Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 9.1.2012 14:43:57
gerberka
stvarno se treba paziti prehlade..ovo znojenje za cas moze izaci na nos.ja se dobro posusim, presvucem u cisto i utoplim .i tako svako malo..a masina samo okrece
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 9.1.2012 14:46:07
soraya
IZVORNA PORUKA: Selma Kikoebu
kad vec pricamo o problemima te vrste, da i ja objavim svoj problem, koji me izludjuje. naime, ja ne tuknem, none isto tako ne tuknu, ne znojim se nesto pretjerano, al nocu me da prostite vjetrovi ubise. i to bude tako glasno da me probudi, a ja se onda umirim i molim boga da mm nije cuo imate li vi takvih problema, i imate li kakvo rjesenje?
Izgleda da su sve ovo "cari" trudnoce, ja se tjesim da ce valjda sve ovo proci nakon poroda. na nama je da budemo strpljive i da izdrzimo sve popratne tegobe trudn oce :))))
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 9.1.2012 14:51:59
Selma Kikoebu
IZVORNA PORUKA: soraya
IZVORNA PORUKA: Selma Kikoebu
kad vec pricamo o problemima te vrste, da i ja objavim svoj problem, koji me izludjuje. naime, ja ne tuknem, none isto tako ne tuknu, ne znojim se nesto pretjerano, al nocu me da prostite vjetrovi ubise. i to bude tako glasno da me probudi, a ja se onda umirim i molim boga da mm nije cuo imate li vi takvih problema, i imate li kakvo rjesenje?
Izgleda da su sve ovo "cari" trudnoce, ja se tjesim da ce valjda sve ovo proci nakon poroda. na nama je da budemo strpljive i da izdrzimo sve popratne tegobe trudn oce :))))
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 9.1.2012 14:55:05
smajli80
Evo me opet ,tuuuu sam,samo vas posmatram
Vidim sad je riječ malo o keksu ,malo o preznojavanju Kad smo kod ovog prvog,ja sinoć obavila nakon duži niz godina ,više i zaboravila kako to izgleda.Kao što Greba kaže ušla sam u 9 šta mi ko može-ja moram .Međutim javlja se problem-pojačali ovi lažnjaci kontam ići na pregled al me sramota.Jel mogu dok pregledom skontati da je sinoć bilo akcije .-molim odgovor A što se tiče preznojavanja-to mi je već odavno boljka-odjednom se preznojim iz čista mira.Valjda ormoni
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 9.1.2012 14:55:39
soraya
ma suti, bona, tebi se to desava nocu dok ti cojk spava pa ne cuje , zamisli kako je mom muzu kad mu skinem carape sad mi je jasno sto mi jadan nikad nije htio masirati noge a ja navaljivala
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 9.1.2012 14:58:18
Selma Kikoebu
IZVORNA PORUKA: soraya
ma suti, bona, tebi se to desava nocu dok ti cojk spava pa ne cuje , zamisli kako je mom muzu kad mu skinem carape sad mi je jasno sto mi jadan nikad nije htio masirati noge a ja navaljivala
a moj u zadnje vrijeme spominje kako moze on spavati u dnevnom boravku, kao da ja imam vise mjesta
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 9.1.2012 14:58:57
soraya
IZVORNA PORUKA: smajli80
Evo me opet ,tuuuu sam,samo vas posmatram
Vidim sad je riječ malo o keksu ,malo o preznojavanju Kad smo kod ovog prvog,ja sinoć obavila nakon duži niz godina ,više i zaboravila kako to izgleda.Kao što Greba kaže ušla sam u 9 šta mi ko može-ja moram .Međutim javlja se problem-pojačali ovi lažnjaci kontam ići na pregled al me sramota.Jel mogu dok pregledom skontati da je sinoć bilo akcije .-molim odgovor A što se tiče preznojavanja-to mi je već odavno boljka-odjednom se preznojim iz čista mira.Valjda ormoni
sta se falis, pa nisi jedina koja je sinoc bila u akciji i ja sam nakon duze vremena koliko znam da doktori pregledom mogu vidjeti sve, a ti ako neces ici doktoru lezi malo i smiri, pa mozda te ti laznjaci i popuste.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 9.1.2012 15:03:25
gerberka
smajli, sto te je stid doktora..nisi bona nevina ostala trudna mene su kad bih prokrvarila tokom trudnoce odmah pitali jesmo imali odnos..ali sad u devetom mozes slobodno reci jesam.
sad je meni jasno sto se meni moj dr smije kad pitam.ja mislila to normalno pitanje a meni stvarno sve postalo normala..neugodnije mi je ići platiti račun od struje nego otići ginekologu
a kako te sad bole lažnjaci? mene boli u dnu stomaka, kao pritisak..a sad će i čovo, pa ćemo vidjeti
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 9.1.2012 15:05:01
anđelo
Uh ,mašala vrjednica mojih.Kad sam kući došla u pola dva ,tek vas sad isčitah.Vidim pisale o sujevjerju.Jel znate da su sujevjerja ostala u našem narodu iz paganskih običaja,kad smo još živjeli u plemenima i etničkim skupinama.. Tako npr,sigurno niste znale za običaj kucanja u drvo 3 puta kad nam se nešto dobro desi ,kao da ne ureknemo i pokucamo u drvo tri puta.Taj običaj je još od starih Slavena .Naime oni su vjerovali da u drvetu breze živi božanstvo kome su se molili,i kad im se nešto desi dobro oni su kucali 3 x u drvo da ne ureknu.To je ostao običaj sve do danas.Mogla bih vam još vaziti i gušiti s ovim informacijama,al sam samo navela jedan primjer,da vidite koliko se praznovjerje uvuklo,i od kad vuče korjene i da nema zdrave veze s pameti.Eto toliko o tome. Gerbo,ljubi te majka,pametna si mi ,sviđa mi se kako zboriš o praznovjerju. E sad malo o znojenju,ne znojim se zasad,ali zato kad sam sina rodila ,prvih 20-tak dana sam se znojila ,to je katastrofa.Hajd što se čovjek znoji,nego što to smrdi,ubi.Taman odeš u kupatilo,opereš se ,dok izađeš ,opet si u goloj vodi
< Poruku je uredio anđelo -- 9.1.2012 15:09:59 >
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 9.1.2012 15:08:12
gerberka
mm išao po totemu kod muža lejleze..i naravno, dobio je upute da pita
Naša draga lejlaze se prodila u petak na carski rez, rodila je curicu iskrene čestitke sad cu otvoriti temu
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 9.1.2012 15:09:27
gerberka
ti anđelo, došla si zbog priće o sexu..priznaj necemo ti nista ma gdje si konoo mojaaa
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 9.1.2012 15:10:08
Bebica11
upravu je gerba sta ima koga biti stid sto je imao odnos
meni je isto cudno bilo sto neke zene u bolnici nisu htjele jesti poslije klistiranja a gladne poradjaju se eto da ne bi sta iscurilo
ja se poradjala 10 sati i u po frke osjetim glad predvecer i daju samo keks i caj i ja se najedem keksa i nalijem caja, dok sam se poradjala nije mi ni naumpalo dal sta izlazi i sad pojma nemam dal mi je u onoj muci sta iscurilo
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 9.1.2012 15:13:08
anđelo
IZVORNA PORUKA: gerberka
ti anđelo, došla si zbog priće o sexu..priznaj necemo ti nista ma gdje si konoo mojaaa
Kako si skontala,a mene sve stida da kažem.Nadam se da vam nisam bila dosadna sa ovom info.al fakat je tako,ja morala reć šta znam.Sexa moj se muž boji,kaže odvalit ćemo opet posteljicu,bolje trpit,nego nedonošče podizat
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 9.1.2012 15:13:17
Anoniman
IZVORNA PORUKA: drznica
Hellooo...Mi bili na prvom pregledu i boci pa vam se nismo stigli javiti ranije. Silver je jos na patologiji, nema znakova poroda, mozda se izbori danas da izadje i da kuci ceka bolove sto bi bilo super jer ono lezanje gore psihicki ubija
Svima velika pusa od mene i Maka
za tebe i Makica Puno pozdravi Silver. Isti scenarij kao kod mene. Znace ona, tipkale smo
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 9.1.2012 15:17:48
smajli80
Ma i to što kažeš kad sad kad sam prošla sve i milion puta bila na pregledu više mi nije bitno.Sexala se -pa šta onda .Kao on nikad nije-jadnik . A što se tiče lažnjaka javljaju mi se u donjem dijelu stomaka,naravno znaš kakvi su to bolovi-grčenje i stvrdnjavanje stomaka.Traju oko cca-40sek-i popuštaju.Javljaju se u nepravilnim vremenskim razlikama.Nekad svakih 30 a nekad svakih 15 min.I nisu baš toliko jaki kao pravi.Ovih pravih se jaaako dobro sjećam . U prvoj ih nisam imala jer sam se porodila 36/37ned.I nemam pojma da li oni stvarno predhode pravim.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 9.1.2012 15:24:02
gerberka
ja oprala prekrivace u masini, pripremila za rucak, pomotala veš..i s vama časkam..bas fino
smajli, pa mene to tako boli par dana
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 9.1.2012 15:28:48
smajli80
smajli, pa mene to tako boli par dana
[/quote]
Ne znam šta bih ti rekla -možda i bude nešto kod nas ovih dana ,nego hajmo mi uposliti naše muževe da to malo požure-jadnice dočepale se kao djeca čokolade
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 9.1.2012 15:31:10
gerberka
nismo montirali krevetic htjedoh jes jednom oprati i ispeglati stvari..nisam htjela ranije da se ne napraše
jel kod tebe sve spremno..mogu ovi laznjaci jelde potrajat
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 9.1.2012 15:34:40
Hurma
odvalih ja malo preko 2 sata spavanja, jest lijepo prespavati djelovanej gyniprala... jeste se nakucale majko mila... dok sve procitam bice vrijeme pregleda... iako je tek u 19h...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 9.1.2012 15:37:47
Mrgica
Bebice ma izganjat cu ja tu naknadu ne zvala se ja Mrgica... To su moje pare i od mog bebija aBd. Anđelo cestitam na 9-ki, svaka cast. I ja sam kontala aBd upisati postdiplomski,al to ce jos malo pricekatu, ko bi jos sad ucio, uh kad se sjetim... Lejaze cestitam od srca i sve najj vam zelim... I ja se znojim ono bas,bas, uvijek otvaram, skuha se a vani minus upeko... A keks ,e nama dr rekla da mozemo, jos da mi covo ne zaspe ko beba u 9h dobro bi bilo, al eto uspijemo ga razbuditi.