Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Upadam Pa ću vam pisati kasnije šta sve deveramo KOji je ono deterdžent za veš bio aktuelan neki dan na temama- ne mogu da nađem-pisali su da je jeftin, a da dobro pere? Zadnjih 6 kg ariela 3D-žali Bože para što dadoh za njega....
Ma ne ubjedjujem te teacher samo sam drage volje pokusala da te trznem jer ti ces zeno poludjeti sa dvoje djece ako nastavis tako razmisljati. Mada glupa sam sto pricam, svak ne radi kako goce i sta hoce, ali sjetices se mojih rijeci kad dodje dr dijete.
pa mozda i poludim, vidjecu, zato se sada stedim maximalno dok jos mogu
Ma ne ubjedjujem te teacher samo sam drage volje pokusala da te trznem jer ti ces zeno poludjeti sa dvoje djece ako nastavis tako razmisljati. Mada glupa sam sto pricam, svak ne radi kako goce i sta hoce, ali sjetices se mojih rijeci kad dodje dr dijete.
pa mozda i poludim, vidjecu, zato se sada stedim maximalno dok jos mogu
Posteno!
Upadam Pa ću vam pisati kasnije šta sve deveramo KOji je ono deterdžent za veš bio aktuelan neki dan na temama- ne mogu da nađem-pisali su da je jeftin, a da dobro pere? Zadnjih 6 kg ariela 3D-žali Bože para što dadoh za njega....
Tajra hvala-ipak ga nema u prodavnici... Jutro svima Mi opet imali burnu noć-I. povratio sinoć oko 2 sata-sve moguće što je pojeo ( a bio je sa mnom u bračnom krevetu-kompletna posteljina, jorgan, jastuk,veliki peškir koji sam mu stavila ispod njega, dekice....) a onda u 5 toliki proliv-da je samo glava bila suha-to je značilo novu turu posteljine, odjeće....pa opet u 7 sati proliv......ja spavala od 11 do pola 1 i jutros od 7 do pola devet.... Dežurala pored nj, prala sve to,a i mene stomak malo zeza.... Gadan ovaj virus pravo- dvije odrasle osobe us završile u bolnizi zbog dehidracije-mene tješi samo to što pojede i popije bar nešto... A sad vas odoh čitati
Ovo za rotkvicu i med sam negdje čitala da je "bir iladž" od kad hoću da je napravim sebi za žuč, ali.... A zamislite-neki dan mi se mašina pokvari -nađem u filteru kukuruza moja djeca hraneći koke-nahranili i mašinu Svekar mi tek sinoć popravio,a nekoliko dana smo zatrpani vešom( svi smo imali i proliv i povraćali, pa sad i nastavak svega toga) Ne smijem ni brojati koji sam je put uključila od sinoć A o izvođenju vani-meni je žao djece koja provedu jedan dan u kući, a da ne izađu vani(osim kad su vanredne situacije) Mi bar odemo po brata u školu pješke-a to je sve ukupno 1 sat pješačenja+ izađemo malo na bike i u autić na pedale, a kako je sijeg -na grudvanje i čišćenje , pa malo u noć-zimske noći-prelijepo.... A potpisujem dadadu-čist i svjež zrak-pola zdravlja. Moja mama kad redovno izlazi u prirodu i pješači na čistom zraku-terapiju i ne osjeti+nalazi budu OK za sljedeću( a primila je 6 kemo i još sad prima neke druge...) A da nam je teško spremati, raspremati, penjati se po stepenicama-bude teško,ali to su naše mrvice-za njih sve.... P.S.Moram se pohvaliti moje starije dijete pročitalo svoju prvu knjigu-Bijeli očnjak-edicija Dječiji klasici-Šahinpašić
< Poruku je uredio doublemum -- 24.12.2011 12:23:13 >
Tek krenuo, a kako je "lijenguza" morala sam ga malo "pogurati"pa kako ga crtanje i ne interesuje baš toliko(mada ga nismo zapostavili)počeli smo učiti slova, a kako je sa olovkom na VI, radije je slovkao, i na kraju čitao veika slova, a sada i mala -još pomalo zamuckujemo, ali i ovo je super.... Izvježbao je čitajući sve natpise i sl. i jednom izvalio"....joj kako me nervira riječ gratis..." Hvala profesorice
evo nas obisli koji krugic sad ga ninam Da vas pitam dajul se vasa djeca ljubiti, dirati,nosati, maziti . A.ovo sve meni dopusta sem nosanja naravno kako je prohodo neda se dici . Al pitam jer nikome drugom sem mm i drugoj djeci koja se njemu svide daju ljubiti a ostalim ne dedi, nani, mojoj mami taji, svoj dr. rodbini i sl. Kad oce nego da mu pridje na milimetar on se dere neeeeee bizi neeeeeee dere se neda. Pitam jer mi vani kad se pobaksuzi ide od mm tetka i sad oce da A poljubi vice dodji da ti dam cokoladu. On se dere da dereeeeeeeeeeeeeeee necuuuuuuuu o na oept vidi ako neces ti dat cu drugome , reko ajd anel ljubi tetku Kaze on necuuuu Pridje mu ona on rukom zamahuje da je udari neda se Kad ce ona njemu e jesi " neki ko da si iz dzungle izaso " Reko zasto zato sto se neda poljubiti, ne skace on ni po kome da je iz dzungle doso prasume Neda se poljubit djedu rodjenom da da nekom drugom a kamoli da mu neko na mil.prismrdi!
Dan...Svima koji slave ovaj dan sretan Badnjak...Ja na posčli do 14 h pa se uspjevam javiti inace ovih dana ko u crtanom ciscenje,pospremanje,kuhanje....Kad dođem s posla jest emo malo cu proletati usisivacem,prasinu,spakovati nas i idemo u muzev rodni kraj.... Doubleum sad citajucitvoj post sjetih se tvoje mame,vidim hb dobro podnosi terapije bit ce to dobro Moja masina j gorenje i podnosi samo ariel Moj A je visok 93 tezak 17,5 ali Lanci je bas visoka techerko ako ti je mm lakse reci bit ce atleticarka kao Blanka Ja neku vecer Ant onia istukla i ja oplakala zao mi ga,jest da je bio stvarno nepodnosljiv a ja na rubu zivaca sto od posla na poslu,po kuci pred blagdane a i oms ako je uopce pms kasni mi 5 dana ,a na antibiotiku sam Gdje su mi dame noa,marijana i ostale ima li ti kolacica
Moj A je izjavio da hoce pods jelic triangle,hexagon ,a,b,c toi sve na ngleskom uspjeli smo naci magnetna slova i brojeve ali nisam muz kupila geometrijska tijela ngo neku slikovnicu s njima....joj kriza vje na engeskom pojeva abecedu i to obicno kad legn navecer u zadnje vrijeme pon sat i pol bude budan samo cujes triangle i tako to.... Joj felix teb gluposti sikiraju hebo tetku sta te briga