|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  390 391 [392] 393 394   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT)
9.1.2012 20:45:11   
pauza
soraya, ista sam ti takva.... sve mislim da nedaj Boze nema krvi, da nije plodna voda, cep... samo nesto zagledam i osluskujem... bas streopnja... nije neki strah, nego bas strepnja....

(odgovor članu soraya)
Neposredna veza do poruke: 9776
9.1.2012 20:48:38   
hatepsut
Dobro vece trudnice !
user posted image Lejli na djevojcici,neka je ziva i zdrava !
Arina to pravi momcina,neka je ziv i zdrav !

Ja jutros trebala vadit nalaze,ali prvo odem kod doktora,dobila antibiotike i kaze da smijem da pijem sirup na biljnoj bazi,nalazi moraju da sacekaju.Za dlaku izbjegla da se posvadjam s jednom sestrom.fkt im svaki vrag smeta.kaze meni doticna "molim TE,da se kad ovdje dolazis ne stavljas taj parfem ili je prejak ili je uzegnut" user posted image nigdje kulture,i cuj uzegnut parfem i to da cujem.bila je guzva inace cu joj drugi put reci da je meni zlo od njene ne kulture i plasticnih noktiju !user posted image

< Poruku je uredio hatepsut -- 9.1.2012 20:51:04 >

"Ti si moja ljubavna pjesma,moja prva misao.Kad me jutro probudi ti si potreba i smisao"

11.03.2002 Moja ljubav,sreca,zivot...
27.07.2012 Mali Lavic upotpunio sve praznine koje su nedostajele nasoj sretnoj porodici !

(odgovor članu soraya)
Neposredna veza do poruke: 9777
9.1.2012 20:52:38   
KupusLivada
ima li zemljotresa u ze-do kantonu? nema ne gerberke user posted image

hej, sta je to bilo sa silver?

(odgovor članu hatepsut)
Neposredna veza do poruke: 9778
9.1.2012 20:55:54   
pauza
pisala sam ja maloprije za Silver:-)

(odgovor članu KupusLivada)
Neposredna veza do poruke: 9779
9.1.2012 20:58:05   
raja_ringe
Arina user posted image user posted image user posted image

Hurma javi nam se sa dobrom vijestima.

Ja se upustila u avanturu pravljenja fondan mase za tortu mm za rođendan koji mu je u srijedu. Pošto prvi puta pravim ovo sa fondanom odlučila sam se za najednostavnije-da iscrtam grb omiljenog mu kluba. Masa je uspjela ali sada mi nešto bezze ideja iscrtavanja torte :).

"Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!" (I. Andrić)

(odgovor članu soraya)
Neposredna veza do poruke: 9780
9.1.2012 21:00:35   
Hurma

IZVORNA PORUKA: teacher75

ja ipak nisam odoljela i uzela sam bebi jedan body u azelu- sa kragnicom i dugmicima (ko polo majica) a velicina 0-1mj, presladak bijeli i pise na njemu plavim slovima mum&daduser posted image eto toliko o mojoj (ne)kupovini unaprijed, al necu vise user posted image kostao je 7km, imaju super ovih malih bodija (imaju od 0-1, 1-3,3-6, 6-9mj i 9-12mj) u onom azelu u titovoj za 7km al samo je jedan bio ovaj sa kragnicom i dugmicima, ostali su klasicniuser posted image

joj sad ce tebe krenuti kupovina, mani suplje neces... uh, koja li si ti user posted image user posted image ma samo kupuj zeno draga... zovi i nas da se sastanemo zajedno u azelu :)

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 9781
9.1.2012 21:02:23   
gerberka
IZVORNA PORUKA: KupusLivada

ima li zemljotresa u ze-do kantonu? nema ne gerberke user posted image

user posted image user posted image user posted image bili mi gosti na ručku, nenajavljeno user posted image user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

Neposredna veza do poruke: 9782
9.1.2012 21:13:06   
KupusLivada
user posted image kod mene bi nenajavljeno samo vrata poljubili...

