|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razvod braka!!
25.7.2011 22:33:36   
LELA 77

IZVORNA PORUKA: motorcycles

Takodjer je rekao da svekrva zna i sudije i advokate i da bi sigurno sredila da ne cujem za malenu.

A ti njemu kaži da ćeš podneti tužbu da ga lišiš roditeljskog prava ukoliko ti bude uskraćivao da viđaš dete.Ma daj, dete ide majci, nisi narkomanka, alkoholičarka itd.Pusti ti njegove priče.A to što njegova mama zna sudije, kaži ti njemu da nad popom postoji pop, tako da postoji i viši sud kome se ti možeš žaliti na odluku nižeg suda ako presude u njegovu korist.

Govori tiho i nosi psa sa sobom.

(odgovor članu motorcycles)
Neposredna veza do poruke: 726
25.7.2011 22:50:12   
LELA 77
Pitala si u kom roku treba da se donese odluka.Sud je dužan da zakaže glavnu raspravu u roku od 15 dana od dana kada zahtev za sporazumni razvod ili tužba stignu u sud.A presudu je dužan da donese u roku od 15 dana od dana zaključenja glavne rasprave.Postupak razvoda je hitan postupak, ne bi trebalo da traje duže od mesec dana.U svakom slučaju je brži kada ide na osnovu sporazuma.

Govori tiho i nosi psa sa sobom.

(odgovor članu LELA 77)
Neposredna veza do poruke: 727
25.7.2011 23:25:43   
veeseelaa
.Ja sam htjela da razgovaram s njim i kazem mu da zelim potraziti sturcnu pomoc,a on je je samo rekao da zeli razvod i da ne moze vise

draga tako mi je žao a nadovezala bi se na ovaj dio tvog izlaganja, pa ti muškarci su takvi skotovi dok im je žena lijepa/privlačna i poslušna onda je obožavaju a čim padne u eventulanu krizu, bolest ili je u stresu oni govore o razvodu!
žene draga gledajte samo sebe, hebo muževe i nemojte mislite ja ne spadam u ovu grupu, svi smo mi u istoj grupi, zato pazite sebe, svoju psihu/izgled itd

Inače on ti dijete ne može uzeti nikako,m to što njegova mama ima 1300 KM nema veze sa vašim razvodom a i dijete pripada majci a ni on ne može podnijeti zahtjev za razvod braka dok dijete ne navrši 3 godine

Suprug ti je pravi medjed, pih

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu motorcycles)
Neposredna veza do poruke: 728
25.7.2011 23:26:42   
veeseelaa
slomljena krila šta se desilo sa tvojim brakom???'

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 729
25.7.2011 23:54:11   
N_N
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

Suprug ti je pravi medjed, pih

Slažem se!!!! user posted image
A i ti malo poradi na sebi da ti ne bi padalo na pamet da bebi od par mjeseci prijetiš da ćeš slomiti ruku user posted image user posted image  

I nogom u guzicu je korak naprijed!

Neposredna veza do poruke: 730
26.7.2011 0:00:35   
veeseelaa
A i ti malo poradi na sebi da ti ne bi padalo na pamet da bebi od par mjeseci prijetiš da ćeš slomiti ruku

ma dobro sad, svi mi nekad ispadnemo iz takva i kažemo sličnu nebulozu al niti jedna od nas je ne realizuje
ja svojoj malenoj poslije 100 puta dozivanja znam reći : dođi odmah ovamo, noge ću ti polomiti..... strašno zvuči al to se zna da nikada ne bi uradila....

tako mislim da se dešava mnogim majkama i ja to ne osudjujem, jer znamo sve mi da nam je nekada (vrlo često) puna kapa....... još kad je dijete neumoljivo, plačljivo a mi nenaspavane, umorne i još tek porodjene.... čovjek svašta bubne....

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 731
26.7.2011 0:13:32   
N_N
Kažem da "poradi na sebi" u smislu da beba osjeti njenu nervozu, umor, tugu isl...... posebno ako ju doji....

Riječ je, vesela, o bebi od par mjeseci a ne djetetu od 2, 3, 4 godine....(ne znam koliko tvoja curica ima).

I nogom u guzicu je korak naprijed!

Neposredna veza do poruke: 732
26.7.2011 0:21:24   
InLove
Hej raja a zna li ko sta je sa Saraykom user posted image

Zbog pogresnih ljudi, vise ni prave ne prepoznajem!

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 733
26.7.2011 0:28:52   
Ella_H
Motorcycles iskreno se nadam da ce
sve biti ok kod tebe InshAllah.
Pod broj jedan trebas odstraniti svekrvu iz braka,
jer nisi se udala za nju nego njenog sina, ako je vec
takvi kontroler zene onda je distanciraj kulturno,
i to znas kako otvoreno joj reci sta ti smeta
to se radi odma na pocetku ali i sad ce ti pomoci.
Druga stvar hairliji objasni isto da ti smeta njegovo
budalesanje dolazenje kuci kad mu se cefne itd,
pa vidi dalje. Poslije porodjajna depresija je cesta
i nemas se cega sramiti potrazi strucnu pomoc
i nedozvoli da te bukvalno drugi nervoze i izluduju
to je mislim glavni problem kod tebe. Steta je da dozvolis
da ti svekrva razara brak a i to muzevo ponasanje
se moze dovesti u red ako se odma poradi i na tome.
Razvod je jedini nacin u nekim slucajevima ali ipak
radi sebe i svoje bebe ako ga volis razmisli kako da
spasis svoj brak. Sve najbolje ti zelim.

(odgovor članu InLove)
Neposredna veza do poruke: 734
16.8.2011 8:27:20   
veeseelaa
hoće li se prebaciti postovi sa teme Kako skupiti snage i razvesti se, ne mogu više ????

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 735
16.8.2011 8:39:48   
Amelaa RR
Postovi prebaceni s duple teme
IZVORNA PORUKA: Ummi

Od samog pocetka trudnoce ja sam uvjek u nekom stresu,nervoze jednostavno nemam volje za zivot.Zivim sa muzem i sa ludim njegovim starcima,smatraju da sam ja balavica,mala umazena gradjanka(udala sam se na selu)sta sam god uradila nije uredu,svaki obrok sto napravim ja dobijem kritike.Sa njegovim starcima nemas vise kontakta zivimo na spratu iste kuce.Svako jutro probudi me njihova galama,psovke,kletve upucene meni i mojoj bebi.Imam 4zaove stare mogu mi majke bit,uvjek mi se mijesanu,u mojoj kuci ponasaju se ko u svojoj,naredjuju,otvaraju mi ormare i sve sto  mogu.Bolujem od stitnjace to se pojavilo od kad sam se udala.Brak mi je na rubu razvoda.Ja svaki dan placem najmanje po 4 puta na dan,pijem apaurine 2 puta na dan.Toliko sam zeljela da zatrudnim nadajuci se na bolje bracno stanje medzutim nista,beba mi sad predstavlja veci problem.Razmisljam o razvodu ali neznam kako cu produziti svoj zivot bez nikakve novcane pomoci,sama sa bebom.Ragovaramo i uvjek se na kraju posvadjamo.Najvise me strah sada za bebu ne zelim da se rodi za nekim posljedicama moje nenormalne nervoze.Sta da radim zaista neznam.Ovo sam spremala vam pisat prije 4 mjeseca.Rodila sam zdravog i lijepo sina bez nikakvih posljedica,malisan je vec napunio 3 mjeseca.Prvih mjesec dana imali smo veliku frku zbog nemanja seksa.Toliko je bio dosadan da sam par puta zadovoljila oraln i opet uvjek u nekoj svadji bili, a rodila sam na carskom rezom.Sada vec sam se oporavila i imamo seks svaki 2 drugi njemu nije dovoljno.Prije bebe imali smo dosta cesto seks i sada bi mogla ali nakon svih kucnih obaveza hocu poludjet.Nemam pomoci od njega nikakve,nece mi cak ni pelenu donijet,kuca,beba sve sama i na kraju hajmo se seksat.Nekada i nezelim da dodje sa posla jer znam sta me ceka.Razgovarali smo 1000puta i opet nista ne razumijem nikako.Moj se zivot svodi na kucu,bebu i seks bez volje.Svaki dan se svadjamo ima i lijepih trenutaka ali slabo.Rado bih ga ostavila ali nemam nikakvu novcane pridonose a roditeljima se on cini da je moj muz ok da se ja trebam promijeniti.Zadnjie probleme nisam im pricala iz razloga sto se bojim za svog oca dozivio je infrakt prije mjesec dana razlog sam ja bila i moji problemi.Vec 3tjedna boravim u jednoj maloj sobici sa svojom bebom da ne bi njega gledala i dozivjela jos koje psihicko zlostavljanje.Neznam uopste kako bi molim vas posavjetujte me i dajte mi podrske za dalje. 

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
22.07.2013pocetak bockanja
04.11.2013 Beta 1:(
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
26.06.2015 - Beta 73-80 biohem
3. 17.11.2015 Beta 0,1
4. 30.09.2016 Beta pozitivna
10.11.2016 Spontan
5. 2018 FETBahceci Beta pozitivna

Neposredna veza do poruke: 736
16.8.2011 9:03:30   
Amelaa RR
IZVORNA PORUKA: MarinaDK

Ti treba da mislis na svoje dijete malisan uvijek mora da bude na prvom mjestu...To jesi li na selu u gradu, predgradju na planini nema veze , jer ako su ljudine nekulturni bice problema geografija nema nista sa tim....Sjedim kontam, da se meni takvo nesto licno desava ja to ne bih trpila ni sekunde, cini  mi se pala bi mrtva glava....Ne znam da li ljubavi u vasem braku postoji ali vidim respekta nema nimalo ni sa njegove strane a ni strane njegove familije...Kad je na poslu zamandali vrata , ako kucaju reci odmaras , tim zaovama ispeci sikter kafu....
Ima li sanse da zivis kod svojih roditelja, ako ima ja bi se lijepo pokupila i drum ....Bolje gladan zadovoljan/sretan nego sit i u takvom stanju...Cuvaj svoje zdravlje, zivce za svog djeteta , kad obolis niko ti nece dati casu vode...Mila ako mislis da izmedju vas ne moze da funkcionise ako je to sve bez ljubavi , nemas tu sta da  trazis....
Sretno

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
3. 17.11.2015 Beta 0,1
10.11.2016 Spontan

(odgovor članu Amelaa RR)
Neposredna veza do poruke: 737
16.8.2011 9:06:54   
Amelaa RR
IZVORNA PORUKA: ananas_ze

vidim da ovdje niko nista ne pise, malo je i pokasno, ali evo da i ja nesto kazem... U svoj toj prici nastojim te od razumjeti i mislim da se ne trebas osjecati krivom, nego naprotiv samo malo promjeniti svoj stav i taj stav pretociti u djela..(ako me razumijes)i jos nesto vazno mislim da svaki problem treba ostati između vasa 4 zida i ne dozvoliti ni svojima ni njegovima da vam "pomognu" nego neko ko je obom blizak a nije vam član porodice.

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
3. 17.11.2015 Beta 0,1
10.11.2016 Spontan

Neposredna veza do poruke: 738
16.8.2011 9:14:06   
Amelaa RR

Sjedim kontam, da se meni takvo nesto licno desava ja to ne bih trpila ni sekunde, cini  mi se pala bi mrtva glava....Ne znam da li ljubavi u vasem braku postoji ali vidim respekta nema nimalo ni sa njegove strane a ni strane njegove familije...Kad je na poslu zamandali vrata , ako kucaju reci odmaras , tim zaovama ispeci sikter kafu....
Mislim da bih i ja issto, jer sam jedne prilike rekla svom mm "da imam problem s tobom, vec bi bila kod svojih, posto ga imam s tvojom mamom ja necu nikud"

IZVORNA PORUKA: Ummi

Dokle se nisam razbolila ja sam mojima svoga muza pravila idealnim,krilia sam im sve baas sve.Moji problemi sa zdravljem 5vrsta tableta,ceste posjete doktoru,ne javljanja mojima obijelodanili su nas haoticni brak.Trudila sam se maks dati od sebe,da njihovo ponasanje ne uticu na mene ali sta ce mi takav brak kad ja moram svaki dan da trpim i da strahujem dali ceme jos neko drugi napasti i povrijediti.Predlagala sam mom muzu da odemo psihijatrsu ili u bracno savjeovaliste ali on je uvjek govorio da meni treba psihijatar,da se ja nikad nisam navikla na sredinu gdje sam se udala,da sam preosjetljiva,da me je zivot mazio i sad na najmanji problem ja reagujem.

vidim da ovdje niko nista ne pise, malo je i pokasno, ali evo da i ja nesto kazem... U svoj toj prici nastojim te od razumjeti i mislim da se ne trebas osjecati krivom, nego naprotiv samo malo promjeniti svoj stav i taj stav pretociti u djela..(ako me razumijes)i jos nesto vazno mislim da svaki problem treba ostati između vasa 4 zida i ne dozvoliti ni svojima ni njegovima da vam "pomognu" nego neko ko je obom blizak a nije vam član porodice.

Malo je to teze u praksi, jer ni njen mu kako vidim po njenom pisanju ne pruza podrsku njoj vec svojoj familiji, halo ba zena se porodila on bi da se seksa stvarno je bezobrazan

Malo je to teze u praksi, jer ni njen mu kako vidim po njenom pisanju ne pruza podrsku njoj vec svojoj familiji, halo ba zena se porodila on bi da se seksa stvarno je bezobrazan

a to je tek posebna prica, i fakat ako mu nisi vaznija od svih toh njegovih, a zasad tako izgleda, put pod noge, jer si isuvise vrijedna da bi bila s covjekom poput njega, samo po kratkom postupku

PS MarinaDK hvala :)

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
3. 17.11.2015 Beta 0,1
10.11.2016 Spontan

Neposredna veza do poruke: 739
16.8.2011 9:54:29   
mersiha 77
prvi put sam ovdje samo da vam kazem da netrpite jer se nikada nece popraviti samo bude gore i jos se izgube godine bezveze ovo govorim iz iskustva.
ja sam imala prvi brak prvo su me proganjali sto nemogu da rodim znala sam plakati 4 sata neprestano i govoriti bila sam kod doktora nije do mene,on nikada nije htio otici kod doktora,kad sam rodila poceli su problemi jos veci,svekrva mi govorila da to nije njegovo dijete i zaova,djete se razbolilo ja sam trcala po kosevu on po pijaci,ja sam nosala dijete,spavala po stolicama samo da mi neumre dijete uspjela sam izlijeciti djete imao je operaciju sa 2 i po mjeseca tada su otkrili da mu je jedno jaje ostalo gore nije se spustilo,morala sam opet kad bude malo stariji ici na drugu operaciju i opet oca nigdje opet ja ali hajde dobro vise nisam mogla trpiti kad me je poceo udarati a naravno da je pio ko konj i dan danas.otisla sam kod mame jer imam samo nju i mladjeg brata dobila sam poziv za razvod ali da poslje razvoda zivimo zajedno pristala sam i na to samo da mi djete ima oca ali sam se grdno zeznula,radila sam na pijaci i na -20 stepeni zimi i na +30 ljeti a on je pio i opet me tukao i tako 10 godina ja sam trpila neznam nija zasto,kad je moj sin napunio 9 godina ja sam otisla majci nisam vise stvarno mogla tada je poceo pakao ja sam njemu zaradila para pa je mogao da me zeza sa njima a ja sam morala da trazim neki posao od cega da izdrzavam sebe i djete u medju vremenu dok sam ja radila on je obrljatio dijete ni sama neznam kako i odveo ga sebi jer je suski bio vec pripao meni dabi zatim ja dobila poziv za sud u vezi starateljstva,kad sam dosla ja na sud on je doveo mog sina koji je predamnom i sudom rekao da zeli biti sa ocem,ja sam se onesvijestila i tako je i bilo,poslje se pojavio jedan covjek u mom zivotu to je sadasnji moj muz i odveo me u svedsku sad imam sina od 3 mjeseca ali me srce boli i za drugim sinom kojeg ja nemogu ni da cujem ni da vidim jer mi on nedozvoljava,ovo sam vam napisala da nebi jos koja pogrijesila kao ja o ostalim strahotama koje sam prezivjela nemogu i nemogu da pisem muskarci su gadovi za mene,jos nemogu ni ovom muzu da vjerujem uvijek sam u strahu samo sto su ovdje prava zene zasticena kao medvjed o ovoj svekrvi no koment grozna je ali borim se.DRAGE MOJE IZVUCITE POUKU!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Amelaa RR -- 16.8.2011 16:10:10 >

Neposredna veza do poruke: 740
16.8.2011 10:13:40   
Anoniman
Desit ce se onoliko koliko im se dopusti, ja sam sa svojim zavrsila cim  sam izgubila povjerenje u njega , nikad me nije udario, dotle nije doslo nedaj Boze da jeste vratila bih istom mjerom...Ima godina  dana zivim sama nijednom se nisam pokajala mada su mi govorili trebala si pokusati spasiti zajednicu radi djeteta , radi sebe, njega , ali ja dobro sebe poznajem ko pljune u moje povjerenje , nema vracanja i svakoj zeni kazem da prvo porade na svom samopouzdanju, pogotovo  one koje su psihicki i fizicki maltretirane, nista nije tako crno kako izgleda....Da se informisu o zakonu u zemlji kojoj zive ...Ako dolazi dotle da je muz fizicki maltretira da se pobrine da ima dokaze o tome...Da se potrude da neko iz njihove blizine zna za to, majka , otac, brat sestra , da ne cuvaju u sebi radi svog zdravlja a i zivota....Bolje i sam na ulici nego s nekim skim zivot postaje robija

(odgovor članu mersiha 77)
  Neposredna veza do poruke: 741
16.8.2011 10:19:54   
mersiha 77

Desit ce se onoliko koliko im se dopusti, ja sam sa svojim zavrsila cim  sam izgubila povjerenje u njega , nikad me nije udario, dotle nije doslo nedaj Boze da jeste vratila bih istom mjerom...Ima godina  dana zivim sama nijednom se nisam pokajala mada su mi govorili trebala si pokusati spasiti zajednicu radi djeteta , radi sebe, njega , ali ja dobro sebe poznajem ko pljune u moje povjerenje , nema vracanja i svakoj zeni kazem da prvo porade na svom samopouzdanju, pogotovo  one koje su psihicki i fizicki maltretirane, nista nije tako crno kako izgleda....Da se informisu o zakonu u zemlji kojoj zive ...Ako dolazi dotle da je muz fizicki maltretira da se pobrine da ima dokaze o tome...Da se potrude da neko iz njihove blizine zna za to, majka , otac, brat sestra , da ne cuvaju u sebi radi svog zdravlja a i zivota....Bolje i sam na ulici nego s nekim skim zivot postaje robija

potpisujem zato sam i  napisala svoju pricu mada nisam ni pola ali valjda ce nekome pomoci,mene vise boli sto je dijete postupilo tako ali moj sadsnji muz kaze bujrum kad god hoce nek zivi kod nas i zato ga postujem i volim ali s oprezom jer koga zmija ujede i gustera se boji.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 742
16.8.2011 12:23:05   
m.i.n.a.
Svog muza voli,muz mi je jer sam tako htjela,birala..udala se zxaljubljena i jos uvijek jesam,to je bila moja jos ljubav iz osnovne skole...ni jednim dijelom nisam osjetila se neposatovanom iz bilo kog razloga....medjutim,da osjetim da samo pomisli na bilo koji nacin me prevarit,udariti,da mi nasamo ili u drustvu skida svaku recenicu,da kaze ono stso neki imaju obicaj,suti on radi a ti ne...a neeee,itekako radim citav dan,svaki dan..bez vikenda i godisnjeg...imam sina od sest mjeseci pa jel treba veci posao...ne libim se nimalo ga upozoriti na njegove roditelje i oca koji je bstara skola patrijarizma...opvog momenta bih ga ostavila da osjetim da trebam,bez ijedne pomisli na finansije...ako ste "'normalne''mame i zene,ne treba nista posebno da radite i imate da dijete bude vase..mersihin slucaj je drugo gdje dijete se smo izjasnilo,pod nagovorom pretpostavljam...nedaj da vas isprepada neki u umminom slucaju seljacina 9ne zato sto je sa sela)to je jedan neotesan covjek zajedno sa svojom mamom i ostalom ekipom..hebo ti takav zivot..jel treba cekat da dijete bude vece pa da ga uzmu pod svoje..a hoce,seljacka su to posla..moja strinaa rodjena,seljanka neobrazovana,puna sebe i nista nema nit hoce da ima,je dfoslovno uzela dijete svojoj mladi i nju otjerala..da nisam vidjela kakav je zivot mlada imala,sa njenim sinom a mojim rodjakom obicnim kriminalcem i hinjom,od najgorih poslova da radi a bracni zivot ne smijem ni zamislit..fuuuujj,sad kad odem na vikendicu pa ih vidim od mene nemaju ni pozdrava ni nista...prekrixzeno,kad cujem da to dijete svoju nenu zove mama ja iz sveg glasa vicem to ti je nene jer iako me se ne tice ne mogu sutiti,treba impokazat da nisu najpametniji,da mi se ne treba osmjehivat i pricat bilo sta....ta mama je sad udata ali sam cula da i dalje dodje blizu kuce i gleda dijete jer ne smije ni prici kuci a dijete vec veliko i upustano..vjerovatno ne bi ni htjelo...ja sad ode daleko od teme ali...zene drage,ja to gledam ovako..cim ste na forumu,na netu bar koliko kompjuterski obrazovane znaci nista nep[ismene..mozete vi o...bice guravo ispocetk al zahebi pocetak naspram citavog zivota...nadam se da ce svakoj razvod proci bolje nego brak i hoce sigurno,samo odlucno i hrabro...user posted image

(odgovor članu mersiha 77)
Neposredna veza do poruke: 743
16.8.2011 12:26:57   
veeseelaa
ta mama je sad udata ali sam cula da i dalje dodje blizu kuce i gleda dijete jer ne smije ni prici kuci a dijete vec veliko i upustano..vjerovatno ne bi ni htjelo...

user posted image user posted image user posted image user posted image  ja bi im kuću zapalila user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 744
   [Obrisana poruka]
16.8.2011 12:30:24   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

Neposredna veza do poruke: 745
16.8.2011 12:35:54   
*pcelica*

IZVORNA PORUKA: Iman83

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

ta mama je sad udata ali sam cula da i dalje dodje blizu kuce i gleda dijete jer ne smije ni prici kuci a dijete vec veliko i upustano..vjerovatno ne bi ni htjelo...

user posted image user posted image user posted image user posted image  ja bi im kuću zapalila user posted image

Potpisujem!
Znam nekoliko ovakvih žena koje su svoju djecu 'morale' ostaviti jer im svekrva nije dala.
Ma šta mi ima ne dati ono što je moje po svim mogućim pravima.
Oči bi im iskopala ko mačka....uh, razljutih se samo čitajući ovo...user posted image

Potpisujem. Osoba sam koja ima visok prag tolerancije i svesta mogu trpiti i precutati ali kad su mi djeca u pitanju ne odgovaram za sebe. Da se nedaj Boze nadjem u situaciji da mi prijete djecom krvi bi im se napila sve cu dati ali djeca su moja

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 746
16.8.2011 12:38:12   
m.i.n.a.
Bismo mi,koje reagujemo,koje smo svjesne..a ne opravdavam ni nju al to moje godiste al iz zabiti neke,doslo kod njih da joj mozak piju...ma strahota,kazem svaki put kad ih samo sretnem ospem se....moj su rod i to blizi al ih se ja odricem..fuuuj...

zato samo kazem svima koje je vec [roblem zadesio,ako ne rijesite odmah samo gore moze biti....kad ti zavrdsis u ludari ili dva metra pod zemljom tesko da ce kome biti zao...

Neposredna veza do poruke: 747
16.8.2011 12:38:56   
Hanady RR
Uvijek postoje dvije strane medalje, nažalost u ovim situacijama....

ja poznajem sada odrsalu djevojku koju je mama nasilno ostavila kada je bila beba sa 6 mjeseci. Djevojčica je ostala ocu, a on ej dao svojoj mami i ocu na selu u sandžaku da je odgoje. Odlazio joj iz sarajeva ljeti, zimi po malo, a onda ona dolazila na raspuste ovamo. Nikada za majku čula nije...na majku su joj rekli da nije valjala, nije bila dobra snaha i otjerali su je...tako to kažu tada nekada bilouser posted image

Otac djevojke je ui ratu ostao invalid, prije toga oženio se stekao novu porodicu i još jendu kćer, ona kao starija došla da fakultet ovamo upiše i završi...i malo pred 18 rođendan sudbina je spoji s anjenom majkom....koja je imala brak i dvije kćerke odrasle.

Međutim njena majka samo je koristila vrijeme s anjom d ajoj priča kako joj ne nana grozna, kako je ne voli a djevojka samo za nanu zna...se je u životu od te nane dobila i pažnju i ljubav i ispunjenje svake želje...
Kada je majci rekla da joj ne govori o nani da pokušaju nadoknaditi izgubljeno vrijeme....majka se nije obazirala pa je počela vrijeđati i djevojku...d aje sita oni, d aje jadna, da je glupa itd...
provokacije na telefon bile su strašneuser posted image

Toj djevojci babo je umro, maćeha i mlađa sestra ostave je same u stanu...

a ona je ostala u podtsvarima sama...
uspjela je sama uz pomoć komšija i prijatelja zvršiti fakultete, danas radi i sebi sama zarađuje...nema ni oca ni majke...
nana je još živa i ona je dovela sebi8...pazi je sa puno ljubavi i pažnje...

ta mama više nikada nije uspostavila kontakt sa svojim djetetom...a žive dvije tramvajske stanice jedna od druge...

sreća pametne djevojke...divno odgojene, školave koja je vrijedna...

međutim nema dečka...teško će ga i naći...
njen pojam braka i ljubavi između muškarca i žene ništa ne znače...smao to je njena muka...ima sada 28 godina a niko je pita ni kako je sem te nane, moje mame koju mamom zove mene i moje seke...user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 748
16.8.2011 12:39:49   
Ella_H
Ummi uz sve te probleme hoce i intimu
to mi nije jasno nikako a i ti zasto pristajes na to,
ovdje bi ga po zakonu u zatvor za silovanje u braku.
Samo ove djelice sto si napisala znak su da pod hitno
trebas izaci iz te kuce i od njega i citavog krkanskog copora.
Taj se nikad nece promjenit osim s vjerom ili da napusti
gnijezdo zmija.Nijedan brak nije idealan ali u svemu postoje
granice moras imati svoje ja i svoje dostojanstvo. Sve sto
sve ijedna zena zeli je dostojanstven zivot, postovanje i ljubav,
sto je zaista puno ljepse i lakse od gadnih stvari koje ti muzevi rade.
Svima vam zelim sve najbolje one koje mogu da pokusaju sacuvati brak
a one koje nemogu neka znaju da iza kise uvijek dolazi sunce ali da
one moraju poduzeti neke mjere i reci ne tlacenju ponizavanju i unistavanju
same sebe.

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 749
16.8.2011 12:40:07   
veeseelaa
nemam visok prag tolerancije, niko se ne bi ni usudio tako igrati samnom
Zahebite prag tolerancije, pa se onda mnogim ženama dešavaju ovakve stvari!!!
sve što vam se ne dopada u žviotu ne morate da radite, kakva tolerancija??? u samom startu svakog treba staviti na svoje mjesto, pa i muža! i nema problema, zna bar da sa takvom ženom nema zezanja!
uh raspucala sam se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa mm ne može odvesti dijete nigdje dok ja ne odobrim, ja sam je rodila i ja odlučujem a ne da mi je neko uzme nakon razvoda, pa bolje im je da sa Natom zakuhaju

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

znojenje :O

dali se vi puno,znojite ispod pazuha.Ja,imam problem uzas se znojim nema kakav nisam dezodorans koristila,al nista nepomaze :((( Cak,se znam na dan po 5.puta presvuci... Imal,tko jos da se puno znoji i sta koristi protiv ???

neznojim se puno (70%)

znojim se puno (30%)

Broj svih glasova: 93

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *