Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar 30.9.2015 21:44:01
ninuska
I tako..... Mali spava, curicu muz uspavao, a vas nigdje. Cini mi se da cu i ja u krevet. Valja ujutro u pola sedam ustati, a veceras se buditi i hraniti malca. Samo bi jeo
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar 30.9.2015 23:50:36
Leena
Vecer zene, ja popila glupo zeljezo, mucie zeludac sada, ne mogu zaspati Ziel, samo da ti kazem da pudlica nije dobra ideja, a objasnim sutra zasto, skontah sada da ne mogu ni kucati koliko me boli
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)
*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)
Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)
All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar 1.10.2015 1:28:18
ziel
IZVORNA PORUKA: Leena
Vecer zene, ja popila glupo zeljezo, mucie zeludac sada, ne mogu zaspati Ziel, samo da ti kazem da pudlica nije dobra ideja, a objasnim sutra zasto, skontah sada da ne mogu ni kucati koliko me boli
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar 22.11.2015 12:10:10
Kikii
Dobar dan svima posebno mojim bivsim terminusama.... lena, mala sa, andjela, jaculi...tako vas je lijepo vidjeti
cestitke od srca
lena vidim ti samo sto nisi rodila svoga princa, treca bebica jako lijepo... termin ti je slican kao sa Lejlom?.... sretno draga...
moj momcina i ja smo dobro, poslusan, razuman, dobar djecak fino se druzimo...malo cemo i u jaslice na proljece abd...
sikimo jos ali polako prestajemo.... zelimo i mi bracu ili seku, moja je zelja curica ali sacekat cemo jos malo, bio je i carski i jos imam nekih poslica i stosta za uraditi...
mrvica i ja se cujemo, maloj ce joj sada rodjendan , da vidite princezu , pametnica...
sretno vam pa se cujemo... nekada mi je nik bio grozdje valjda se neko sjeca...
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar 22.11.2015 12:37:59
škorpija
IZVORNA PORUKA: Kikii
Dobar dan svima posebno mojim bivsim terminusama.... lena, mala sa, andjela, jaculi...tako vas je lijepo vidjeti
cestitke od srca
lena vidim ti samo sto nisi rodila svoga princa, treca bebica jako lijepo... termin ti je slican kao sa Lejlom?.... sretno draga...
moj momcina i ja smo dobro, poslusan, razuman, dobar djecak fino se druzimo...malo cemo i u jaslice na proljece abd...
sikimo jos ali polako prestajemo.... zelimo i mi bracu ili seku, moja je zelja curica ali sacekat cemo jos malo, bio je i carski i jos imam nekih poslica i stosta za uraditi...
mrvica i ja se cujemo, maloj ce joj sada rodjendan , da vidite princezu , pametnica...
sretno vam pa se cujemo... nekada mi je nik bio grozdje valjda se neko sjeca...
Dobro dosla natrag, ali idi sad pisi na pravu temu tj. Novembar