|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  388 389 [390] 391 392   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT)
9.1.2012 14:43:57   
gerberka
stvarno se treba paziti prehlade..ovo znojenje za cas moze izaci na nos.ja se dobro posusim, presvucem u cisto i utoplim .i tako svako malo..a masina samo okrece user posted image  

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 9726
9.1.2012 14:46:07   
soraya
IZVORNA PORUKA: Selma Kikoebu

kad vec pricamo o problemima te vrste, da i ja objavim svoj problem, koji me izludjuje. naime, ja ne tuknem, none isto tako ne tuknu, ne znojim se nesto pretjerano, al nocu me da prostite vjetrovi ubise. i to bude tako glasno da me probudi, a ja se onda umirim i molim boga da mm nije cuo user posted image
imate li vi takvih problema, i imate li kakvo rjesenje?

Izgleda da su sve ovo "cari" trudnoce, ja se tjesim da ce valjda sve ovo proci nakon poroda. na nama je da budemo strpljive i da izdrzimo sve popratne tegobe trudn oce :))))

(odgovor članu Selma Kikoebu)
Neposredna veza do poruke: 9727
9.1.2012 14:47:16   
dzenyA
definitivno lude smo user posted image ah al se ismija vasim postovima ,ma  ja se znojim kao da sam u klimaksu

(odgovor članu AMELIC)
Neposredna veza do poruke: 9728
9.1.2012 14:51:59   
Selma Kikoebu

IZVORNA PORUKA: soraya

IZVORNA PORUKA: Selma Kikoebu

kad vec pricamo o problemima te vrste, da i ja objavim svoj problem, koji me izludjuje. naime, ja ne tuknem, none isto tako ne tuknu, ne znojim se nesto pretjerano, al nocu me da prostite vjetrovi ubise. i to bude tako glasno da me probudi, a ja se onda umirim i molim boga da mm nije cuo user posted image
imate li vi takvih problema, i imate li kakvo rjesenje?

Izgleda da su sve ovo "cari" trudnoce, ja se tjesim da ce valjda sve ovo proci nakon poroda. na nama je da budemo strpljive i da izdrzimo sve popratne tegobe trudn oce :))))

i nisu mi neke cari, a mogu misliti tek mm user posted image user posted image

(odgovor članu soraya)
Neposredna veza do poruke: 9729
9.1.2012 14:55:05   
smajli80
Evo me opetuser posted image user posted image ,tuuuu sam,samo vas posmatramuser posted image

Vidim sad je riječ malo o keksuuser posted image ,malo o preznojavanjuuser posted image
Kad smo kod ovog prvog,ja sinoć obavilauser posted image nakon duži niz godinauser posted image ,više i zaboravila kako to izgleda.Kao što Grebauser posted image kaže ušla sam u 9 šta mi ko može-ja moramuser posted image .Međutim javlja se problem-pojačali ovi lažnjaci kontam ići na pregled al me sramota.Jel mogu dok pregledom skontati da je sinoć bilo akcijeuser posted image user posted image .-molim odgovoruser posted image
A što se tiče preznojavanja-to mi je već odavno boljka-odjednom se preznojim iz čista mira.Valjda ormoniuser posted image user posted image

Mamina velika curica 5.3.2008
Mamin mali dječak 26.1.2012.

(odgovor članu soraya)
Neposredna veza do poruke: 9730
9.1.2012 14:55:39   
soraya
ma suti, bona, tebi se to desava nocu dok ti cojk spava pa ne cuje , zamisli kako je mom muzu kad mu skinem carape user posted image user posted image user posted image   sad mi je jasno sto mi jadan nikad nije htio masirati noge a ja navaljivala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Selma Kikoebu)
Neposredna veza do poruke: 9731
9.1.2012 14:58:18   
Selma Kikoebu

IZVORNA PORUKA: soraya

ma suti, bona, tebi se to desava nocu dok ti cojk spava pa ne cuje , zamisli kako je mom muzu kad mu skinem carape user posted image user posted image user posted image   sad mi je jasno sto mi jadan nikad nije htio masirati noge a ja navaljivala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image a moj u zadnje vrijeme spominje kako moze on spavati u dnevnom boravku, kao da ja imam vise mjesta user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu soraya)
Neposredna veza do poruke: 9732
9.1.2012 14:58:57   
soraya
IZVORNA PORUKA: smajli80

Evo me opetuser posted image user posted image ,tuuuu sam,samo vas posmatramuser posted image

Vidim sad je riječ malo o keksuuser posted image ,malo o preznojavanjuuser posted image
Kad smo kod ovog prvog,ja sinoć obavilauser posted image nakon duži niz godinauser posted image ,više i zaboravila kako to izgleda.Kao što Grebauser posted image kaže ušla sam u 9 šta mi ko može-ja moramuser posted image .Međutim javlja se problem-pojačali ovi lažnjaci kontam ići na pregled al me sramota.Jel mogu dok pregledom skontati da je sinoć bilo akcijeuser posted image user posted image .-molim odgovoruser posted image
A što se tiče preznojavanja-to mi je već odavno boljka-odjednom se preznojim iz čista mira.Valjda ormoniuser posted image user posted image

sta se falis, pa nisi jedina koja je sinoc bila u akciji i ja sam nakon duze vremena user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
koliko znam da doktori pregledom mogu vidjeti sve, a ti ako neces ici doktoru lezi malo i smiri, pa mozda te ti laznjaci i popuste.

(odgovor članu smajli80)
Neposredna veza do poruke: 9733
9.1.2012 15:03:25   
gerberka
smajli, sto te je stid doktora..nisi bona nevina ostala trudna user posted image
mene su kad bih prokrvarila tokom trudnoce odmah pitali jesmo imali odnos..ali sad u devetom mozes slobodno reci jesam.

sad je meni jasno sto se meni moj dr smije kad pitam.ja mislila to normalno pitanje user posted image a meni stvarno sve postalo normala..neugodnije mi je ići platiti račun od struje nego otići ginekologu user posted image

a kako te sad bole lažnjaci? mene boli u dnu stomaka, kao pritisak..a sad će i čovo, pa ćemo vidjeti user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)

(odgovor članu soraya)
Neposredna veza do poruke: 9734
9.1.2012 15:05:01   
anđelo
Uh ,mašala vrjednica mojih.Kad sam kući došla u pola dva ,tek vas sad isčitah.Vidim pisale o sujevjerju.Jel znate da su sujevjerja ostala u našem narodu iz paganskih običaja,kad smo još živjeli u plemenima i etničkim skupinama..user posted image user posted image user posted image user posted image Tako npr,sigurno niste znale za običaj kucanja u drvo 3 puta kad nam se nešto dobro desi ,kao da ne ureknemo i pokucamo u drvo tri puta.Taj običaj je još od starih Slavena .Naime oni su vjerovali da u drvetu breze živi božanstvo kome su se molili,i kad im se nešto desi dobro oni su kucali 3 x u drvo da ne ureknu.To je ostao običaj sve do danas.Mogla bih vam još vaziti i gušiti s ovim informacijama,al sam samo navela jedan primjer,da vidite koliko se praznovjerje uvuklo,i od kad vuče korjene i da nema zdrave veze s pameti.Eto toliko o tome.
Gerbo,ljubi te majka,pametna si mi ,sviđa mi se kako zboriš o praznovjerju.
E sad malo o znojenju,ne znojim se zasad,ali zato kad sam sina rodila ,prvih 20-tak dana sam se znojila ,to je katastrofa.Hajd što se čovjek znoji,nego što to smrdi,ubi.Taman odeš u kupatilo,opereš se ,dok izađeš ,opet si u goloj vodi

< Poruku je uredio anđelo -- 9.1.2012 15:09:59 >

Mamin crnooki lijepi dječak...moj prvi uzdah 2005. . Sva ljubav svjeta je u okicama tvojim,zvijezdo moja. 2012

(odgovor članu smajli80)
Neposredna veza do poruke: 9735
9.1.2012 15:08:12   
gerberka
mm išao po totemu kod muža lejleze..i naravno, dobio je upute da pita user posted image

Naša draga lejlaze se prodila u petak na carski rez, rodila je curicuuser posted image user posted image user posted image iskrene čestitkeuser posted image sad cu otvoriti temu user posted image

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 9736
9.1.2012 15:09:27   
gerberka
ti anđelo, došla si zbog priće o sexu..priznaj necemo ti nista user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ma gdje si konoo mojaaa user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 9737
9.1.2012 15:10:08   
Bebica11
upravu je gerba sta ima koga biti stid sto je imao odnosuser posted image

meni je isto cudno bilo sto neke zene u bolnici nisu htjele jesti poslije klistiranja a gladne poradjaju se eto da ne bi sta iscurilo

ja se poradjala 10 sati i u po frke osjetim glad predvecer i daju samo keks i caj i ja se najedem keksa i nalijem caja, dok sam se poradjala nije mi ni naumpalo dal sta izlazi i sad pojma nemam dal mi je u onoj muci sta iscurilouser posted image

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 9738
9.1.2012 15:13:08   
anđelo
IZVORNA PORUKA: gerberka

ti anđelo, došla si zbog priće o sexu..priznaj necemo ti nista user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ma gdje si konoo mojaaa user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Kako si skontala,a mene sve stida da kažem.Nadam se da vam nisam bila dosadna sa ovom info.al fakat je tako,ja morala reć šta znam.Sexa moj se muž boji,kaže odvalit ćemo opet posteljicu,bolje trpit,nego nedonošče podizatuser posted image user posted image user posted image user posted image

Mamin crnooki lijepi dječak...moj prvi uzdah 2005. . Sva ljubav svjeta je u okicama tvojim,zvijezdo moja. 2012

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 9739
9.1.2012 15:13:17   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: drznica

Hellooo...Mi bili na prvom pregledu i boci pa vam se nismo stigli javiti ranije. Silver je jos na patologiji, nema znakova poroda, mozda se izbori danas da izadje i da kuci ceka bolove sto bi bilo super jer ono lezanje gore psihicki ubija user posted image

Svima velika pusa od mene i Maka user posted image

user posted image za tebe i Makica user posted image
Puno pozdravi Silver. Isti scenarij kao kod mene.
Znace ona, tipkale smo user posted image

(odgovor članu drznica)
  Neposredna veza do poruke: 9740
9.1.2012 15:16:59   
anđelo
Čestitke Lejlaze,sve najbolje želimouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9741
9.1.2012 15:17:48   
smajli80
Ma i to što kažeš kad sad kad sam prošla sve i milion puta bila na pregledu više mi nije bitno.Sexala se user posted image -pa šta ondauser posted image .Kao on nikad nije-jadnikuser posted image .
A što se tiče lažnjaka javljaju mi se u donjem dijelu stomaka,naravno znaš kakvi su to bolovi-grčenje i stvrdnjavanje stomaka.Traju oko cca-40sek-i popuštaju.Javljaju se u nepravilnim vremenskim razlikama.Nekad svakih 30 a nekad svakih 15 min.I nisu baš toliko jaki kao pravi.Ovih pravih se jaaako dobro sjećamuser posted image .
U prvoj user posted image ih nisam imala jer sam se porodila 36/37ned.I nemam pojma da li oni stvarno predhode pravim.

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 9742
9.1.2012 15:20:20   
gerberka
http://www.ringeraja.ba/forum/m_1173026/mpage_1/tm.htm#1173030

hajte na cestitanje

(odgovor članu smajli80)
Neposredna veza do poruke: 9743
9.1.2012 15:23:42   
soraya
lejlaze iskrene cestitke od srca!!!!

(odgovor članu smajli80)
Neposredna veza do poruke: 9744
9.1.2012 15:24:02   
gerberka
ja oprala prekrivace u masini, pripremila za rucak, pomotala veš..i s vama časkam..bas fino user posted image

smajli, pa mene to tako boli par dana user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 9745
9.1.2012 15:28:48   
smajli80

smajli, pa mene to tako boli par dana user posted image

[/quote]

Ne znam šta bih ti reklauser posted image -možda i bude nešto kod nas ovih danauser posted image ,nego hajmo mi uposliti naše muževe da to malo požure-jadnice dočepale se kao djeca čokoladeuser posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 9746
9.1.2012 15:31:10   
gerberka
nismo montirali krevetic user posted image
htjedoh jes jednom oprati i ispeglati user posted image stvari..nisam htjela ranije da se ne napraše

jel kod tebe sve spremno..mogu ovi laznjaci jelde potrajat user posted image

(odgovor članu smajli80)
Neposredna veza do poruke: 9747
9.1.2012 15:32:31   
anđelo
Eh ja da se pohvalim,user posted image danas sam položila prvi ispit ,postdiplomskog studija.Dobila sam 9-tku.user posted image Moram s nekim još podjelit,a vi ste mi bliskeuser posted image .user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 9748
9.1.2012 15:34:40   
Hurma
odvalih ja malo preko 2 sata spavanja, jest lijepo prespavati djelovanej gyniprala... user posted image
jeste se nakucale majko mila... dok sve procitam bice vrijeme pregleda... iako je tek u 19h...

(odgovor članu smajli80)
Neposredna veza do poruke: 9749
9.1.2012 15:37:47   
Mrgica
Bebice ma izganjat cu ja tu naknadu ne zvala se ja Mrgica...user posted image To su moje pare i od mog bebija aBd.user posted image
Anđelo cestitam na 9-ki, svaka cast.user posted image I ja sam kontala aBd upisati postdiplomski,al to ce jos malo pricekatu, ko bi jos sad ucio, uh kad se sjetim...user posted image
Lejaze cestitam od srca i sve najj vam zelim...user posted image user posted image user posted image
I ja se znojim ono bas,bas, uvijek otvaram, skuha se a vani minus upeko...user posted image
A keks ,e nama dr rekla da mozemo, jos da mi covo ne zaspe ko beba u 9h dobro bi bilo, al eto uspijemo ga razbuditi.user posted image

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 9750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  388 389 [390] 391 392   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  388 389 [390] 391 392   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *