Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar 23.9.2015 17:11:46
rose
IZVORNA PORUKA: *pcelica*
IZVORNA PORUKA: rose
moj pupo je bio u drugoj manji i bolje sam izgledala a inace sto se tice hrane ja nisam primjetila da ovoj ista smeta...nema te napade placa i vriske tj.klasicne grceve..mozda bude kasnije ali sada nema ...njoj je samo pupo napuhan i ukaki se ha prne al eto makar na taj nacin olaksa crijeva
Ajli je eto smetalo ti citrusi i sok od visanja. Kad se prvi put desilo bili u gostima i ja popijem gusti sok od visnje. Poslije toga je podojila i nije proslo deset minuta kad ona prdnu i ukaki se. Ali hajd sto se ona ukakila, nego preslo meni na pantole,ona skroz do glave se ukakila. Ja se hvatala za glavu ne znam sta da radim s njom Sreca bili kod mmove dajdzinice a tu sam ko kod kuce Pa nam je dajdzinica donijela sve sto nam je bilo potrebno da je okupamo jer joj je i kosica bila sva prljava
ja sam nakon oticanjajezika presla na domaci sok od visanja...nije nam se to desavalo
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar 23.9.2015 17:44:38
ninuska
moj pupo je bio u drugoj manji i bolje sam izgledala a inace sto se tice hrane ja nisam primjetila da ovoj ista smeta...nema te napade placa i vriske tj.klasicne grceve..mozda bude kasnije ali sada nema ...njoj je samo pupo napuhan i ukaki se ha prne al eto makar na taj nacin olaksa crijeva
Ajli je eto smetalo ti citrusi i sok od visanja. Kad se prvi put desilo bili u gostima i ja popijem gusti sok od visnje. Poslije toga je podojila i nije proslo deset minuta kad ona prdnu i ukaki se. Ali hajd sto se ona ukakila, nego preslo meni na pantole,ona skroz do glave se ukakila. Ja se hvatala za glavu ne znam sta da radim s njom Sreca bili kod mmove dajdzinice a tu sam ko kod kuce Pa nam je dajdzinica donijela sve sto nam je bilo potrebno da je okupamo jer joj je i kosica bila sva prljava
ja sam nakon oticanjajezika presla na domaci sok od visanja...nije nam se to desavalo
Ja procitala kako pijes sok od visanja i kazem muzu da mi kupi. Popila malo vise od pola case..malac je toliko.kasnije plakao zapravo vristao. Zamalo se nije par puta zakocenuo. Plakao konstantno 2, 5 sata...i dkontam da je od soka..jer nista dr novo nisam jela ni pila..
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar 23.9.2015 17:51:07
ninuska
ltm imamo problem sa stolicom. Mislim nije alarmantno ali do uvodjenja kapi je kakio 4 puta dnevno otprilike. Kako mu uvedoh sab simplex i biogaia-u nateze se po pola dana. Jucer recimo nije nikako kakio. Pa me probudio sinoc oko 2 koliko se natezao i stenjao. Et'' nisam pametna...
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar 23.9.2015 17:54:05
rose
IZVORNA PORUKA: ninuska
Ja procitala kako pijes sok od visanja i kazem muzu da mi kupi. Popila malo vise od pola case..malac je toliko.kasnije plakao zapravo vristao. Zamalo se nije par puta zakocenuo. Plakao konstantno 2, 5 sata...i dkontam da je od soka..jer nista dr novo nisam jela ni pila..
ova moja tako vrisne samo ako joj ne dam siku sad i odmah...inace je zadovoljna sta god da pijem...a ovaj sok je domaci sirup, sveki pravila ja od epizode s oticanjem jezika ne pijm one sokove u tetrapaku
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar 23.9.2015 17:55:30
rose
ltm imamo problem sa stolicom. Mislim nije alarmantno ali do uvodjenja kapi je kakio 4 puta dnevno otprilike. Kako mu uvedoh sab simplex i biogaia-u nateze se po pola dana. Jucer recimo nije nikako kakio. Pa me probudio sinoc oko 2 koliko se natezao i stenjao. Et'' nisam pametna...
mi uzimamo waya kapi a mala kaki i u sred noci...nekoliko puta dnevno
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar 23.9.2015 18:18:11
*pcelica*
Konacno popunjen dio: ime djeteta . Emin smo mu dali ime
Niko mi ne odgovori na pitanje: sta je sa malim od maksi???
Super ime. Nisam narcis, nisam nikako Imenjak moj Mali od maksi se udario cekicem u glavu ali onim spicastim dijelom. Koliko sam skontala iz njenog posta neki dan da su mu i sili, ali eto hB sad je dobro
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar 23.9.2015 19:34:37
ninuska
mi uzimamo waya kapi a mala kaki i u sred noci...nekoliko puta dnevno
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar 23.9.2015 19:36:52
ninuska
Konacno popunjen dio: ime djeteta . Emin smo mu dali ime
Niko mi ne odgovori na pitanje: sta je sa malim od maksi???
Super ime. Nisam narcis, nisam nikako Imenjak moj Mali od maksi se udario cekicem u glavu ali onim spicastim dijelom. Koliko sam skontala iz njenog posta neki dan da su mu i sili, ali eto hB sad je dobro
Hehe..pa dobro, nisi puno . A, joj, bas mi je zao...hB pa je dobro...bas nikad ne znas sa djecom sta ce im.pasti na pamet leena hvala, draga...nekako mu i pristaje :)
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar 23.9.2015 19:40:52
M.A.M.
Isto draga kod nas,davala joj waya kakila po 5 put dnevno,dr mi rekla da joj dajem i espumisan po 20 kapi prije obroka,i odmah belaj,od juce samo jednom kakila,evo citav dan se nateze bas se pati
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar 23.9.2015 19:44:37
ninuska
IZVORNA PORUKA: M.A.M.
Isto draga kod nas,davala joj waya kakila po 5 put dnevno,dr mi rekla da joj dajem i espumisan po 20 kapi prije obroka,i odmah belaj,od juce samo jednom kakila,evo citav dan se nateze bas se pati
Znaci da je do kapi! A, sta je bilo sa wayom?.nisu vam.pomagale, pa si ukljucila i espumisan?
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar 23.9.2015 19:58:43
M.A.M.
Znaci da je do kapi! A, sta je bilo sa wayom?.nisu vam.pomagale, pa si ukljucila i espumisan?
poceli joj grcevi al bas jaki,place do iznemoglosti,i ja to rekla dr,kaze ukljuci i espumisan i eto belaj odmah,ja iskljucila odmah samo joj dajem waya
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar 23.9.2015 20:51:16
M.A.M.
slicna je i cijenom i dizajnom..neko je nekoga kopirao
Nije losa za ove pare,kad sam vidjela ljulju od 500 km zanebesalo mi se al izgleda kao svemirski brod meni djevojka pokazuje funkcije ja kao malo dijete kez od uha do uha haha,uglavnom ima muziku,4 brzine i najbitnije na struju je
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar 23.9.2015 20:55:12
rose
slicna je i cijenom i dizajnom..neko je nekoga kopirao
Nije losa za ove pare,kad sam vidjela ljulju od 500 km zanebesalo mi se al izgleda kao svemirski brod meni djevojka pokazuje funkcije ja kao malo dijete kez od uha do uha haha,uglavnom ima muziku,4 brzine i najbitnije na struju je
znaci uz ovu ste odma dobili adapter
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar 23.9.2015 21:17:02
ziel
Zene samo da vam pozelim laku noc, ja sam vec u krevetu, valja rano ustati sutra Bajram a kad sam se jutros probudila u 6:15 nisam vise ni spavala... lijepo spavajte a mamice da vas bebe ne bude vcrs da budu mirne makar do 8 ujutro
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar 23.9.2015 21:43:20
Farah 00
Ziel Laku noc Nanda Dobro nam dosla, imamo puno trudnica kojima je termin u novembru
Ninuska bas lijepo ime, imenjak moje mame, tako da je to meni ime naljepse
I danas sam bila na vjezbicama, pricali o njezi bebe i o dojenju, malo se smijali i zezali, nije guzva bila, valjda pred Bajram, zene prave kolace Ja sam danas napravila kadaif i tortu od bijele cokolade s malinama, tako da zene bujrum na kolace sutra