Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 9.10.2011 17:30:45
Gift
Sanela je mislim da je ovo za lezanje kupljeno u Adax-u (bar tako pise na naljepnici na vrecici u kojoj je doslo), a ja sam to vidjela da se ima kupit u Bingu al sad dal na Sickom il u Lukavcu nesto se ne sjecam..
Pahuljce prelijepi su i krevetac i komodica, sad si spremna...
xxl trudnice imatel vi kakvih bolova, meni opet poceli kad lezim, doduse nepravilni i nisu jaki, a lakse mi kad hodam....
< Poruku je uredio Gift -- 9.10.2011 17:34:27 >
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 9.10.2011 17:42:11
Gift
Animagical hvala, ma znam da su lazne i nisu sad za neizdrzat al nerviraju me vise...ovdje samo ja kukam pa kontam jel druge xxl sute i trpe il stvarno nemaju nikakvih laznjaka...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 9.10.2011 17:52:21
pahuljica_25
Gift ne sekiraj se,i mene bolucka,nekad par puta dnevno,a nekad prođe dan dva i ništa. Meni je najgore kad ustanem,jer imam pritisak velik dole,kad budem mogla da hodam neznam da li ću uopšte moći Ma sve su to pripreme ipak smo xxl trudnice
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 9.10.2011 18:18:53
gerberka
moja tura je 37 , ne znam dal je ovo za paracetamola..ima li sta prirodnim putem da probam osim tople limunade, caja i meda?
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 9.10.2011 18:24:17
Bebica11
hello zenice, jedva vas nadjoh
I'M BACK od svekrve stigli
i ima jedna novost....KUPILI SMO KREVETIC BAREKALLAH drveni, moze se spustati stranica i podizati i spustati nivoi, i madrac bijeli, tako je medeno
prelistah ove 3 str a nije me bilo od petka pa ne upratih o cemu ste pricali osim gerberkina tura
gerberko istusiraj se mlakom vodom, meni je dr rekla da popijem paracetamol ako predje 38, par sati me mucila blaga temp al sam istrpila , organizam se bori protiv virusa
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 9.10.2011 18:32:10
pahuljica_25
Joooj ženiceee help meeeeeee.Je li se nekoj desilo da preskoči tj.zaboravi popiti jednu dozu Gyniprala? Ja sam trebala popiti u 17h i nešto sam se zapričala i zaboravila,tek sad se sjeti,slijedeća doza mi je u 23h....joooj baš me panika uhvati
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 9.10.2011 18:32:50
gerberka
bebice za tebe i bebu, bas ste hrabri..joooos malo i aBda cete se maziti
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 9.10.2011 18:33:38
Arina
Bebice... ....za sedmice i krevetac....mogu misliti kako si sretna....dok ga sklopis slikice naravno ........kako grlo i kasalj ...jel sveki mazila i pazila
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 9.10.2011 18:41:26
Bebica11
IZVORNA PORUKA: pahuljica_25
Joooj ženiceee help meeeeeee.Je li se nekoj desilo da preskoči tj.zaboravi popiti jednu dozu Gyniprala? Ja sam trebala popiti u 17h i nešto sam se zapričala i zaboravila,tek sad se sjeti,slijedeća doza mi je u 23h....joooj baš me panika uhvati
jest meni par puta, nista ne sekiraj , samo popij na vrijeme opet i ne brini
hvala vam zenice
arina kasalj standardno, i nos, za nijansu je blaze, u petak nisam otisla dr, sveki je pazila cak je svekar bolje pazio, hajcao kucu, preznojavala sam se al jos nisam istjerala prehladu, hajde polahko sta cu.....
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 9.10.2011 18:45:28
gerberka
Iman hvala ti...
pahuljice, ja kad sam pila hormonske, pa zaboravim dr mi je rekao da nastavim sa sljedecom, da ne pijem naknadno..bas kao sto ti je bebica rekla, popij na vrijeme sljedecu i nastavi dalje
bebice, cekamo slike kad sklopis krevetac ..koliko je novca bio?
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 9.10.2011 18:46:02
animagical
IZVORNA PORUKA: gerberka
moja tura je 37 , ne znam dal je ovo za paracetamola..ima li sta prirodnim putem da probam osim tople limunade, caja i meda?
nije ni za sta,ne brini temp se ne skida ako je ispod 38.5...pusti organizam da to sam izdevera..a najprije ce biti da ti je to stres...lezi, odmori, istusiraj se, pogledaj film.... i jos ti je dobra ona supa s horom, ima da te okrijepi odmah...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 9.10.2011 18:51:12
gerberka
animagical, jedem supicu sa horom
hvaaajaa
vec sam ja ovakva dva dana, pa i nervozna, al nisam mjerila do nocas..hvala vam svima
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 9.10.2011 19:02:21
gerberka
ma ne dam vas nikom nije meni bone tura od svađe, ja mislim da bi svako pukao da mu se dijete vrijeđa. nema te majke koja bi ostala ravnodušna..al eto svega u Božijoj bašti... ja sam slaba od petka, pisala sam da je radna kolegica imala temper na poslu... bebice11, ako ti se ne gadi uzmi i bijelog luka čehnicu..
iman, meni mm donio 7days kroasane, i upravui ste bile..piše alkohol etil
< Poruku je uredio gerberka -- 9.10.2011 19:03:37 >
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 9.10.2011 19:10:10
tajra26
grebo kako si? pokusaj sa bjelim lukom a cula sam da je za temperaturu dobar sok od drenjka...pa eto cuvaj se... nadam se samo da ti nije preslo od one vjestice uhhhhh
bebice sklapaj taj krevetac da vidimo slikice??? ostale zene kako ste???
ja nemam jos nikakvih znakova za bilo kakve kontrakcije samo malo povecan bijeli iscjedak??? ima li neko takve simptome??? joj zene ubi me ovo iscekivanje....
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 9.10.2011 19:13:20
gerberka
zajra mila izdrzi, jeste da je iscekivanje ubitacno, ali uz tebe smo i isplatit ce se
ma jasta je, od nje mi je preslo u petak
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 9.10.2011 20:29:11
Nađaa
IZVORNA PORUKA: Bebica11
I JOS NESTO MI NAPUNILI 31 SEDMICU, ulazimo u 32. hvala Bogu
hajmo sad cestitke
a sutra aBd ulazimo u 8.mi mj
ceestittkkeee! joooss maaaloo!! ja sam ti za petama...ti si samo sedmicu prije mene otprilike!
kakva ti je bebili? jel aktivna? ova mene izlupa pravo!sinoc me bockala ispod rebra! zamisli ti malu bezobjaznicu! nista spavala nisam! imam osjecaj da se ko u ringispilu vrti po mom stomaku :)
stavi slikice krevetica da viidimoo!!! ja nisam nista uzimala...zaova mi dala maltene sve... ma da sam bila u adaxu nedavno i pravo sam se zaljubila u jedan krevetic! al mislim da necu nista za pocetak uzimati s obzirom da imam onu besiku, a kaze sveki da beba moze maltene do 6. mj. u tom spavati! imamo i baby sjedalicu za auto, kolica stizu za par dana...