|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni
12.6.2015 9:27:56   
LieToMe RR
IZVORNA PORUKA: M.A.M.

IZVORNA PORUKA: LieToMe

LTM jesi ti ono pila sok od zove?

jesaaaaammmmmm ja obozavam sok od zove user posted image

joj scene na moru u srijedu, ovo vam moram ispricati. dosao i svekar na 2 dana da obidje sve prijatelje dole (njegovi vjencani kumovi iz brista i sva mu raja dole, godinama ljetovali u bristu, skoro pa domaci) i hajd mi sad po kucama obilazimo, voda on nas, voda unuku da je svima pokaze user posted image  i mi sad kod tog nekog njegovog prijatelja iz mladih dana i njegova druga supruga hajd u pricu sa mnom...i eto kao ona djeci ne daje sokove ove kupovne bla bla eto mogu samo da piju domaci od drenjaka i zove user posted image  kako rece zova ja progledala, oci mi se zacaklile, vec osjetim miris (ko u crticima user posted image ) kontam sad ce me ponuditi kad nista ona, predje na neku drugu temu...e reko cmicak ce ti iskociti garant user posted image  nisi me sokom ponudila, trudnu zenu user posted image

kasnije ja pricam suprugu i svekru svekar se pravo naljutio, htjeo da se vrati da joj kaze, kaze kakvi su joj to maniri (a rodom je zena iz Bosne da bude tragedija veca user posted image ) elem ne popih ja soka od zove ali zato meni moja frizerka juce em me sredi em mi rece donijece mi domaceg soka, ona pravila user posted image  ko je sretan ni u hali nije gladan user posted image

user posted image user posted image user posted image
meni prosle sedmice svekrva pravila,ja se ubijala,pila umjesto vode i nesto po netu,i naletim kao ne preporucuje se u trudnoci,ma reko pojma oni nemaju pitacu ja LTM user posted image

ama nidje veze, prirodni sok pa ljudi piju svakakvo smece...sprite, kolu, fantu nedavno mi se jedna trudnica hvalila kaze popije red bull kad joj je lose user posted image  a ti kao ne mozes prirodni sok, ne kontam...nema u soku nista sto ti moze naskoditi. ja u prvoj trudnoci a bila bas rana trudnoca to ljeto, cijelo ga ljeto pila. boga mi nista mi nije bilo i prvi put cujem da ne smije. ja ga vala pijem user posted image  ali ti ako si procitala nemoj user posted image  posalji meni user posted image

...od nakita je nosila jedino oči!
Leona 2.1.2013. Mamina slika i prilika
Nora 24.8.2015. Voli tata svoju Noru najvise na svijetu!

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 551
12.6.2015 9:28:15   
M.A.M.

IZVORNA PORUKA: Dalija098

Hvala LTM, divna si.

MAM Znači ti si radila serklaž, kakvo je tvoje iskustvo? Utješi meeeeeeeeuser posted image user posted image

nisam ja draga radila serklaz,al prosle godine radila konus,al eto hvala Bogu grlic je jos uvijek ok,vidjecemo iduce sedmice na kontroli drzi li se jos

10.08.2015

03.08.2017

(odgovor članu Dalija098)
Neposredna veza do poruke: 552
12.6.2015 9:30:38   
M.A.M.
ma ja cu ga piti,grehota je da stoji user posted image a da si mi blize majkemi bi ti dala flasu,a ovako sunce ja ti sad samo na kontrolu i nazad,malo do mame i to mi je sve,a navece izadjem kad prehladi bas skroz user posted image

10.08.2015

03.08.2017

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 553
12.6.2015 9:30:42   
LieToMe RR

Hvala LTM, divna si.

MAM Znači ti si radila serklaž, kakvo je tvoje iskustvo? Utješi meeeeeeeeuser posted image user posted image

nisam ja draga radila serklaz,al prosle godine radila konus,al eto hvala Bogu grlic je jos uvijek ok,vidjecemo iduce sedmice na kontroli drzi li se jos

ja pogresno onda uputih, mea culpa user posted image  ja sve kontam cijelo vrijeme da si ti radi serklaza na mirovanju

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 554
12.6.2015 9:31:34   
M.A.M.
nisam ja,al meni se cini da je neka radila jel ona aidana ili ko vec,memorija mi je 0 user posted image

10.08.2015

03.08.2017

(odgovor članu LieToMe RR)
Neposredna veza do poruke: 555
12.6.2015 9:33:10   
LieToMe RR

ma ja cu ga piti,grehota je da stoji user posted image a da si mi blize majkemi bi ti dala flasu,a ovako sunce ja ti sad samo na kontrolu i nazad,malo do mame i to mi je sve,a navece izadjem kad prehladi bas skroz user posted image

naravno da je grehota da stoji user posted image  pa neces ga gledat kako propada user posted image
ja evo cijelo jutro jedem tresnje domace iz brista (ponijela onu kutiju od quatro sladoleda user posted image  ) jos sve nudim pokancelariji ali muski ko muski njima mrsko
kasnije cu da predjem na prolom vodu i caj user posted image

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 556
12.6.2015 9:37:04   
LieToMe RR

nisam ja,al meni se cini da je neka radila jel ona aidana ili ko vec,memorija mi je 0 user posted image

ja se mogu zakleti da je neka od trudnica radila serklaz ali da me ubijes isto ne znam koja, hajd javice se valjda vec. dalija moj topli savjet ti je da sto manjem guglas i citas (ja kad sam u prvoj trudnoci proguglala ovu moju dijagnozu (nema grlica ja otvorena tek usla u 8mi) i jos kad proguglah ginipral i nus pojave i apaurine...ma cirkus zivi...kao rizik od prijevremenog poroda i gubitka bebe 95% sjela i dobro se isplakala kad sam se smirila suprug me nalijepio, vise nikad mi nije palo na pamet da ukucavam dijagnoze i tablete. kasnije procitam ginipral zabranili user posted image  ma nema sanse da vise citam bilo sta (evo i zova dokaz user posted image )
nego ti fino drzi se doktora, ako ne vjerujes njemu potrazi i drugo misljenje i misli pozitivno, to je najbitnije za tvoje i bebino zdravlje, pozitiva, optimizam i sve ce biti ok! 

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 557
12.6.2015 9:38:01   
Dalija098
Uh taj veseli grlićuser posted image
Meni je mjerio ultrazvučno, LTM znaš i sama da on nije pobornik čačkanja dolje pretjeranog. Ja na netu čitam kao mekan, čvrst grlić bla bla, to ne znam kakav je. Na nalazu piše samo dužina cerviksa i unutarnje ušće da je zatvoreno.
Mirujem baš, uzimam dosta magnezija i svu terapiju koju moram...šta ćuuser posted image

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 558
12.6.2015 9:52:31   
Carobno jutro

Znaci ko mace malo cu se roknutuser posted image Ode mi kilometarski post. Kreten najveci kad nisam kopirala, ko mi je krivuser posted image

elem dobih antibiotike, ampicilin, 5 dana da pijem pa ponoviti nakon sedam dana od zadnjeg urinokulturu pa da vidimo sta smo ucinili po pitanju baja

LTM, draga usporiiiiiiiiiuser posted image Tebi ni taj grlic ne moze nistauser posted image O kakvom sexu pricas, ja ne znam sta je touser posted image I ko kaze da musko zenska prijateljstva ne mogu uspjeti. Ja i moj jaran fino zivimo, pazimo se i takouser posted image i Poslusah te za prolom vodu. Naizmjenicno pijem nju sa brusnicom.user posted image

pandice, ja uzmem brusnicu onu suseno po centrima na kilo sto se kupuje i onda iskuhavam. Evo vec treca urinokultura mi je bila sa manje bakterija a bez antibiotika. Prve dvije bile 10 na petu a treca je bila 10 na 3. Dosta manje a pijem prolom vodu i caj taj od brusnice. Meni je dr poslije antibiotika propisala canesten vaginalete i rekla da slobodno mogu koristiti vaginalete od kantariona i stavljati obloge od istog kako ti i objasnise. Meni je to super, pomaze mi jer sam vec to radila.user posted image

Alman, jesi li ti radil urinokulturu pa ti dali antibioitik ili samo na osnovu nalaza urinauser posted image

Memsi draga, tebe ta ruka bas boli, sto ne odes dr mozda ima neki lije sto mozes, jer i ta bol smeta tolika bebi, bas mi je zaouser posted image

ziel, sretno na putuuser posted image

rose, ti si preslatkaaaaaaaaauser posted image ali none su souuser posted image

MaM, ja cekam upravo da mi donesu par flasa zove, jos ne nadjoh zasto se ne smije pitiuser posted image

gdje nam je ovo terminusa, m curiceuser posted image javni se

Dalija, ne znam nista o tim grlicima stvarno ali znam da ne smijes googlat. Ja neki dan napravih tu gresku, zagooglah ovu svoju bajku i nasekiraj se istog trena. Oplakah. Ti samo slusaj doktore i lezi, miruj. Bit ce to ok.user posted image

eto, ono sto se sjetih to i napisah ponovo. Svojutro pisem jedan postuser posted image

Neposredna veza do poruke: 559
12.6.2015 9:57:12   
Dalija098
Čarobno jutro sve si nas obuhvatila haha.
Super ste ženske, utješile ste me. Šta ću, očito ne može lahkouser posted image
Kad se vama vidio spol bebe? Ja pitala sad na pregledu kaže ne vidi se još

(odgovor članu Carobno jutro)
Neposredna veza do poruke: 560
12.6.2015 9:59:27   
aidana

nisam ja user posted image a znam i ja da jedna jeste radila....samo koja user posted image trudnicka demencija na sve strane

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 561
12.6.2015 10:00:58   
Carobno jutro

user posted image

Ja sam saznala spol jer sam radila amniocintezu pa relativno rano, a vidjeli smo tek ono fino na uzv kad sam bila na kontroli u 21. sedmici. Cura se rasirila lijepo, nije stidna nikako, jadna mi majkauser posted image . Mi gledamo a ona nas uslika fino. Kaze dr evo vidite ovo vam je analni otvoruser posted image a ovo je vaginalniuser posted image . A ona se jos namjesta, bestidnica majkina user posted image . Nije na materuser posted image

Neposredna veza do poruke: 562
12.6.2015 10:01:55   
Carobno jutro
IZVORNA PORUKA: aidana

nisam ja user posted image a znam i ja da jedna jeste radila....samo koja user posted image trudnicka demencija na sve strane

Ja koliko se sjecam da je to radila no ideauser posted image a mozda nisam ni u pravu, ko ce ti ga znatiuser posted image

< Poruku je uredio Carobno jutro -- 12.6.2015 10:02:24 >

(odgovor članu aidana)
Neposredna veza do poruke: 563
12.6.2015 10:03:27   
LieToMe RR

Uh taj veseli grlićuser posted image
Meni je mjerio ultrazvučno, LTM znaš i sama da on nije pobornik čačkanja dolje pretjeranog. Ja na netu čitam kao mekan, čvrst grlić bla bla, to ne znam kakav je. Na nalazu piše samo dužina cerviksa i unutarnje ušće da je zatvoreno.
Mirujem baš, uzimam dosta magnezija i svu terapiju koju moram...šta ćuuser posted image

koliko skontah i ti si kod Divketa (ako dobro shvatih). Ako si kod njega vjeruj mi nemas prostora za paniku, on je toliko temeljit i oprezan da je to nevjerovatno. mene nijedanput nije u prvoj ginekoloski pregledao a nisu me vala cackali ni u drzavnoj samo jednom me nakas pregledao ginekoloski 4 dana pred porod.
najbitnije je da je usce zatvoreno. kod mene je duzina za ove sedmice trudnoce solidna oko 31 mm ali je usce Y (sto znaci da se grlic moze i skracivati i otvarati jer beba se navaljuje). ali on je opusten tako da meni to dosta govori. prati ja ga slusam i to je to

carobno jutro user posted image user posted image user posted image  ja sam na moru negdje na redini odmora napisala vellliikiiii post i posto je aplikacija glupa i posto je pravo tesko copy uraditi post naravno nije prosao meni doslo da se ubijem user posted image  sa kompa je mnogo lakse, za svaki slucaj copy kliknem user posted image
meni moj muz sad donuio uputnice, uspio je da u brzinskom roku podigne uputnice za dip ovo sto moram raditi urin, krv, zeljezo i ove popratne djidje i bas smo se ona drugarski ispricali u holu user posted image  mada vec vidim bice nam veselo narocito kad malena ode kod mojih i kod svekrve na par dana user posted image  bas cemo prijateljstvovat user posted image  vec nas vidim svak u svojoj sobi user posted image user posted image
ma da se covjek ne sali i sve ne okrene na salu pa gdje bi bio user posted image  

eeee da, samo ti pij prolom vodu ja sam je i na more nosila user posted image  jedva se mi ukrcali jos velik gepek ali dok malenoj krevet, kolica kisobran, madrac, tri velike torbe, frizider, igracke, pa dva kofera za onu licnu prtljagu (tu sam stavila nasu i kozmetiku od malene i apoteku) user posted image  i jos karton prolom vode kaze mm pa jebem mu valjda imaju dole prolom vodu reko samo ti nosi, necu ja da se kockam ima li nema li user posted image  

Neposredna veza do poruke: 564
12.6.2015 10:04:45   
aidana
Ja sam sinoc pratila temperaturu, oko pola 1 izmjerim 38,4 i dam mu paracetamol. Kasnije se preznoio, presvukla ga i spala mu temperatura evo jos uvijek se nije vratila ali mi nije bas sav svoj...premiran je. Sutra def necemo ici, ali ovisno o tome kakav bude danas/ sutra, mozda se u nedjelju usudimo na put....nadati se...

Doruckovala sam tresnjeuser posted image ja bih mogla kile i kile pojesti...

A i ja sam juce popila zove, pomalo cu ja....razgoditi...svakako imam samo 2 flase.

Neposredna veza do poruke: 565
12.6.2015 10:07:25   
aidana

Dalia samo slusaj dr, ipak on zna najbolje. Meni je na proslom pregledu sa 20 sedmica rekao da je curica, ali nije 100% siguran. U prosloj trudnoci mi je isto u petom mjesecu rekao sta je a cini mi se da kod LTM jos uvijek nije rekao sta jeuser posted image treba biti i dobar polozaj bebe

Neposredna veza do poruke: 566
12.6.2015 10:07:41   
LieToMe RR

user posted image user posted image  e kod nas je spol misterija user posted image user posted image
u prvoj trudnoci u 8mom mjesecu mislili i Divke i Nakas da je curica ali niko nije 100% rekao mada sam ja slutila da je curica, imala vec i ime i bi curica user posted image
sad u ovoj na proslom pregledu rekao da "misli" nekih 30% da je curica (eto curice se kriju) a ova se nasa krije user posted image  i u pravo je cudnim polozajima
juce se napatio jadan dobrih 20ak minuta dok je uzeo dimenzije em beba karlicno, em posteljica sprijeda em bebi noga u ustima ne moze mozak, glavu da izmjeri user posted image  ma oznojio se ziv...ja samo cekala kad ce mm da pita doktore jel curica da leti iz ordinacije user posted image user posted image  
zavrsio on sve sjeo da kuca nalaz i gleda u nas kaze ne znam sta je ne pitajte me nista user posted image user posted image  

Neposredna veza do poruke: 567
12.6.2015 10:11:57   
aidana
IZVORNA PORUKA: Carobno jutro

Znaci ko mace malo cu se roknutuser posted image Ode mi kilometarski post. Kreten najveci kad nisam kopirala, ko mi je krivuser posted image

elem dobih antibiotike, ampicilin, 5 dana da pijem pa ponoviti nakon sedam dana od zadnjeg urinokulturu pa da vidimo sta smo ucinili po pitanju baja

LTM, draga usporiiiiiiiiiuser posted image Tebi ni taj grlic ne moze nistauser posted image O kakvom sexu pricas, ja ne znam sta je touser posted image I ko kaze da musko zenska prijateljstva ne mogu uspjeti. Ja i moj jaran fino zivimo, pazimo se i takouser posted image i Poslusah te za prolom vodu. Naizmjenicno pijem nju sa brusnicom.user posted image

Da antibiotik pomogne i da odahnes user posted image

A ovaj drugi dio postauser posted image gledala sam ja prije dosta vremena na tv-u neki kao dokumentarac, ne sjecam se vise sta tacno.... selo u BiH i ide zena da se poradja, vozice je neko do bolnice i muz se oprasta s njom ispred kuce...pruzi joj ruku i kao nek je sretno user posted image user posted image onako bas jaranski...i na kraju je jos potapsa po ramenu user posted image user posted image ne znam kako su njih dvoje to djete napravili, pa ja i moj komso od 80 godina smo prisniji

< Poruku je uredio aidana -- 12.6.2015 10:15:29 >

Neposredna veza do poruke: 568
12.6.2015 10:12:37   
Carobno jutro

E LTM, zamisljam vam gepek sa tim stvarima tolikimuser posted image a post me iznervira dobro. Znaci sat vremena sam kucala iscitavala i on ode u puh. user posted image Uzas.
Meni ovaj moj jaran sto s n jim ziivm kupi te prolom vode pa i nazdravimo i tako. LIjepo nam je uglavnomuser posted image

aidana, da se malom ne vrati tura pa da mozete fino na more kako ste i planiraliuser posted image a kad neko spomene tresnje vazda mi padne na pamet situacija koju mi moj rodjak pricao. On je inace dr na Kosevu i vrlo cesto dezura na KUM-u. Upozorenje, ako ste gadljive dalje ne citajte user posted image Prica on, dosla djevojka navece u neka doba, ne moze na wc, veliku nuzdu a ide joj se. Ima nagon, ima sve ali nece pa nece. I kaze hajde da je prije klistiranja za svaki slucaj pogledam vidim, stvarno nesto kao da je zaglavilouser posted image i na rengen, kad tamo na slici hrpa kospica. Vrati se on sa slikom njoj i pita je sta bi to moglo biti. Kaze ona aaaaaaaa ja jela tresnje pa mogu biti kospice. KAze on, ja je blijedo gledam pa nisi jela kospice, jesam kaze, pojela dvije kile tresanja ali ja ne izbacujem kospice, mrsko miuser posted image i zapekle jojuser posted image Kaze mene muka uhvatila i sta cu, hajde na ciscenje. Kaze brdo kospicauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aidana)
Neposredna veza do poruke: 569
12.6.2015 10:14:50   
Carobno jutro

Da antibiotik pomogne i da odahnes user posted image

A ovaj drugi dio postauser posted image gledala sam ja prije dosta vremena na tv-u neki kao dokumentarac, ne sjecam se vise sta tacno.... selo u BiH i ide zena da se poradja, vozice je neko do bolnice i muz se oprasta s njom ispred kuce...pruzi joj ruku i kao nek je sretno user posted image user posted image onako bas jaranski...i na kraju je jos potapsa po ramenu user posted image user posted image ne znam kako su njih dvoje to djete napravili, pa ja i moj komso od 80 godina smo prisniji

Mozda ih je bilo stiduser posted image
Ja malo predjem ponekad te jaranske graniceuser posted image ali samo ponekad i povucem se....ipak drugovi su drugoviuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aidana)
Neposredna veza do poruke: 570
12.6.2015 10:15:09   
M.A.M.

sorry onda user posted image

10.08.2015

03.08.2017

(odgovor članu aidana)
Neposredna veza do poruke: 571
12.6.2015 10:16:43   
rose

IZVORNA PORUKA: LieToMe

ja se mogu zakleti da je neka od trudnica radila serklaz ali da me ubijes isto ne znam koja, hajd javice se valjda vec. dalija moj topli savjet ti je da sto manjem guglas i citas (ja kad sam u prvoj trudnoci proguglala ovu moju dijagnozu (nema grlica ja otvorena tek usla u 8mi) i jos kad proguglah ginipral i nus pojave i apaurine...ma cirkus zivi...kao rizik od prijevremenog poroda i gubitka bebe 95% sjela i dobro se isplakala kad sam se smirila suprug me nalijepio, vise nikad mi nije palo na pamet da ukucavam dijagnoze i tablete. kasnije procitam ginipral zabranili user posted image  ma nema sanse da vise citam bilo sta (evo i zova dokaz user posted image )
nego ti fino drzi se doktora, ako ne vjerujes njemu potrazi i drugo misljenje i misli pozitivno, to je najbitnije za tvoje i bebino zdravlje, pozitiva, optimizam i sve ce biti ok! 

ynam da je no idea radila al ona se porodila..ne ynam jel ima neko od trenutnih

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu LieToMe RR)
Neposredna veza do poruke: 572
12.6.2015 10:17:49   
pandica
Carobno hvala. Poslusat cu te. Sinoc sam uzela uputnice za urinokulturu, pa cemo da vidimo ako Bog da. Kupicu danas i prolom, a kantarion cu onda nakon urinokulture da ne bi sta zeznula. Samo ako Bog da da se rijesimo svih cuda prije poroda user posted image
Cuj 2 kg tresanja sa kospicama, e svaka joj castuser posted image
Aidana nadm se da ce ljepotan sto prije biti dobro ako Bog da.

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 573
12.6.2015 10:23:19   
Carobno jutro

IZVORNA PORUKA: pandica

Carobno hvala. Poslusat cu te. Sinoc sam uzela uputnice za urinokulturu, pa cemo da vidimo ako Bog da. Kupicu danas i prolom, a kantarion cu onda nakon urinokulture da ne bi sta zeznula. Samo ako Bog da da se rijesimo svih cuda prije poroda user posted image

Tako i meni dr juce rece, samo da se rijesimo ovih baja do poroda. Pa sad sa svih strana napast. Artiljerija, pjesadija, avijacija, sveuser posted image

A ove tresnje, oplacem svaki put. On kaze, da ona nije jedina koja je dosla sa tim problemom. Ljudi jedu visnje i tresnje sa kospicama, kaze,mrsko im izbacivatiuser posted image
Ma joj, ovo su kulturnije dogodovstine sa KUM-a, sta sve imauser posted image

(odgovor članu pandica)
Neposredna veza do poruke: 574
12.6.2015 10:29:23   
LieToMe RR

IZVORNA PORUKA: pandica

Tako i meni dr juce rece, samo da se rijesimo ovih baja do poroda. Pa sad sa svih strana napast. Artiljerija, pjesadija, avijacija, sveuser posted image

A ove tresnje, oplacem svaki put. On kaze, da ona nije jedina koja je dosla sa tim problemom. Ljudi jedu visnje i tresnje sa kospicama, kaze,mrsko im izbacivatiuser posted image
Ma joj, ovo su kulturnije dogodovstine sa KUM-a, sta sve imauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
ne kontam fakat kako neko moze kospe jesti, mislim jest peglanje pljuvat svako malo kospe user posted image  ali umjesto pola kg kospi bolje pojest jos pola kg tresanja user posted image
moj drug je u hitnoj radio a muz je zavrsio srednju medicinsku, obisao sve klinike, svega se nagledao... user posted image user posted image  nemoj da vam sad pocnem vaditi bisere ko iz rukava user posted image user posted image
jedan od meni najkrvavijih je kad je dosla starica preko 70 banki i kod ginekologa, kaze zapelo dole nesto kad imaju sta vidjeti, cep od dezodoransa user posted image  nana bila malo nestasna pa se zaigrala i ostao cep user posted image user posted image user posted image  

Neposredna veza do poruke: 575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Sisanje
bananica

Koliko cesto se sisate?

nedjeljno (14%)

2 puta mjesecno (0%)

mjesecno (21%)

par puta godisnje (42%)

veoma rijetko (24%)

Broj svih glasova: 72

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *