*pcelica* -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (1.9.2015 16:14:37)
|
IZVORNA PORUKA: Carobno jutro IZVORNA PORUKA: *pcelica* IZVORNA PORUKA: ninuska pcelice, bona, kakvi su to termini [sm=smiley36.gif]. Kako bi na moru? Neka si se vratila da se druzimo. Tamo si se "oturila" [sm=smiley36.gif]. leptirice ispricah ti svoju.orvu rizicnu trudnocu. Mala rodjena u 38 nedjelji. carobno ma hodam i ja. Svaki dan predjem dobru rutu :). Al, eto, moram nesto i ocistiti. Opet mi lakse sad nego kad rodim :) rose, ltm, glasam.za vas [sm=smiley36.gif]. Jedino, zbog bebica i obaveza ne znam da li mozete :). A, ltm, uvijek je tako. Ljudi zvone u nevakat. Sjecam se meni A samo sto zaspe eto postara. Zvoni [sm=hudicek1.gif]. A, tada je spavala u prizemlju pored ulaznih vrata soba. Majke mi, isto ko da vire. Kod mene ko kladionica. Svi daju neke svoje prijedloge. A sto se tice odmora dosta sedam dana. Da nemam problema s odlaskom u vc pa hajdnego osam dana nisam mogla u vc. Vec me poceo lagano stomak da boli. Kad sam dosla kuci preporodila se [sm=smiley36.gif] [sm=sad.gif] cuj kladionica[sm=smiley36.gif] a kako izdrza osam dana, ja bih eksplodirala,[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] I nekako do subote.U subotu kad ustajem i sjedam pocela me crijeva boliti, ko hemoroidi kad prorade [sm=smiley36.gif] Ko dijete sam se obradovala kad smo u ulicu usli i pravac toalet [sm=smiley36.gif] Ja kad negdje odem ne mogu da idem u vc. Skoro mjesec dana mi je trebalo da se opustim i krenem kad sam se udala
|
|
|
|