|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razvod braka!!
17.8.2011 2:28:18   
Anoniman
Ummi vrati se malo nazad pisalo je mnogo forumasica, a ja sam ti dala savjet takodje...Nemas tu sta da trazis, tvojr dijete je na 1 mjestu....Obrati se psihologu ili psihijatru vidim depresija je prisutna , rijesi to na vrijeme

(odgovor članu Ummi)
  Neposredna veza do poruke: 776
   [Obrisana poruka]
17.8.2011 10:37:06   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 777
17.8.2011 10:58:55   
m.i.n.a.
Izgleda da smo se bas uzivile u pricu jer sam i ja citav dan mislila bas o ovome...zato i govorim svima kojima je razvod definitivno,na vrijeme reagujte...nedajte se plasit...meni sinoc mm govori da je negdje procitao kako jeneki dan,ne znam gdje zena izbola muza zbog nekih para..rekoh mu vidis sto je pametna,bolje nego da je pravi budalom,izmlati,svekrva joj pije krv i na kraju dijete uzmu..malo me cudno gledo odkud odjednom sad to...bas sam bila ljuta

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 778
17.8.2011 11:40:18   
Anoniman
Moja je tetka pucala u svom muža jer ju je zlostavljao.... tukao, mlatio, auto joj bejzbol palicom izlupao i....
ostavljala ga je više puta i bila u sigurnoj kući pa bi se opet mirila s njim, sve uz njegova obećanja da će se promijeniti
Čaša se prelila kad je jedne noći došao pijan i nožem nasrnuo na vrata spavaće sobe gdje je ona bila zaključana sa troje djece, pucala je kroz vrata i ranila ga.... srećom nije podlegao al rana je bila opasna po život.... bila je pod istragom 1-2 mjeseca u pritvoru i puštena je na uvjetnu, djeca su pripala njoj nakon razvoda....

(odgovor članu m.i.n.a.)
  Neposredna veza do poruke: 779
17.8.2011 12:44:01   
mersiha 77
anoniman ma nema sta ja nisam razmisljala ali samo bi njemu opet nagodila
da platim ljude da ga pretuku da nemoze da sjedi,da odem da ga ubijemma svasta ali kad je moj brat htio da ode da ga izmlati eeee to nisam dala jer i moj brat ima zenu i djecu ne to nikako jer se s bivsim drugacije i nemoze obzirom jos da je rekao mom bratu da me udario gdje me najvise boli,zato sam vam i ispricala da znate odreagovati na vrijeme kad dodje do toga ja nisam znala jel sam tako odgojena a jos nesto bio je stariji od mene 10 godina i iskusniji,pazite kad se udajete!ah da moj brat vise nije mogao gledati sta mi radi pa me je molio da ga ostavim jer ce ga on odrobijati usuprotnom,ali ima dragi bog nek mu plati kako je zasluzio.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 780
17.8.2011 13:29:55   
Anoniman
Drugarice Mersiha i moj je stariji 8  godina , godine ne igraju ulogu u igri....Mozda je dole malo drugcije jer se mogu  kupiti i policajci i sudije ali cim imaju svoju cijenu znaci veca cijena pobijedjuje  i na kraju krajeva i ja sam odgojena da budem postena i pravedna ali kad je u pitanju moje dijete nemam obraza ni za koga i ja sam rekla svom bivsem odigracu na  najprljaviju kartu ako treba , ali moje dijete je moje , ja sam ga nosila u sebi, rodila evo godinu i pol ga odgajam nema tog suda koji bi ga dodijelio njemu pa ni 2 uta mjesecno....U stanju sam svasta uraditi , ne kazem da si losa majka ili bilo sta u tom smislu ali ja bi se na sve moguce nacine boorila da to dijete sazna istinu , neka je tm starijii mozda i bogatiji ne znam ali nema pravila ja bi bas to upotrijebila protiv njega ujela ih ga tamo gdje ga najvise boli....Ne bih stala sa borbom, nikad

(odgovor članu mersiha 77)
  Neposredna veza do poruke: 781
17.8.2011 13:33:25   
veeseelaa
neznam šta da kažem draga mersi.... situacija je zaista teška.... Marina problem je jer je i mali ne želi vidjati, pa kako onda insistirati.... tražiti razgovor i sl??? da bar je mali razuman pa da ona upotrijebi sve da dodje do njega , al ovako, nisam pametna.... pa on s njom i ne želi razgovarati i kako mu onda ispričati istinu? jedino da neko uradi to za nju, al kako?
neznam, užasna situacija

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 782
17.8.2011 13:40:54   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

neznam šta da kažem draga mersi.... situacija je zaista teška.... Marina problem je jer je i mali ne želi vidjati, pa kako onda insistirati.... tražiti razgovor i sl??? da bar je mali razuman pa da ona upotrijebi sve da dodje do njega , al ovako, nisam pametna.... pa on s njom i ne želi razgovarati i kako mu onda ispričati istinu? jedino da neko uradi to za nju, al kako?
neznam, užasna situacija

Tesko jeste ali nije uvijek tako bilo , kontala sam nocas vjerovatno pravosudje  se ne razlikuje puno od naseg kad su djeca u pitanju i znam da najvjerovatnije djeca pripadaju ocu ako je majka neuracunljiva, psihicki bolesna opasana po svoj i tudji zivot, narkomanka , alkoholicarka ili ako se sama izjasni da ih ne zeli ....S kojim pravom je on dobio to dijete ako je vec sudski odredjeno a da se ona nije borila ne znam ...JUce sam predumala  sve u glavi i danas me drzi  njena prica ....Mozda su oni njemu  isprali mozak ali ima i druga strana te zakovane price onda kad je crv sumnje nacne ...Mozda sam ja malo tvrdoglava ali ja ne bi stala nikad .....Sama je rekla stariji je obvo ono to  nema veze s tim ....
Ljuta sam majke mi user posted image user posted image Dodje mi da dodjem dole da ga istoleham momacki user posted image user posted image

(odgovor članu veeseelaa)
  Neposredna veza do poruke: 783
17.8.2011 13:47:57   
m.i.n.a.

]Dodje mi da dodjem dole da ga istoleham momacki user posted image user posted image
[/quote]

Povedi i mene i veeseelu...nek vesela nalupa sveki..toliko toga u ovoj i slicnim pricam me iritira..od zenska koje je ili nemocno ili ne zna..do muska koji je...uhhh

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 784
17.8.2011 14:10:47   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: MarinaDK

neznam, užasna situacija

Tesko jeste ali nije uvijek tako bilo , kontala sam nocas vjerovatno pravosudje  se ne razlikuje puno od naseg kad su djeca u pitanju i znam da najvjerovatnije djeca pripadaju ocu ako je majka neuracunljiva, psihicki bolesna opasana po svoj i tudji zivot, narkomanka , alkoholicarka ili ako se sama izjasni da ih ne zeli ....S kojim pravom je on dobio to dijete ako je vec sudski odredjeno a da se ona nije borila ne znam ...JUce sam predumala  sve u glavi i danas me drzi  njena prica ....Mozda su oni njemu  isprali mozak ali ima i druga strana te zakovane price onda kad je crv sumnje nacne ...Mozda sam ja malo tvrdoglava ali ja ne bi stala nikad .....Sama je rekla stariji je obvo ono to  nema veze s tim ....
Ljuta sam majke mi user posted image user posted image Dodje mi da dodjem dole da ga istoleham momacki user posted image user posted image

sve to jeste al sad da mi moja kći kaže da me ne želi vidjati šta da radim, stvarno ne znam
teško jeste al eto u slučaju razvoda ja nikada dijete ni dana ne bi ostavila kod bivšeg i njegove porodice.... ko zna šta kome može pasti na pamet, ispiranje mozga i sl a djeca ko djeca, ne razlikuju dugo laž od istine....
pa hebo te samo što ih nosimo 9 mjeseci pa rodimo, dojimo, ne spavamo noćima je dovoljan pokazatelj da su majke NO1....
i sama sam potresena ovom pričom

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 785
17.8.2011 14:16:08   
henna ze
jako jako će biti teško vratiti ovo dijete..jer njemu je mozak ispran i sad šta god da ona kaže ili uradi neće da upali...a boriti se naravno treba..
kažem vam ovo jer sam imala sličan slučaj u bližoj porodici..moja najdraža tetka na kraju je umrla od tuge  za sinovima..priča je išla ovako..
u austriji su živjeli..dobili dva sina u 2 godine..nedugo zatim ona zatekne muža u krevetu sa vjenčanom kumom..popije kiselinu ali je komšija spasio...na sudu jedan sin pripao ocu..drugi njoj..vratila se u bosni...porodica je odbacila jer zaboga gdje će se razvesti..bez škole, posla porodice..i tog sina morala vratiti mužu...jer ga nije imala gdje ostaviti dok radi...( da napomenem da je sa sela i da nigdje nikog nije znala)...kasnije se zaposlila ali djeca su vć počela dotičnu da zovu mama...bili su jako mali...par godina kasnije zatražila je starateljstvo ali sud odbio..ona otišla daleko od zenice..zaposlila se i udala..dobila još dva sina..ovu dvojicu je vidjala ponekad..mi saznamo da su u zenici ona ode i vidi ih..tad su skontali da im je ona mama i govorili kad odrastu doćiće po nju...rat..nema kontakta...
helem..njima je servirana obrnuta priča...oni nisu željeli da čuju za nju nakon svega..dobila je unuče..ja joj javila ..rekla mi neka cura...nedugo nakon toga umrla je...ja kažem od tuge..ni jedan dan nije prošao da nije zaplakala za njima...
sada ja sam ih pronašla...dopisujem se sa njihovim suprugama..oni ništa..već dvije godine mi obećaju da će doći da se upoznamo ali jok...vjerovatno im je otac stavio neki ultimatum jer se boji da će od mene čuti istinu..a meni to i nije bitno..ona je umrla tužna, nesretna ali poštena...vratit je niko ne može...bitno mi je da znaju da imamo istu krv i da ima neko ko im može priužiti ljubav još uvijek...čovječe a tako liče na mog oca da je to nevjerovatno...izvinite za off topic..pogodila me ova tema direktno u srce..

Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 786
17.8.2011 14:17:18   
Anoniman
Zaista je vrlo upitno kako je dijete maloljetno uopšte završilo kod oca.
To šta je izjavio na sudu, na koji je način izjavio, dali pod prisilom, kod koga je prije izjave bio...sve to sud lijepo ispita.

Zaista okolnosti su čudne u najmanju ruku.user posted image

Šta ko o kome priča uopšte bitno nije, ako su pričali djetetu nisu sudu. Ta priča potkupili ne pije vode jer maloljetno dijete uvijek završava kod majke osim u izdnimnim situacijama koju nama mersiha nije prezentirala.

Neposredna veza do poruke: 787
17.8.2011 14:19:47   
mala86
IZVORNA PORUKA: m.i.n.a.

zato i govorim svima kojima je razvod definitivno,na vrijeme reagujte...nedajte se plasit...meni sinoc mm govori da je negdje procitao kako jeneki dan,ne znam gdje zena izbola muza zbog nekih para..

tu negdje kod Zenice je bilo
ja tu zenu nimalo ne osudjujem(ne kazem da svaka sad treba uzet noz)ali ona je vjerovatno to uradila u samoodbrani jer su imali problema od prije
kako pise po novinama ona je jedna sakrila 100 km za operaciju djeteta (imaju bolesnog djecaka)i on joj trazio,vjerovatno za alkohol user posted image ,i ona mu nije dala

kako sam skontala ni njegova braca je ne osudjuju i dosli su pred sud da traze da je puste,jer je potrebna djetetu

mersiha meni je bas zao zbog tebe i tvog djecaka!moji starci su se davno razveli,i sud je podijelio djecu user posted image mene mami brata tati!otiso je kad je brat imo 23 mjeseca (a moj malac za koji dan puni 23 mjeseca i mama je to spomenula jutrosuser posted image user posted image )

ja ne znam dali je otac nesto naprico bratu,i kakav je njegov stav oko njihovog razvoda-mama i brat se cuju svako toliko!nemaju neki odnos jer je on bio premalen kad je otiso i u Americi je!ja se nadam da ce on kad bude odrasto (ozenjen) imati puno bolji odnos prisniji a vjerujem kroz godine i ti sa svojim sinom user posted image user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 788
17.8.2011 14:21:47   
veeseelaa
pa mojoj Ajši anonimna sad da daš barbi lutku i kažeš kupiću ti još jednu reci da ćeš kod mene živjeti, ona bi pristala
Ko djeca!!!! zato nemoj molim te tako da pričaš!!!!!!

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 789
17.8.2011 14:24:13   
mala86
IZVORNA PORUKA: Anoniman

Zaista je vrlo upitno kako je dijete maloljetno uopšte završilo kod oca.
To šta je izjavio na sudu, na koji je način izjavio, dali pod prisilom, kod koga je prije izjave bio...sve to sud lijepo ispita.

moji su se razveli u ratu user posted image  i sutkinja,gospodja je sad advokatica je podijelila djecu,a mama je imala siguran posao (bolnica) i bila je obezbejdjena sa te strane

ja sam rekla a izaci ce nekad skupljani bijes iz mene,kucnut cu ja na vrata toj gospodji i pitat je po kojem je zakonu ona to uradila,bez obzira sto je bila 93 godina,samo nek mi kaze ,da razvoji dijete od 23 mjeseca od mame user posted image user posted image user posted image user posted image

tuga me hvata pogotovo kad vidim koliko je moj malac meni privezen user posted image user posted image user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 790
17.8.2011 14:25:01   
Hanady RR

pa mojoj Ajši anonimna sad da daš barbi lutku i kažeš kupiću ti još jednu reci da ćeš kod mene živjeti, ona bi pristala
Ko djeca!!!! zato nemoj molim te tako da pričaš!!!!!!

vesela mislim da je anonimna baš ovo i rekla...
pod kojim uslovima djete je dalo izjavu d aće kod oca a ne kod mame nažalostuser posted image
Ali sudska praksa poznaje dokle se može i dali prihvataju dječije mišljenje...user posted image
to je poenata parvosuđa kod nas a ne izdnimne želje ovoga šugavog oca da unesreći merishu svojim idiotskim ponašanjemuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 791
17.8.2011 14:28:24   
Hanady RR
kod mene prije 9 godina kolegina mama tatu nožem zbola al mu prvo poslužila jelo, on s enaručo i ona ga sredila.
čak je i kolega moj ležao u zenici jedno vrijeme jer je bio optužen kao saučesnik...
a mama mu je izašla prošle godine...doležala 7 godina...sad žena živi lijepo , kolega se oženio ona mu djecu čuva...i sad ona kaže opet da se sve isto ponovi isto bi uradilauser posted image user posted image

tužno majkemi...zamislite koliko je ta žena imala malteriranja u 19 godina braka kad s ena to odlučila, odležana i ne kaje seuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 792
   [Obrisana poruka]
17.8.2011 14:30:49   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu mala86)
  Neposredna veza do poruke: 793
17.8.2011 14:51:48   
mersiha 77
draga moja anonimna nedo ti bog da ovo osjetis pitala bi te ja za okolnosti
napisala sam pod kojim ali nemam sad vremena,a napisacu ti ponovo
ovo sam svoju pricu napisala samo da vide drugezene koje imaju problema ili su pred razvodom,zelim pomoci to je sve
A KAKO MENE BOLI I GDJE TO ZNAM SAMO JA I NIKO VISEuser posted image

Neposredna veza do poruke: 794
17.8.2011 14:59:11   
koka i po
odrasle osobe su uvjek vjesti manipulatori sa djecijim osjecanjima.a dijete ko dijete...ide onome kod koga je lopta najljepsa.
mm je dijete razvedenih roditelja i odrastao je kod nane.starateljstvo nad njim je dobio otac.kako i zasto neznam.
djetetu je najbolje biti sa majkom..normalno ako tu nema neke zakonske smetnje tipa psihicke bolesti i sl....i bas radi toga ovaj "moj" slucaj mi nije mogao zatvoriti usta da je ne pitam zasto i kako je to mogla uciniti.i sve ono sto je rekla nije doprlo do mene koliko je doprla ceznja iz njenih ociju......
hocu reci...niko zaista nezna sta se desava u glavama odraslih,nasem pravosudju i zasto su neki njihovi potezi za obicne ljude pogresni.
neke porodice nisu toliko obrazovane i informisane pa neznaju koliku stetu nanose djetetu odvajajuci ga od majke.
u tim porodicama ta ista majka moze se prikazivati kao dobra ili losa osoba(u"mom" slucaju svaka cast nani koja je slusala svoje srcei majcinski nagon pa je mm odgojila pravino i kod njega stvorila pozitivnu sliku prema njegovoj majci) ali ima i drugih slucajeva u kojima se majka ili otac (zavisno o tome kod koga dijete boravi) prikazuju kao lose osobe i stavise mnogo losije nego zaista jesu.
ironija u svemu tome je sto niko ne misli na dobrobit djeteta i stvara konfuziju u njegovoj glavi.
ja skrenuh malo sa teme.oprostite.
poenta svega....razvod braka netreba da rezultira stvaranju negativne slike prema jednom roditelju ako je osoba koja to isto dijete odgaja pravi covjek.
mnogo bi bolje bilo da se staraoci malo vise informisu o svemu tome i da pokusaju ublaziti djetetov gubitak s bilo koje strane.

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 795
18.8.2011 9:25:58   
Anoniman
ej žene moram ostati ananimna jer i hocu da vam ispricam šta je luda nana od mm uradila.naravno preuda se ona nakon 8 g braka jer joj je muž umro i naravno ona ostane sama s malim djetetom ali preuda se tek onda kada se moj svekar oženio i naravno dovede tog muža u njihovu kuću da žive međutim lik skonta da je sva njena zemlja i da ona ima para i on joj predloži da se vjenčaju.Tako i bi oni se vjenčali i nakon nekog vremena on nju počne maltretirati i trpila ona da bi joj jedan dan puko film dok je radila u bašti(on crnogorac)onako premorena on zezo hoce ovo hoce ono i ona kolac uzme i namlati ga ko konja i lik ostane krivih leđa (ušine ga )i istjera ga .ja krepala od smjeha kada mi je pričala .hahahahah

(odgovor članu koka i po)
  Neposredna veza do poruke: 796
18.8.2011 10:13:18   
Anoniman
Niko nema pravo maltretirati bracnog druga , ali nazalost uvijek su to zene tj u vecini slucajeva, znam iz iskustva dok sam radila kao prevodilac...Na ulici kad bih srela te  bracne parove sve je izgledalo bajno i sjajno niko ne bi ni sanjao da imaju problema ili tacnije da je zena pod njegovom nogom iako je u ovoj drzavi zakon osigurao da se niko ne smije tlaciti....Navodim primjer jedne zene s kojom sam na kraju postala dobra drugarica, svaki dan na posao je dolazila modra ,natecena , Udala se mlada napravio joj djece tuce, jos da  gore bude odgojena po starom rezimu tako da je sramota bilo razvesti se ili pomisliti na to....Ja sam je savjetovala da svaki put kad je udari pozove policiju da to uvedu da ima dokaze , nije smjela ...Tuzno ali vecina ljudi ovdje koji su dosli iz BiH nisu se potrudili da se informisu o zakonu ipak je ovo tudja drzava....Tako ni ona nije pojma imala koja prava ima, Na kraju sve te price i dugogodisnjeg zlostavljanja se uspjela razvesti od njega dok je on bio u zatvoru ali izgubila je djecu , tj musku djecu jer u njihovim ocima majka je ta koja je bila izvor svih problema i otac je taj koji je bio u pravu...Sretan kraj price , muz joj je dobio deport nakon odsluzenog robijanja, radi krsenja zakona , ona je ostala pod drugim  identitetom...Zato zene iskoristite zakon u svoje svrhe , informisite se i naucite koja su vasa prava , znam nije lako onima kojima je  utjeran strah u kosti i jedno najvaznije djeca uvijek dolaze na mjesto br 1

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 797
23.8.2011 17:26:04   
ermmina
drage moje forumasice,citajuci sve postove na ovu temu morala sam ija da se javim,jer sam jutros saznala da se mij jos uvijek sadasnji muz ozenio.Poceti cu ispocetka,ono standard zabavljanje godinu dana,ljubav do neba i nazad onda logicni slijed je bio brak,eee,to slijede problemi,mozete li zamisliti da na vas medeni mjesec zajedno sa vama krecu vasa zaova i njen muz sa dvoje djece,ali ja zaljubljena nista ne vidim lose to tako,onda sam zatrudnila odmah i tu krecu problemi,moja svekrva koja je jako vezana za svog sina je pocela osjecati ljubomoru prema meni i njenom nerodjenom unuka,i tu je pravila raznorazne spletke i smicalice da je to dovodilo cak i do toga da me muz fizcki zlostavlja u trudnoci,jer ipak njegova mama je u svemu u pravu ,i to nesklad u porodici je dovelo mene da sam dobila izuzetno visok pritisak 190/200,gdje su se doktori mislili da necemo preziviti,da jos bude gore prilikom poroda sam se nesvijestila i tri put vratila svoju bebu nazad u maternicu i tom prilikom moj sin je se napio plodove vode i pukao mu je edem na mozgu,nije se znalo da li ce preziviti,jos gori sok mi je bio gledate kako vam dijete ozivljavaju 15 minuta,poslije svih ti nedaca nije se znalo da li ce dijete biti normalno,i stim teskim teretom nad glavom izasla sam iz bolnice,i dosla kuci gdje su me svi tretirali kao da se nisam ni porodila a imala sam 22 konca,jer sam sjecena,znaci niko mi nije htio pomagati oko dijeta jos su od mene zahtijevali svako jutro da im se snese dijete da oni vide toboze svoga unuka.S tim da sam ja pala u jaku depresiju jer nisam znala sta ce mi biti sa dijetetom ,a to je moja svekrva vjesto koristila protiv mene nebi li me do unistila,tipa neznas dojiti dijete nema mlijeka ,a bog dao ja svog Ninu dojila dvije godine,neznas ga obuc,okupat,uglavnom sve najgore a moj muz nista poduzimao po tom pitanju,eee,onda ja sam jedan uzela svoje dijete od dva mjeseca i otisla iz te kuce,od toga proslo je vec 3 godine,nismo se razveli,ne vidja dijete nikako ni on ni njegovi,ne daje nista za njega.E,jutros sam cula da je se ozenio,pa me zanima drage dame koje ste to prosle,kako ste prolazile kroz taj postupak,da li ja mogu traziti da ne vidja dijete jer moj sin ga i ne poznaje i strah me koji bi sok moj sin dozivio da on naglo pocne dolaziti i stvarati pomutnju u njegovoj maloj glavici,jer je jako vezan za mene cak malo i previse.hvala unaprijed

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 798
23.8.2011 17:36:22   
Anoniman
On se ne moze ozeniti ako je ozenjen s tobom barem ovdje u Dk je to krivicno djelo, bigamija .....Vjerujem da mora placati alimentaciju .....Nadam se da ce se javiti  forumasica koja je bolje upoznata sa nasim zakonom

(odgovor članu ermmina)
  Neposredna veza do poruke: 799
23.8.2011 17:50:19   
Mirkica
Marina mislim ni u jednoj EU zemlji se ne moze ozeniti ako je zakonski ozenjen to je on sam tako doveo novu zrtvu

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

malokrvnost u trudnoci
skorpi

u 37 nedelji sam trudnoce vadila sam nalaze i pokazalo se da sam malokrvna sutra idem odnjeti doktorici nalaze a interesuje me cim osim cvekle i spinata da popravim krvnu sliku prirodnim putem

džigerica (57%)

pilece meso (3%)

paradaiz (2%)

nesto drugo (38%)

Broj svih glasova: 93

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *