Leena -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (1.9.2015 10:35:16)
|
Jutrooo / Dan (kako kome [sm=smiley36.gif] ) Ja na poslu, jutros isla vaditi nalaze, ali ce mi tek u 1 sutra biti gotovi, a u 9 mi pregled, kad sam bila lijena prije puta da to obavim [sm=smiley13.gif] Inace, odmorila sam se bas, i mentalno i fizicki, jedino me muci malo sto mi se uho zacepilo i trebala bih dr sto prije otici, jer kod mene u trenu to u upalu pređe, ali sam sada lijena stajati u redovima. Imam osjecaj i da sam dobila koji kilogram na moru, ne da mi se ni vagati, bolje da ne znam do sutra [sm=jezicek.gif] Inace, Leki mi jutros krenula u vrtic, sve se kontrolisem da ne nazovem vrtic i pitam sta radi [sm=smiley36.gif] A garant joj je lijepo, ali eto... Ona mi je bas brzo porasla... Prvo, prica, sve, ne kao beba koju rijec, nego najnormalnije prica, cak vrlo malo i tepa, samo r ne zna jos reci. Onda, nekako mi je i krupnija od E, nosi npr Esmine tene, koje je ova sa dvije i po godine nosila [sm=smiley36.gif] A meni je beba jos i bas mi je bilo tesko jutros je ostaviti u vrticu [sm=smiley19.gif] Inace, bebac je aktivan, hB, lupa, ali ne smeta, tako znam da je sve ok [sm=smiley36.gif] Malo teze disem, vjerovatno je neki cudan polozaj zauzeo, jer nisam jos previse kila dobila, jos mogu dosta svojih stvari nositi, a do prije 20ak dana ljudi nisu ni primjecivali da sma [sm=nosecka.gif], tek se sada vidi. Eto, odoh malo raditi, ljubim vas! Btw, rose, kako se seke slazu? Kako si ti? Citam lagan porod bio, bas mi je drago [sm=smiley1.gif] I moj sa L bi bio da nije zapela na izlazu [sm=jezicek.gif], ali otvorila sam se kao sa pjesmom, dok sam sa E.. bolje da ne pricam [sm=jezicek.gif] Carobrno, pa vec devetiiiiii[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Kako se osjecas? Jesi li nestrpljiva? Vidim moju skopriju na listi [sm=smiley27.gif], a isha, je li to stara isha/Aisha?
|
|
|
|