|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  386 387 [388] 389 390   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT)
9.1.2012 13:10:44   
smajli80
Kako ste mi žemske mojeuser posted image user posted image .
Vidim shopingujeteuser posted image ,pripremate se za user posted image .Ovaj put preskačem taj dio.Imam sve,nemoram ništa kupovati osim kozmetike i pampersa.Nešto ostalo od Sofi,nešto dobila od sestre,tako da sam se h.B.obezbjedila.To je zaista dobro ako imaš nekog da ti pokloni sve te male stvarčice-jer su one poskupe a user posted image brzo izraste iz njih.

U poslednjh par dana počeli su mi lažni bolovi.U prvoj trudnoći ih nisam imala tako da su me iznenadili-a taman prestali oni koje sam imala od 6-tokmj.
Reko šta je sad opetuser posted image ,umalo ne ode u bolnicu.Ali je prevladao zdrav razum i predhodna neugodna iskustva što se tiče bolnice.Prepala sam se da će me opet ostaviti,malo pričekala i oni su prestali.
Zna li koja od vas koliko oni utiču i predhode onim pravim.user posted image
Sad sam nakom 4mj,svakodnevne brige šta će biti-hoću li se poproditi ranije-opuštena i jedva čekam pravi porod.Jako sam nestrpljiva htjela bih odmah sad svog maloguser posted image .

Teta Grebouser posted image (tako te zove moja Sofi-kako si mi ti,ima li kod tebe nešto novouser posted image

Mamina velika curica 5.3.2008
Mamin mali dječak 26.1.2012.

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 9676
9.1.2012 13:10:57   
dush
IZVORNA PORUKA: Selma Kikoebu

IZVORNA PORUKA: dush

hej, mene stopala svrbe strasno, sa gornje strane, oko ovih vena, nikako da pocesem dovoljno, sve crveno od cesanja, to traje vec 2-3 dana. jel to normalno user posted image

Je li se mozda znojis, pa ti smetaju carape? Ako ti ne prodje, idi kod doktora. Samnom je u bolnici lezala cura koja se non stop cesala, a imala problema sa jetrom.

nikako ne nosim carape, u kuci toplo i imam papuce. sad si me zabrinula, nadam se da ce ovo proci skoro, ako ne, kojem dr da idem za to? Ginekologu, ili??! user posted image

Ova zenska se bas bas puno cesala, ali po citavom tijelu. Toliko se cesala da je imala sve crveno i popucanu kozu. Mozda je tebi samo neka alergija na znoj ili slicno, ako ti je vruce. Ako ti ne prodje za koji dan, pitaj svog ginekologa, on ce te dalje uputiti ako bude trebalo. Stavi si malo hladne obloge tamo gdje te svrbi.

(odgovor članu Selma Kikoebu)
Neposredna veza do poruke: 9677
9.1.2012 13:14:59   
dzenyA
IZVORNA PORUKA: Arina

Drage moje ....ako se neko zabrino evo nasuser posted image user posted image user posted image ...no sikiriki user posted image user posted image user posted image

Ma internet nesto nije htio ...ali sad sve ok....vidim napisala ste se...ne moze vas se pofatati...neka,neka...tako treba....mi smo dobro...sinoc se i malo odspavalo....malo jelo u 4user posted image user posted image user posted image .....malo hodalo do 6...pa se i ujutro odspavalouser posted image user posted image ....uh to mi jutarnje najsladje user posted image user posted image user posted image

Mi cemo danasu 3 na kontrolicu user posted image user posted image user posted image ...ja mislim posljednju u ovoj trudnoci...i dogovoriti se za termin CR...sva sam uzbudjena....cijelu noc vrtim film ....i sve opcije..kontam kako ce biti....po nekim mojim predvidjenjima ili cemo termin zakazati u srijedu,tj. prekosutra..ili u iducu srijedu....18.1......jer je moj dok. dezurni svake srijede...a mozda nekim slucajem bude i petak...jer nekad zna biti i petkom....ali prije ce biti srijeda.... ja bi licno volila  prekosutra....jer se smori vise....user posted image user posted image user posted image user posted image   u zadnje vrijeme mi je vise muka nego sto uzivam.....jucer su mi pocele i none malo oticati  ....a prsti na rukama su mi ko cevapi....bebi pritisce na sve strane....rascupa me user posted image user posted image ...imam osjecaj da ce zavuci nogu i iza ledja nema gdje ga nema...neda ga majka....

Moram vam reci da mi se svidjaju postovi o praznovjerju...i da potpuno podrzavam stav nase Gerbice....ne treba pre previse rano kupovati ali kad se udje u "sigurni" period ...zasto da ne.....user posted image user posted image

Eto moje drage ...ja se ode spremati....treba se sad srediti ko zna kako .....pa polagano....javim vam se dok dodjem...user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image ja se prepala gdje si,nema nam ni Pauze , i ja cu veceras u 19.00 h sam narucena,pa se kanim uvalit u kupatilo na jedno 2h, i mene nesto bode dole,uh ruzno skroz,sike me svrbile 2 dana,stomo mi se osuo,ma nesto ja jedva cekam

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 9678
9.1.2012 13:15:38   
treće
reci djecici da joj teta gerba uvijek dadne da jede, to se ona oblizuje..sviđa joj se mlijeko

user posted image user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 9679
9.1.2012 13:17:07   
animagical
izganjala sam sve dok, u N. Gradu sam

e onda te prevarise za babineuser posted image ovi moji daju,bas su fini

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 9680
9.1.2012 13:18:42   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: animagical

izganjala sam sve dok, u N. Gradu sam

e onda te prevarise za babineuser posted image ovi moji daju,bas su fini

jes mogla sam ljulju djetetu kupiti od tih babinauser posted image user posted image user posted image user posted image

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 9681
9.1.2012 13:19:52   
Arina
IZVORNA PORUKA: dzenyA

IZVORNA PORUKA: Arina

Drage moje ....ako se neko zabrino evo nasuser posted image user posted image user posted image ...no sikiriki user posted image user posted image user posted image

Ma internet nesto nije htio ...ali sad sve ok....vidim napisala ste se...ne moze vas se pofatati...neka,neka...tako treba....mi smo dobro...sinoc se i malo odspavalo....malo jelo u 4user posted image user posted image user posted image .....malo hodalo do 6...pa se i ujutro odspavalouser posted image user posted image ....uh to mi jutarnje najsladje user posted image user posted image user posted image

Mi cemo danasu 3 na kontrolicu user posted image user posted image user posted image ...ja mislim posljednju u ovoj trudnoci...i dogovoriti se za termin CR...sva sam uzbudjena....cijelu noc vrtim film ....i sve opcije..kontam kako ce biti....po nekim mojim predvidjenjima ili cemo termin zakazati u srijedu,tj. prekosutra..ili u iducu srijedu....18.1......jer je moj dok. dezurni svake srijede...a mozda nekim slucajem bude i petak...jer nekad zna biti i petkom....ali prije ce biti srijeda.... ja bi licno volila  prekosutra....jer se smori vise....user posted image user posted image user posted image user posted image   u zadnje vrijeme mi je vise muka nego sto uzivam.....jucer su mi pocele i none malo oticati  ....a prsti na rukama su mi ko cevapi....bebi pritisce na sve strane....rascupa me user posted image user posted image ...imam osjecaj da ce zavuci nogu i iza ledja nema gdje ga nema...neda ga majka....

Moram vam reci da mi se svidjaju postovi o praznovjerju...i da potpuno podrzavam stav nase Gerbice....ne treba pre previse rano kupovati ali kad se udje u "sigurni" period ...zasto da ne.....user posted image user posted image

Eto moje drage ...ja se ode spremati....treba se sad srediti ko zna kako .....pa polagano....javim vam se dok dodjem...user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image ja se prepala gdje si,nema nam ni Pauze , i ja cu veceras u 19.00 h sam narucena,pa se kanim uvalit u kupatilo na jedno 2h, i mene nesto bode dole,uh ruzno skroz,sike me svrbile 2 dana,stomo mi se osuo,ma nesto ja jedva cekam

ovo je meni sve slatko...da ne kazem smjesno....ti nasi komentari kad se primakne....svi se nesto boje i zale i jedva cekaju da se istovare user posted image user posted image user posted image .....eto bas da vidim sta ce i tebi reci....meni bi valjda trebao uraditi i zaj famozni ctg user posted image

(odgovor članu dzenyA)
Neposredna veza do poruke: 9682
9.1.2012 13:20:20   
gerberka
IZVORNA PORUKA: smajli80

Teta Grebouser posted image (tako te zove moja Sofi-kako si mi ti,ima li kod tebe nešto novouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image cmokni je jednom!

nista novo, leđa malo bole, al to je valjda ok..kod tebe user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu smajli80)
Neposredna veza do poruke: 9683
9.1.2012 13:20:29   
soraya
Arina sretno ti danas na kontroli, javi sta je bilo i je li termin za cr dogovoren...a sto se oticanja tice i ja sam ti ista takva, prsti ko tulumbe, sake isto i noge ko samuncici, ne mogu nista obuci na noge. sto je najgore mene su ti otoci poceli i boljeti pa me cesto tokom noci ta bol probudi. ali dr. kaze da to nije nista strasno sve dok je pritisak dobar.

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 9684
9.1.2012 13:20:52   
Selma Kikoebu

hej, mene stopala svrbe strasno, sa gornje strane, oko ovih vena, nikako da pocesem dovoljno, sve crveno od cesanja, to traje vec 2-3 dana. jel to normalno user posted image

Je li se mozda znojis, pa ti smetaju carape? Ako ti ne prodje, idi kod doktora. Samnom je u bolnici lezala cura koja se non stop cesala, a imala problema sa jetrom.

nikako ne nosim carape, u kuci toplo i imam papuce. sad si me zabrinula, nadam se da ce ovo proci skoro, ako ne, kojem dr da idem za to? Ginekologu, ili??! user posted image

Ova zenska se bas bas puno cesala, ali po citavom tijelu. Toliko se cesala da je imala sve crveno i popucanu kozu. Mozda je tebi samo neka alergija na znoj ili slicno, ako ti je vruce. Ako ti ne prodje za koji dan, pitaj svog ginekologa, on ce te dalje uputiti ako bude trebalo. Stavi si malo hladne obloge tamo gdje te svrbi.

hocu, poslusat cu tvoj savjet, hvala ti, i nadam se da ce ovo skoro da prodje

(odgovor članu dush)
Neposredna veza do poruke: 9685
9.1.2012 13:23:11   
smajli80
Dush mila kako si mi

Iz tvojih postova vidim da user posted image ima problemauser posted image ,i svaka ti čast što se tako dobro držiš-samo nastavi takouser posted image Sve smo uz tebe i možemo ti barem ovim putem ako ne lično pružiti svu podršku ovog svijeta.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dush)
Neposredna veza do poruke: 9686
9.1.2012 13:23:41   
treće

IZVORNA PORUKA: Mrgica

Ma meni glupo ovo da ja imam prijavu duze od 1 god, ja se udala u 7mj, i odmah zatrudnila hvala Bogu, i nema sanse da budem prijavljena tu duze od 1 god kad se porodim, po njima sam ocito trebala cekati da prodje to vrijeme pa da zatrudnim i da dobijem te pare od njih.Kao da iz svog djepa daju.

pa zato traže papire od muža, ne beri brige samo skuplaj kako ti kažuuser posted image

(odgovor članu Mrgica)
Neposredna veza do poruke: 9687
9.1.2012 13:26:30   
gerberka
Arina srce moje sretno na kontroli user posted image

Animagicaj, bebice, Mrgice, kod nas porodilja mora biti prijavljena više od godinu dana, nema babo ništa s tim, on samo napravi user posted image   user posted image

selma ni slučajno nemoj učiti, znaš ti kako je to štetno? ako ti se pojavi glad, želja za nekom hranom, često mokrenje..e to ti je od ucenja user posted image

ja se planiram posexati..šta mislite da malo potjeram ovo razvlčenje i rasklapanje kostiju user posted image user posted image user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 9688
9.1.2012 13:27:39   
gerberka
IZVORNA PORUKA: smajli80

Dush mila kako si mi

Iz tvojih postova vidim da user posted image ima problemauser posted image ,i svaka ti čast što se tako dobro držiš-samo nastavi takouser posted image Sve smo uz tebe i možemo ti barem ovim putem ako ne lično pružiti svu podršku ovog svijeta.user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bit ce sve ok!!! akoBogda, a dace Bog..bebica je jaka user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu smajli80)
Neposredna veza do poruke: 9689
9.1.2012 13:30:02   
Selma Kikoebu

IZVORNA PORUKA: gerberka

selma ni slučajno nemoj učiti, znaš ti kako je to štetno? ako ti se pojavi glad, želja za nekom hranom, često mokrenje..e to ti je od ucenja user posted image

ja se planiram posexati..šta mislite da malo potjeram ovo razvlčenje i rasklapanje kostiju user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image pa i ja kazem, da ne ucim aKO NE TREBA, DOSTA SAM STREBALA.
nego haj ti sa rr malo kosti razgibaj, malo koji sevap upisi user posted image user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 9690
9.1.2012 13:30:39   
soraya
gerberko, obavezno ti svoje planove sprovedi u djelo ne moze skoditi user posted image
ja danima sanjam neke ludjacke snove u kojima ganjam MM i sinoc ih prepricam muzicu pa je nakon toga pao jedan keks :))) poslije toga sam bila ko nova

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 9691
9.1.2012 13:30:43   
smajli80
Evo ništa naročito-još me malo grlo bolucka,promukla ništa strašno. Počeli me ovi lažni bolovi pa se sve nadam da bi mogla uskoro do porodilišta.user posted image Sofi otišla kod sveki, mm na posao a ja uživamuser posted image
Kako je prazna kuća bez djece-stalno se osvrćem,gledam gdje je user posted image ,nedostaje mi njeno user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 9692
9.1.2012 13:32:59   
gerberka
cekajte dok mi dođe čovo, nije mi tolika frka da prelazim komšiji user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu smajli80)
Neposredna veza do poruke: 9693
9.1.2012 13:34:37   
Selma Kikoebu

cekajte dok mi dođe čovo, nije mi tolika frka da prelazim komšiji user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 9694
9.1.2012 13:36:06   
soraya

bas me nasmija  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 9695
9.1.2012 13:38:27   
AMELIC
Gerberka da me ne shvatiš pogrešno,al plaho ti zavidimuser posted image user posted image
Ja od sredine jula nisam i neću do 40 dana nakon poroda beli...dugo brateuser posted image user posted image

Duša mamina uljepšala je naš život...14.03.12
Mala princeza,miris mamin 03.05.13
Veselo nema šta...:)

Neposredna veza do poruke: 9696
9.1.2012 13:39:31   
Selma Kikoebu

IZVORNA PORUKA: AMELIC

Gerberka da me ne shvatiš pogrešno,al plaho ti zavidimuser posted image user posted image
Ja od sredine jula nisam i neću do 40 dana nakon poroda beli...dugo brateuser posted image user posted image

a sto to, ako smijem da pitam, nije da sam plaho znatizeljna, al me zanima user posted image

(odgovor članu AMELIC)
Neposredna veza do poruke: 9697
9.1.2012 13:39:58   
Arina

Arina srce moje sretno na kontroli user posted image

Animagicaj, bebice, Mrgice, kod nas porodilja mora biti prijavljena više od godinu dana, nema babo ništa s tim, on samo napravi user posted image   user posted image

uh da te moj cuje..reko bi ...vidis,kako druge...joj ja nekakva po  tom pitanju...nekakva sam ko foka....a foke to ne rade...ne,ne....njima bebe donese roda....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma srce moje hvala na podrsci...cujemo se kad se vratim....joj bas sam uzbudjena da saznam rodjendan svoje user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 9698
9.1.2012 13:40:18   
AMELIC
koja slučajnost i ovdje tema o keksu, a ja taman u čekaonici pričam kako pustim muža da ponekad odgleda šta na Hustleru, kad ja odem u krevetuser posted image user posted image

Duša mamina uljepšala je naš život...14.03.12
Mala princeza,miris mamin 03.05.13
Veselo nema šta...:)

(odgovor članu AMELIC)
Neposredna veza do poruke: 9699
9.1.2012 13:40:32   
KupusLivada

user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image o Boze trudnice su najludje

haj nek ti je sretno sa stomakom i krstima, mi to nesto jedva uspijemo, kad uspijemo, al valja ipak nekako prezivjet do proljeca :) gerbo, jesu ti pitala doktora smijes li sad? ja nisam, strah me da ce reci zabranjeno user posted image

Neposredna veza do poruke: 9700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  386 387 [388] 389 390   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  386 387 [388] 389 390   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *