Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
pa ne nervira me pa sad sta cu ja sto se djete neda dirat ljubiti nikome pa zato vas pitam dajul vasa djeca Moj NEDA . Doublemum brzo ozdravljenje djeci bas mi jutros sveki kaze da su od njenih sestrara obadvoje djece bolesni proliv,povracanje grlo da nije neka opet poslilca virus uh !
Doublemum brzo ozdravljenje vam zelimo...i svaka cast za velikog djecaka, prava mamina pametnica
Ma meni duel ne opere fleke. Ja koristim pervol, persil ili dm-ov detrdžent za sareni ves, a za bijeli vecinom ariel complete 7, s tim kad ima flekavih stvari jer moje veliko dijete sad samo hoce da jede onda stavim i onog oxi iz DM-a za fleke.
Moja mašina zanusi-ne podnosi tide-ne primi ga uopšte-samo ga "zabetonira" u kadici za deterdžent, i koristim godinama ariel-ali ovaj novi me prosto izludio-nikad ga primila nije-ludnica! Možda je i od deterdženta , a ne od kukuruza pokvarena bila
Rotkvicu izdubiti kašikom/nožem taman da otprilike mala šolja meda može stati u nju...u tu udubinu usuti med i ostaviti da odstoji 8 sati...djetetu davati svako sat vremena po kašikicu tog meda... kaže da im je brzo pomoglo...pa eto...da znate...
zna li ijedna od vas odprilike koliko se krecu cijena vikendica? ja imam ogromnu zelju da kupim, ali veze nemam koliko para je realno? nasla sam jednu na jednom mjestu koje nam odgovara (zenicko dobojski kanton) na jednom skijalistu, ali covjek napisao cijena po dogovoru....sad kad ga nazovemo ne znamo kako se ponasati, sta reci, koliko para....uh....
ako smijem, postavila bih link vikendice....ne svidja mi se bas, ali dala bi se srediti.....nekad...ali mjesto nam odgovara zbog skijanja i prirode.....
haj zive bile pomozite, il da postavim anketu?
anidla bas lijepo izgleda jel ima jos vikendica tu il je samo ta jedna u sumici cjena hm neznam znam da je svekar podavno uzeo plac pa napravio vikendicu onda se s godinama malo po malo naseljavalo sad kad odes ograda vikendica ograda vikendica za prvi maj bude ko vasir gore al je prelijepo mjesto nisam odavno bila zimi slabo idem dok preoljece ljeto svaki dan skoro .
Ima jos vikendica,izgradjenih negdje oko 30. Bice ih jos...ova je na jako lijepom mjestu, sa ovog mjesta se vidi komeplt ski staza....meni se svdja sto kod ove vikendice nema odmah do komsija,tek nakon nekih 30-tak metara.....
joj nisam pametna...mm i nije za kupovinu, al ja oduvijek imam zelju....dao bi se on nagovoriti...
Ja pakujem stvari sutra ako Bog da preseljavamo u nas stan, mali kod sestre, a danas nam je i 6. godisnjica braka, pa cemo negdje na veceru... Malo me uhvatila prehlada nadam se da nece na malog preci, juce sam imala temperaturu pa sam se vratila s posla, danas sam bolje...
Mi se vratili s Bjelašnice.. i da se ispravim, ekstra mi je s E. bilo... osvajala je snijeg ... samo je tabanala, nasla neke drugare, najviše onih koji su imali sanke ... jeli smo grah gore, pili čaj.... Kad je počeo program, mi smo krenuli doma, eno saad E. spava, a mi gledamo na TV-u dešavanja gore ima direktan prijenos na TVSA.
zna li ijedna od vas odprilike koliko se krecu cijena vikendica? ja imam ogromnu zelju da kupim, ali veze nemam koliko para je realno? nasla sam jednu na jednom mjestu koje nam odgovara (zenicko dobojski kanton) na jednom skijalistu, ali covjek napisao cijena po dogovoru....sad kad ga nazovemo ne znamo kako se ponasati, sta reci, koliko para....uh....
ako smijem, postavila bih link vikendice....ne svidja mi se bas, ali dala bi se srediti.....nekad...ali mjesto nam odgovara zbog skijanja i prirode.....
haj zive bile pomozite, il da postavim anketu?
zavisi naravno kolika je i koiko zemlje ima....na savnicima se cijene krecu oko 50.000 KM...stim da su tamo puno starije...da li je ovo montazna? koliko vidim ova nije puno stara...bar po boji drveta...ako je montazna...onda mora biti jeftinije...ne znam