Amelaa RR
|
IZVORNA PORUKA: ananas_ze Sjedim kontam, da se meni takvo nesto licno desava ja to ne bih trpila ni sekunde, cini mi se pala bi mrtva glava....Ne znam da li ljubavi u vasem braku postoji ali vidim respekta nema nimalo ni sa njegove strane a ni strane njegove familije...Kad je na poslu zamandali vrata , ako kucaju reci odmaras , tim zaovama ispeci sikter kafu.... Mislim da bih i ja issto, jer sam jedne prilike rekla svom mm "da imam problem s tobom, vec bi bila kod svojih, posto ga imam s tvojom mamom ja necu nikud" IZVORNA PORUKA: Ummi Dokle se nisam razbolila ja sam mojima svoga muza pravila idealnim,krilia sam im sve baas sve.Moji problemi sa zdravljem 5vrsta tableta,ceste posjete doktoru,ne javljanja mojima obijelodanili su nas haoticni brak.Trudila sam se maks dati od sebe,da njihovo ponasanje ne uticu na mene ali sta ce mi takav brak kad ja moram svaki dan da trpim i da strahujem dali ceme jos neko drugi napasti i povrijediti.Predlagala sam mom muzu da odemo psihijatrsu ili u bracno savjeovaliste ali on je uvjek govorio da meni treba psihijatar,da se ja nikad nisam navikla na sredinu gdje sam se udala,da sam preosjetljiva,da me je zivot mazio i sad na najmanji problem ja reagujem. IZVORNA PORUKA: MarinaDK IZVORNA PORUKA: ananas_ze vidim da ovdje niko nista ne pise, malo je i pokasno, ali evo da i ja nesto kazem... U svoj toj prici nastojim te od razumjeti i mislim da se ne trebas osjecati krivom, nego naprotiv samo malo promjeniti svoj stav i taj stav pretociti u djela..(ako me razumijes)i jos nesto vazno mislim da svaki problem treba ostati između vasa 4 zida i ne dozvoliti ni svojima ni njegovima da vam "pomognu" nego neko ko je obom blizak a nije vam član porodice. Malo je to teze u praksi, jer ni njen mu kako vidim po njenom pisanju ne pruza podrsku njoj vec svojoj familiji, halo ba zena se porodila on bi da se seksa stvarno je bezobrazan IZVORNA PORUKA: ananas_ze IZVORNA PORUKA: MarinaDK IZVORNA PORUKA: ananas_ze vidim da ovdje niko nista ne pise, malo je i pokasno, ali evo da i ja nesto kazem... U svoj toj prici nastojim te od razumjeti i mislim da se ne trebas osjecati krivom, nego naprotiv samo malo promjeniti svoj stav i taj stav pretociti u djela..(ako me razumijes)i jos nesto vazno mislim da svaki problem treba ostati između vasa 4 zida i ne dozvoliti ni svojima ni njegovima da vam "pomognu" nego neko ko je obom blizak a nije vam član porodice. Malo je to teze u praksi, jer ni njen mu kako vidim po njenom pisanju ne pruza podrsku njoj vec svojoj familiji, halo ba zena se porodila on bi da se seksa stvarno je bezobrazan a to je tek posebna prica, i fakat ako mu nisi vaznija od svih toh njegovih, a zasad tako izgleda, put pod noge, jer si isuvise vrijedna da bi bila s covjekom poput njega, samo po kratkom postupku PS MarinaDK hvala :)
1. ICSI Bahceci-Sarajevo 22.07.2013pocetak bockanja 04.11.2013 Beta 1:( 2. ICSI Bahceci-Sarajevo 26.06.2015 - Beta 73-80 biohem 3. 17.11.2015 Beta 0,1 4. 30.09.2016 Beta pozitivna 10.11.2016 Spontan 5. 2018 FETBahceci Beta pozitivna
|