prije 20ak dana ljudi nisu ni primjecivali da sma , tek se sada vidi. Eto, odoh malo raditi, ljubim vas! Btw, rose, kako se seke slazu? Kako si ti? Citam lagan porod bio, bas mi je drago I moj sa L bi bio da nije zapela na izlazu , ali otvorila sam se kao sa pjesmom, dok sam sa E.. bolje da ne pricam Carobrno, pa vec devetiiiiii Kako se osjecas? Jesi li nestrpljiva? Vidim moju skopriju na listi , a isha, je li to stara isha/Aisha?
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm) *Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm) Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm) All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
|