Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 9.1.2012 15:40:30
gerberka
anđelo za devetku!!!
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 9.1.2012 15:40:47
dzenyA
Lejlaze cestitke na maloj princezi Anđelo,takodje cestitam na 9,svaka cast,ja imam osjecaj da nebih mogla slova upamtit u trudnoci ,na cemu ides na postdiplomski
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 9.1.2012 15:46:27
raja_ringe
Ja se znojim ali mi nije vruće.. što zbog hormona što zbog giniprala.. Od juče imam grčeve u nogama, sad čitam da je od manjka kalija, a tačno mi je on sa zvjezdicom, ali nije daleko od granice..zato sad jedem banane u nenormalnim količinama, ako se neka sjeti još neke namirnice sa kalijem, neka mi kaže..
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 9.1.2012 15:59:10
anđelo
Hvala cure moje drage,upamtim ja nije mi problem,al zaboravljam svakodnevnicu,npr.pođem nešto pričat i stanem,ne sjećam se šta sam htjela reć,pa se naknadno sjetim.Trudnička zaboravnost.Al fala Bogu što se faxa tiče to ne zaboravljam. Mrgice,trebala si upisat ,uhar ti je semestar očistit,a poslije jedan po jedan,kad stigneš.Valjda se i ja zaposlim s ovom diplomom više Dzenija,ja sam ti na Filozofskom fakultetu,postdiplomski-naučni smjer . Biće neki naučnik od mene ,na birou
< Poruku je uredio anđelo -- 9.1.2012 16:00:09 >
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 9.1.2012 16:08:00
dush
IZVORNA PORUKA: smajli80
Dush mila kako si mi
Iz tvojih postova vidim da ima problema ,i svaka ti čast što se tako dobro držiš-samo nastavi tako Sve smo uz tebe i možemo ti barem ovim putem ako ne lično pružiti svu podršku ovog svijeta.
Dobro sam draga moja... Hvala ti puno na ovim rijecima... Ma bebi ce da prezivi... Mora... To su bosanski geni, ima da se bori Sad za sad je dobro... Vidjet cemo u petak sta ce doktorica reci na UZ.
Sada sam bila kod mog ginekolaga na pregledu srca, namjerio on 90-100 otkucaj u minuti. A kada sam bila u bolnici, kad god su tako malo namjerili, rekli su to nije bebino, da su to moji otlucaji i patili se dok nisu nasli od bebe otkucaje. Cini mi se da je ovaj moj ginekolog malo smotan i da mu se ne da nista....
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 9.1.2012 16:11:20
anđelo
IZVORNA PORUKA: Selma Kikoebu
hej vidim svi pijete ginipral, zasto se to pije, meni dr nije to propisao. Ja pijem samo prenatal i NAF
Ginipral je za rizične trudnoće,bar ja tako mislim.Na zadnjem pregledu moj dr.je rekao da dođem za tri sedmice i da vidi imal kontrakcija,ako bude da i meni uključi ginipral.Kaže on meni ,to je patnja živa,al ne znam zašto to kaže.Sve za svog bebija
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 9.1.2012 16:12:49
anđelo
IZVORNA PORUKA: dush
IZVORNA PORUKA: smajli80
Dush mila kako si mi
Iz tvojih postova vidim da ima problema ,i svaka ti čast što se tako dobro držiš-samo nastavi tako Sve smo uz tebe i možemo ti barem ovim putem ako ne lično pružiti svu podršku ovog svijeta.
Dobro sam draga moja... Hvala ti puno na ovim rijecima... Ma bebi ce da prezivi... Mora... To su bosanski geni, ima da se bori Sad za sad je dobro... Vidjet cemo u petak sta ce doktorica reci na UZ.
Sada sam bila kod mog ginekolaga na pregledu srca, namjerio on 90-100 otkucaj u minuti. A kada sam bila u bolnici, kad god su tako malo namjerili, rekli su to nije bebino, da su to moji otlucaji i patili se dok nisu nasli od bebe otkucaje. Cini mi se da je ovaj moj ginekolog malo smotan i da mu se ne da nista....
Dush,ja da sam na tvom mjestu ja bih skrenula pažnju na to dr.Neka zna i za mišljenje kolega.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 9.1.2012 16:35:00
Arina
Evo nas s pregledaaaa.. sve super za deset hvala Allahu dragom.....mashallah imamo 3 kg...ljubi ga majka...dobili smo za 11 dana 600 gr.....guzan majkin .....uglavnom zenice moje....doktor je zadovoljan sa svim....zbog ranije ovulacije u 39. smoj nedjelji ....i mozete mislit OPET SMO SE OKRENULU GLAVICOM DOLE....ovo moje djete misli izgleda da je na ringispilu ....pupcanik je jednom oko vrata ..kaze doktor da je to ok...i da bi bilo i cudo od tolikog okretanja da se nije zamoto...da se djeca i po nekoliko puta zamotaju.... Ali najvaznije je da vise ne idem na pregled ako sta ne bi bilo vanredno..... i CR je zakazan za 18.1. srijeda ujutro da dodjem ujutro i odma u salu ako ne stignemo ujutro onda u toku dana .....super da ne moram lezati i cekati gore
Eto drage moje.....moj bebi dolazi na ovaj svijet ako Bog da za 9 dana .....
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 9.1.2012 16:36:40
Hurma
IZVORNA PORUKA: Arina
Evo nas s pregledaaaa.. sve super za deset hvala Allahu dragom.....mashallah imamo 3 kg...ljubi ga majka...dobili smo za 11 dana 600 gr.....guzan majkin .....uglavnom zenice moje....doktor je zadovoljan sa svim....zbog ranije ovulacije u 39. smoj nedjelji ....i mozete mislit OPET SMO SE OKRENULU GLAVICOM DOLE....ovo moje djete misli izgleda da je na ringispilu ....pupcanik je jednom oko vrata ..kaze doktor da je to ok...i da bi bilo i cudo od tolikog okretanja da se nije zamoto...da se djeca i po nekoliko puta zamotaju.... Ali najvaznije je da vise ne idem na pregled ako sta ne bi bilo vanredno..... i CR je zakazan za 18.1. srijeda ujutro da dodjem ujutro i odma u salu ako ne stignemo ujutro onda u toku dana .....super da ne moram lezati i cekati gore
mašalah, neka je sa srecom... da prođe sve u najboljem redu... a hoce ako Bog da...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 9.1.2012 16:38:17
gerberka
Arina
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 9.1.2012 19:20:42
pauza
kako ste mi drage moje?? ja cijeli dan nesto hodala, morala i do posla ici iako sam na godisnjem, pa sam se bas umorila.... sad me boli stomak, ledja, pritisak dole nisko i u preponama, jedva se pomjeram, necu valjda ovim izazvati kakav prijevremeni porod popila sam i apaurin ali slabo cini mi se da pomaze... bas sam se zabrinula..... anđelo draga, svaka cast!!!! bas si zmaj kako ti se sad da uciti, ja cak nisam ni razmisljala da upisem postdiplomski jer sam znala da se necu nakaniti da ucim.... ma svaka ti cast!!! arina, cestitam od srca!! blago tebi, tacno znas datum kad ces aBd upoznati svoje pile..... zamisli kako je nama kad iscekujemo svaki dan, a moze trajati danima i sedmicama ovo cekanje i strepnja.... ma samo neka bude s hajrom....
ja danas bila i u DM-u, nije bilo vir80, pa kupih jedno pakovanje BONI ulozaka da probam, isto pamuk sa mrezicom, zna li neko slucajno kakvi su??? cula sam se sa silver, kaze sve je ok, i uzv i ctg, ona skroz dobro, samo nema bolove pa ne zna kad ce se mali mrav odluciti da izadje:-))
ko je nakon silver sljedeci, naravno ako sve bude islo po redu ?? pusa za sve:-* e sjetih se pa samo da dodam, potpuno se slazem da je sve samo i samo u Bozijim rukama, tako da ranija kupovina nema veze sa sudbinom.... ja sam davno davno sve pocela razgledati, cijene, ponudu, kvalitet, znaci bas sve...i onda od 7. mjeseca sve pocela kupovati.... sad imam od A do Ž:-))
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 9.1.2012 20:00:38
teacher75
ja ipak nisam odoljela i uzela sam bebi jedan body u azelu- sa kragnicom i dugmicima (ko polo majica) a velicina 0-1mj, presladak bijeli i pise na njemu plavim slovima mum&dad eto toliko o mojoj (ne)kupovini unaprijed, al necu vise kostao je 7km, imaju super ovih malih bodija (imaju od 0-1, 1-3,3-6, 6-9mj i 9-12mj) u onom azelu u titovoj za 7km al samo je jedan bio ovaj sa kragnicom i dugmicima, ostali su klasicni
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 9.1.2012 20:35:49
soraya
IZVORNA PORUKA: Arina
Arina suuuuper!!! MasAllah pa je sve super sa bebicom, kilaza i to.... Blago tebi. ti tacno znas kada ce tvoj mali guzan ugledati svijet, mi koje cemo ici prirodno roditi nama preostaje samo da sjedimo i cekamo dok nam ne krene....brate ubi ova neizvjesnost. Ja svaki put kada odem na WC zagledam ima li sta, krene li me sta zigucati pomislim evo ga krenulo je...kada krenem u bolnicu na kontrolu svaki put kontam da ce me doktor ostaviti i tako to!