Pauzo, citala sam to ali ne znam zasto je uopste zavrsila u bolnici, nisam u toku...

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 9783
9.1.2012 21:13:32   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Hurma

IZVORNA PORUKA: teacher75

ja ipak nisam odoljela i uzela sam bebi jedan body u azelu- sa kragnicom i dugmicima (ko polo majica) a velicina 0-1mj, presladak bijeli i pise na njemu plavim slovima mum&daduser posted image eto toliko o mojoj (ne)kupovini unaprijed, al necu vise user posted image kostao je 7km, imaju super ovih malih bodija (imaju od 0-1, 1-3,3-6, 6-9mj i 9-12mj) u onom azelu u titovoj za 7km al samo je jedan bio ovaj sa kragnicom i dugmicima, ostali su klasicniuser posted image

joj sad ce tebe krenuti kupovina, mani suplje neces... uh, koja li si ti user posted image user posted image ma samo kupuj zeno draga... zovi i nas da se sastanemo zajedno u azelu :)

user posted image ma ne smijem vise, moram i ovo sakriti od mm, on je odlucno protiv te kupovine unaprijed, al zato cu ja sa mamom pod ruku, ja cu izabrati a ona nek kupuje pa nek ostavi kod sebe dok se beba ne rodiuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Hurma)
Neposredna veza do poruke: 9784
9.1.2012 21:14:17   
teacher75

Pauzo, citala sam to ali ne znam zasto je uopste zavrsila u bolnici, nisam u toku...

i kod mene, il bi ostali gladniuser posted image user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Neposredna veza do poruke: 9785
9.1.2012 21:19:08   
Hurma
došla ja sa pregleda... e sad vase misljenje... po menzisu trebalo bi biti 26+6 (ali ovulacija je bila jako kasno)

BPD 63mm (24 sedmice)
FL 44mm (24)
AC 224 mm (26 +1)
FV 840 g (26 i nesto) kaže da je buco, po obimu stomaka...
posteljica straznji zid

on kaze kao da kaska po menzisu e sad ispada da kaska haman 3 sedmice... ja znam da je to donekle ok zbog kasne ovulacije ali opet mi nesto puno... i moj ticker ovdje je urađen po ovulaciji, pa ispada opet da mali kaska... to me izluđuje... sta mislite...
plus mi je rekao da ima malo kontrakcija i da je beba ponisko... kao mirovane itd...

hvala za savjete!

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 9786
9.1.2012 21:45:10   
pauza

ispo joj sluzni cep i kad je otisla u bolnicu, ostavili je na patologiji... valjda ce baby ubrzo krenuti.... bitno je da su i ona i bebac super, samo eto  ona jos nema bolove niti se otvara, ali to se moze za sat sve promijeniti:-))

Neposredna veza do poruke: 9787
9.1.2012 22:10:43   
raja_ringe
IZVORNA PORUKA: Hurma

došla ja sa pregleda... e sad vase misljenje... po menzisu trebalo bi biti 26+6 (ali ovulacija je bila jako kasno)

BPD 63mm (24 sedmice)
FL 44mm (24)
AC 224 mm (26 +1)
FV 840 g (26 i nesto) kaže da je buco, po obimu stomaka...
posteljica straznji zid

on kaze kao da kaska po menzisu e sad ispada da kaska haman 3 sedmice... ja znam da je to donekle ok zbog kasne ovulacije ali opet mi nesto puno... i moj ticker ovdje je urađen po ovulaciji, pa ispada opet da mali kaska... to me izluđuje... sta mislite...
plus mi je rekao da ima malo kontrakcija i da je beba ponisko... kao mirovane itd...

hvala za savjete!

Mojoj bebici kasni glavica za jednu sedmicu, pa mi rekla da je to sve ok, jer su u pitanju bukvalno milimetri, a kada sam vidjela kako se uzimaju te mjere (onako proizvoljno oni označe, kada zaustave sliku, nije sada da kompjuter označi konture glave) nije mi ni čudo da su mjere različite. Onda mi je rekla i da od oblika (kod mene konkretno glavica kada je posmatraš odozgo izgleda usko a dugo) može da zavisi. Kakva je doktorova reakcija? Oni ipak znaju najbolje. Ako je on rekao da je to sve ok, onda nemoj brinuti. I da ja sma se zabrinula jer mi do sada nije nikada odskakala sa dimenzijama, a doktorica veli pa to se mijenja stalno.

"Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!" (I. Andrić)

(odgovor članu Hurma)
Neposredna veza do poruke: 9788
9.1.2012 22:13:27   
mamina princeza
lejlaze cestitke!!! a nadam se da nam se druga drugarica silver s tema nece dugo zadrzati u bolnici i da ce sve biti brzo gotovo.
ja sam sinoc bila bas lose ... nemam pojma i dalje sta m je bilo jako mi ses trvrdne stomka ipocne d ame boli dole nisko pa ode u krat pa s eopet vrati u stomak. valjda laznjaci jel to - al meni je rano za to i bas me previse bolilo .... sjedila na lopti , lezala ma nista  na kraju sam skontala d ami je na nogama najbolje i setala sam pola noci. evo danas hb nemam toga samo neki osjecaj da su mis e rasirila krsta....

curoca mi se prehladila... danima govorim ima nesto izmedju nosa i grla pa neastane pa pocen i dans je stvarno proslinila evo sad se pripremam za borbu sa slinama i kasljem. kazem samo daj boze da nebude veceras burno jer dvije noci na nogama bi me slomile stvarno.

jel ima neko od vas da pije apaurin u ovim mojim sedmicama trudnoce. s curicom kad sam bila trudna pila sam i ginipral i ovo mis e valjda zato nije ni moglo desavati a i ponekad apaurin a sinoc kontam ipak je beba velika da je ne umirim od apaurina ap da se onda brinem sto se usutio.

tiki svaka cast kad mozes da izdrzis. mi sada kupujemo unaprijed i vise nego prvi put mada i prosli put nismo na to bas pazili. znam da smo i krevetic bili sklopili mjesec ranije. sad kupujemo uglavnom sitnije stvari da prodjemo jeftinije postepeno :) i j ai muz .... mada naravno ja vise u tom uzivam ko zensko :)
jos gegice od Skvo da preuzmem i koju kapicu i ja imama sve vala ja mislim ...

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

(odgovor članu pauza)
Neposredna veza do poruke: 9789
9.1.2012 22:17:17   
drznica
Silver vas sviju pozdravlja, sutra ce mozda bit porodjena ako bude nekih naznaka za porod...javicu vam detalje cim saznam...

(odgovor članu mamina princeza)
Neposredna veza do poruke: 9790
9.1.2012 22:18:47   
teacher75
ma ne znam ni ja kako izdrzim al kontam ove prve stvarcice beba ionako izraste za mjesec dana a tada smo ionako u kuci, pa mi nije toliko bitno kakve su, a imam i nesto Laninih neutralnih stvari, a poslije cu kupovati one za vece bebe- azel mi preko puta pa mi nije problemuser posted image

(odgovor članu mamina princeza)
Neposredna veza do poruke: 9791
9.1.2012 23:17:07   
Arina
Cure moje drage.....hvala vam od srca na lijepim zeljama....user posted image user posted image user posted image ....sve mi izgleda jos ljepse s vama....pozitiva i podrska koja se dobije ovdje zlata zaista vrijedi....user posted image .
Bili smo na vjezbicama danss...bilo bas super....komentarisala s babicom taj pupcanik....kaze da je to sve ok....da se ne sekiram....rekla mi da dodjem jos u 8 sati ujutro pa je veca sansa da budem odma na programu to jujtro....pa vidjecemo user posted image
Tako da imam jos nekih 8 dana da iznosam svog pupu...da se islikam...i namazim svoje loptice....puno vas pubimo i grlimo user posted image user posted image

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 9792
9.1.2012 23:38:45   
dzenyA
Evo i nas ....bili smo na pregledu sve OK user posted image
U ponedjeljak zovemo dr.da vidimo kad je dezurna,danas smo usli u 38 nedjelju i teski smo 3,400 masallah,

(odgovor članu pauza)
Neposredna veza do poruke: 9793
9.1.2012 23:42:36   
bigmama5

drage moje da vas pitam gdje se moze ici na vjezbe u sarajevu i imali neko neki kontakt za prijavu ili kako vec
veliki user posted image  za sve buceuser posted image

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 9794
10.1.2012 0:41:10   
KupusLivada
insomnia i pun mjesec bljak

big mama, evo teme, imas sve detaljno i azurno:

http://www.ringeraja.ba/forum/m_11695/mpage_13/key_/tm.htm#1172971

silver, navijamo za brzi porod, user posted image mogu mislit kakav je smor zdrav lezat na patologiji...

hurma, zao mi je sto ne znam vise o mjerama, osim da je prerano da se tim zamaras... kao sto su ti rekli to se stalno mijenja, meni bebach nekad kasni za datumom, nekad je ispred i tako... da bebi ne napreduje dovoljno rekao bi ti doktor poseban rezim valjda... i miruj, nas nekoliko ovdjje je dobilo kontrakcije oko 26-te nedelje, koja sedmica mirovanja i prodje i to...

(odgovor članu bigmama5)
Neposredna veza do poruke: 9795
10.1.2012 0:42:23   
gerberka
ja ustala..ne mogu da spavam..a lezim od 10...
znam da niko nije budan vec onako da se upisem...
vec kad piskim svakih 10 minuta što cu onda u krevetu..prevrcem se, nervoza me hvata, a ipak mm treba sutra na posao..nesto mi ga žao..mislim se odoh ja ustati..pita on hoces da ti pravim drustvo..rekoh lezi i spavaj..ne mozes mi nista pomoci sto ces sjediti samnom...
boli me u dnu stomaka, pritisak i tvrd stomak..lažnjaci...

fino spavajte cure moje user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)

(odgovor članu bigmama5)
Neposredna veza do poruke: 9796
10.1.2012 0:48:27   
mama21e
evo da se i ja pridruzim nespavalicama user posted image
Lijepo spavajte bembelice i slatko sanjajte user posted image

Boze ne prepustaj me samoj sebi ni na treptaj oka!

¦ 28.05.2012. ...moje srce kuca za tebe pahuljo moja mirisna...¦

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 9797
10.1.2012 0:50:13   
KupusLivada
well come to club :P trebali bi katkad organizovat nocnu cajanku za vampiruse :)

meni ti gerbo nesto slicno ovih dana pocelo, ali ne mogu reci da su laznjaci jer jer bol konstantna, nije u intervalima. jedino sto mi je palo na pamet je da je babach krenuo lagano da se spusta prema karlici, gdje god sam citala to je moguce od 34 - 35 sedmice i moze da izaziva pritisak i bol.

a ja nesto nisam sigurna da sa ovim ginpralom i mozemo osjetiti laznjake, ali eto mozda ipak moze, to bi bilo bolje...

laku noc trecoj smjeni...

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 9798
10.1.2012 0:53:12   
gerberka
zar ces i ti na spavanje kupuslivado?
ja draga osjetim, sad mozda ginipral ih umanji, ali Boga mi ja ih osjetim i to dobro..i sta pise? kad se beba pocne spustati onda boli i pritisak..meni isto da neko sjedi da mokracnom...

Neposredna veza do poruke: 9799
10.1.2012 0:54:04   
gerberka
mama21 sta je s tobom? ne mozes ni ti da spavas? 

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 9800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  390 391 [392] 393 394   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  390 391 [392] 393 394   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *