|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razvod braka!!
16.8.2011 12:51:29   
Ella_H
Hanady uvijek imaju dvije strane price,
ali ja uvijek kazem ako je doslo do tolikog matletiranja
gdje se moraju piti lijekovi da dnevno funkcionises
i gdje te neko siluje svaki dan pa ili ces otici ili ga ubit.

A za te svekrve da podvucem dajte do znanja mm
da ste se udale za njega ne njegovu mamu i citave
krkanske copore. Svima postovanje a vama vas brak i porodica.
Ja sam bila u prilici gdje su s te strane odnosi bili na blago Vi
i sluzbenim razgovorima s moje strane, jer nisam bila zadovoljna
tretmanom mene i moje vjere. Ja sam radije to sporazumno izvela
nego razvela se. Sad smo svi ok mozemo popiti kafu ali ja ne idem
puno dalje od toga jer nema potrebe svima zelim svaki hajr, a ja
i moja porodica smo svoj timuser posted image .MM nikad nisam branila porodicne
odnose jer je Allahovo pravo prece od mog. Medjutim na moju
cast nisam nikome nikad dozvolila da ide, stvari sam rjesavala
s dostojanstvom bez svadja uz minimalne netrepeljivostiuser posted image .
Ovo sam vam napisala da nemora doci do razvoda braka radi svekrve,
i da nemislite da je svaka zena ovdje uvijek imala perfektan brak.
Sve je do vas zene i kako se postavite, koliko se zelite boriti ostati
ili otici ovisno od situacije.

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 751
16.8.2011 13:02:07   
SailorMoon
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

nemam visok prag tolerancije, niko se ne bi ni usudio tako igrati samnom
Zahebite prag tolerancije, pa se onda mnogim ženama dešavaju ovakve stvari!!!
sve što vam se ne dopada u žviotu ne morate da radite, kakva tolerancija??? u samom startu svakog treba staviti na svoje mjesto, pa i muža! i nema problema, zna bar da sa takvom ženom nema zezanja!
uh raspucala sam se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa mm ne može odvesti dijete nigdje dok ja ne odobrim, ja sam je rodila i ja odlučujem a ne da mi je neko uzme nakon razvoda, pa bolje im je da sa Natom zakuhaju

Bas ovako. Ummi ti se spakuj i idi. Ili roditeljima ako mozes, ako ne u zastitnu kucu ili kako se to vec kaze.I djete sa sobom. Pa ja bi radije i djete i sebe ubila nego ga ostaviti gamadima.

06.11.2010 mamina i babina dusa se rodila. Volimo te najvise na svjetu.

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 752
16.8.2011 13:05:10   
*pcelica*
Kad sam rekla da imam visok prag tolerancije nisam mislila da dozvolim da me neko na bilo koji nacin zlostavlja nego da na neke primjedbe koje me povrijede nakon nekog vremena predjem ali jasno dam do znanja da su me povrijedili a po mom misljenju forumasice koje su ovdje podijelile svoje probleme vise nemaju sta traziti u tim sredinama Ja bih lijepo svoje dijete za ruku pa preko vrata jer su im jasno dali do znanja da smetaju i one i njihova djeca i tu nema vise dileme otici ili ostati. Modu trpiti da mi se svekrva mijesa u neke odluke koje se nje ne ticu preci cu preko toga ali da mi kaze da ce mi uzeti dijete i da djetetu govori lose o meni preko toga nemogu preci.

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

Neposredna veza do poruke: 753
16.8.2011 13:11:45   
ananas_ze
sve dok ne postoji problem sa mm ne postoji ni razvod, to je ono sto svaka zena trena na pocetku braka da postavi, a kad nastane problem samo otvoreno pitat mm je li za rjesavanje problema ili za razvod, jer muskarci bas ne dozivljavaju ozbiljno dok se zena ne naljuti( bar imam takav osjecaj)

Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem.

S~proljeće~ 05.04.2014.
S~zvijezda smijalica~ 06.03.2017

Neposredna veza do poruke: 754
   [Obrisana poruka]
16.8.2011 13:13:14   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu *pcelica*)
  Neposredna veza do poruke: 755
16.8.2011 13:38:17   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Iman83

ta mama je sad udata ali sam cula da i dalje dodje blizu kuce i gleda dijete jer ne smije ni prici kuci a dijete vec veliko i upustano..vjerovatno ne bi ni htjelo...

user posted image user posted image user posted image user posted image  ja bi im kuću zapalila user posted image

Potpisujem!
Znam nekoliko ovakvih žena koje su svoju djecu 'morale' ostaviti jer im svekrva nije dala.
Ma šta mi ima ne dati ono što je moje po svim mogućim pravima.
Oči bi im iskopala ko mačka....uh, razljutih se samo čitajući ovo...user posted image

Cuj svekrva nije dala, pa nije svekrva rodila unuceuser posted image user posted image user posted image  Ne razumijem mene samo smrt moze rastaviti od mog djeteta , ostalo dede, nene, babe ma sta vam je ....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna veza do poruke: 756
16.8.2011 14:46:26   
mersiha 77
ja sam zivjela samo s majkom i zato se ponasao tako jer je znao da nemam nikoga iza ledja a on moze sve potplatit pa cak i sud i policiju i socijalno ma sve borila sam se do posljednje kapi krvi ali moje dijete hoce tako1
ja svog sina sanjam svako vece on sada ima 11 godina i idem da ga vidim kradom ali me on ugleda i izvrijedja ma fujuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
NEDAO BOG NIKOM SAMO TO MOGU RECI
sve smo rodile i znamo kako je to i nemoze nijedna majka baciti svoje djete,jednostavno nemoze
a ta majka hanady je puna ogorcenja cijeli zivot zato je takva ja i to razumijem

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 757
16.8.2011 14:53:30   
SailorMoon
IZVORNA PORUKA: mersiha 77

ja sam zivjela samo s majkom i zato se ponasao tako jer je znao da nemam nikoga iza ledja a on moze sve potplatit pa cak i sud i policiju i socijalno ma sve borila sam se do posljednje kapi krvi ali moje dijete hoce tako1
ja svog sina sanjam svako vece on sada ima 11 godina i idem da ga vidim kradom ali me on ugleda i izvrijedja ma fujuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sve smo rodile i znamo kako je to i nemoze nijedna majka baciti svoje djete,jednostavno nemoze
a ta majka hanady je puna ogorcenja cijeli zivot zato je takva ja i to razumijem

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Nemam rjeci. Ali iskreno to je djete onda isti svoj babo. Jer ipak on nije bio mali da nije neke stavri skonto. Moji roditelji kad su bili razvedeni, i ja sam sudski pripala babu, nema tog dana gdje ja nisam trazila moju mamu, gdje nisam uspjela popjeci mojoj mali a to je bilo u periodu kad sam imala 2 god. do 6. godine onda su se oni opet pomirili. A i moja je tetka meni svasta pricala za moju mamu, ali nema te sile koja bi me odvojila.
A tvoj Bol ne neopisljivuser posted image user posted image  I kao sto kazes NEDO BOG NIKOME

(odgovor članu mersiha 77)
Neposredna veza do poruke: 758
16.8.2011 15:38:31   
veeseelaa
Cuj svekrva nije dala, pa nije svekrva rodila unuce Ne razumijem mene samo smrt moze rastaviti od mog djeteta , ostalo dede, nene, babe ma sta vam je ....

slažem se al ima dosta slučajeva pri razvodu se upetljaju svekrve sa ciljem preuzimanja uloge majke, nažalost neke i uspiju, odvoje dijete i majku i one poslije deveraju oko djeteta, dijete kad poraste samo za nanu zna.... kao i ova djevojka iz hanadyne priče.... i šta joj je majka njena trebala reći, nana ti je extra???? naravno da ne, al eto ona ne zna ni za kog drugog a realno je teško posmatrati stvari
Tek kad imaš svoje dijete shvatiš.... nikada ni za šta na svijetu ne bi odvojila dijete od majke, majka je samo jedna, svakoj nani svaka čast ali mama je NO1

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 759
16.8.2011 15:39:43   
veeseelaa

Mersi tako mi je žao user posted image user posted image user posted image  to su ga oni tako naučili, kad naraste i bude svoj čovjek potražiće te

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 760
16.8.2011 15:43:10   
SailorMoon

Cuj svekrva nije dala, pa nije svekrva rodila unuce Ne razumijem mene samo smrt moze rastaviti od mog djeteta , ostalo dede, nene, babe ma sta vam je ....

slažem se al ima dosta slučajeva pri razvodu se upetljaju svekrve sa ciljem preuzimanja uloge majke, nažalost neke i uspiju, odvoje dijete i majku i one poslije deveraju oko djeteta, dijete kad poraste samo za nanu zna.... kao i ova djevojka iz hanadyne priče.... i šta joj je majka njena trebala reći, nana ti je extra???? naravno da ne, al eto ona ne zna ni za kog drugog a realno je teško posmatrati stvari
Tek kad imaš svoje dijete shvatiš.... nikada ni za šta na svijetu ne bi odvojila dijete od majke, majka je samo jedna, svakoj nani svaka čast ali mama je NO1

Ma to su babe koje nemaju pamteniji poslava nego se po stare dane uhfate maksuma jer nemaju pametnijeg posla. Sve to treba lopatom po glavi izmlatiti

Neposredna veza do poruke: 761
16.8.2011 15:46:55   
veeseelaa
Sve to treba lopatom po glavi izmlatiti

slažem se, al valjda te krhke ženice nemaju snage ni načina za borbu
U takvim momentina treba tražiti pomoć od nekog svog bližnje, roditelja, braće-sestara, prijatelja.... da budu tu....

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu SailorMoon)
Neposredna veza do poruke: 762
16.8.2011 15:51:54   
Anoniman
Mersiha-a da mu probaš poslati pismo-naravno -kao da ga piše neko drugi, a ne ti i da mu cijelu priču ispričaš?!

Neposredna veza do poruke: 763
16.8.2011 16:29:42   
Ummi
Duso,ja jako dobro znam da postoji i sihr i urok,i to svaki musliman treba dobro da zna.Ali,to ne rjesava covjek kojem dodjes pa te pita za ime,ime majke,pa ti otvori `citab`,pa ti kaze znam sto si dosla,imas problema s tim i tim,taj i taj ti je napravio sihr i sl.Ako si naisla na covjeka poput ovog znaj da si naisla na covjeka koji radi sa dzinima.Ne postoji niko na ovom svijetu da zna `nesto` vise i da mu to pise u `citabu`.Nepoznato poznaje samo Bog.I znas li kako se moze desiti da ono sto ti takav covjek zapise-kofol `pomogne`?Posalje svoje dzine da stoje kod tog zapisa i da cuvaju doticnu od sihra,tj,dzina koji cuvaju sihr.
I to traje mjesec ili par mjeseci pa opet problemi,pa ce insan opet ici,i tako ljudi ostvaruju biznis i zaradjuju na tudjim mukama.
Jedino ispravno lijecenje od sihra je ucenje Kur`ana,bez toga da te pita ime i ime majke,datum rodjenja i sl.

Napominjem da tim `hodza`ne moze znati ko je napravio nekome nesto,osim ako radi sa dzinima,da nas Allah sacuva njihovog zla.
Oprostite sto sam otisla OT.
IZVORNA PORUKA: jasmin

Duso,ja jako dobro znam da postoji i sihr i urok,i to svaki musliman treba dobro da zna.Ali,to ne rjesava covjek kojem dodjes pa te pita za ime,ime majke,pa ti otvori `citab`,pa ti kaze znam sto si dosla,imas problema s tim i tim,taj i taj ti je napravio sihr i sl.Ako si naisla na covjeka poput ovog znaj da si naisla na covjeka koji radi sa dzinima.Ne postoji niko na ovom svijetu da zna `nesto` vise i da mu to pise u `citabu`.Nepoznato poznaje samo Bog.I znas li kako se moze desiti da ono sto ti takav covjek zapise-kofol `pomogne`?Posalje svoje dzine da stoje kod tog zapisa i da cuvaju doticnu od sihra,tj,dzina koji cuvaju sihr.
I to traje mjesec ili par mjeseci pa opet problemi,pa ce insan opet ici,i tako ljudi ostvaruju biznis i zaradjuju na tudjim mukama.
Jedino ispravno lijecenje od sihra je ucenje Kur`ana,bez toga da te pita ime i ime majke,datum rodjenja i sl.

Napominjem da tim `hodza`ne moze znati ko je napravio nekome nesto,osim ako radi sa dzinima,da nas Allah sacuva njihovog zla.
Oprostite sto sam otisla OT.

potpisujem

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 764
16.8.2011 18:39:49   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: SailorMoon

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Nemam rjeci. Ali iskreno to je djete onda isti svoj babo. Jer ipak on nije bio mali da nije neke stavri skonto. Moji roditelji kad su bili razvedeni, i ja sam sudski pripala babu, nema tog dana gdje ja nisam trazila moju mamu, gdje nisam uspjela popjeci mojoj mali a to je bilo u periodu kad sam imala 2 god. do 6. godine onda su se oni opet pomirili. A i moja je tetka meni svasta pricala za moju mamu, ali nema te sile koja bi me odvojila.
A tvoj Bol ne neopisljivuser posted image user posted image  I kao sto kazes NEDO BOG NIKOME

Lako je djetetu mozak isprati , pogotovo kad to rade ljudi u koje ono ima povjerenja, ali ja se nadam da ce jednom ad poraste i bude sposoban da razazna laz od istine i razmislja svojom glavom sjesti i mucnuti njom ...A njih nek je stid i sram sto to tako rade ...Tebi Mersiha zelim da jednog dana sklopis ruke oko svog djeteta....

(odgovor članu SailorMoon)
  Neposredna veza do poruke: 765
16.8.2011 21:30:35   
Mirkica

nemam visok prag tolerancije, niko se ne bi ni usudio tako igrati samnom
Zahebite prag tolerancije, pa se onda mnogim ženama dešavaju ovakve stvari!!!
sve što vam se ne dopada u žviotu ne morate da radite, kakva tolerancija??? u samom startu svakog treba staviti na svoje mjesto, pa i muža! i nema problema, zna bar da sa takvom ženom nema zezanja!
uh raspucala sam se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa mm ne može odvesti dijete nigdje dok ja ne odobrim, ja sam je rodila i ja odlučujem a ne da mi je neko uzme nakon razvoda, pa bolje im je da sa Natom zakuhaju

isti slucaj to je polje koje se ne smije dirati to svi znaju , za svoej dijete bila bih spremna sve uciniti.

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

Neposredna veza do poruke: 766
16.8.2011 21:36:08   
Mirkica
mog rodjaka je zena ostavila kako sam vidjela preko FB da je odmah stupila u vezu  cim je se odselila od muza eh sada je li bilo sta ne znam , ona je jasno i glasno na sudu se izjasnila da ne zeli djecu , u srzavi u kojoj bi joj svako bez po muke predao djecu ona je rekla ne , eh sada  moj rodjak i njegova mama se brinu o toj djeci 2 i  5 godna i najvjerovatnije kada se ta bivsa dobro izje... i svati da je taj nece da zeni i 100 cuda ce poceti s pricom kako joj je neko oteo djecu itd..... , , elem  IMA SVEGA 

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 767
16.8.2011 22:43:21   
mersiha 77
ima svega nekazem ali ja zelim moje dijete pored sebe i  nikada mu nebih zabranila da vidja oca,ali nikada i nisam nikada to ni radila mozda da jesam sad bi bio pored mene a nebi ja sad user posted image  i sanjala svake veceri da ga gleda,grlim,ljubim i on mene
jako ga volim i pored toga sto je rekao na sudu
i opet pored svega sto mi je uradio njegov otac ja bi mu dozvolila da ga vidja pa nek sam odluci a nadam se da ce se i to jednom desitiuser posted image
nezilm nikome nikada da osjeti i vidi kako je to
izvini ali ta zena nije majka,jeste ona rodila tu djecu ali jako je to hladna osoba ako je mogla tako reci,opet neznam sta je tu bilo

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 768
16.8.2011 22:45:15   
mersiha 77
Nemam rjeci. Ali iskreno to je djete onda isti svoj babo.
ovoga se i bojim draga mojauser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 769
16.8.2011 23:00:02   
Visnja RR
Draga Mersiha nek ti Bog da snagu i da dozivis da tvoj sin shvati da grijesi...

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

Neposredna veza do poruke: 770
16.8.2011 23:14:39   
Ella_H
Mersiha molim Allaha dz.s da ti i olaksa
i ucini sto je najbolje za tebe i sve ostale zene,
da svakoj od nas podari dobre i razumne muzeve Amin!
Ramazan je pa dovi dosta doci ce bolji dani InshAllah.
I ovo sto je jasmin napisala isto o svemu covjek
treba razmislit sto je ponekad u ljutni tesko naravno.

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 771
16.8.2011 23:19:53   
mersiha 77
IZVORNA PORUKA: Ella_H

Mersiha molim Allaha dz.s da ti i olaksa
i ucini sto je najbolje za tebe i sve ostale zene,
da svakoj od nas podari dobre i razumne muzeve Amin!
Ramazan je pa dovi dosta doci ce bolji dani InshAllah.
I ovo sto je jasmin napisala isto o svemu covjek
treba razmislit sto je ponekad u ljutni tesko naravno.

AMIN DRAGA MOJA,MOLIM SE I JAuser posted image

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 772
16.8.2011 23:34:27   
hatepsut
Jooj Mersiha bas sam se rastuzila user posted image Ja mislim kad tvoj sin malo poraste da ce da shvati neke stvari(imam oko sebe masu primjera) A to sto djeci mogu isprati mozak to je prica za sebe.U komsiliku imam jednu jako finu zenicu i sad njen muz ima 3 sestre a on jedan (inace su iz neke zabiti) kad je ta zenica rodila djecaka to je bilo aman(rodio im se nasljednik,primitivci) i sad djecaka djed i nana vuku sebi obecaju mu kule i gradove i djete povodljivo za poklonima ode.kad dojde s sela ne mozes ga pepznati sta svojoj majci govori.onda treba vremena da djete na neki nacin dodje sebi !Iskreno ja bi svom zabranila da bez mene ide djedu i nani,al ona jadna nekakva imam osjecaj da je podju tuc da bi rekla "de malo i s druge strane".

Neka ti Gospodar olaksa i da sto skorije grlis svoje sinove!Amin !

Neposredna veza do poruke: 773
17.8.2011 1:53:09   
Anoniman
Ne znam kakav je zakon dole ovdje se djeca  tek poslije jedanaeste godine mogu izjasniti s kim zele da zive i to pod nadzorom djecijeg  psihologa, bas da ne bude slucaj kao kod tebe Mersiha da je dijete pod utjecajem tudje volje...Mislim grozno je je to kroz sta prolazis ali fakat ne kontam zar su ga toliko mogli okrenuti protiv  tebe....

(odgovor članu hatepsut)
  Neposredna veza do poruke: 774
17.8.2011 2:03:01   
Ummi
Od samog pocetka trudnoce ja sam uvjek u nekom stresu,nervoze jednostavno nemam volje za zivot.Zivim sa muzem i sa ludim njegovim starcima,smatraju da sam ja balavica,mala umazena gradjanka(udala sam se na selu)sta sam god uradila nije uredu,svaki obrok sto napravim ja dobijem kritike.Sa njegovim starcima nemas vise kontakta zivimo na spratu iste kuce.Svako jutro probudi me njihova galama,psovke,kletve upucene meni i mojoj bebi.Imam 4zaove stare mogu mi majke bit,uvjek mi se mijesanu,u mojoj kuci ponasaju se ko u svojoj,naredjuju,otvaraju mi ormare i sve sto mogu.Bolujem od stitnjace to se pojavilo od kad sam se udala.Brak mi je na rubu razvoda.Ja svaki dan placem najmanje po 4 puta na dan,pijem apaurine 2 puta na dan.Toliko sam zeljela da zatrudnim nadajuci se na bolje bracno stanje medzutim nista,beba mi sad predstavlja veci problem.Razmisljam o razvodu ali neznam kako cu produziti svoj zivot bez nikakve novcane pomoci,sama sa bebom.Ragovaramo i uvjek se na kraju posvadjamo.Najvise me strah sada za bebu ne zelim da se rodi za nekim posljedicama moje nenormalne nervoze.Sta da radim zaista neznam.Ovo sam spremala vam pisat prije 4 mjeseca.Rodila sam zdravog i lijepo sina bez nikakvih posljedica,malisan je vec napunio 3 mjeseca.Prvih mjesec dana imali smo veliku frku zbog nemanja seksa.Toliko je bio dosadan da sam par puta zadovoljila oraln i opet uvjek u nekoj svadji bili, a rodila sam na carskom rezom.Sada vec sam se oporavila i imamo seks svaki 2 drugi njemu nije dovoljno.Prije bebe imali smo dosta cesto seks i sada bi mogla ali nakon svih kucnih obaveza hocu poludjet.Nemam pomoci od njega nikakve,nece mi cak ni pelenu donijet,kuca,beba sve sama i na kraju hajmo se seksat.Nekada i nezelim da dodje sa posla jer znam sta me ceka.Razgovarali smo 1000puta i opet nista ne razumijem nikako.Moj se zivot svodi na kucu,bebu i seks bez volje.Svaki dan se svadjamo ima i lijepih trenutaka ali slabo.Rado bih ga ostavila ali nemam nikakvu novcane pridonose a roditeljima se on cini da je moj muz ok da se ja trebam promijeniti.Zadnjie probleme nisam im pricala iz razloga sto se bojim za svog oca dozivio je infrakt prije mjesec dana razlog sam ja bila i moji problemi.Vec 3tjedna boravim u jednoj maloj sobici sa svojom bebom da ne bi njega gledala i dozivjela jos koje psihicko zlostavljanje.Neznam uopste kako bi molim vas posavjetujte me i dajte mi podrske za dalje.
vidim da mi niko ne pise a ja ocajno iscekujem bilo kakav savjet od vas mile moje.IZVORNA PORUKA: Amelaa RR

Postovi prebaceni s duple teme
IZVORNA PORUKA: Ummi

Od samog pocetka trudnoce ja sam uvjek u nekom stresu,nervoze jednostavno nemam volje za zivot.Zivim sa muzem i sa ludim njegovim starcima,smatraju da sam ja balavica,mala umazena gradjanka(udala sam se na selu)sta sam god uradila nije uredu,svaki obrok sto napravim ja dobijem kritike.Sa njegovim starcima nemas vise kontakta zivimo na spratu iste kuce.Svako jutro probudi me njihova galama,psovke,kletve upucene meni i mojoj bebi.Imam 4zaove stare mogu mi majke bit,uvjek mi se mijesanu,u mojoj kuci ponasaju se ko u svojoj,naredjuju,otvaraju mi ormare i sve sto  mogu.Bolujem od stitnjace to se pojavilo od kad sam se udala.Brak mi je na rubu razvoda.Ja svaki dan placem najmanje po 4 puta na dan,pijem apaurine 2 puta na dan.Toliko sam zeljela da zatrudnim nadajuci se na bolje bracno stanje medzutim nista,beba mi sad predstavlja veci problem.Razmisljam o razvodu ali neznam kako cu produziti svoj zivot bez nikakve novcane pomoci,sama sa bebom.Ragovaramo i uvjek se na kraju posvadjamo.Najvise me strah sada za bebu ne zelim da se rodi za nekim posljedicama moje nenormalne nervoze.Sta da radim zaista neznam.Ovo sam spremala vam pisat prije 4 mjeseca.Rodila sam zdravog i lijepo sina bez nikakvih posljedica,malisan je vec napunio 3 mjeseca.Prvih mjesec dana imali smo veliku frku zbog nemanja seksa.Toliko je bio dosadan da sam par puta zadovoljila oraln i opet uvjek u nekoj svadji bili, a rodila sam na carskom rezom.Sada vec sam se oporavila i imamo seks svaki 2 drugi njemu nije dovoljno.Prije bebe imali smo dosta cesto seks i sada bi mogla ali nakon svih kucnih obaveza hocu poludjet.Nemam pomoci od njega nikakve,nece mi cak ni pelenu donijet,kuca,beba sve sama i na kraju hajmo se seksat.Nekada i nezelim da dodje sa posla jer znam sta me ceka.Razgovarali smo 1000puta i opet nista ne razumijem nikako.Moj se zivot svodi na kucu,bebu i seks bez volje.Svaki dan se svadjamo ima i lijepih trenutaka ali slabo.Rado bih ga ostavila ali nemam nikakvu novcane pridonose a roditeljima se on cini da je moj muz ok da se ja trebam promijeniti.Zadnjie probleme nisam im pricala iz razloga sto se bojim za svog oca dozivio je infrakt prije mjesec dana razlog sam ja bila i moji problemi.Vec 3tjedna boravim u jednoj maloj sobici sa svojom bebom da ne bi njega gledala i dozivjela jos koje psihicko zlostavljanje.Neznam uopste kako bi molim vas posavjetujte me i dajte mi podrske za dalje. 

(odgovor članu Amelaa RR)
Neposredna veza do poruke: 775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

brisevi.....

jeste li kad vadili djeci i jel pokazao lose ako je sta vam je ped. dala ??? (mislim na bris grla)

navedi... (93%)

navedi.... (7%)

Broj svih glasova: 43

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *