Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 9.10.2011 12:18:32
Skvo RR
Drage trudnice nastavljamo sa razgovorima...
Ovde cemo voditi razgovore tokom trudnoce, druziti se, pomagati jedna drugoj.... Neka ovo bude nas mali kutak RR TRUDNICKE BLABLAONICE, koji ce nas podsjetiti da smo tu jedni zbog drugih.
Neka vam brzo i lagodno trudnoca prodje i bebica u zagrljaj dodje.
< Poruku je uredio Skvo RR -- 9.10.2011 12:19:15 >
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 9.10.2011 12:37:40
T r a t i n č i c a
Dobro jutro drage moje! :) Nije me bilo par dana, pa dok procitah tamo sta se sve izdesavalo... Hvala Bogu sad je sve rijeseno, idemo u nove pobjede
Gerboooooooo No sikiriki, misa mu, nemoj bezveze da se nerviras i da te boli tiba Nadam se da je sada sve ok... Ostalim bembelim cestitam nove sedmice, ima li koja da se porodila u medjuvremenu??? I ja sam bila bolesna par dana, neki virus fasovala, stoga se cuvajte drage moje. Uzivajte u toplini Vaseg doma i milkite tibeee. za sve trudnjace, tibe a i one sa bebicama
< Poruku je uredio T r a t i n č i c a -- 9.10.2011 12:38:48 >
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 9.10.2011 12:42:21
Gift
heeej sta bi? prepado se ja ode nam tema mene sinoc uhvatile kontrakcije, mislila sam evo ga...cak sam i proliv dobila..i sad me nako pomalo bole leda i stomak, nadam se da su samo laznjaci, rano nam je jos...a iznervirao me mm sinoc jedva sam ga probudila, ja njega drmam i govorim imam bolove a cojk hrce li hrce, jutros sam mu bukvicu ocitala, za ove 2 i po godine braka nisam skontala da ima tako ima cvrst san...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 9.10.2011 13:03:40
gerberka
hvala cure mnogo sam zadovoljna odgovorom, postupkom i ljudskim pristupom meni od strane Višnje
dobila sam blagovremeno odgovor sa objašnjenjem.
Hvala još jednom za sve one pp poruke i razumijevanje , meni je najmjerodavnije vaše mišljenje s kojima komuniciram, ali i Višnjin način urgencije je učinio da se osjećam zadovoljnom. Višnja hvala ti
Lijepo je kad se čovjek može obratiti nekome za svoju bol i da bude shvaćen
idem da vas čitam hehe
< Poruku je uredio gerberka -- 9.10.2011 13:06:27 >
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 9.10.2011 13:10:20
gerberka
Gift još malo mila ti si u crvenoj zoni
silver
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 9.10.2011 14:34:48
drznica
Evo nas opet Hvala vam, ja sam bas navikla na ovu temu i sad kad mi je najpotrebnija...nestade Obecajem Gerbo da necu stavljati slike svojih kolica LJUBIM VAS SVE!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 9.10.2011 14:45:01
gerberka
IZVORNA PORUKA: drznica
Obecajem Gerbo da necu stavljati slike svojih kolica
,nije to do tvojih već do onih koja ja zovem kompleksaška , od 1000 km
jel ti reće da si svoja kupila za 500 km sa svom popratnom opremom? evo ja listam stranicu, baš ima svega u ponudi
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 9.10.2011 14:52:59
koka i po
IZVORNA PORUKA: gerberka
IZVORNA PORUKA: drznica
Obecajem Gerbo da necu stavljati slike svojih kolica
,nije to do tvojih već do onih koja ja zovem kompleksaška , od 1000 km
jel ti reće da si svoja kupila za 500 km sa svom popratnom opremom? evo ja listam stranicu, baš ima svega u ponudi
..sorry moradoh se nasmijati. svaka kolica koja voze su dobra. moj S.je prerastao svaka pa kad idemo na duze trase razmisljam da koristim tacke[sm=smiley36.gif zezam se.....uzivajte u blagoslovljenom stanju.....
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 9.10.2011 14:55:28
pahuljica_25
Eeee evo nas,napokon smo se i mi počeli "gnijezditi" Danas su mm i moja mama obavili veeeeliku kupovinu i sve kupili po mom spisku,taako da smo sad spremni za dolazak našeg princa aBd Ostaje mi još baby kozmetika. I razmišljam da li da kupujem tu Avent izdajalicu,što je na akciji
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 9.10.2011 14:56:57
gerberka
koko
tako i ja mislim, samo neka voze
kaze meni radna kolegica, dobila u ratu neka pokriva kolica, pa su išla u lijevu stranu kaze, ja vozim, nesto se zamislim...oooop, umalo ne udarih u prolaznika s lijeve strane
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 9.10.2011 14:59:51
gerberka
pahuljice za nabavku..a za izdajalicu ne znam..ja bih cekala da vidim hoce li mi trebati..pa bolje mi je platiti puno cijenu ako mi bude trebalo nego na akciji a da mi ne treba..nekako sam proracunala da mi je tako isplativije ako mislimo na isto, ovu u dm-u mada je cakcijska cijena stvarno privlacna, ako si u mogucnpsti mozda je bolje imati je..eto ne znam
< Poruku je uredio gerberka -- 9.10.2011 15:00:44 >
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 9.10.2011 15:02:51
gerberka
minie, hvalaa milaaa za sve
a našarat ćemo, upravu si zagrljaj najveci!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 9.10.2011 15:08:13
zanzibarka
Aj fajnli :) Bas ste mi nedostajale, veliki hug za sve , sto je lijepo biti kuci po ovoj zimi, jos ove godine prvi put smo kupili kamin, ljepota, toplo, mirisu drva :)))) -Ni sanjala nisam da ce mi se ovo svidjati nekad :) hahah
Sinoc nas je malo stomacic bolio, ali nece ova mala jos napolje, iako je doktorica rekla da bi danas mogla :))
Ljubac za sve
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 9.10.2011 15:09:47
tajra26
zenice moje kako ste mi??? citavo jutro cekam da se otvori tema i evo okasnih malo sensia od mene nema prenosa jos izgleda da cekam da se neko drugi prije mene porodi cjelo vrijeme osluskujem tjelo i ono nista i nista :))) bebi nece napolje :) razmazila sam ga a udara li udara... malo mi je dosadilo cekanje ali tjesim se da je sve uredu i da samo on zna kad ce napolje ali eto zene iz iskustva vam kazem ovo iscekivanje ubija jos i ovo vrijeme napolju fujjj nedjelja danas pa ne mogu ni u shoping da se malo smirim samo nesto se vrtim po kuci... a komsinica obecala rucak tako da sam i to skinula s vrata... nego ima li kakva prorocnica da mi predvidi kad cu ili da otvorim kladionicu pa da pogadjamo...uhhhhh grebo zeno nadam se da si se smirila
animagical kako mi je anjur?
za sve :)))
< Poruku je uredio tajra26 -- 9.10.2011 15:12:03 >