|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni
12.6.2015 10:31:23   
rose

IZVORNA PORUKA: Carobno jutro

rose, ti si preslatkaaaaaaaaauser posted image ali none su souuser posted image

samo se smij zloco ja sam se radi tih nona bojala druge trudnice alin srecom masilo me user posted image jos uvijek vidim svoje lijepe zglobove ...tu i tamo malo oteknem ali ni blizu ovome user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu Carobno jutro)
Neposredna veza do poruke: 576
12.6.2015 10:33:55   
aidana
jaoooooo da ne povjerujes....

ma mozda je samo nezgodno pala na cep poslije kupanja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LieToMe RR)
Neposredna veza do poruke: 577
12.6.2015 10:38:51   
LieToMe RR
IZVORNA PORUKA: aidana

jaoooooo da ne povjerujes....

ma mozda je samo nezgodno pala na cep poslije kupanja user posted image user posted image user posted image

aha bas user posted image  sta ce fa dezodorans na polici sa samponima i gelovima za tusiranje user posted image user posted image user posted image

ovo me podsjeti na biser iz apoteke (drugarica radi u apoteci) kad je zena dosla da se zali kako je vaginelatama istekao rok, pogledajuoni kutiju, sve ok, kaze gospodjo nije rok istekao, vaginalete su ok kaze ona dobro, sto onda imaju cudan ukus user posted image  sto je najgore zena u 40tim, gradska faca

ma ima tih bisera ko u pjesmi user posted image  

...od nakita je nosila jedino oči!
Leona 2.1.2013. Mamina slika i prilika
Nora 24.8.2015. Voli tata svoju Noru najvise na svijetu!

(odgovor članu aidana)
Neposredna veza do poruke: 578
12.6.2015 10:45:50   
LieToMe RR
IZVORNA PORUKA: rose

samo se smij zloco ja sam se radi tih nona bojala druge trudnice alin srecom masilo me user posted image jos uvijek vidim svoje lijepe zglobove ...tu i tamo malo oteknem ali ni blizu ovome user posted image

joj vjerujem da je belaj, pogotovo ljeti kad nista zivo ne mozes na noge. moja drugarica je bas imala problem sa tim oticanjem, em se dobro udebljala, em joj pritisak ludirao bila na bobama a povrh svega jos i noge ko buhtle... dosli oni jedan dan kod nas ona tek usla u 8mi mjesec a zimska trudnoca i zali se kaze mora ici kupiti nesto za obuci ona nosi 39 broj suprug 41-42 nije vise mogla ni njegove gojzerice na noge user posted image  strasno bilo za vidjeti user posted image

meni nekad oteknu samo malo ali vjerujem od sjedenja na poslu, na moru sam nosala normala sandale-japanke sa kaisicima i to one djevojacke (iskopala ih nakon 100 godina) juce mi Divke rece da ta vrsta mog oticanja nema veze sa trudnickim, kaze svakom malo noge nateknu kako dan prolazi narociti ako sjedis, pijes puno vode i jos prekrstis noge (sto jaimam cesto obicaj)

sta da vam kazem izdrzite, dizite noge, ako imate onaj hepek sto masira none (ko kadica na struju) ono je super stvar

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 579
12.6.2015 10:51:44   
pandica
Ma dizemo mi noge, samo bezveze ovako uprazno user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 580
12.6.2015 10:53:18   
Carobno jutro

ma samo nek nije bilo pritiska. A sto otice, znam da je problem, vjerujm, i ja se bojim ovoga ali kontam sta cu, ako krene, tolike su prezivjele i ja cuuser posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 581
12.6.2015 11:01:09   
LieToMe RR
IZVORNA PORUKA: pandica

a i sama sam ti takva user posted image
ali dobro je dok se dize pa makar i noge user posted image user posted image  makar i uprazno user posted image

(odgovor članu pandica)
Neposredna veza do poruke: 582
12.6.2015 11:04:50   
Carobno jutro

IZVORNA PORUKA: LieToMe

a i sama sam ti takva user posted image
ali dobro je dok se dize pa makar i noge user posted image user posted image  makar i uprazno user posted image

dobro je dok se dizeuser posted image

Neposredna veza do poruke: 583
12.6.2015 11:05:54   
pandica
Vjezbamo kad dodje nasih pet minuta user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 584
12.6.2015 11:07:37   
rose

joj vjerujem da je belaj, pogotovo ljeti kad nista zivo ne mozes na noge. moja drugarica je bas imala problem sa tim oticanjem, em se dobro udebljala, em joj pritisak ludirao bila na bobama a povrh svega jos i noge ko buhtle... dosli oni jedan dan kod nas ona tek usla u 8mi mjesec a zimska trudnoca i zali se kaze mora ici kupiti nesto za obuci ona nosi 39 broj suprug 41-42 nije vise mogla ni njegove gojzerice na noge user posted image  strasno bilo za vidjeti user posted image

meni nekad oteknu samo malo ali vjerujem od sjedenja na poslu, na moru sam nosala normala sandale-japanke sa kaisicima i to one djevojacke (iskopala ih nakon 100 godina) juce mi Divke rece da ta vrsta mog oticanja nema veze sa trudnickim, kaze svakom malo noge nateknu kako dan prolazi narociti ako sjedis, pijes puno vode i jos prekrstis noge (sto jaimam cesto obicaj)

sta da vam kazem izdrzite, dizite noge, ako imate onaj hepek sto masira none (ko kadica na struju) ono je super stvar

ma obuca mi bila najmanji problem...imam sandale, kupljene u simeckom koje sam nosila..moj je broj ali je kalup esktra sirok plivam u njima...sacuvala ih ya drugu trudnocu user posted image ...veci mi je problem bio pritisak i sto me stavise na tereapiju i sto mi to ostade ko poslejdica prve trudnoce

Neposredna veza do poruke: 585
12.6.2015 11:11:14   
Carobno jutro

ma obuca mi bila najmanji problem...imam sandale, kupljene u simeckom koje sam nosila..moj je broj ali je kalup esktra sirok plivam u njima...sacuvala ih ya drugu trudnocu user posted image ...veci mi je problem bio pritisak i sto me stavise na tereapiju i sto mi to ostade ko poslejdica prve trudnoce

Znaci ipak te zapao i pritisakuser posted image Nije samo oticanje. Cudi me da je taj pritisak ostao i poslije. A sada, pijes li sada u ovoj trudnoci terapijuuser posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 586
12.6.2015 11:18:10   
rose

ma samo nek nije bilo pritiska. A sto otice, znam da je problem, vjerujm, i ja se bojim ovoga ali kontam sta cu, ako krene, tolike su prezivjele i ja cuuser posted image

ma jeste bilo...ja sam i dan danas na terapiji user posted image

Neposredna veza do poruke: 587
12.6.2015 11:20:17   
rose

Znaci ipak te zapao i pritisakuser posted image Nije samo oticanje. Cudi me da je taj pritisak ostao i poslije. A sada, pijes li sada u ovoj trudnoci terapijuuser posted image

pijem isoptin za tahikardiju...kaye ukoliko bude trebalo dodat ce i aldomet...za sada jos ne treba..a bila sam prije trudnoce godinu dana na betablokatorima..kod mene je arterijska hipertezija..koju nisam pratila od poroda pa jedno dvije godine..dok me moja dr ne posla na kontrolu i kazu visok pritisak

Neposredna veza do poruke: 588
12.6.2015 11:28:00   
memsi
Pozdrav ljepojke,
Evo da vam se javim da sam danas mnogo bolje.Jucer otisla u hitnu,oni me poslali na GAK i gore mi prepisali terapiju.Paracetamol,apaurin i gel diklofenak.Bogu hvala odmah mi je bolje,i konacno spavala.
Vidim svasta ste pisale,ja uredno citam,ali mi pisanje jos slabo zbog ove ruke.Uglavnom hvala svima na podrsci,LTM zelim dobrodoslicu sa odmora,ostalim da uzivaju i bez sekiracije.Manje citanja po netu i manje glava boli.

Neposredna veza do poruke: 589
12.6.2015 11:33:35   
memsi
Ha ha ti si veselica ovog foruma definitivno,
U pravu si za dizanje pa makar i u prazno.Noge naticu pa moraju se malo i dizat.
Ja sterilna od pocetka trudnoce,user posted image ,a vi pricate o sexu.Sta je to?A ja i zaboravih napisati da mi je nalaz urinokulture uredan....jupiuser posted image

Neposredna veza do poruke: 590
12.6.2015 11:36:33   
memsi
Ima li nam terminusa,
Jesu li jos 2 u 1.

(odgovor članu memsi)
Neposredna veza do poruke: 591
12.6.2015 11:46:32   
LieToMe RR
IZVORNA PORUKA: memsi

Pozdrav ljepojke,
Evo da vam se javim da sam danas mnogo bolje.Jucer otisla u hitnu,oni me poslali na GAK i gore mi prepisali terapiju.Paracetamol,apaurin i gel diklofenak.Bogu hvala odmah mi je bolje,i konacno spavala.
Vidim svasta ste pisale,ja uredno citam,ali mi pisanje jos slabo zbog ove ruke.Uglavnom hvala svima na podrsci,LTM zelim dobrodoslicu sa odmora,ostalim da uzivaju i bez sekiracije.Manje citanja po netu i manje glava boli.

user posted image user posted image user posted image  super znaci mnogo si bolje user posted image  pravo mi je drago. hvala za dobrodoslicu user posted image

na moru sam u jednom trenutku uletila na forum i vidim pisale ste o oticanju, mirovanju, boli zub, boli rame, bole ledja...reko samo vam jos ja falim da kazem da sam ko avion, lezim u hladovini i citam knjigu user posted image  tu mi je muz zaplijenio mobitel (malenu smo slikali s mojim mobitelom posto je kod mene bila kartica sa vise neta pa navece sam morala raportirati bakama preko vibera sa slikama) i jos me napade pusti kaze zene sta jos ti imas pisati kakoje suncano i borovi mirisu user posted image

nisam vam se pohvalila, uspjela sam na moru procitati cak dvije knjige a da nisu strucna literatura user posted image  znaci dvije knjige za 7 dana (jer nisam prvi dan dva i dan povratka) a nisam knjigu kao vid reklaksacije uzela od kako se malena rodila user posted image

(odgovor članu memsi)
Neposredna veza do poruke: 592
12.6.2015 11:50:31   
LieToMe RR

Ha ha ti si veselica ovog foruma definitivno,
U pravu si za dizanje pa makar i u prazno.Noge naticu pa moraju se malo i dizat.
Ja sterilna od pocetka trudnoce,user posted image ,a vi pricate o sexu.Sta je to?A ja i zaboravih napisati da mi je nalaz urinokulture uredan....jupiuser posted image

pa i ja sad mogu samo da pricam i laprdam uprazno i da dizem noge samo na kauc i u lavabo user posted image  (jao imam tu ruznu naviku noge nikad ne perem u kadi ili kofi ko sav normalan svijet nego stanem pred lavabo i ko guru onako bocno podignem nogu po nogu da je operem user posted image user posted image )
cak sam i na moru tako, mm kad nije poludio kaze jesi normalna sta izigravas tu jogistu hoces da se okliznes ali djaba meni tako zgodnije ko kad pupo smeta pa mi lakse tako nastranu a jest fakat cudna poza isto ona neka iz joge user posted image user posted image
e sad mogu samo noge da dizem iz ciste rekreacije i relaksacije bez minimuma akcije user posted image

(odgovor članu memsi)
Neposredna veza do poruke: 593
12.6.2015 12:04:02   
alman
dancek debeljuce kako ste mi, ja sam cijelu noc hodala, opet glava, pa onda sto puta u wc, pa vruce u potkrovlju, svaki put kad sam se htjela okrenuti probudila sam se, joj sad sam gora od morza, jedva se krecem user posted image al jos malo pa ce i ovo proci

sad cu malo da preletim da vidim sta je tema dana user posted image

09.02. 2010. H mamin prvacic
26.06. 2015. A veliki nestasko

Neposredna veza do poruke: 594
12.6.2015 12:42:03   
lala88
dancek zenice, vidim svasta ste pisale, sto se tice serklaza to je radila Adano, ali se ne javlja. I ja doruckovala tresanja isla na pijacu rano i kupila organske user posted image i ja sam prije par dana pila sok od zove nije mi bilo nista, netreba ni sa cim pretjerivati, mozda nije ok u velikim kolicinama. Sta je ovo sve prijateljstva u braku, iskreno zene ja vam se divim, nedo Bog da su meni zabranili sex, mi smo sad sveli na 1 sedmicno kad sam usla u 8 i fali user posted image jedva cekam da 9 nastupi sve cu nadoknaditi user posted image nadoknadicu i za vas koje apstinirat, radicu duple smjene user posted image Vruce je haus, a mi planirali danas kod roditelja imamo oko 2h voznje, al sreca icemo na vise lokacija tako da cemo odmarati svako pola sata. Odo se kupati sva sam mokra.

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 595
12.6.2015 12:51:05   
alman

IZVORNA PORUKA: M.A.M.

LTM jesi ti ono pila sok od zove?

jesaaaaammmmmm ja obozavam sok od zove user posted image

joj scene na moru u srijedu, ovo vam moram ispricati. dosao i svekar na 2 dana da obidje sve prijatelje dole (njegovi vjencani kumovi iz brista i sva mu raja dole, godinama ljetovali u bristu, skoro pa domaci) i hajd mi sad po kucama obilazimo, voda on nas, voda unuku da je svima pokaze user posted image  i mi sad kod tog nekog njegovog prijatelja iz mladih dana i njegova druga supruga hajd u pricu sa mnom...i eto kao ona djeci ne daje sokove ove kupovne bla bla eto mogu samo da piju domaci od drenjaka i zove user posted image  kako rece zova ja progledala, oci mi se zacaklile, vec osjetim miris (ko u crticima user posted image ) kontam sad ce me ponuditi kad nista ona, predje na neku drugu temu...e reko cmicak ce ti iskociti garant user posted image  nisi me sokom ponudila, trudnu zenu user posted image

kasnije ja pricam suprugu i svekru svekar se pravo naljutio, htjeo da se vrati da joj kaze, kaze kakvi su joj to maniri (a rodom je zena iz Bosne da bude tragedija veca user posted image ) elem ne popih ja soka od zove ali zato meni moja frizerka juce em me sredi em mi rece donijece mi domaceg soka, ona pravila user posted image  ko je sretan ni u hali nije gladan user posted image

joj da si mi blize da ti i je dobacim koji litar, kad toliko volis, user posted image

Neposredna veza do poruke: 596
12.6.2015 13:00:52   
alman

Carobno hvala. Poslusat cu te. Sinoc sam uzela uputnice za urinokulturu, pa cemo da vidimo ako Bog da. Kupicu danas i prolom, a kantarion cu onda nakon urinokulture da ne bi sta zeznula. Samo ako Bog da da se rijesimo svih cuda prije poroda user posted image
Cuj 2 kg tresanja sa kospicama, e svaka joj castuser posted image
Aidana nadm se da ce ljepotan sto prije biti dobro ako Bog da.

Tako i meni dr juce rece, samo da se rijesimo ovih baja do poroda. Pa sad sa svih strana napast. Artiljerija, pjesadija, avijacija, sveuser posted image

A ove tresnje, oplacem svaki put. On kaze, da ona nije jedina koja je dosla sa tim problemom. Ljudi jedu visnje i tresnje sa kospicama, kaze,mrsko im izbacivatiuser posted image
Ma joj, ovo su kulturnije dogodovstine sa KUM-a, sta sve imauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
ne kontam fakat kako neko moze kospe jesti, mislim jest peglanje pljuvat svako malo kospe user posted image  ali umjesto pola kg kospi bolje pojest jos pola kg tresanja user posted image
moj drug je u hitnoj radio a muz je zavrsio srednju medicinsku, obisao sve klinike, svega se nagledao... user posted image user posted image  nemoj da vam sad pocnem vaditi bisere ko iz rukava user posted image user posted image
jedan od meni najkrvavijih je kad je dosla starica preko 70 banki i kod ginekologa, kaze zapelo dole nesto kad imaju sta vidjeti, cep od dezodoransa user posted image  nana bila malo nestasna pa se zaigrala i ostao cep user posted image user posted image user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image oj mila majko oplakah, aktivna baba nema sta , al kud bas dezodoransuser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 597
12.6.2015 13:05:55   
alman

Pozdrav ljepojke,

user posted image brz oporavak, drago mi je da ti je lakse, mora nesto da nas zafrkava samo nek nismo mirne

(odgovor članu memsi)
Neposredna veza do poruke: 598
12.6.2015 13:09:07   
LieToMe RR
IZVORNA PORUKA: alman

IZVORNA PORUKA: M.A.M.

LTM jesi ti ono pila sok od zove?

jesaaaaammmmmm ja obozavam sok od zove user posted image

joj scene na moru u srijedu, ovo vam moram ispricati. dosao i svekar na 2 dana da obidje sve prijatelje dole (njegovi vjencani kumovi iz brista i sva mu raja dole, godinama ljetovali u bristu, skoro pa domaci) i hajd mi sad po kucama obilazimo, voda on nas, voda unuku da je svima pokaze user posted image  i mi sad kod tog nekog njegovog prijatelja iz mladih dana i njegova druga supruga hajd u pricu sa mnom...i eto kao ona djeci ne daje sokove ove kupovne bla bla eto mogu samo da piju domaci od drenjaka i zove user posted image  kako rece zova ja progledala, oci mi se zacaklile, vec osjetim miris (ko u crticima user posted image ) kontam sad ce me ponuditi kad nista ona, predje na neku drugu temu...e reko cmicak ce ti iskociti garant user posted image  nisi me sokom ponudila, trudnu zenu user posted image

kasnije ja pricam suprugu i svekru svekar se pravo naljutio, htjeo da se vrati da joj kaze, kaze kakvi su joj to maniri (a rodom je zena iz Bosne da bude tragedija veca user posted image ) elem ne popih ja soka od zove ali zato meni moja frizerka juce em me sredi em mi rece donijece mi domaceg soka, ona pravila user posted image  ko je sretan ni u hali nije gladan user posted image

joj da si mi blize da ti i je dobacim koji litar, kad toliko volis, user posted image

hvala tebi draga moja kao da si mi donijela user posted image user posted image  
evo sad od frizerke dosla poruka stigao sok user posted image  reko eto me odmah poslije posla user posted image  eto ima veceras da partijam uz sok user posted image

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 599
12.6.2015 13:09:38   
alman

Ima li nam terminusa,
Jesu li jos 2 u 1.

jos smo tu, premda me sinoc polahko bol iz ledja prema stomaku probadao cesto, al vjerovatno je to samo priprema, i odmah mi podju trnuti noge i imam osjecaj ko da ce me grc uhvatiti, pa mi je sinoc naumpalo da je neka trudnica pisala da je uhvati grc tokom poroda, jos uvijek uzimam po jedan mg

(odgovor članu memsi)
Neposredna veza do poruke: 600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Kako zovete svoju svekrvu?

Nadam se zanimljivim komentarima:)

mama (19%)

svekrva (5%)

imenom (53%)

nikako (23%)

Broj svih glasova: 203

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *