Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Mi bili u skitnji i rekla sam nigdje vise dok praznici ne prodju. Sta je ono guzva kao da se sve džaba dijeli, u BBI u dm-u sam stajala na kasi 15 minuta da bih kupila tablete za masinu za sudje, rekla sam ubuduce perem rucno Nisam znala za ovo za BBI i snizenje veceras, u LASH-u potrosila preko 200KM i kad mi je teta davala racun kaze mi znate veceras vam je snizen nas sav asortiman cak do 50%, ali posle 22h , htjedoh reci mogu li ja ovo vratiti pa cu doci posle 22 . Bili smo u one the play, meni su oni njihovi paketici bas bezveze, iskreno nista u njima nema, ne bih neko pogresno da me shvati, ali ja planirala jednoj princezici da kupim, ali meni ono nekako siromasno, ali koliko para toliko i muzike. Tako da djeci paketice ne kupih pa cu sutra vidjeti da se organizujem da pokupujem.
jelena draga ...pa što ne ostavi i ne posla nekoga nakon 22...
nego...ni meni se nisu dopali paketići iz onetoplay...
Zeza moja zaova kao ostavite nam vi tu kesu za posle 22, a ona sva nakostresena kaze pa provuka sam kroz kasu, jos mo kroz salu rekli, tek sta bi bilo da smo zaoprave mislili , a i prodavacica, mogla mi je reci na pocetku kad je vidjela koliko kupujem, ali jbga. Paketici su nigdje veze, a cijene u onetheplay su... ma oni nisu normalni...psić svezbalica 68KM, a u mercatoru 49KM, ono fifi posudje 30i nesto maraka u mercatoru nepunih 20. Trazila traktor toma mojoj princezi ali nemaju.
Nego mogle ste posle tog kolektivnog izlaska 07,01 pravo kod mene na Bozic
ja mislila malo prosetati veceras, al mm jos nema s posla, pa ovo je preslo svaku granicu vec mjesec dana da je otprilike isto, od jutra do sutra radi, a para nigdje
Nego mogle ste posle tog kolektivnog izlaska 07,01 pravo kod mene na Bozic
ja cu 06. da se sta ne pojede kasnije
e čuj ove...
bona Jele nakuha za 10 dana...nema šanse da se sve pojede...a ako joj s enajavimo ...sve će ona ponovit za nas što se pojede
ma kakvi dosta nista ga bilo nije ev pada kod nas onaj stari je oso danas mi djete bili van trazi ga a nema ga otopio se sav se isprljo u blatu ljepse je bjelo nema se sta isprljati ..... Doce on i do vas nebrigaj
ja sam curu stavila na spavanje i čekam mm-a da mi se javi do kada bi "odokativno" mogao ostati na planini i odoh da se spremam. malo mi se spava ali mislim da će par viskija sve popraviti
carpisa nije ja pitala...jest alam ras al i u njoj je do poršle sedmice sniženje.. oakidi nije je rnjima kreće u janurau... bimbus 30 % na neke artikle...itd... bellisima i lindex imaju sniženje od 50 i 30 % već 20 dana...
tako da oni koji su ga imali imaju i noćas...
evo ovi su na spisku Optika Loris, Cesar's, Sportlife, replay, US Polo, Cacharel, Lindex, Galerija Paleta, La Senza, Alma Ras, Gerry Weber, Lisca, Altinbas, Legowear i drugi...ovo drugi su ti oni koji su imali sniženje i prije ove noći
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
evo ovi su na spisku Optika Loris, Cesar's, Sportlife, replay, US Polo, Cacharel, Lindex, Galerija Paleta, La Senza, Alma Ras, Gerry Weber, Lisca, Altinbas, Legowear i drugi...ovo drugi su ti oni koji su imali sniženje i prije ove noći
hvala ti hanady.... ja sam pomalo razocarana...ja ko kakvo nevinasce, pomislila da je sve 50%, mislila sam se nekako dovuci do BBI da pokupujem sutra za Bozic poklone, al shipak....
gdje ima kupit lijepih detalja za kucu? osim coincase afkors ona mi je bas bas skupa... a magme home nema vise
znal iko? treba mi za dva poklona sutra....
hvala ti hanady.... ja sam pomalo razocarana...ja ko kakvo nevinasce, pomislila da je sve 50%, mislila sam se nekako dovuci do BBI da pokupujem sutra za Bozic poklone, al shipak....
gdje ima kupit lijepih detalja za kucu? osim coincase afkors ona mi je bas bas skupa... a magme home nema vise
andila...merkaotr...konzum...puni didža i onaj JINK...kako s eveć zove preko puta interex-a