Ummi
|
Od samog pocetka trudnoce ja sam uvjek u nekom stresu,nervoze jednostavno nemam volje za zivot.Zivim sa muzem i sa ludim njegovim starcima,smatraju da sam ja balavica,mala umazena gradjanka(udala sam se na selu)sta sam god uradila nije uredu,svaki obrok sto napravim ja dobijem kritike.Sa njegovim starcima nemas vise kontakta zivimo na spratu iste kuce.Svako jutro probudi me njihova galama,psovke,kletve upucene meni i mojoj bebi.Imam 4zaove stare mogu mi majke bit,uvjek mi se mijesanu,u mojoj kuci ponasaju se ko u svojoj,naredjuju,otvaraju mi ormare i sve sto mogu.Bolujem od stitnjace to se pojavilo od kad sam se udala.Brak mi je na rubu razvoda.Ja svaki dan placem najmanje po 4 puta na dan,pijem apaurine 2 puta na dan.Toliko sam zeljela da zatrudnim nadajuci se na bolje bracno stanje medzutim nista,beba mi sad predstavlja veci problem.Razmisljam o razvodu ali neznam kako cu produziti svoj zivot bez nikakve novcane pomoci,sama sa bebom.Ragovaramo i uvjek se na kraju posvadjamo.Najvise me strah sada za bebu ne zelim da se rodi za nekim posljedicama moje nenormalne nervoze.Sta da radim zaista neznam.Ovo sam spremala vam pisat prije 4 mjeseca.Rodila sam zdravog i lijepo sina bez nikakvih posljedica,malisan je vec napunio 3 mjeseca.Prvih mjesec dana imali smo veliku frku zbog nemanja seksa.Toliko je bio dosadan da sam par puta zadovoljila oraln i opet uvjek u nekoj svadji bili, a rodila sam na carskom rezom.Sada vec sam se oporavila i imamo seks svaki 2 drugi njemu nije dovoljno.Prije bebe imali smo dosta cesto seks i sada bi mogla ali nakon svih kucnih obaveza hocu poludjet.Nemam pomoci od njega nikakve,nece mi cak ni pelenu donijet,kuca,beba sve sama i na kraju hajmo se seksat.Nekada i nezelim da dodje sa posla jer znam sta me ceka.Razgovarali smo 1000puta i opet nista ne razumijem nikako.Moj se zivot svodi na kucu,bebu i seks bez volje.Svaki dan se svadjamo ima i lijepih trenutaka ali slabo.Rado bih ga ostavila ali nemam nikakvu novcane pridonose a roditeljima se on cini da je moj muz ok da se ja trebam promijeniti.Zadnjie probleme nisam im pricala iz razloga sto se bojim za svog oca dozivio je infrakt prije mjesec dana razlog sam ja bila i moji problemi.Vec 3tjedna boravim u jednoj maloj sobici sa svojom bebom da ne bi njega gledala i dozivjela jos koje psihicko zlostavljanje.Neznam uopste kako bi molim vas posavjetujte me i dajte mi podrske za dalje. vidim da mi niko ne pise a ja ocajno iscekujem bilo kakav savjet od vas mile moje.IZVORNA PORUKA: Amelaa RR Postovi prebaceni s duple teme IZVORNA PORUKA: Ummi Od samog pocetka trudnoce ja sam uvjek u nekom stresu,nervoze jednostavno nemam volje za zivot.Zivim sa muzem i sa ludim njegovim starcima,smatraju da sam ja balavica,mala umazena gradjanka(udala sam se na selu)sta sam god uradila nije uredu,svaki obrok sto napravim ja dobijem kritike.Sa njegovim starcima nemas vise kontakta zivimo na spratu iste kuce.Svako jutro probudi me njihova galama,psovke,kletve upucene meni i mojoj bebi.Imam 4zaove stare mogu mi majke bit,uvjek mi se mijesanu,u mojoj kuci ponasaju se ko u svojoj,naredjuju,otvaraju mi ormare i sve sto mogu.Bolujem od stitnjace to se pojavilo od kad sam se udala.Brak mi je na rubu razvoda.Ja svaki dan placem najmanje po 4 puta na dan,pijem apaurine 2 puta na dan.Toliko sam zeljela da zatrudnim nadajuci se na bolje bracno stanje medzutim nista,beba mi sad predstavlja veci problem.Razmisljam o razvodu ali neznam kako cu produziti svoj zivot bez nikakve novcane pomoci,sama sa bebom.Ragovaramo i uvjek se na kraju posvadjamo.Najvise me strah sada za bebu ne zelim da se rodi za nekim posljedicama moje nenormalne nervoze.Sta da radim zaista neznam.Ovo sam spremala vam pisat prije 4 mjeseca.Rodila sam zdravog i lijepo sina bez nikakvih posljedica,malisan je vec napunio 3 mjeseca.Prvih mjesec dana imali smo veliku frku zbog nemanja seksa.Toliko je bio dosadan da sam par puta zadovoljila oraln i opet uvjek u nekoj svadji bili, a rodila sam na carskom rezom.Sada vec sam se oporavila i imamo seks svaki 2 drugi njemu nije dovoljno.Prije bebe imali smo dosta cesto seks i sada bi mogla ali nakon svih kucnih obaveza hocu poludjet.Nemam pomoci od njega nikakve,nece mi cak ni pelenu donijet,kuca,beba sve sama i na kraju hajmo se seksat.Nekada i nezelim da dodje sa posla jer znam sta me ceka.Razgovarali smo 1000puta i opet nista ne razumijem nikako.Moj se zivot svodi na kucu,bebu i seks bez volje.Svaki dan se svadjamo ima i lijepih trenutaka ali slabo.Rado bih ga ostavila ali nemam nikakvu novcane pridonose a roditeljima se on cini da je moj muz ok da se ja trebam promijeniti.Zadnjie probleme nisam im pricala iz razloga sto se bojim za svog oca dozivio je infrakt prije mjesec dana razlog sam ja bila i moji problemi.Vec 3tjedna boravim u jednoj maloj sobici sa svojom bebom da ne bi njega gledala i dozivjela jos koje psihicko zlostavljanje.Neznam uopste kako bi molim vas posavjetujte me i dajte mi podrske za dalje.
|