alman
|
IZVORNA PORUKA: LieToMe IZVORNA PORUKA: alman IZVORNA PORUKA: LieToMe IZVORNA PORUKA: alman IZVORNA PORUKA: LieToMe IZVORNA PORUKA: Carobno jutro IZVORNA PORUKA: pandica Carobno hvala. Poslusat cu te. Sinoc sam uzela uputnice za urinokulturu, pa cemo da vidimo ako Bog da. Kupicu danas i prolom, a kantarion cu onda nakon urinokulture da ne bi sta zeznula. Samo ako Bog da da se rijesimo svih cuda prije poroda Cuj 2 kg tresanja sa kospicama, e svaka joj cast Aidana nadm se da ce ljepotan sto prije biti dobro ako Bog da. Tako i meni dr juce rece, samo da se rijesimo ovih baja do poroda. Pa sad sa svih strana napast. Artiljerija, pjesadija, avijacija, sve A ove tresnje, oplacem svaki put. On kaze, da ona nije jedina koja je dosla sa tim problemom. Ljudi jedu visnje i tresnje sa kospicama, kaze,mrsko im izbacivati Ma joj, ovo su kulturnije dogodovstine sa KUM-a, sta sve ima ne kontam fakat kako neko moze kospe jesti, mislim jest peglanje pljuvat svako malo kospe ali umjesto pola kg kospi bolje pojest jos pola kg tresanja moj drug je u hitnoj radio a muz je zavrsio srednju medicinsku, obisao sve klinike, svega se nagledao... nemoj da vam sad pocnem vaditi bisere ko iz rukava jedan od meni najkrvavijih je kad je dosla starica preko 70 banki i kod ginekologa, kaze zapelo dole nesto kad imaju sta vidjeti, cep od dezodoransa nana bila malo nestasna pa se zaigrala i ostao cep oj mila majko oplakah, aktivna baba nema sta , al kud bas dezodorans hej bonicko ima tome i 10 godina dezodorans je nanama tad bio domet, pa nece u tim godina u sexy shop ici ma ima tih bisera ovi sa ginekologije su najkrvaviji...prica suprug jedne te prilike hitna dovezla mladi bracni par... zalijepili se jadni ne mogu da se odglave nece hasim ni naprijed ni nazad reko stani ziv bio ne pricaj dalje, znam kako je gadan proces rastavljanja pa ne zelim da cujem nama je to svaki put na pameti, sta ako me uhvati dole grc, a nekoliko puta me je u listu hvatao grc tokom sex i to kad je najbolje on mene prekine aj sinoc na TLC je bio taj slucaj da su se zaglavili, i ona je natjerala partnera da je lupi tavom u glavu da se onesvjesti pa da je popusti tako grc , ta moze da izvuce jesam se ismijala oj majko draga cuj da je lupi tavom ima "bezbolnija" metoda, mozda malo neugodnija ukljucuje prstice i guzu i on ti je nju onesvjestio al nista, i poslije pozvali hitnu, kad su dosli on nju drzi onako u nesvjesti, tehnicarima nista nije jasno, kad su je osvjestili opet nisu uspjeli nego onako u hitnu i u bolnicu