Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 14.6.2015 10:43:26
LieToMe RR
IZVORNA PORUKA: rose
pa ni jedna da se javi...strasno...ili ste se ulijenile ili imate pametnija posla
evo mene ja kao sto sam i predvidila, krepala juce dok se svi iskupismo, pa rucak, desert...onda malena po balkonu zaljevala cvijece dovukli se kuci oko pola 10, dok sam raspremila voce i povrce sa pijace, pa po kuci...peglala.. njih dvoje zaspali ja onda oko pola 12 lijepo digla noge i uzela contru sladoleda jutros se nadigla ko vjestica, pustila masinu bijelog, konacno se kotarisah vesa sa mora. sad cemo da izmjerimo ovu spuzvu sa ugla pa ce mm sutra do nobila da naruci, jos mi je to ostalo od ovih velikih zahvata i sad ce da usise pa opet odosmo kod sveki.
ziel draga uzivaj al nemoj pretjerivati ni sa plivanjem ni sa setnjom
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 14.6.2015 10:52:40
rose
IZVORNA PORUKA: LieToMe
pa ni jedna da se javi...strasno...ili ste se ulijenile ili imate pametnija posla
evo mene ja kao sto sam i predvidila, krepala juce dok se svi iskupismo, pa rucak, desert...onda malena po balkonu zaljevala cvijece dovukli se kuci oko pola 10, dok sam raspremila voce i povrce sa pijace, pa po kuci...peglala.. njih dvoje zaspali ja onda oko pola 12 lijepo digla noge i uzela contru sladoleda jutros se nadigla ko vjestica, pustila masinu bijelog, konacno se kotarisah vesa sa mora. sad cemo da izmjerimo ovu spuzvu sa ugla pa ce mm sutra do nobila da naruci, jos mi je to ostalo od ovih velikih zahvata i sad ce da usise pa opet odosmo kod sveki.
i ti vala ko da si u struju ustekana...meni ne pada na pamet da se lomi i umaram toliko...
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 14.6.2015 11:52:22
LieToMe RR
i ti vala ko da si u struju ustekana...meni ne pada na pamet da se lomi i umaram toliko...
a to se valjda rodis takav naopak digla sam noge, mm usisava a nas dvije bodrimo sa ugla taman ovo zavrsi i odosmo se spremati.
zna li neka od vas do kad radi amko na mojmilu radnim danima?
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 14.6.2015 15:50:20
ninuska
Hello, zene . Mi sinoc dosli s mora. Bilo nam je super. Vrijeme nas je bas posluzilo . Doduse, jucer je bilo bas pretoplo. Nabacile smo boje. Valjda se zadrzi malo duze . Jos smo kod mame, cekamo mm da dodje od svekrve, pa da nas vozi kuci. Odmah smo se dale u hodanciju. Isle u pionirsku sa sestrom. Crkle smo koliko je sparno. Cura nam zaspala u sjedalici, pa je nana sisla da je prebaci u kucu na krevet. A, ja se ispruzila i malo uzivam. Mada, jedva cekam kuci da raskrcim.silni ves. Je li nam se koja terminusa porodila?
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 14.6.2015 15:52:57
ninuska
mi bili u titu...steta dan provesti kuci od jutros sam samo masinu vesa oprala tj 2
Super je tamo. Hladovina. Mogu misliti guzve. A, za uradjeni posao: dosta . Toliko je toplo da se nista vise ne moze ni uraditi. Eto, malo da te utjesim. Da te savjest ne grize
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 14.6.2015 16:25:29
rose
IZVORNA PORUKA: ninuska
mi bili u titu...steta dan provesti kuci od jutros sam samo masinu vesa oprala tj 2
Super je tamo. Hladovina. Mogu misliti guzve. A, za uradjeni posao: dosta . Toliko je toplo da se nista vise ne moze ni uraditi. Eto, malo da te utjesim. Da te savjest ne grize
ma ne grize mene savjest nikad ... ne robujem kuci..a kad mi je mrsko sklanjati onda preskacem nered
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 14.6.2015 16:32:37
ninuska
ma ne grize mene savjest nikad ... ne robujem kuci..a kad mi je mrsko sklanjati onda preskacem nered
Ma ni ja. Ali, kad se nagomila tacno me panika uhvati . Onda skontam da je bolje svaki dan pomalo
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 14.6.2015 22:02:08
maksi
Mislim da radi do 9 ili 10 uvece,ja sam bila iza 8 radio je...
a to se valjda rodis takav naopak digla sam noge, mm usisava a nas dvije bodrimo sa ugla taman ovo zavrsi i odosmo se spremati.
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 14.6.2015 22:04:56
LieToMe RR
IZVORNA PORUKA: maksi
Mislim da radi do 9 ili 10 uvece,ja sam bila iza 8 radio je...
hvala! ma i ja kontam garant radi bar do 9. uglavnom provjerim sutra iz prve ruke pa vam javim.
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 15.6.2015 5:23:36
LieToMe RR
Juuutrrrooooo ja kao da nisam ni napustala forum joj da nisam trudna pa da odem koji krug istrcati po vilsu...ja ljepote! pticice cvrkucu i ovaj neki ugodni vjetric pirka...a opet, da nisam trudna garant bi spavala ko i sav normalni svijet Kod nas narodno veselje u kuci, malena zaspala sinoc pravo rano, eno ona i mm vec gledaju pepu prase iz udobnosti ugla (svak svoje cose zauzeo) Ja ko morz na raznju cijelu noc, em mi vruce, smeta mi trudnicki jastuk, ne smeta mi trudnicki jastuk, antonio vruce mi je... kosa mi se zalijepila za vrat...da prostite sto klinaca mi smetalo... vec se vidim ostatak trudnoce u kadi, ovo se vako nece moci durati Odoh laganini da se tusiram i spremam pa na posao...Cujemo se nekad kasnije.
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 15.6.2015 6:00:15
aidana
Cuj sad bih trcala na vilsu da nisam trudna meni, koja sam rodjena sa 2 lijeve i ne volim nikakav vid sporta ta ideja ne bi dosla nikad Ja da nisam trudna bih sad spavala, ali grcevi su obicno izmedju 5 i 6, pa dok ja prohodam po kuci, popijem mg nit nastaviti spavati nit ostati budan.
Inace imate mahanje sa Jadrana
Malcu se nije vratila temperatura i mi se brzinski spakujemo i krenemo. Juce nam je bili oblacno i vjetrovite ali smo se ipak kupali....valjda ce biti bolje narednih dana.
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 15.6.2015 6:22:20
memsi
Jutrica i od mene, Izgleda kako trudnoca odmice tako mi sve manje spavamo .Ruka mi je sve bolje hvala Bogu i mnogo manje boli.Sinoc sam konacno zaspala u lezecem polozaju.Mi smo danas 35.nedjelja a sutra kontrola poslije 3 sedmice.Nadam se da je sve ok i da princeza dobro napreduje,uglavnom javim se da podnesem izvjestaj.Meni se zene drage toliko ide na more da vam to ne mogu opisati.Da mi je barem 2-3 dana da se ono bas iskljucim iz svega i napunim baterije.
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 15.6.2015 7:48:27
M.A.M.
Jutro drage moje,ja ustala bas nesto nikakva,citav vikend pripremala za krecenje stan,jer mi je ciko koji mi stalno kreci tek slobodan od danas i evo ga pocelo napokon,jos da ovo zavrsim i uzivam do kraja Juce smo narucili krevetac,dolazi za 7 dana Ostale sretno na kontrolama,sto kaze neka kako ovo odmice postajem sama sebi sve teza i fizicki i psihicki ,pa brate mili vrucine me slomise sto od ljeta sto od nekakvih valova
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 15.6.2015 7:49:24
M.A.M.
IZVORNA PORUKA: aidana
Cuj sad bih trcala na vilsu da nisam trudna meni, koja sam rodjena sa 2 lijeve i ne volim nikakav vid sporta ta ideja ne bi dosla nikad Ja da nisam trudna bih sad spavala, ali grcevi su obicno izmedju 5 i 6, pa dok ja prohodam po kuci, popijem mg nit nastaviti spavati nit ostati budan.
Inace imate mahanje sa Jadrana
Malcu se nije vratila temperatura i mi se brzinski spakujemo i krenemo. Juce nam je bili oblacno i vjetrovite ali smo se ipak kupali....valjda ce biti bolje narednih dana.
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 15.6.2015 8:09:41
LieToMe RR
aidana sta cu kad sam hiperaktivna, a ni od dizanja nogu nikakve fajde tako mogu jedino tabanat drago mi je sto je malac ozdravio i sto ste na moru uzivaj i odmaraj, najavili su divno vrijeme, sigurno ce vam biti super. javlja li se ninuska, sta ima na Peljescu memsi sretno na kontroli sve ce biti ok ti si dobro dogurala... drago mi je i da je ruka bolje. sto se tice mora ja bila ali dugo je ljeto morat ce se jos negdje u julu otici na par dana, nece se moci ovo vako durati M.A.M. znaci misija krecenje otpocela sretno draga i laganini, vrijeme ti je odlicno, susice se ko u pjesmi, najavili su danas 34 stepena
ja se dovukla na posao, izasla malo ranije, napravila krug i dosla na posao... ness se pije, ponijela sam i tresnje i sok od zove (hladan iz frizidera) popodne odoh sa malenom kod mojih, mm ce nakon posla (radi drugu) doci po nas. e da, ima neko snizenje u jysku, juce prolazili, nismo svracali samo vidjeli natpise pa eto cisto informativno
< Poruku je uredio LieToMe -- 15.6.2015 8:13:20 >
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 15.6.2015 8:30:07
ninuska
Jutro.. ispratila mm i malu u vrtic, pa ga cekam da doruckujemo. Danas ne radi, pa cemo se druziti. LTM dje si . Javila sam se jucer da sam stigla. Sigurno nisi vidjela. Super nam je bilo. Sve je na svom mjestu . Pravi se par novih kuca, pa valjda mi ne bude guzva u narednom periodu. Urekla sam . mam sretno s krecenjem. I mi imamo svog majstora, pa cekam kad ce imati slobodno da zavrsimo i mi s tim konacno. Ne zove mi se drugi. aidana uzivajte. Nas je vrijeme bas posluzilo. Mada je zadnji dan bilo pretoplo memsi sretno na kontroli
Ja sam sinoc bas lose spavala. Doduse, mala nas je budila. Valjda promijenila krevet, taman navikla na moru. Pa, zedna, hoce da piski, hoce kod nas..haos...a legla sam u jedan. Reko da operem jednu turu vesa, pa sam cekala masinu da zavrsi
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 15.6.2015 8:51:37
LieToMe RR
pa ninuska bona ne upratih da si se vratila halali . znaci bilo lijepo na Peljescu. meni je u Bristu jedino falio onaj pijesak i Toncijeva plaza. ovdje sam morala u slapicama da ulazim u vodu tabani su mi horor zeci. malenoj bilo divno, ona hodala bosa (djete ko dijete, meni drago zbog tabancica ali ja sam bas onako njeznja na tabanima mene to boli pravo) a ona postrojila i muza i mene i da skinemo pape i hodamo bosi s njom katil mali
ja vikend ko muha bez glave...svasta nesto uradila, dva gostovanja kod sveki (juce smo jeli morske plodove sto smo vukljali sa mora sipu, lignje...) usput kupili i skusu, malena se najela ja nisam mogla da odolim casi bijelog domaceg vina (isto dovukljali sa mora) a nesto mi je tesko palo, ne znam ni ja zasto i ja sam lose spavala pravo. sinoc sam pustila masinu sarenog, e sad sam doslovno na nuli sa vesom, ako se ne vratimo kasno od mojih samo cu da ispeglam ovo od juce i onda sam rahat.
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 15.6.2015 9:09:11
ninuska
Na nasoj plazi su nasuli sljunak, pa je bas ostro. Bocka li bocka. A, ostao je pijesak. Nasuli samo uz more i mozda 2-3 metra u moru, ali dovoljno da se izbockas . Joj, ja ne volim morske plodove. Jedem jedino ribu. Meni se jela riba i u povratku moji svrate na pecenje, a haj reko ja cu ribu. Uuuufff, cini mi se da se przila u tavi, a fino pitala je li sa rostilja.
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 15.6.2015 9:24:45
LieToMe RR
Na nasoj plazi su nasuli sljunak, pa je bas ostro. Bocka li bocka. A, ostao je pijesak. Nasuli samo uz more i mozda 2-3 metra u moru, ali dovoljno da se izbockas . Joj, ja ne volim morske plodove. Jedem jedino ribu. Meni se jela riba i u povratku moji svrate na pecenje, a haj reko ja cu ribu. Uuuufff, cini mi se da se przila u tavi, a fino pitala je li sa rostilja.
mi ne svratismo u povratku na pecenje, pravo smo kasno krenuli za Sa, tako da od pecenja nije bilo nista ali obecala sam mm i malenoj da ih vodim na pecenje kad budem na godisnjem, nek se brate lijepo najedu ali izvukla sam se u cetvrtak nakon frizure sa zmajem tacno sam mastala o onom somunu 10 dana volim ja sve vrste morskih plodova i riba a od svih morskih riba najvise volim pastrmku ovo je interna sala mm i mene kad smo prije par godina na rucku negdje na peljescu i hocemo ribu reko meni se jede pastrmka sad me sve zezaju od svih morskih riba najbolja pastrmka a stvarno mi je pastrmka omiljena riba mada jedem sve ribe, narocito ako su sa rostilja
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 15.6.2015 9:59:26
*nur*
Jutro , drage moja, evo vjerovatno ste zaboravili da i postojim otkada se nisam javila.Nikako ne stizem. Malo sam vas pratila i citala ali nisam stigla da pišem.Vidim da ste se neke brčkale baš mi je drago i ja bi rado. Ja sam u međuvremenu bila na kontroli bakterije u urinu su malo spale, sada ih je malo, ali i dalje imam te blage kontrakcije. Ne mirujem idem na posao ali mi je reako da malo "smanjim gas" .Nekako imam i nekada neki cudan blagi bol kao u jajncima i to me zabrinjava i imam cestio nadimanje i grčeve po stomaku.
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 15.6.2015 10:15:19
*nur*
evo mene jos jednom , kada me nema nema me a kad sam tu bas sam dosadna Mislim da u Kalendaru sedmica ima greška piše za 16 sedmicu da je plod dugačak 16 cm, a za 17sedmicu 11 cm?