veki_aki
|
dobro jutro drage moje! Jucer sam vas citav dan iscitavala, vise se ni nesjecam sta , a kad ono krenuh naprijed vi se i jucer ispisale. Sad sekontam kako je ljepo sto ima ovakav forum sa svim ovim dragim bembekicama, bas znaci puno. Prije 6 god sam mogla samo pricat s kakvom trudnicom koju znam, a takve nije bilo. Dush draga, bice to sve ok, kao sto rekose bosanac je to, mi sve mozemo izdrzati. Saljem puno da sve bude ok. Mama21e , kako si mi danas? Hajd drago mi je da ti generalno ginipral godi, jos malo, pa cemo i mi uci u 6-i mjesec, pa eto 7-og, i dok ne skontas porodis se. Trebali bi malo uzivat u ovoj trudnoci vise, nije fer da uvijek nesto ima. Mrgice dje si? Udara li ? Ja sad bas osjetim , kad me pukne, bas pukne, a i to nekako tokom citavog dana po malo. Andjelo cestitam na 9-ci, samo naprijed . Ja sam na svom postdiplomskom, evo seminarski pisem otkad znam da sam trudna i nikako da ga zavrsim, uf!Jest da sam ga upisala priej 2 god, sam sam kao sve otslusala i samo polazem(lafo), al nemam kad uzivat u trudnoci koliko bi htjela. Sa prvim djetetom sam radila diplomski citavu trudnocu, i onda mi je na odbranu dosla mala bebica, a sad u ovoj trudnoci baratam sa ovim ispitima, nikad mira. Zamisli pise seminarski od 40str. o MRSA-u. Gerbo cestitam na ulasku u 9-i mjesec !!!Sad si mirna, bas mi je drago da ces skoro docekati svoje malo pile!Samo nemoj nas bas skroz zaboraviti kad odes na onu temu od0do1 . Arina , jos malo! Eto jos sam nekog htjela maksuzije pozdravit, sad sam zaboravila zato VELIKI POZDRAV svim mojim bembelim! I da , lejla cestitam od sveg srca, da ti malo pile bude zivo i zdravo i da se ti sto prije oporavis! Drage moje ja vas sad udavih, al hajd razumite jednu trudnicu koja je malo depresivna pa se ovdje iskaljuje! Pusa!
|