Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
čitam vas... u vikednice se ne rzaumijem previše...ja smao znama graditi seleberti i mi maloprije došli....super je bilo... ja opet sve tražila ladyblue reko d anije gore al reko džaba sa kapom je i onako nebi poznala
Nane sretan rođaksa...a mama bi mogla da svrati pomalo
Moje cure se najele i zalegle...dal će s ebuditi nemam pojma...ala kos eprobude samo im s epridružim nema šanse da mi skaču po kući u neko doba
ja kafu pijem i uživam u mirisnom domu koji sam sinoć sredila ko pištu i sad je sve na svome mjestu
mi sutra planiramo navečera na holiday market...ako uspijemo jer hoćemo i do prijetlja na ručak na spozvali...bum vijedli još...imama komlet jutro da osmislim šta dalje
mi se nahodale pravo! izasle u 1 a vratile se u pola 5, lana sve vrijeme provela na nogama izuzev trolejbusa i kafe pola sata, naravno jedva se popela u povratku al je uspjela i komirala se, spava od kad smo se vratile bile na holiday marketu, tamo se nasle s mojom drugaricom i njenim 6-godisnjim sinom, i on podjetinio pa se igrao s lanom, poludjeli su oboje a i nas dvije ganjajuci ih po gradu i smirivajuci lana poslije plakala za "finim bracom", svidio joj se pravo a mali stvarno presladak, sarmirala ga je sve vrijeme hodale kroz citavu titovu, pa na trolejbus kod meeting pointa skroz, i na kraju opet od trole kuci, dobro je izdrzala, ja umorna ko pas, a hocu veceras sa drugaricama u pub na tamburase, bas me krenulo
to je lako da ti java postane moja ti
a mene je lijepo sanjati...et da znaš, kažu ovi šti su me sanjali
e jeste to zaboravih napisati... crna rotkvica
ja je imama iz svoje bašte i ja sma ovo curama davala svojim...med iz nje da pojedu... samo sad me napomensute da bi mogle i sad
E pa meni je danas bilo fenomenalno... ne znam jel to to ili ima još
ma to je sitno...mane kad sanjaju vazda ih na razgovor za poso pozovu i to uspješno obavljen il ih spuca naka lova nenadana ako je tebi i bjelašnica dosta, aferim to je to
E pa meni je danas bilo fenomenalno... ne znam jel to to ili ima još
ma to je sitno...mane kad sanjaju vazda ih na razgovor za poso pozovu i to uspješno obavljen il ih spuca naka lova nenadana ako je tebi i bjelašnica dosta, aferim to je to
Znaci treba da mi jave da sam posao dobila... Garant!!.. Kud mi se prije ne ukaza... ...
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
mi se nahodale pravo! izasle u 1 a vratile se u pola 5, lana sve vrijeme provela na nogama izuzev trolejbusa i kafe pola sata, naravno jedva se popela u povratku al je uspjela i komirala se, spava od kad smo se vratile bile na holiday marketu, tamo se nasle s mojom drugaricom i njenim 6-godisnjim sinom, i on podjetinio pa se igrao s lanom, poludjeli su oboje a i nas dvije ganjajuci ih po gradu i smirivajuci lana poslije plakala za "finim bracom", svidio joj se pravo a mali stvarno presladak, sarmirala ga je sve vrijeme hodale kroz citavu titovu, pa na trolejbus kod meeting pointa skroz, i na kraju opet od trole kuci, dobro je izdrzala, ja umorna ko pas, a hocu veceras sa drugaricama u pub na tamburase, bas me krenulo
opa vidi se ko uživa i ja sam hodala s malenom, išle u kupovinu, bratovoj djevojčici rodjendan pa smo joj kupile divnu haljinu i čizme u planici i nadjosmo joj divnu ljubičastu beretkicu Ja krenem da kupim jedno pa kupim masu stvari Kupih sebi haljinu za n.godinu i naušnice a i Ajša dobi poklončića Ovaj mjesec smo bankrotirali
aa nisam vidjela ljepotot... evo ga namah ovdje...
kiflice iz voza
500 gr. brasna kesica kvasca od 10g ( ili jedna supena kašika) 1 jaje ( žumanac samo u tjesto a premazat bjelancetom) 250 ml. mlijeka (toplog 100 ml. ulja čajna kašika soli i pola iste šećera ( a ako ćeš slatke soli kroz prste malo a 1 kašika čajna šećera) ako treba a obično ne treba ništa više...da dobiješ glatko tijesto dodaš tople vode malo...al uglavnom ova gore mjera je taman meni uvijek.
Zamjesit tijesto od gore navedeni satojaka samo izostavit bjelanjak.
Kad ste zamjesili tijesto pustite ga da izraste,kad je izraslo rastavit na dvije lopte od svek razvit ga pa isjec na jednake trokutice. ( iz jedne lopte 8 kifli)
Na svaki trokutic stavit namaz, ja stavljam il mladi sir ili skuhane hrenovke one male ili eurokrem il džem...po želji.
Izmutit bjelanjak svaku kiflicu premazat bjelanjkom porut sesamom i stavit da se pece.
Gotove kiflice natapkat puterom i prekrit papirom za pečenje pa krpom da malo opuste.
Kad su omekle uzmite solju mlijeka jednu kiflicu i uzivajte :))
Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .
nego techer imal šta pametno kupit na holiday marketu...danas mi na bječašnici saznasno da je ponuda slaba...nema paketića ni ukrasa novogodišnjih...pa šta pordaju tamo
mi hoćemo sutra al navečer je rmi nešto merak u večernjem svjetlu da to cure vide...al kontam da im kupim po paketić i slikamo ih s aonim deda mrazom...al kažu slaba ponuda
slaba je ponuda definitivno al ima paketic da se kupi kod deda mraza samo ne znam posto je i sta dodje u njemu, meni super sto nema nista, taman da potrosim manje para jedino potrosih na ringispil 2 km
slaba je ponuda definitivno al ima paketic da se kupi kod deda mraza samo ne znam posto je i sta dodje u njemu, meni super sto nema nista, taman da potrosim manje para jedino potrosih na ringispil 2 km
a jestel vi dobile kartu besplatnu za dodjelu paketića u BKC-u nakon slikanja sa DM-om?
nas nisu oni slikali nego je mm slikao nasim aparatom tako da nismo tamo nista ni platili niti su nam sta spomenuli, doduse mi smo isli prvih dana kad nije bila guzva, ne znam sada...
vesela meni može i piva i čaj al s adjecom idem meni bitno d aje njima dobro na holiday marketu... danas su na skršile...al dobri smo...tel smo skontali koliko kuveta imamao... muž skijao a ja s anjima na sanke...majko moja koliko sma puta sanke povukla uz brdo...prosto me strah brojat... ja kad me upale cvjecanice sutra